نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این خبر رو بخون.......:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این خبر رو بخون.......:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرفای خوزه تو کنفرانس خبری جالب وامیدوار کننده بود .خدا کنه که خوزه بتونه باقدرت پرسپولیس رو هدایت کنه .پرسپولیس مهرهای خوبی رو جذب کرده وانتظارات از این تیم خیلی بالاست
و من به عنوان یه پرسپولیسی امیدوارم این مربی بتونه از ستاره هاش به خوبی تو زمین استفاده کنه
و یه سوال کسی از زائد خبری نداره؟؟
سلام بچه ها از این عکس خوشم اومد گفتم واسه شما قرمز ها در اینجا قرار بدم و اینم میدونم که اینجا جای اخبار و عکس نیست.
اين يک عکس قديمي است از نيمکت تيم فوتبال پرسپوليس در دهه شصت.در اين عکس به ترتيب از سمت راست به چپ علي پروين، محمود خوردبين،ولي اله صالح نيا ، علي صالح نيا ، پازوکي و قرباني ديده مي شوند.در حال حاضر از آن جمع فقط علي پروين است که در پرسپوليس حضور دارد.
يه چيزي ميخام بگم ولي قبلش اينو ميگم..
اصلا مهم نيست كي مربي تيم پرسپوليس باشه مهم اينه كه بتونه تيمو موفق كنه و به قهرماني برسونه و من اينو توي مانوئل خوزه ميبينم و مطمئنم تيم با اين مربي موفق ميشه!!!
ولي:
خودشو خيلي بالا ميگيره انگار فكر ميكنه از سر پرسپوليسي ها زياده برگشته گفته الاهلي 60ميليون هوادار داشته (كه مثلا پرسپوليس كه چيزي نيست) يا برگشته گفته فقط ميتونم قول بدم 12 نميشيم ( تحقير تيم و بازيكنا) اونم از مشكلاتش با كيروش و حرف زدنش(تيم ملي كيروش مث سيركه!!)
تازه من فكر ميكنم واسه تيم ملي ايران نقشه داره كه اومده ايران يه نگاهم به آمار نبندازيد اگه تيمش قهرمان بشه با كوچكترين لغزش از طرف كيروش ، مانوئل خوزه جايگزين ميشه!!!
منم از نوع مصاحبه هاش خوشم نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما تو بزرگی کیروش خیلی بزرگتر از این حرفاس مربی یونایتد و سرمربی رئال مادرید به همین راحتی ها کسی نمیتونه روش دست بزاره و واسش شاخ بشه
راستش منم از مصاحبش خوشم نیومد .......
اون تو مصاحبش گفت پیشنهاد کاری هم بهش دادن فکر کنم که همون مربی گری تیم ملی هست ............
تو مصاحبش هم تیم را تحقیر کرد اگه بخواد اینجوری ادامه بده همه جلوش بلند میشن.............
من که واسم مهم نیست کی مربی پرسپولیس هست فقط موفقیت تیم برام مهمه ایشالا که قهرمانیم.
سلام به شما قرمز های عزیز:
با همه حرفای بچه ها موافق هستم . این آقای خوزه در حدی نیست که بخواد تیم قدیمی و مردمی پرسپولیس را مورد تحقیر قرار بدهد
تنها کار مثبتی که توی دوران زندگی اش انجام داده است کشف فیگو بوده همین و چند تایی قهرمانی به درد نخور دیگه این ها که نیاز به قیافه گرفتن نداره هنوز از راه نرسید کوچک و بزرگ قرمز پوشان را گرفته به تحقیر و تمسخر حتی حرفهایی زشتی هم در مورد کی روش زده که جاش نیست اینجا بگم
نکته جالب: این آقا پستش هافبک بود و بیشترین زمان را تو بنفیکا بوده بعد جالبه که بدونید توی111 بازی و در طی چهار سال فقط 12 گل زده اینم دیگه فیسسسسس گرفتن داره... توی کشور خودش زیاد موفق نبوده و فرت و فرت اخراجش کردند دیده هوا پسه پیچیده رفته سمت آفریقایی ها
جالبه بدونید زمانی که اسکولاری از تیم پرتغال جدا شد این آقا رفت خواهش و التماس که من و بذارید سر مربی اما قبولش نکردند و با کارلوس کی روش خودمون قرار داد بستند تنها هنری که کرد رفت قاطی عرب ها و الا هلی پر مهره را قهرمان کرد همین و همین....
