-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
دوستان لینک دانلود جدید ترین ورژن بازی تو پست اول قرار گرفت.
پست اول کمی ادیت شد و بهتره همه دوستان ابتدای متن رو بخونن.قسمت My id به دلیل اهمیت زیادی که داشت و اتفاق ناگواری که میرفت واسه دوست عزیزمون پیش بیاد و حتی سایر ایرانی ها ، تصمیم گرفتم به پست اول اضافه کنم
با آرزوی موفقیت بیشتر برای هموطنای عزیزمون
-
دوستان من تازه شروع کردم لول 2 هستم تولیگ دوم شدم دفعه پیش این لیگ هم صعود میکنم توی کاپ هم هستم نیروهامم خوبه یه سوالی داشتم درباره ی این ساختمونا بود که میشه ساخت یه توضیحی در مورد همشون بدین و مزایاشونو بگین لطفا و یه سوال دیگه بلیط ها چی هستن؟؟؟؟
و یه توضیحم در مورد توانایی های بازیکنا بدین
-
سلام به همه
هرچی تو این بازی جلو میرم بیشتر ازش خوشم میاد هنوزم میگم به خوبی فیفا منیجر نیست ولی نسبت به نمونه های اینترنتی خیلی خوبه.
این فصل تازه تو لیگ دو هستم ولی کلی چیز یاد گرفتم همین اول فصل سعی کردم یه نیمکت خوب داشته باشم تازه مثل فصل پیش توکن الکی سر بازیکن ندادم، تو هزینه هم کلی صرفه جویی کردم
سعی کردم بدنه اصلی تیم و حفظ کنم میانگین ستاره های تیمم سه ستارست ومیانگین سنی هم خوبه تغریبا25.
تو کاپ و لیگ قهرمانان خوب کار کردم راضیم ولی تو لیگ فعلا پنجمم زیاد راضی نیستم باید خودم و بکشم بالا.
راستی علیرضا از اون مطلبی که واسه خرید بازیکن نوشتی خیلی استفاده کردم دستت درد نکنه
-
اگه میخوای ولخرجی نکنی با میانگین 3 ستاره رتبه ی پنجم خیلی هم خوب محسوب میشه.همه تیماشون رو 5 ستاره به بالا واسه قهرمانی میبندن.حتی با تیم 4 ستاره هم اگه توی یه لیگ متوازن بیافتیم خیلی سخته که حتی دوم بشیم.درسته ترکیب چیدن توی بازی خیلی مهمه ولی ابزارش هم لازمه واسه پیروزی
-
نقل قول:
دوستان من تازه شروع کردم لول 2 هستم تولیگ دوم شدم دفعه پیش این لیگ هم صعود میکنم توی کاپ هم هستم نیروهامم خوبه یه سوالی داشتم درباره ی این ساختمونا بود که میشه ساخت یه توضیحی در مورد همشون بدین و مزایاشونو بگین لطفا و یه سوال دیگه بلیط ها چی هستن؟؟؟؟
و یه توضیحم در مورد توانایی های بازیکنا بدین
عزیز ساختمونا بحثش یه خورده مفصله که من تو این هفته فکر نکنم بتونم کامل توضیح بدم ! به محض اینکه بیکار شدم توضیح میدم گرچه فکر کنم قبلا اینجا گفتم
در مورد بلیط ها کاملا واضحه. قیمت بلیط تعیین میکنی برای کسب درآمد! هوادار میاد بلیط میخره میشینه تو استادیوم و پولش میره تو حساب باشگاه شما !
