در حاشيه ديدار تراكتورسازى- پرسپوليس
در حاشيه ديدار تراكتورسازى- پرسپوليس
هواى بارانى و باقى قضايا
باران هاى موسومى بهارى بدجورى دوستداران و هواداران فوتبال تراكتورسازى را كلافه كرده بود و گروه كثيرى از علاقمندان با شدت باران در شروع بازى به راهروهاى سرپوشيده ورزشگاه پناه برده و عده زيادى نيز در منزل پاى گيرنده ها را به حضور در ورزشگاه ترجيح دادند.
بساط تماشايى ليدرها
ليدرهاى فوتبال تراكتورسازى براى هماهنگى بيشتر و پرهيز از هرگونه شعارهاى غيرورزشى و يا توهين به تيم مقابل ۳ ساعت قبل شروع مسابقه با پهن بساط هم انديشى در جوار ورزشگاه اقدام به حركتى ستودنى كرده بودند و انصافا در طول مسابقه نيز به خوبى سكوها را كنترل كردند.
تشويق دنيزلى
پس از اينكه مصطفى دنيزلى سرمربى پرسپوليس در پيست مستطيل سبز ورزشگاه يادگار امام شهر تبريز آفتابى شد، قريب به ۶۰ هزار تماشاگر حاضر اين مربى ترك تبار را تشويق كردند كه عكس العمل و ابراز احساسات دنيزلى به نوبه خود تماشايى بود.
تشويق قلعه نويى
اميرقلعه نويى كه بعد از دنيزلى وارد ورزشگاه شد با تشويق و حمايت به ياد ماندنى هواداران رو به رو گشت و تماشاگران با شعار(امير پاشا چوخ ياشا) از وى تجليل كردند.
كاپيتان هاى ديروز،رقيبان امروز
در فصل گذشته محمد نصرتى و مرتضى اسدى دو بازيكنى بودند كه همواره بازوبند كاپيتانى تراكتورسازى را بر بازو داشتند و اين دو در بازى پنجشنبه به عنوان كاپيتان هاى تراكتورسازى و پرسپوليس به عنوان دو رقيب و حريف در كنار هم قرار گرفتند.
نصرتى و گلباران تماشاگران
محمد نصرتى بازيكن فصل پيش تراكتورسازى كه به دليل پاره اى از مسائل با خوش رويى از تماشاگران و تراكتورسازى جدا نشده بود، براى آشتى با سكونشينان قبل از شروع بازى ، روبروى جايگاه و زير جايگاه حضور يافت و با تعظيم و پرتاب گل به سوى تماشاگران به نوعى با آنان آشتى كرد و تماشاگران نيز او را تشويق كردند.
حمايت فروزان با واژه كاسياس
محسن فروزان كه در فصل جارى با درخشش خوب اعتماد قلعه نويى و كريم بوستانى را به خود جلب كرد و طى شش ديدار قبلى با واكنش هاى ستودنى مانع از فرو ريختن سنگر تراكتورسازى شده بود و مى رفت ركورد آرمناك پطروسيان را بشكند، در شروع مسابقه از سوى تماشاگران با واژه «فروزان كاسياس» مورد حمايت و تشويق رو به رو شد.
پايكوبى و شادمانى مشتاقان
پس از پيروزى پرگل تراكتورسازى مقابل پرسپوليس ، اكثر خودروهاى سوارى با روشن كردن چراغ ها در اكثر خيابان هاى شهر تبريز به پايكوبى و شادمانى پرداختند و خوشحالى تا ۵ ساعت بعد از اتمام مسابقه تداوم داشت.