بیخیال آقای سرمربی یه خورده آروم باش ما آمارت و داریم. تازه تیم ما از سرت هم زیاده .......
نویسنده: نیما/ انجمن تخصصی فوتبال دربی
داداش تو یه خبر نوشته بود که: زاید دوشنبه میاد تهران و سه شنبه هم قراردادش رو ثبت میکنه.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب به اندازه کافی بازیکن داریم همشون هم خداروشکر. دیگه یه مش منشوری نیستند چی بود پارسال واقعا گند بود اما امسالی ها دیگه خیلی خوبن همه خوش اخلاقند برعکس مربی مون اصلا خوشم ازش نیومدهراستی از اینکه ایمون زاید. هم اومد بالاخره خیلی خوشحالم
با سلام
بصورت خلاصه یک سری مطلب رو میخوام بگم که فکر کنم یادآوریش خالی از لطف نیست.
اول یک مطلب تامل برانگیز برای مخالفان دایی دارم و اون درباره علت استعفای انصاری فرده که اگر مطالعه کنید به مافیای بزرگ دایی پی میبرید.
دوم در مورد مربیه جدید پرسپولیسه که من فکر میکنم در ادبیاتش توهین به پرسپولیس دیده نمیشد و فقط میخواست فشار مربی گری در پرسپولیس رو جلوی مطبوعات ایران برای خودش کم کنه و در کل مهم نتیجه این فصلشه که امیدوارم مثبت باشه هرچند بهتره زیاد تیم و خودش رو وارد حاشیه نکنه . . .
نکته بعد درباره خلعتبریه که گفته بود در ایران فقط برای پرسپولیس بازی میکنه ولی در عمل در چند روز گذشته نه تنها با رغیب دیرینه پرسپولیس پای میز مذاکره نشسته بلکه حتی نشون داده اگه پول بیشتر ببینه با تیم دسته چندمم مذاکره میکنه . . .
و من رو به یاد گفته قلعه نوعی می اندازه که گفته بود در این فصل به بازیکن استقلالی واقعی احتیاج داریم و در این رابطه خلعتبری حرف قلعه نوعی رو به ما گوشزد میکنه . . .
و در آخر من هنوز سر حرفم هستم و حتی با جذب سوسا نیز تیم رو نیازمند جذب یک هافبک دفاعی جدید میبینم و امیدوارم رویانیان یک بار دیگه از معجزه های این فصل نقل و انتقالاتش انجام بده . . .
با وجود ايمون زايد تيم پرسپوليس احتياجي به اين آدماي بزدل و سست عنصر ندارهنقل قول:
نکته بعد درباره خلعتبریه که گفته بود در ایران فقط برای پرسپولیس بازی میکنه ولی در عمل در چند روز گذشته نه تنها با رغیب دیرینه پرسپولیس پای میز مذاکره نشسته بلکه حتی نشون داده اگه پول بیشتر ببینه با تیم دسته چندمم مذاکره میکنه . . .
ممد نوري گفته احتمالا تو اين فصل پست هافبك دفاعي بازي ميكنهنقل قول:
و در آخر من هنوز سر حرفم هستم و حتی با جذب سوسا نیز تیم رو نیازمند جذب یک هافبک دفاعی جدید میبینم و امیدوارم رویانیان یک بار دیگه از معجزه های این فصل نقل و انتقالاتش انجام بده . . .
حتما فك كرده هوادارا خيلي خوشحال ميشن، ولي ممد نوري بگير نگير زياد داره در حالي كه هافبك دفاعي نبايد از سطح بازي خوب پايين تر بياد وگرنه كمر تيم ميشكنه!
منم با جذب يه هافبك دفاعي ديگه موافقم!
قبل از شروع ليگ داريم دسته گلاي شهاب خانو ميبينيم ..
من ميگم تا دير نشده پرسپوليس بايد يه درووازه بان خوب و بزرگ از نظر فني(نه اسم بزرگ) بياره ، وگرنه الفاتحه..
البته من خودم به داستاني خيلي اعتقاد دارم ولي اسم بزرگ شهاب گردان خيلي سنگيني ميكنه!