توانایی بازیکن ها هم قبلا کامل توضیح دادم یه سرچی کنید فکر کنم بتونید پیداش کنید. اگه نشد بازم هر وقت بیکار شدم لینک پستشو بهتون میدم
بازم شرمنده واقعا ! پروژه ها و امتحانات کمرمون رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده !:nishkhand:crying::-om::
-
کسی از بچه ها یه پست کامل و آپدیت از سیستمو ضد سیستما نداره؟
-
سلام دوستان
level 13 هستم
فعلا از 7 مسابقه 16 امتیاز دارم و اول هستم
لیگ سختی دارم
قدرت تیمم: 80.2
دیروز بازی کاپم رو توی مرحله پلی آف 8-2 بردم
بازی امروزم توی لیگ رو 7-1 برد
یه بازی لیگ قهرمانان دارم که اگه ببرم از 4 بازی 9 امتیاز میشم و احتمال زیاد دوم جدول گروهی میمیونم
یه موضوع مهمی که انگار زیاد صحبتش رو ندیدم در مورد خرید بازیکن
به چند موضوع دقت کنید، شرایط فیزیکی میانگین قد و وزن، چپ پا بودن یا راست پا بودن یا هر دو پا بودن، یه موضوع مهمی که برام ثابت شده اینه که ملیت بازیکن خیلی مهمه، یعنی از کشوری باشه که واقعا فوتبال خوبی داشته باشن، بازیکنی می خری از کشور مالزی یا چین یا اندونزی و از این دست کشورا، حتی اگه بازیکن اسکات هم بشه بازیکن خوبی نیست، اما اگر یه بازیکن بخرید از کشور آلمان برزیل یا ایتالیا و... خیلی تاثیرش بیشتره، معمولا سعی کنید واسه مهاجم بازیکن آمریکای لاتین بخرید، هافبک ایتالیایی یا اسپانیایی، بازیکن آلمانی توی هر پستی دیدی بخرید:دی در کل بازیکنی بخرید که از کشور صاحب فوتبال باشن، سخته رعایت همه این نکات، ولی سعی کنید تا حد ممکن این مسائل رو لحاظ کنید
-
نقل قول:
سلام دوستان
level 13 هستم
لیگ سختی دارم
یه بازی لیگ قهرمانان دارم که اگه ببرم از 4 بازی 9 امتیاز میشم و احتمال زیاد دوم جدول گروهی میمیونم
به چند موضوع دقت کنید، شرایط فیزیکی میانگین قد و وزن، چپ پا بودن یا راست پا بودن یا هر دو پا بودن، یه موضوع مهمی که برام ثابت شده اینه که ملیت بازیکن خیلی مهمه، یعنی از کشوری باشه که واقعا فوتبال خوبی داشته باشن، بازیکنی می خری از کشور مالزی یا چین یا اندونزی و از این دست کشورا، حتی اگه بازیکن اسکات هم بشه بازیکن خوبی نیست، اما اگر یه بازیکن بخرید از کشور آلمان برزیل یا ایتالیا و... خیلی تاثیرش بیشتره، معمولا سعی کنید واسه مهاجم بازیکن آمریکای لاتین بخرید، هافبک ایتالیایی یا اسپانیایی، بازیکن آلمانی توی هر پستی دیدی بخرید:دی در کل بازیکنی بخرید که از کشور صاحب فوتبال باشن، سخته رعایت همه این نکات، ولی سعی کنید تا حد ممکن این مسائل رو لحاظ کنید
سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون
میگم کاستاریکا هم فوتبال خوبی داره ها ... lol:-:nishkhand: یا مثلا تایلند ، بلغارستان ، اندونزی و ... :khandeeeee bahal:اینا خیلی بازیکن های خوبین تو تیم من :|:jeddiiiii: البته سکونشین هستن :دی
مزخرف ترین بازیکن من تو ترکیب اصلیم مدافع راستمه که 5 ستارست و میانگین امتیازی که تا حالا گرفته تو این همه بازی که انجام داده 5.6 هست :| یعنی یه چیزی فراتر از فاجعه !!! مکزیکی هم هست و 2 پا
-
نقل قول:
سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون
میگم کاستاریکا هم فوتبال خوبی داره ها ... Lol:-:nishkhand: یا مثلا تایلند ، بلغارستان ، اندونزی و ... :khandeeeee bahal:اینا خیلی بازیکن های خوبین تو تیم من :|:jeddiiiii: البته سکونشین هستن :دی
مزخرف ترین بازیکن من تو ترکیب اصلیم مدافع راستمه که 5 ستارست و میانگین امتیازی که تا حالا گرفته تو این همه بازی که انجام داده 5.6 هست :| یعنی یه چیزی فراتر از فاجعه !!! مکزیکی هم هست و 2 پا
عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.
پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
ST.........ST
AMC
MC..MC..MC
DL...DC...DC...DC...DR
فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب
-
نقل قول:
عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.
پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
ST.........ST
AMC
MC..MC..MC
DL...DC...DC...DC...DR
فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب
4-4-2 خطی خودش جلوش خوبه تقریبا جواب میده. البته من با 4-4-2 لوزی هم خوب جواب گرفتم.
فعلا یه مدافع وسطم و دفاع چپم 3 ستاره ان و دارم دنبال جایگزین میگردم بقیه همشون 5 ستاره ان همشونبه جز یه 4 ستاره.دفاع راسته هم اگه پولی واسم موند یکی دیگه میخرم اینو میفروشم
مهاجمام از اسپانیا و ترکیه هستن. هافبک تهاجمی آرژانتین ، هافبک وسطا ایتالیا و کرواسی، هافبک دفاعی اسپانیا. مدافعامم مکزیک و انگلیس و کرواسی و ترکیه هستن. دروازه بانمم دانمارکی هستش
-
نقل قول:
4-4-2 خطی خودش جلوش خوبه تقریبا جواب میده. البته من با 4-4-2 لوزی هم خوب جواب گرفتم.
فعلا یه مدافع وسطم و دفاع چپم 3 ستاره ان و دارم دنبال جایگزین میگردم بقیه همشون 5 ستاره ان همشونبه جز یه 4 ستاره.دفاع راسته هم اگه پولی واسم موند یکی دیگه میخرم اینو میفروشم
مهاجمام از اسپانیا و ترکیه هستن. هافبک تهاجمی آرژانتین ، هافبک وسطا ایتالیا و کرواسی، هافبک دفاعی اسپانیا. مدافعامم مکزیک و انگلیس و کرواسی و ترکیه هستن. دروازه بانمم دانمارکی هستش
بازی لیگ قهرمانان رو با ترکیب 4-4-2 نفوذی (لوزی) بردم
وضعیت بازیکناتون خیلی خوبه همه از کشورهای درست و حسابی، اگه زودتر اون چند تا پست باقی مونده رو هم با بازیکنای 5 ستاره پر کنید امید قهرمانی حتما دارید
راستی به نظرتون واسه ترکیب 3-5-2 (هافبک ها هر 5 تا تو یه خط، و هر سه دفاع dc) بهترین ترکیب مقابله چی میتونه باشه؟
-
نقل قول:
بازی لیگ قهرمانان رو با ترکیب 4-4-2 نفوذی (لوزی) بردم
وضعیت بازیکناتون خیلی خوبه همه از کشورهای درست و حسابی، اگه زودتر اون چند تا پست باقی مونده رو هم با بازیکنای 5 ستاره پر کنید امید قهرمانی حتما دارید
راستی به نظرتون واسه ترکیب 3-5-2 (هافبک ها هر 5 تا تو یه خط، و هر سه دفاع dc) بهترین ترکیب مقابله چی میتونه باشه؟
من بشخصه زیاد مقابل این ترکیب بازی نکردم و نمیدونم
اما معمولا سعی میکنم وسط زمین رو تا میتونم در اختیار بگیرم
یعنی یه جورایی تو این حالت من ۴-۵-۱ بازی میکنم.البته بهترین نیست به نظرم
ولی ترکیب دفاعی خوبیه
البته میگم که، مطمئن نیستم چون اینجا خیلی زیاد با ۳-۵-۲ بازی نمیکنن و کمتر روبرو شدم باهاشون
دو دافع چپ و راست خریدم.فقط مونده یه دونه دفاع وسط تا تیم تکمیل شه
اینجوری نگام نکن.همین الانشم نهم جدولم! تیما فوق العاده قوی هستن
دیگه تو این لول ها نمیشه هر تیمی رو از پیش برنده دونست!