قلعه نويى: همين پرسپوليس مى تواند قهرمان آسيا شود
قلعه نويى: همين پرسپوليس مى تواند قهرمان آسيا شود
تيم تراكتورسازى تبريز همانگونه كه امير قلعه نويى قول داده بود بازى هايش را مى برد تا در جمع مدعيان كسب عنوان قهرمانى ليگ باقى بماند. اگرچه سپاهان با تداوم پيروزى هاى خود همچنان در صدر جدول قرار دارد. گفت و گوى اختصاصى سرمربى تراكتورسازى با «ابرار ورزشى » را بخوانيد:
• شما در مصاحبه پس از پايان مسابقه با پرسپوليس گفتيد كه تيم تراكتورسازى در نيمه اول ضعيف ترين بازى اش را در ليگ يازدهم انجام داد. دليل اين مساله چه بود؟
- بله، من گفتم كه بچه هاى ما ضعيف تر از هميشه كار كردند و دليل آن هم نوع بازى پرسپوليس بود كه عملا با سيستم ۳-۴-۳ روياروى ما قرار گرفت و به همين جهت كار بچه هاى تراكتورسازى در نيمه اول سخت شد اما در نيمه دوم با تغيير سيستم و تعويض دو بازيكن خود با سه مهاجم به ميدان رفتيم. يك مهاجم خود را به آخرين مدافع پرسپوليس چسبانديم تا فضا براى حركت و بازى سازى هافبك هاى ما فراهم شود. با اين كار نفوذ از كناره هاى زمين را هم در دستور كار بچه هاى تراكتورسازى قرار داديم. البته اين تدابير همه روى كاغذ است اما خدا لطف كرد و بازيكنان ما با انجام درست برنامه هاى تاكتيكى خيلى زود گل زدند.
• پرسپوليس در دومين بازى پياپى خود ۴ گل خورد. آيا اين تيم مى تواند در ادامه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا موفق شود؟
- البته درست نيست كه من در كادرفنى پرسپوليس دخالت كنم اما اين تيم در حال حاضر بازيكنان بسيار خوبى دارد. شايد يكى، دو نفر از بازيكنان اصلى پرسپوليس در مسابقه با تراكتورسازى حضور نداشتند اما پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و هميشه قوى. به نظر من اين تيم با همين بازيكنان كه چند سال در كنار هم فوتبال كرده اند، مى تواند قهرمان آسيا شود.
• گويا قبل از بازى تراكتورسازى و پرسپوليس با استاندار آذربايجان شرقى صحبت كرده و انتقاداتى نسبت به بى تفاوتى در مورد پرداخت مطالبات بازيكنان تراكتورسازى داشتيد.
- نه ، من هيچ صحبتى با استاندار آذربايجان شرقى نداشتم اما از استاندار و ديگر مسئولان استان در جلسه فنى قبل از بازى گله كردم كه چرا به اين بچه ها توجه نمى شود؟ تيم تراكتورسازى در حال حاضر نماد معرفت و عشق به فوتبال مردم تبريز و آذربايجان است. من از معرفت مردم آذربايجان كه زير باران ورزشگاه را پر كرده و تيم مورد علاقه خود را مورد حمايت قرار مى دهند، تشكر مى كنم. من به بازيكنان تراكتورسازى كه ۵۰ درصد پول خود را نگرفته اند و ۱۱ يا ۱۲ بازى هم پاداش طلب كار هستند و هيچ حرفى نمى زنند و مثل برخى تيمهاى ديگر حتى سخنى از شركت نكردن در تمرينات هم مطرح نمى شود، افتخار مى كنم اما بايد حق و حقوق بازيكنان تيمى را كه هزينه اش از برخى تيمهاى دسته اول كشور هم كمتر بوده، به موقع داد. اين بچه ها واقعا با معرفت هستند.
• شما قبل از بازى با راه آهن گفته بوديد كه مثلث «سپاهان- تراكتورسازى-استقلال » همچنان به رقابت خود ادامه خواهند داد و قهرمان ليگ يازدهم در روز آخر مشخص مى شود. آياهنوز هم اين نظر را قبول داريد؟
- بله، همينطور است. تراكتورسازى و استقلال تهران هنوز شانس رسيدن به مقام قهرمانى ليگ را دارند اما با نتايج اين دوهفته به هرحال شانس سپاهان بيشتر است. البته رقابت مثلثى كه گفتيد، تا روز آخر ادامه خواهد داشت. استقلال تيمى خوب و پر مهره و سپاهان هم با ساختار و سازمان قوى است وبچه هاى كم توقع ما واقعا هنر مى كنند كه پا به پاى آنها به پيش مى روند. دست اندركاران فعلى سپاهان خيلى زحمت مى كشند اما اين را هم بايد گفت كه سپاهان يك باشگاه به معناى واقعى كلمه است كه بايد الگويى براى همه تيم ها باشد و با برنامه ريزى دراز مدت آقايان اسلاميان، پورسينا و ساكت توانست به اينجا برسد.