1 _ خلعتبری احتمالا میره سپاهان
2_توی یه سایت خوندم جدایی ایمون زاید از پرسپولیس قطعی شده
3_به نظر من هافبک دفاعی هم خیلی ضروری نیست و همینی هم که پرسپولیس داره عالیییییییییییه
4_گردان واقعا .............. . خودش گفته که تا الان مربی دروازبان ها نداشته و فردا مربی براش میاد امیدوارم این مربی بتونه دروازبانمون رو خوب کنه
5_بازی های دوستانه هیچی رو معلوم نمیکنه
6_باید از سردار ممنون باشیم که برای پرسپولیس توی نقل و انتقالات کم نذاشت
7_تیم خیلی بازیکن ستاره و جدید داره زمان میبره تا با هم هماهنگ بشن همین نتایج هم بنظرم خوبه
8_آقایان میگن پرسپولیس رو از هفته 3 ببینین اما من میگم از هفته 1 ببینین
9_مهمتر از هم دربی هست که توی هفته 6 برگزار میشه خداکنه خوزه بتونه مثه دنیزلی دهن استقلال رو ببنده
10_شنیدم قراره کهکشان سرخ خصوصی بشه اگه اینطور بشه که خیلی خیلی خیلی خیلی عالییییییییییی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidehsani17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش ایمون زاید از پرسپولیس جدا نمیشه.....
آره آقا امیر راست میگه ایمون زاید هیچ جا نمی ره اخه چند روز پیش برای ثبته قرارداد اومده بود تهران خوب دیگه میشه گفت خداروشکر. ایمون زاید هم موندنی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم باهات موافقم : گردان داره خیلی گلهای مفتی میخوره ما فصل پیش بخاطر دروازه بان اینجور سرمون در اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر من یه دروازه بان خارجی هم باید بگیرن
اینم هوادار با تعصب پرسپولیس
این سه نفر رو عشقه
این گردان خیلی بدتر از معمارزاده هست.../این پرسپولیسی که من میبینم پتانسیل قهرمانی رو داره البته اگه پرسپولیس بتونه رو نقاط ضعفش کار کنه.....
پرسپولیس همیشه معزل دروازه بان داشته ولی فکر. کنم گردان دیگه خوب باشه اما خداروشکر دیگه به جز دروازه بان که اونم هنوز معلوم نیست دیگه همه ی بازیکنانمون خوبه
ای کاش همون آودوکیچ رو نگه می داشتیم
ولی گردان هم امیدواریم خوب بشه
ولی به حر حال فکر کنم یه دروازبان خارجی بهتر باشه اون رو بیاریم ترکیب اصلی و گردان رو دروازبان دوم بزاریم
ولی من به خوزه اعتماد دارم هر کاری کنه درسته !!!
خوب خدا رو شكر ايمون زايد هم موندني شد!!
ايشالا كه امسال آقاي گل ليگ ميشه!
هوش و ذكاوت ايمون و استفاده خوبش از موقعيتهايي كه ديگران(از جمله علي كريمي) براش خلق مي كنند ميتونه اميدوارمون كنه.
بازي دوستانه اي كه داشتيم اهميت زيادي نداره و مانور تبليغاتي كه روي نتيجه اين بازي بي اهميت اين روزها تو جرايد ميشه در ادامه همون دشمنيهاي هميشه و قديمه . مخصوصا زوم كردن رو شهاب گردان كه مدتها تمرين نداشته و تو بازي دوستانه گل خورده بخاطر تضعيف روحيه اين بازيكنه تا به سرنوشت معمارزاده دچار بشه . راستي معمارزاده هم قرار نيست برگرده و باشگاه دنبال يه گلر ديگست .
از همه مهمتر از دست زارع -قائم مقام رويانيان- راحت شديم كه خودش كانون حواشي بود. همونيكه چند بار علي كريمي جلوي دهنش رو بست .حالا ديگه رفت
خلعتبري با 1.5 ميليارد سپاهاني شد و چند بازيكن تيم رقيب هم بالاي 1ميليارد بستند تا مشخص شه ارزش سقف قرارداد براي تيمهاي ديگه چقدره و سالهاي گذشته چطور عمل مي كردند
مطمئن باشيد در حال حاضر از همه تيمها جلوتريم . تيم ما الان روند بسيار مناسبي رو داره طي مي كنه. بازيكناي بزرگ پرسپوليسي باتجربه و جوون زيردست يه مربي كاربلد كه در كنار بدنسازي به كارهاي تاكتيكي مشغولند و با اين بازيهاي دوستانه سرمربي تيم در حال آشنا شدن با قابليتهاي بازيكناشه .