-
امروز جاتون خالی یه بازیکن5ستاره رو مفت و بدون هیچ مزاحمتی خریدم:jeddiiiii:
-
امروز با همون تیمی که 3-5-2 بازی میکرد با ترکیب 4-3-1-2 بازی کردم مساوی 0-0 بدست اومد
مالکیت توپ 60 به 40 به نفع من، شوت ها 18 من 11 تیم حریف، داخل دروازه 6-2
همه چی خوب بود جز نتیجه، فکر می کردم بشه ببرم:/
تو لیگ دومم
کاپ هم 4-0 بردم و رفتم 1/8 نهایی
-
نقل قول:
عزیز ساختمونا بحثش یه خورده مفصله که من تو این هفته فکر نکنم بتونم کامل توضیح بدم ! به محض اینکه بیکار شدم توضیح میدم گرچه فکر کنم قبلا اینجا گفتم
در مورد بلیط ها کاملا واضحه. قیمت بلیط تعیین میکنی برای کسب درآمد! هوادار میاد بلیط میخره میشینه تو استادیوم و پولش میره تو حساب باشگاه شما !
توانایی بازیکن ها هم قبلا کامل توضیح دادم یه سرچی کنید فکر کنم بتونید پیداش کنید. اگه نشد بازم هر وقت بیکار شدم لینک پستشو بهتون میدم
بازم شرمنده واقعا ! پروژه ها و امتحانات کمرمون رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده !:nishkhand:crying::-om::
ممنون ميشم توضيح بدي نتونستم پيدا كنم :( ممنون
-
بچه ها 2تا بازیکن خوب رو با زحمت بسیار خریدم اما الان وقتی میرم توی ترکیب نیستن توی قسمت تمرین دادن پایین تر از همه هستن و رنگشون نارنجی شده چیکار کنم
-
لطفا درمورد ترانسفر بازیکنان توضیحاتی بدید.خواستم بازیکن بخرم دوسه تا توکن ازم خرید ولی بازیکن نداد
-
نقل قول:
لطفا درمورد ترانسفر بازیکنان توضیحاتی بدید.خواستم بازیکن بخرم دوسه تا توکن ازم خرید ولی بازیکن نداد
بخش ترانسفر بازیکن ، هر بازیکن دارای یه محدوده زمانی هست که به فروش بره. تو این مدت زمان محدود پلیر ها باید با استفاده از توکن پیشنهاد بدن به بازیکن. هر بار که پیشنهاد بدید یک توکن ازتون کم میشه
توی اون محدوده زمانی ممکنه چندین نفر به یک بازیکن پیشنهاد بدن.در این صورت موقعی که اون محدوده زمانی تموم میشه حراجی به راند بعدی کشیده میشه. در نهایت زمانی که یک پلیر توی راند های بهدی پیشنهاد بده و بقیه پیشنهادی ندن بازیکن فروخته میشه به همون شخص. اما اگه بازم بقیه پیشنهاد دادن این راند ها اونقد اضافه میشه تا زمانی که فقط یه نفر پیشنهاد داده باشه.حالتی هم هست که حراجی به راند بعد کشیده میشه ولی توی راند بعد هیچکس پیشنهاد نده، در این صورت بازیکن به کسی فروخته میشه که آخرین بار توی راند قبل پیشنهاد داده باشه.
-
جدول سیستم و ضد سیستم !
قبلا گذاشتم بازم میزارم.
توسط یکی از از اعضای قدیمی تاپ الون ، منتشر شده در انجمن اصلی بازی
توجه داشته باشید که این جدول به صورت کلی هست و اگه نتیجه نگیرفتید یقه ما رو نگیرید! فقط جهت اطلاع رسانی هست !
