اصلا رئال قشنگه
باید 3 تاشونم خرید:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا رئال قشنگه
باید 3 تاشونم خرید:yes:
اگه قرمزشو پیدا کردم قرمز رو میخرم پیدا نکردم سفیدشو می خرم.
به نظر من 5 یا 6 تایی میشه.ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین داداش پوریا 3 تا پیراهن رئال قشنگه البته من بیشتر سفید و قرمز رو دوست دارم.:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه اولو تبریک می گم 2-0 با گل شاهین و کایخون.heey:::ghelyon:
درباره لباس هم اگه اینترنتی خریداری کنین هم قرمز هم مشکی و هم سفیدش موجوده کیفیتش هم خوبه.پیشنهاد من به شما.dallliii
عجب بازی میکنه این کایخون :hehee:فوق العادس :hehee:تقریبا تو هربازی داره 1 گل میزنه . به نظرم این بازیکن تازه داره جا میافته و اگه تو رئال بمونه بدون شک یکی از بهترین ها میشه . البته شاهین هم همینطور
5تایی ها
دم جوونانمون گرم مخصوصا واران.
دم کایخون هم گرم که هربازی داره گل می زنه.
سلام به همگی این برد پرگل رو به همه تبریک میگم...:ohum:
سلام من هم برد 5 تایی رو تبریک میگم:ahaaaaaa:. ایشالا که بتونیم روند این بردهای پیاپی خودمون رو ادامه بدیم تا به رکورد 15 برد پیاپی برسیم
مورینیو هم عین حرف منو زد.
این گل به شاهین کمک میکنه اعتماد به نفسش بالا بره و در نیم فصل دوم بدرخشه.
منم برد رو تبریک میگم.
تبریک میگم برد 5-1 جوانهای رئال رو مقابل تیم :sooot:
این روزها واقعا کایخون داره عالی بازی میکنه
واقعا تیم عالی بود
هر چند بازی رو فقط خلاصه دیدم اما تیم حیلی عالی بود نشون داد چقد بازیکنای اماده داریم و با انگیزه
واقعا کایخونم که خیلی ادمو امیدوار میکنه
کاملا درسته ............نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی دیشب نشون داد که بازی دادن به بازیکنای جوون هم میتونه برای ما امیدوارکننده باشه به شرطی که بازم تیم مثل بازی با بارسلونا درگیر حاشیه نشه . هرچند که مورینیو یه مربیه کاملا حرفه ایه و خودش میدونه چیکار باید بکنه
مطمئنا اون بازی هم تجربه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و تیم بدون حاشیه همه رو میبره و قهرمانه 3 جامه پیشه رو میشه:yes:
خب دیگه فعلا دورانه تعطیلاته یکم از مسابقات دور میشیم
حالا نوبته پرزه بره تو زمین و قدرته مدیریتو نشون بده
یه مدافع میانی خیلی خوب میخوایم
اگه بشه از بین فردیناند و ویدیچ باشه خیلی خوبه در عوضش گرانرو رو هم قراره بدیم
داداش من چون طرفداره یونایتدم مخالفم که از این 2تا یکیش بیاد.چون دفاع یونایتد ول میشه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویلشر رو بخریم خوبه.
داداش گرانرو رو میدم من یونایتد اما فردیناند با اون فدو استیلش یه چی دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن ویلشر...............
دوباره امسال با ترافیکه ال کلاسیکو روبرویم این هم خوبه هم بد
از یه طرف میتونیم انتقام بگیریم از یه طرف داره جذابیت ال کلاسیکو و هیجانش کم میشه اینقد بهم میخورن
ولی خوبش اینه احتمالا بازیشون تو اسفنده و به مراحله پایانی باشگاهها اروپا نمیخوره
اما من تک بازی را به بازی رفتو برگشت ترجیح میدم
راستش منم از این بابت ناراحتم و دوست داشتم که رئال و بارسا تو فینال به هم بخورن . اینجوری هم جذابیتش بیشتره وهم انتقاممون رو با قهرمانی میگرفتیم .ولی چون تو یک هشتم به هم خوردن من امیدوارم که رئال این بازی رو ببره.در ضمن اگر این بازی رو هم ببریم 70 درصد قهرمانی رو هم طی کردیم .نقل قول:
البته رضا جان فعلا بهم نخوردن و تو یک هشتم رئال به مالاگا و بارسا به اوساسونا خورده که اگه اتفاقی نیفته که خیلی بعیده بیفته دوره بعد بهم میخورن یعنی تو یک چهارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی جان تو بازی های الکلاسیکو به این نتیجه رسیدم که تیم تا با استرس مقابله نکنه نمی تونه پیروز باشه هرچند در بهترین وضعیت روحی و آماده باشه.نقل قول:
اینا هم مهمه ولی اول استرس
خوب بچه ها بازی بعدیمون با مالاگاست در جام حذفی.