مشكل تو فدراسيونه با تصميما و برنامه ريزيها و .... كه حالا برنامه ريزيهاي كيروش هم اضافه شده .از پيشنهاد حذف جام حذفي گرفته تا 101 روز اردو در 7 مرحله براي تيم ملي كه اكثر بازيكناش پرسپوليسي هستند
قاتل اسدق لال 1 ساله بست!!!
ویرایش:2ساله جو دادمki::تلویزیون همون 1 ساله اعلام کرد:khahesh::-shad
میگم بیایم صابون بیخودی به دلمون نزنیم فصل پیشم هی میگفتین تیم به بازیکن بزرگ داشتن نیست که......
بزارین استقلال بازیکنای خوب و بگیره اشکالی نداره که درسته ما تو فصل نقل وانتقالات خوب نبودیم اما تیم قهرمان میشه قهرمان میشه......
حالا باز دارین میگین بازیکن بزرگ داریم تیم قهرمان میشه قهرمان میشه....:ehe:
آقا شما با خوتون چن چندین اصلا از کجا معلوم مگه هر تیمی که بازیکنای بزرگ داشت قهرمانه(نمونش استقلال فصل پیش یا استیل آذین که سوقوط کرد):narahat:
تازه الان که یه مربی خارجی هم اومده مگه میتونه با11بازیکن ملی پوش که واسه اردو ها مجبورن تیم و ترک کنن کار کنه اونم این مربی:khandeeeee bahal:
بیخود به دل خوتون صابون نزنین فک نکنم حالا حالا ها تلسم باختن پرسپولیس بشکنه :ehe:
من که از خدامه قهرمان شیم یا حداقل دوتا دربی بعدی و ببریم ولی فکر کردن به اینکه پرس چندتا بازی و پشت سرهم ببره خیلی خیال برانگیز:narahat:
فقط آرزو میکنم حتی اگه قهرمانم نشدیم افتضاح فصل پیش تکرار نشه:khahesh:love::
نه داداش کسی نگفته که پرسپولیس قهرمانه به قول خوزه کسی که بگه قهرمانیم یا قول قهرمانی بده معلومه از فوتبال هیچی نمیفهمه ما میگیم شخصیت قهرمانی داریم نه صد درصد قهرمانیم ...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهش میکنم پرسپولیس رو با استیل آذین و استقلال لجن مقایسه نکن:gahhr::gahhr:
پرسپولیس بازیکنان با تعصب زیاد داره نه مثل استقلال ، جباری بخاطر پول قرارداد نمیبنده ولی کریمی سفید امضا میکنه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
با سلام
فصل نقل و انتقالات پایان یافت:
ابتدا بر اساس گزارش ورزش 3 اسامی بازیکنان و مدت قراردادشون رو بررسی می کنیم.
((همه مردان قرمزها
در فصل نقل و انتقالات ليگ برتر علي کريمي، مهدي مهدوي کيا، اميرحسين فشنگچي، محمد قاضي، مهرداد پولادي، شهاب گردان، جواد کاظميان، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، حسين ماهيني، غلامرضا رضايي، عليرضا نورمحمدي، محمد نوري، ايمون زايد، سامان آقازماني، هادي نوروزي، محمدرضا خانزاده، حميدرضا علي عسگري، روبرتو ده سوسا، کريم انصاي فرد، افشين اسماعيل زاده و روح الله سيف اللهي قراردادهاي جديدي را با باشگاه پرسپوليس ثبت کردند.
قرارداد فشنگچي، آقازماني، خانزاده، انصاري فرد، اسماعيل زاده و سيف اللهي با باشگاه پرسپوليس سه ساله، قاضي، پولادي، ماهيني، رضايي، نوروزي، علي عسگري و ده سوسا دو ساله و قرارداد کريمي، مهدوي کيا، گردان، کاظميان، بنگر، حسيني، نورمحمدي، نوري و زايد نيز يکساله است.