Formation |
Counter Formation |
3N-2-2-2-1 Butterfly |
4-2-2-2, 4-3N-2(AML/AMR)-1 |
3N-1-2-1-3 |
4-1-3N-2, 4-5-1V |
3N-1-3W-1-2 Dandelion |
4-5-1V, 4-4-2, 4-1-2-1-2 Wide Diamond |
3N-1-3W-2(AMC)-1 |
4-5-1V |
3N-1-4-1-1 |
4-1-2-1-2 Narrow Diamond |
3N-1-4-2 |
4-5-1V |
3N-2(DML/DMR)-2-1-2 |
3N-2(DML/DMR)-3N-2 |
4-1-2-1-2 Narrow Diamond, 4-5-1 Flat, 3-5-2 Flat |
3N-2-3W(AML/AMC/AMR)-2 |
3-2-2-2-1 Butterfly, 4-4-2, 4-1-2-1-2 Narrow Diamond |
3N-3-2W(AML/AMR)-2 |
4-3N-2W-1 |
3N-4-1-2 |
3N-4-3 |
4-3N-2(AML/AMR)-1, 4-4-2, 3-5-2 |
3N-5-1-1 |
3N-5-2 Flat |
3N-2-2-2-1 Butterfly, 4-3-2(AML/AMR)-1 |
3N-5-2 V-Style |
4-3N-2(AML/AMR)-1, 4-2-2-2 Hexagon |
3W-1-3N-1-2 |
4-5-1 V-Style |
3W-1-3W-1-2 |
3W-2(DMC)-3N-1-1 Tower, 3N-5-2 Flat |
3W-1-3W-2(AMC)-1 |
4-5-1 V-Style |
3W-1-4-1-1 |
4-5-1 V-Style |
3W-1-4-2 |
4-1-2-1-2 Narrow Diamond
|
3W-1-5-1 |
4-3N-2W-1 |
3W-2-3W-1-1 Maple Leaf |
4-5-1 V-Style |
3W-2(DMC)-2W-1-2 |
3W-5-2 V-Style |
3W-2(DMC)-3W-1-1 Maple Leaf |
3N-1-4-2 |
3W-2(DMC)-3W-2 |
3W-5-2 Flat |
3W-2N-2N-2W-1 |
4-4-2 |
3W-4-1-2 |
3W-4-3 |
4-2-2-2 Hexagon |
3W-5-1-1 |
3W-5-2 Flat |
4-5-1 V-Style |
3W-5-2 V-Style |
3N-2-2-2-1 Butterfly |
4-1-1-2N-2 |
4-5-1 V-Style |
4-1-1-2W-2 |
3N-3W-2-2 |
4-5-1V, 3-5-2V |
4-1-3N-1-1 |
3N-5-2 V-Style |
4-1-3N-2 |
4-3N-2(AML/AMR)-1 |
4-1-3W-1-1 |
5-1(DMC)-2-2 |
4-1-3W-2 |
4-5-1 V-Style, 4-4-2 Classic |
4-1-4-1 |
4-2-2-2 Hexagon, 3W-4-3 |
4-1(DMC)-2-3 |
4-1-4-1 |
4-2-1-3 |
4-5-1 V-Style, 4-3N-2W-1 |
4-2-2-2 Hexagon |
3N-4-1-2, 4-5-1 V-Style, 3-4-3 |
4-2(DMC)-1-2(AML/AMR)-1 |
5-2-2(AML/AMR)-1, 4-4-2 Classic |
4-2(DMC)-1-2(AMC)-1 |
3N-1-4-1-1 |
4-2(DMC)-3W-1 |
3N-2-2-2-1 Butterfly |
4-3N-1-2 |
4-3N-2(AML/AMR)-1, 4-5-1 V-Style |
4-3N-2(AMC)-1 |
3W-2(DMC)-3W-1-1 Maple Leaf |
4-3N-2W-1 |
4-4-1-1 |
4-3N-3 |
4-1-4-1 |
4-3W-1-2 |
4-1-4-1, 3N-1-4-2 |
4-3W-2(AMC)-1 |
3W-2(DMC)-3N-1-1 Tower, 4-5-1 Flat |
4-3W-3 |
4-4-2, 4-5-1 V-Style |
4-4-1-1 |
3-5-2 Flat, 4-5-1 V-Style |
4-4-2 |
3N-4-1-2, 4-5-1 V-Style, 3N-2-2-2-1 Butterfly |
4-5-1 Flat |
3-5-2 Flat, 3-5-2 V-Style |
4-5-1 V-Style |
3N-2(DML/DMR)-3N-2, 4-3N-3 |
5-1-2-1-1 Narrow Diamond |
3N-5-2 V-Style |
5-1-2-1-1 Wide Diamond |
3N-5-2 Flat |