بازی رفت در برنابئو هست
به نظرتون چندتایی میشه؟think::
به نظر من که در مجموعه رفته برگشت دو رقمی میشن
کاملا علی جان موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما باید اول امادگی بردنو خارج زمین پیدا کنیم بعد بیایم واسه بردن تو زمین
سلام بچه ها
بازی توی کوپا با مالاگا کیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
18 دی ماه ساعت20/30 دقیقه به وقت ایران باگراندا در لالیگا داریم.
شنیدم اگه مالاگارو درجام حذفی ببریم احتمالش زیاده که در یک چهارم به بارسلونا بخوریم این اولین خبرخوب برام در سال جدید میلادی بود.بخاطر اینکه دو بازی رفت و برگشت با بارسلونا در تورنومنتی معتبر انجام میدیم و این به افزایش اعتماد به نفس بازیکنانمون دربازی های ال کلاسیکو کمک میکنه و باعث میشه درقبال ال کلاسیکوی برگشت لالیگا و در اروپا اگه به بارسلونا خوردیم جای نگرانی نباشه.
درسته ! در ضمن اگه تو جام حذفی به بارسلونا بخوریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما روحیون بهتره . چون در جام حذفی گذشته ما اونا رو بردیم و قهرمان شدیم.
داداش روحیه که نه بگو سابقه داریم در فصل قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سابقشو که داریم اون جدا . من منظورم اینه که از نظر روحی هم بهتریم چون جام قبلی رو مابردیم:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تاثیر داره ولی به آخرین الکلاسیکو و آخرین بازی ها هم بستگی دارهنقل قول:
به نظر من نباید الکلاسیکوهای آینده رو به الکلاسیکوهای قبل پیوند داد . چون اینطوری اکثر اوقات ما بازنده بودیم. من فقط تنها علت برد رو روحیه ی بازیکنا میدونم . برد یا باخت هم هیچ ربطی به الکلاسیکوهای قبل نداره چون هر بازی روحیه و تاکتیک خودشو داره .نقل قول:
جام حذفی که هیچی نیست :bia baghalam: فوقش میخوریم به بارسلونا 6 تا بهش میزنیم . اینا که تیم نیستن بابا :ghelyon: اون جام باشگاه های جهان هم بذارن در کوزه آبشو بخورنmas:-چون اصلا ارزشی ندارهmas:- اومدن دو تا تیم هویچ رو بردن فکر کردن جام باشگاه ها و لالیگا هم اینجوریه !
داداش روحیه مهمه ولی اول باید با استرس مقابله کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آیا رئال همیشه همون جوری که مقابل همه تیم ها بازی می کنه مقابل بارسا هم همونطور بازی می کنه؟
نه مشخصه.ما پارسالا هم تا قبل از الکلاسیکو رفت روحیه و آمادگیمون بیشتر بود ولی باختیم.امسال هم همینطور بود.
ولی استرس تو وجود همشون بود اول باید با استرس مقابله کنیم.استرس شکست بخوره بارسا هم شکست می خوره.
دقت کن تیم های دیگه راحت میان بارسا رو شکست میدن یاازش مساوی می گیرن بااینکه هیچ ستاره ای ندارن.دلیلش هم اینه که استرس ندارن.:flowerysmile:
داداش باهات موافقم جام بی ارزشی بود ولی سودی که داشت روحیه بخشه.نقل قول:
برای گرفتن لالیگا باید از سدی که رنگش سپیده رد بشن تا بتونن قهرمان بشن.
این سد در حال حاضر جلوتراست:flowerysmile:
جدیدا می گن شانسی بردین بابا شانس آوردین که هیگواین مصدوم بود تو اون بازی و بجاش آدبایور تو زمین بود.
شانس آوردین تو اون بازی 3تا نخوردین.
داش علی کدوم روحیه ؟ بردن دو تا تیم شلغم که به تیم روحیه نمیده !نقل قول:
فعلا که نیم فصل رو ما قهرمان شدیم مطمئن باشید که نیم فصل دوم هم ما قهرمان میشیم و حذفی و اروپا رو هم میگیریم تا ثابت بشه ارزش اینطور جامها خیلی بیشتر از جامهاییه که با بردن دو تا تیم بدست میاد !
بردن دوتا تیم ضعیف روحیه بخش نیست ولی بردن جام روحیه بخشه هرچند بی ارزش باشه.نقل قول:
به حق چیزای نشنیده !ki:: پس لابد منم که اسم بارسلونا رو گذاشتم شانسلونا !:mage mishe:shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-نقل قول:
بالای 95 درصد ال کلاسیکو مجدد تو جامه حذفی داریم
باید از نظره روحی خیلی تیمو تقویت کنیم میبینید که دمورینیو هم زودتر برگشته
باید ببریم تا بزرگی رئالو ثابت کنیم
منم معتقدم که روحیه میتونه واسه تیم معجزه کنهنقل قول:
همه چی به روحیه بازیکنا بستگی داره . امیدوارم که بچه ها
الکلاسیکو قبلی رو فراموش کنن و روحیشون رو واسه آینده تقویت کنن