همه مردان آبي ها
از باشگاه استقلال هاشم بيگ زاده، اميرحسين صادقي، ميلاد ميداودي، ميثم بائو، سياوش اکبرپور، سيدامين منوچهري، آرش برهاني، فريدون زندي، سيدمهدي رحمتي، جي لويد ساموئل، علي حمودي، سيدميثم حسيني، خسرو حيدري، حنيف عمران زاده، پژمان منتظري، رودريگو توزي، فابيو جانواريو، سيدحسين حسيني، کيانوش رحمتي، مجتبي جباري، محمد انصاري و آرمن طماسيان زرنه نيز بازيکناني هستند که قرارداد خود را در هيات فوتبال تهران ثبت کردند.
قرارداد منوچهري، سيدحسين حسيني، انصاري و طهماسيان زرنه با باشگاه استقلال سه ساله، اکبرپور دو ساله و قرارداد بيگ زاده، صادقي، ميداودي، بائو، برهاني، زندي، سيدمهدي رحمتي، ساموئل، حمودي، سيدميثم حسيني، حيدري، عمران زاده، منتظري، توزي، جانواريو، کيانوش رحمتي و جباري نيز يکساله است))
من نتیجه گیریه شخصیه خودم رو دارم :
تیم پرسپولیس در درون چهارچوب دروازه با توجه به حضور پدیده این چند سال اخیر یعنی گردان و البته اضافه شدن یک با تجربه خارجی از 5 نمره شایسته نمره 4 میباشد و استقلال هم با وجود داشتن مهدی رحمتی سنگربان اول کشورمون ولی نداشتن یک جانشین مطمئن و کنار گذاشتن محمدی نمره 4 رو بیشتر نمیگیره.
در دفاع هر دو تیم خو بن ولی انصافا دفاع پرسپولیس یک سروگردن بالاتره و به پرسپولیس 5 و استقلال یک نمره کمتر.
درباره خط هافبک به شخصه هرچی با خودم کلنجار میرم ولی سنگینی با استقلاله و اگه در چند روز آینده نکونام هم اضافه بشه این سنگینی بیشتر هم میشه ولی در پرسپولیس به نظرم خط هافبک ناقص بسته شد و این بیشتر گردن مشاوران رویانیان وشخص خودشه که بجای جذب ایمن زاید بهتر بود یک هافبک جذب میکرد ولی الان شما نگاه کنید تیم چند تا هافبک دفاعی داره ولی باز با جذب معدنچی بنظرم شرایط بهتر بشه .
در کل به پرسپولیس 3 و به استقلال چهار میدم دلیلم هم از ندادن نمره 5 به استقلالیها وجود جباری و اکبرپور و کنارگذاشتن مبعلیه که باعث کمبود طراح و ایجاد استکاک در بعضی نقاط زمین بین بازیکنان میشه.
در خط حمله بدون شک هر دو پر ستارن و نمره 5 شایستشونه ولی تراکم وجود بازیکن در این خط برای هر دو تیم و حاشیه های صددرصدی پیرامونش هر دو رو شایسته نمره 4 میکنه در توضیحش تصور کن چه کسانی قراره روی نیمکت بشینن و اگر دیدی حدسش سخته اونوقت ببین بازیکن چه احساسی داره !!!
.
.
.
ولی برنده نهایی پرسپولیس بود چون مدت زمان قرار داد هاش یا به اصطلاح عمر تیمش خیلی حرفه ای و مناسب هست .
در بستن قرارداد سه ساله شش بازیکن با پرسپولیس سه ساله امضا کردند که سه تای آنها تاثیر گذار بودند ولی در استقلال چهار بازیکن این مدت سال قرارداد امضا کردند که فقط یک نفرشان تاثیر گذار بوده و آن هم منوچهریست.
در بستن قرارداد دوساله هفت بازیکن از تیم پرسپولیس قرارداد امضا کردن و سهم استقلال از بستن این مدت قرارداد تنها یک نفر است و در یک ساله نیز پرسپولیس 9 نفر و استقلال 17 نفر که با آمدن مجیدی و نکونام میشه 19 نفر یک ساله که اگر به هر دلیلی در سال بعد تمدید نکنند استقلال 5 بازیکن برای فصل بعد قرار داد دارد و پرسپولیس 13 بازیکن . . .