5-1-3N-1 |
3N-5-2 V-Style |
5-1-3W-1 |
3N-5-2 V-Style |
5-2-1-2 X-Style |
3N-1-4-2 |
5-2(ML/MR)-2(AMC)-1 |
4-2-2-2 Hexagon |
5-3N-2 |
3N-4-1-2, 4-4-2 |
5-3W-2 |
3N-4-1-2, 4-4-2 |
5-4-1 |
4-4-2, 3-5-2 Flat |
- |
- |
- "W" = Wide
- "N" = Narrow
- "V-Style", "Narrow Diamond", "Wide Diamond" etc. = How the formation looks on the field or a special name for the formation.
-
دوستان در حال آرشیو مطالب کل تاپیک هستم و سعی میکنم تا آخر این هفته اگه گرفتاری پیش نیاد تمومش کنم
اون دوستی هم که منتظر جواب بود یکم دیگه دندون رو جیگر بزاره مطلب رو پیداش کنم واسش میزارم. متاسفانه بخش سرچ تاپیک ها بگیر نگیر داره خیلی وقت ها کار نمیکنه
ممنون از صبوری تون love::
-
با سلام
من این بازی رو نصب کردم
و تو گوشی بازی کردم
تیمم خوبه
الان میخوام اونو به فیس بوک وصل کنم تا با pc هم بتونم برم داخلش
چکار کنم؟
-
نقل قول:
با سلام
من این بازی رو نصب کردم
و تو گوشی بازی کردم
تیمم خوبه
الان میخوام اونو به فیس بوک وصل کنم تا با pc هم بتونم برم داخلش
چکار کنم؟
هروقت با گوشی وارد بازی میشی ازت میپورسه میخوای به فیسبوک وصل بشی یا نه اگه بزنی اره ازت اکانت میخواد اگه برنامه فیس بوک گوشیتو فعال کرده باشی نیازی به وارد کردن اکانت هم نیست. فقط باید قند شکن داشته باشی.
دیروز دوتا بازیکن خوب با چهارتا توکن گرفتم الان تیم بدی ندارم ولی باقی تیما تو لیگ خیلی قوی هستن اگه سوم بشم هنر کردم
امروز دوتا بازیکن از جوانان به تیم اضافه شدن ولی چه فایده من توکن ندارم خودم و بکشم تو یه هفته نهایت ده تا توکن جمع کنم، این بازیکن جوانان اصلا خوب نیست خوب اگه انقدر توکن داشته باشم میرم بازیکن اسکات میگیرم
-
نقل قول:
هروقت با گوشی وارد بازی میشی ازت میپورسه میخوای به فیسبوک وصل بشی یا نه اگه بزنی اره ازت اکانت میخواد اگه برنامه فیس بوک گوشیتو فعال کرده باشی نیازی به وارد کردن اکانت هم نیست. فقط باید قند شکن داشته باشی.
دیروز دوتا بازیکن خوب با چهارتا توکن گرفتم الان تیم بدی ندارم ولی باقی تیما تو لیگ خیلی قوی هستن اگه سوم بشم هنر کردم
امروز دوتا بازیکن از جوانان به تیم اضافه شدن ولی چه فایده من توکن ندارم خودم و بکشم تو یه هفته نهایت ده تا توکن جمع کنم، این بازیکن جوانان اصلا خوب نیست خوب اگه انقدر توکن داشته باشم میرم بازیکن اسکات میگیرم
آره بازیکن آکادمی به درد بازی کردن نمیخورن هیچکدوم ! اونی که توکن میخوادو باید حذف کنید و اون یکی رو باهاش قرارداد ببندید مجانی و بعد بفروشیدش!