قلعه نويى: نيمه اول بدترين بازى دوران مربيگرى ام بود
قلعه نويى: نيمه اول بدترين بازى دوران مربيگرى ام بود
امير قلعه نويى سرمربى تراكتورسازى تاكيد كرد كه تيمش در نيمه اول ديدار با پرسپوليس بدترين بازى دوران مربيگرى اش را انجام داده است. وى پس از پيروزى ۴ بر يك تيمش مقابل پرسپوليس، گفت: بازى خوب و پر گلى را در نيمه دوم شاهد بوديم. در نيمه اول بسيار افتضاح بوديم و شايد بدترين بازى دوران مربيگرى ام نيمه اول اين ديدار بود. خوشبختانه در نيمه دوم با تغيير سيستم به پيروزى رسيديم. او با انتقاد از عدم پرداخت مطالبات بازيكنان تيمش، تصريح كرد: خيلى از بازيكنان ۵۰ درصد قراردادشان را هم نگرفتند اما به عشق مردم اين بازى هاى خوب را انجام مى دهند. يك سال پر فراز و نشيب را با كمترين امكانات و عشق مردم پشت سر گذاشتم. قلعه نويى ادامه داد: در نيم فصل اول هر موقع تيمم به مشكل مى خورد و به نيمكت نگاه مى كردم دلم به حال غريبى خودم مى سوخت اما خوشبختانه حالا دست و بالمان باز است و هر تغييرى كه مى خواهم انجام مى دهم. وى در مورد اعتراض باشگاه استقلال به مشكوك بودن گل هاى سپاهان به فولاد و صحبت هاى پيرامون اين موضوع گفت: تنها در مورد تيم خودم صحبت مى كنم و نظرى در اين باره ندارم. من را وارد اين مسائل نكنيد. سرمربى تراكتورسازى در پاسخ به اينكه اين تيم به سطح آسيا رسيده و آيا با اين امكانات مى تواند در اين ميدان هم موفق باشد، اظهار داشت: بايد بازيكنانى كه ما مى خواهيم حفظ شود. بازيكنانى داريم كه تا به حال اينجاى جدول را نديده اند، اما مهمتر امكانات و بسترى است كه بايد فراهم كنيم چون حضور در آسيا متفاوت است. قلعه نويى تاكيد كرد: هنوز نگرش هاى ما نسبت به تراكتورسازى و اين مردم، بزرگ نشده است. بايد امكانات و پشتيبانى خوبى داشته باشيم و از بازيكنانى استفاده كنيم كه قابليت مبارزه با رقباى داخلى و خارجى را داشته باشند. وى درباره ادامه همكارى با تراكتورسازى، گفت: دو شرط گذاشتم كه اگر عملى شود دوست دارم فصل آينده هم در تراكتور بمانم. تيم ما مشكلات دارد و نيمى از قراردادهاى بازيكنان پرداخت نشده است. چندين هفته در يك نصف زمين بازى مى كرديم و خيلى وقت ها پشت در مى مانديم. اگر عشق مردم نبود شايد نمى ماندم. به خاطر آنها ماندم. اين تيم مى تواند در آسيا حرف هاى زيادى داشته باشد به شرط آنكه آدم هاى بزرگ و نگرش بزرگ در كنارش باشد.
اكبرپور: فكر نمى كردم پرسپوليس با اين نتيجه ببازد
اكبرپور: فكر نمى كردم پرسپوليس با اين نتيجه ببازد
سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال تراكتور سازى با انتقاد از مدير عامل و مسئولان اين باشگاه گفت: متاسفانه بعد از ۷ پيروزى يك ريال پاداش هم نگرفتيم و مسئولان تيم را به حال خود رها كرده اند. گفت و گو با وى را بخوانيد:
• چطور شد كه ۴ گل به پرسپوليس زديد؟
- بازى بسيار سنگينى را انجام داديم و فكر مى كنم پرسپوليس بعد از دريافت گل اول كمى بازى را رها كرد و همين مسأله موجب شد ۳ گل ديگر به اين تيم بزنيم.