و در آخر فقط یک جمله باقی میماند و آن هم این است:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آقای فتح الله زاده راند دوم هم به سردار باختی چون حرفه ای نیستی حاجی !!!
عقابی دیگر از آمریکا به سمت آسیا کوچ کرد!
امیر عابدزاده با قرار دادی سه ساله به پرسپولیس آمد!!
و این هم یک عکس لو رفته از امیر!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نمیدونم چرا پیشکسوتان اینجور میکنن :
مایلی کهن میره سر تمرین استقلال
پیوس و پنجعلی بر ضد رویانیان حرف میزنن اگه اینجور پیش بره خیلی بد میشه ما نیاز به پیشکسوتان داریم ، رویانیان باید یه جلسه ای با پیشکسوتان برگزار کنه ببینه اونا چه میگن ........
باید قبل از اینکه بازی ها شروع بشه رویانیان با پیشکسوتان حرف بزنه تا زیاد وارد حاشیه نشیم
بنظر من به پیشکسوتان هم داره بی احترامی میشه ما باید از پیشکسوتان استفاده کنیم و یه پستی براشون در نظر بگیریم تا خیلی وارد حاشیه نشیمنقل قول:
انتقاد پيشكسوتا در مورد انتصاب "شيريني" بعنوان سرپرست تيمه كه تا حدي هم بجاست ولي ميشه موضوع رو طوري مطرح كرد كه ايجاد حاشيه نكنه . از طرفي هم رويانيان گفته "شيريني"بصورت موقت به همراه عاشوري سرپرست تيمه و سرپرست دائمي در مشورت با علي پروين معرفي خواهد شد بنابراين جاي نگراني نيست . اين مسائل باز ادامه حاشيه سازيهاي فتل و دارودستش تو جرايده كه بد جوري كم اوردن و با پخش اخبار دروغ مثل پيوستن يه سري اسم به تيمشون - كه هيچ وقت هم اتفاق نميفته - دارن جو رواني ايجاد مي كنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با شما موافق نیستم !
اون روزایی که تو وضعیت سخت بود تیم این آقایون تو کدوم سوراخ موشی قایم شده بودن ؟!!!
اون روزایی که سردار با کمک امثال شیرینی پول خرج می کردن تا تیم رو از وضعیت بحرانی در بیارن این دوستان کجا بودن ؟!!
تو فصل نقل و اتقالاتی که بعد از چندین سال هوادارا ازش راضی بودند کی سهم ویژه داشت ؟!!! می دونید سعید شیرینی چه کمک هایی به تیم کرده ؟!!
همه جای دنیا پیشکسوت از منافعش می گذره تا باشگاهش پیشرفت کنه ؛ اونوقت پیشکسوت های ما تا می تونند از تیم می کشند صرفا جهت منافع خودشون !
سرپرستی مبارک شیرینی ! لایقش هست !
نکته ای که تو ایران بیداد میکنه که همه اعتراضات فقط برای منافع شخصیه و تا جایی ادامه داره که به نفع خودشون باشه
تنها قشر مظلوم قضیه هواداراین که فقط هوادارن اونم دلی و چیزی عایدشون جز حرص خوردن نمیشه
بنابراین همه این رفتن اومدنا بهونس اما باید برای کسی که به حرف هوادارا ارزش قائله و حداقل نشون میده میشنوه ارزش قائل شد
منم با انتصابش موافقم و البته امیدوارم تو خالی درنیاد
با سلام
من نظر شخصیمو میدم و به عقیده هیچ کس توهین نمی کنم.
ولی این قضیه مصاحبه یک پیشکسوت علیه تیم محبوبش با جراید و مطبوعات برام عجیبه و جا نیوفتاده.
مگه تیم کمیته پیشکسوتان نداره!!!
خداوکیلی تو تاریخ باشگاه این اولین باریه که یه مدیر داره اینقدر قدیمیای یه تیمو بازی میده.
تا قبلش اینقدر به پیشکسوتان بی توجهی میکردن که حتی چهره اونها از یادمون رفته بود حالا این بده خدا که داره یه حرکتی میکنه نباید اینقدر کوبیدش.