-
نقل قول:
سلام دوستان
level 13 هستم
لیگ سختی دارم
راستی عزیز یه نکته رو یادم رفته بود بگم
این که گفتین از کشورای صاحب فوتبال بازیکن بگیریم، خب من میتونم یه دفاع آلمانی بخرم بعد با یه توکن ملیت شو عوض کنم ! مثلا بزارم ایرانی! پس نتیجه میگیریم که این فاکتور نمیتونه ملاک باشه واسه خریدن بازیکن
-
چرا جواب منو ندادیدom::om::بچه ها 2تا بازیکن خوب رو با زحمت بسیار خریدم اما الان وقتی میرم توی ترکیب نیستن توی قسمت تمرین دادن پایین تر از همه هستن و رنگشون نارنجی شده چیکار کنم
-
نقل قول:
چرا جواب منو ندادیدom::om::
بچه ها 2تا بازیکن خوب رو با زحمت بسیار خریدم اما الان وقتی میرم توی ترکیب نیستن توی قسمت تمرین دادن پایین تر از همه هستن و رنگشون نارنجی شده چیکار کنم
یعنی چی نارنجی شده؟! میشه عکس بگیری بزاری؟؟؟ شاید به خاطر اینکه لیست 22 بازیکنت پر شده
-
3تا بازیکن دارم اونجایی که پستشون رو مینویسه و ابی میکنه برای من نوشتهrec و نارنجی کرده
-
نقل قول:
3تا بازیکن دارم اونجایی که پستشون رو مینویسه و ابی میکنه برای من نوشتهrec و نارنجی کرده
خب عزیز اینا بازیکنای رزرو یا سکونشین هستن دیگه !. 11 تا بازیکن اصلی سبز ، 7 تا بازیکن ذخیره آبی و بقیه بازیکنا میشن نارنجی.تو حین بازی هم نمیشه استفاده کرد ازشون این نارنجیا. اگه میخوای بازیشون بدی باید بیاری شون بین 7 تا ذخیره تا بعدا بتونی تعویض شون کنی
-
چجوری بیارمشون اصلا نمیشه درگشون کرد
-
نقل قول:
چجوری بیارمشون اصلا نمیشه درگشون کرد
ببینم قرارداد باهاشون امضا کردی یا نه؟؟؟ اگه نکردی خب معلومه نمیشه تو ترکیب گذاشتشون
-
اره خریدمشون.از پولم کم شده.فقط سریع بگو میخوام برم.ممنون
-
چی شدددددددددد.وقت ندارم البته با عرض عذرخواهی
-
ببخشید قدرت تیم شما چنده؟
-
نقل قول:
ببخشید قدرت تیم شما چنده؟
93-94 فکر کنم
ببین اگه جلوی اسم بازیکن شکل یه نامه ای چیزی هست یعنی خریدی ولی قرارداد باهاش امضا نشده چون لیست تیمت پر شده. کلا بازیکنای سکونشین تا 4 تا مجازه داشته باشی. بیشتر که بشن اگه بازیکن بخری نمیتونی ازشون استفاده کنی تا زمانی که یکی بفروشی تا با این قرارداد ببندی
ولی اگه سکونشینا تا 4 هستن نباید مشکلی با درگ دراپ وجود داشته باشه!
-
نقل قول:
93-94 فکر کنم
ببین اگه جلوی اسم بازیکن شکل یه نامه ای چیزی هست یعنی خریدی ولی قرارداد باهاش امضا نشده چون لیست تیمت پر شده. کلا بازیکنای سکونشین تا 4 تا مجازه داشته باشی. بیشتر که بشن اگه بازیکن بخری نمیتونی ازشون استفاده کنی تا زمانی که یکی بفروشی تا با این قرارداد ببندی
ولی اگه سکونشینا تا 4 هستن نباید مشکلی با درگ دراپ وجود داشته باشه!
