میگم این ترکیب عجیب و غریب از سوی گواردیولا به چه معنا بود!!!؟؟؟
پیکه،سسک،پدرو،الکسیس و... همه روی نیمکت بودن حالا از ویا و آبیدال که بگذریم این تللو احمق 10 تا توپ خراب کرد که 2 تاش تک به تک بود. اصلا شرایط روحی روانی بارسا بر عکس رئال بسیار بد بود. هیچکس وظایفش رو درست انجام نمیداد. ژاوی هم که یه موقعیت بالای 100% رو خراب کرد و گواردیولا به نظر من از همون جا به دنبال تعویض ژاوی بود.
عجب لج بازی گواردیولا داشت سر عدم تعویض تلو که نشون بهده توی ترکیب تاکتیکی تیم اشتباه نکرده. خلاصه من نفهمیدم چه بلایی سر بارسا اومده بود که حتی ابتدایی ترین حرکات تاکتیکی تیم هم بد بود و تو این چند سال گذشته بارسا هیچوقت اینطوری ندیده بودم. خستگی ناشی از بازی رفت با چلسی؟ استراحت بیشتر رئال به نسبت بارسا؟ شرایط روحی و روانی بهتر رئالیها که این یکی که باید به نفع بارساییها باشه تا رئالیها چون تو 11 باز ی اخیر خیلی پیشرفت کرده بودن!! اینجاست که تفاوت مورینیوی قهار رو با گواردیولای جوان میفهمیم که چقدر این مربی پرتغالی به لحاظ بار روحی-روانی روی تیمش پخته عمل کرده. در ضمن با این شرایط و این قهرمانی و حضور پرتغال در یورو 2012 و درخشش احتمالی کریس در این بازیها توپ طلای سال آینده مال خودشه.