من میخوام بدونم تا قبل از رویانیان کدوم مدیری تونسته بود این آقایون رو که هر کدوم ادعای زیادی رو یدک میکشن رو دور یه میز جمع کنه یا اصلا کدوم مدیری تونسته بود با پروین جدا از مسائل فنی کار کنه و کنار بیاد .
سرپرستیو این چیزا بهونست اصلا نقل این حرفا نیست .
پیشکسوت مشکلی نداره ، کل مشکل سه چهار نفرن که میخوان سرمربی بشن یا مدیر !!!
بزارید بشمرم خودتون قضاوت کنید :
1- پیوس (صد در صد به کمتر از دایی راضی نیست)
2-درخشان(فقط سر مربی گریه پرسپولیس)
3-مایلی کهن(خودش به زبون اومده که چرا به من پیشنهاد سرمربی گریه پرسپولیسو نمیدین)
4-پنجعلی(نمیدونم علی دایی کجا یا چطور دم این پنجعلی رو دیده که هر چی میشه میگه دایی ، میگی مربی میگه دایی ، میگی مدیر میگه دایی و خلاصه فقط زبونش رو حمایت از دایی میچرخه)
به نظرم سرپرست تیم باید تعاملش با مدیریت بالا باشه ولی این آقایون فقط مخالفت میکنن و جز حاشیه چیزی برای تیم ندارن.
پیشکسوتان ما دوست دارن در مسائل فنی دخالت کنند و این از خصوصیات سرپرست نیست هرچند در این بین امثال خردبین که (که البته از نظر جسمی در شرایط مناسبی نیست) یک پدیده هستند.
با این حال من بعید میدونم تا پروین با رویانیانه اتفاق خاصی بیفته . . .
بچه ها لیست 18 نفره بازی فردا رو دیدین ؟؟؟؟
حیف شد که کسی مثه زاید و معدنچی حتی تو لیست هم نیستن !!!!
اما من به ژوزه اعتماد دارم
امیدوارم امسال قهرمان لیگ شیم
کسی میدونه چرا قرارداد ژوزه ثبت نشده؟
خدایا دوباره خبرهای نارضایتی پیشکسوتان به گوش میرسه و اینبار نوبت پروین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:fek konam::fek konam:
سلامنقل قول:
پروین فقط تیم خراب کن شده تازگیا ... همش باعث حاشیه میشه مثه بقیه بکشه کنار بهتره دیگه.. میبینه 1 ماه خبری ازش نمیگیرن میاد حرف میزنه تو حاشیه میبره تیم رو
نوکرشم هستیم ولی بعضی موقع ها برای اینکه دیده بشه زیاده روی میکنه:gijjj::gijjj:
شنیده بودم سر روادید و مسائل مالی بوده که رویانیان گفت مراحل داره طی میشهthink::think::نقل قول:
مثــــــــلا خواسته اَدای داش علیمون و دربیاره زده دوربین بنده خدارو شکونده
کلا باید نشون بدن اس دق لالین دیگه
بابا تقلید نکنین ، برو بجای این کارا مواظب باش امسال از رو نقطه کرنر گل نخوری
من خودم یه پرسپولیسی سر سختم
و علی کریمی رو خیلی دوست دارم
ولی به نظرم دیگه باید مجیدی و کریمی و بنگر و چند تا بازیکن دیگه خداحافظی کنند تا برای جوون تر ها فرصت فراهم بشه
واسه همین فوتبالمون دنده عقب میره
چون جوون گرایی نمیکنیم
البته مشکل اصلی از فدراسیون فوتبال ایرانه
که فوتبال پاک اون موقع ایران رو به فساد و تباهی و رشوه خواری و...... کشوندند
اصلا لیگ ما باید 12 تیمی باشه
K-League کره سال 2005 10 تیمی بود
وحالا 14 تیمیه
ولی فوتبال کره از فوتبال ما در حال حاضر 100 برابر بهتره
چرا چون عده ای دارن تو این فوتبال فقط پول میگیرن و بازی نمیکنن
قانونا بالای 32 سال دیگه باید خداحافظی کنندentezar::eterza::-
خب نظر من بود
نظر دوستان رو خوش حال میشم بدونم