توی همون بخش تمرین باید درگ کنم.امتحان کردم نمیشه
-
نقل قول:
توی همون بخش تمرین باید درگ کنم.امتحان کردم نمیشه
نمیدونم دیگه والا ! یه عکس اگه میتونی بزار ببینم مشکل چیه
-
نقل قول:
راستی عزیز یه نکته رو یادم رفته بود بگم
این که گفتین از کشورای صاحب فوتبال بازیکن بگیریم، خب من میتونم یه دفاع آلمانی بخرم بعد با یه توکن ملیت شو عوض کنم ! مثلا بزارم ایرانی! پس نتیجه میگیریم که این فاکتور نمیتونه ملاک باشه واسه خریدن بازیکن
کاملا حق با شماست رئیس، بیشتر شبیه به توهم بوده واسم!
راستی نیم فصل تموم شد
پیشنهاد میکنم دوستان تا اینجا از وضعیت تیمشون تو این فصل بگن
تیم من: 13 بازی 29 امتیاز صدر جدول، تیم دوم 29 امتیاز، تیم سوم 28 امتیار (لیگ سخت و نفس گیریه)
چمپیونز لیگ: مرحله رفت 1/8 نهایی رو با قدرت بردم و منتظر بازی برگشتم
کاپ: صعود کردم به مرحله 1/4 نهایی و بازی رفت رو فردا دارم (اگه اتفاق عجیبی نیفته می تونم به نیمه نهایی صعود کنم)
-
من واقعا خجالت میکشم وضعیتمو تو جدول بگم !
در حال حاضر یازدهم جدول به سر میبرم!!! ( خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ).
فقط خیلی خوشحالم از اینکه تیمای اول و دوم دوستای ایرانیم هستن که ترکوندن تو این لیگ ! فقط منم اون پایین آبرو کشورو بردم :aaaa: امتیازشون فکر کنم 24 23 باشه
نیم فصل دوم بااااااااید جبران کنم :|
حذفی که حذف شدم مرحله دوم و چمپیونز هم که حضور نداشتم
هر کی جای من بود تاپ الون رو میبوسید و میزاشت کنار !
-
سلام بچه ها،امیدوارم نیم فصل ترکونده باشین نه مثه من که قهرمانیه نیم فصلو دودستی دادم به یه تیم اسکاتلندی،اینهمه صدرجدول بودم بیخیال...
آقا یه سؤال خیلی مهم،میخواستم گوشیمو عوض کنم،چطور رو اون گوشی تیممو ببرم؟چندتا راه هست؟میشه بک آپ گرفت؟یکی اگه میشه کامل توضیح بده
-
نقل قول:
سلام بچه ها،امیدوارم نیم فصل ترکونده باشین نه مثه من که قهرمانیه نیم فصلو دودستی دادم به یه تیم اسکاتلندی،اینهمه صدرجدول بودم بیخیال...
آقا یه سؤال خیلی مهم،میخواستم گوشیمو عوض کنم،چطور رو اون گوشی تیممو ببرم؟چندتا راه هست؟میشه بک آپ گرفت؟یکی اگه میشه کامل توضیح بده
سلام
بهترین و مطمعن ترین راه وصل شدن به فیسبوکه بازیتو به فیسبوک وصل کن بعد رو گوشی جدید بازیو بریز دوباره وصل کن به فیسبوک بازی از اینجا ادامه میدی. راستی تا وقتی که بازی انتقال ندادی از گوشی قبلیت پاک نکن البته میتونی رو هر دوتا همزمان بازی کنی
من که تازه تو لیگ دو هستم فعلا دوم جدول با 36 امتیاز تیم اول خیلی خوبه با 41 امتیاز سخته بهش برسم تو حذفی اگه اتفاق عجیبی نیوفته امروز میرم نیم نهایی تو چمپیون هم فعلا خوب کار کردم میتونم تا نیم نهایی برم شایدم فینال