• فكر مى كرديد با اين نتيجه حريف را شكست دهيد؟
- حقيقتا نه. البته پرسپوليس هميشه بزرگ است اما اعتقاد دارم آنها از لحاظ روحى و روانى به هم ريخته اند. به عنوان يك ايرانى آرزو مى كنم اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا موفق باشد.
• قلعه نويى معتقد بود كه تراكتور سازى در نيمه اول افتضاح بازى كرد. نظر تو چيست؟
- من هم قبول دارم كه در نيمه اول خيلى بد بازى كرديم و فكر مى كنم در آن نيمه بدترين بازى ليگ را انجام داديم. وقتى به (۳-۳-۴)
تبديل شديم كلا روند تيممان تغيير كرد و توانستيم در نيمه دوم بازى بهترى را ارائه كنيم.
• فكر مى كنى در اين ۲ هفته مى توانيد به سپاهان برسيد يا خير؟
- ما همه تلاشمان را انجام مى دهيم. ما برديم و آنها هم برنده شده اند. برنامه ريزى ما به شكلى بود كه ۵ بازى را ببريم كه خوشبختانه در ۳ بازى برنده شديم و بايد اين دو بازى آخر را هم برنده از زمين بيرون بياييم. همه چيز دست خدا است. اگر قسمت باشد قهرمان مى شويم.
• با اين شرايط فكر مى كنيد قهرمان شويد؟
- همان طور كه تا حالا با وجدانمان كار كرديم از اين پس هم اين كار را انجام مى دهيم تا جام را به مردم هديه كنيم. روز اول قول آسيايى شدن به اين تيم داديم و حالا هم به قولمان عمل كرديم و اميدواريم اتفاقات در هفته هاى پايانى به گونه اى رقم بخورد كه بتوانيم قهرمان شويم و اين مردم پرشور را خوشحال كنيم.
قلعه نويي به ملاقات وحيد طالب لو رفت
قلعه نويي به ملاقات وحيد طالب لو رفت
مي گويند اگر قلعه نويي به استقلال برگردد طالب لو هم به عنوان دروازه بان شماره يک آبي ها همراه با ژنرال به استقلال باز خواهد گشت
امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز که در تهران به سر مي برد عصر امروز به ملاقات وحيد طالب لو رفت.
قلعه نويي امروز براي ملاقات با طالب لو دروازه بان مصدوم شاهين راهي بيمارستان آتيه شد.طالب لو در استقلال شاگرد قلعه نويي بود و اين دو هميشه رابطه اي خوب با يکديگر داشتند.
مي گويند اگر قلعه نويي به استقلال برگردد طالب لو هم به عنوان دروازه بان شماره يک آبي ها همراه با ژنرال به استقلال باز خواهد گشت.
عليرضا منصوريان، خسرو حيدري، اصغر کامياب؛ سرمربي شاهين بوشهر، رئيس تربيت بدني استان بوشهر امروز در بيمارستان آتيه به ملاقات وحيد طالبلو رفتند.
همسر ناصر حجازي نيز با اين دروازهبان تلفني گفت و گو کرد و برايش آرزوي سلامتي کرد.
حبيب کاشاني مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس نيز دسته گلي براي طالب لو ارسال کرد.
صادقي: استقلال و پرسپوليس ريشه ندارند
صادقي: استقلال و پرسپوليس ريشه ندارند
كم كاري در پرسپوليس و استقلال معنايي ندارد و بازيكنان اين دو تيم به غير از باشگاه و سرمربي بايد به مردم جواب بدهند
تيم فوتبال تراكتورسازي روز پنجشنبه يك پيروزي فوقالعاده را مقابل پرسپوليس به دست آورد و حالا فقط با اختلاف 3 امتياز نسبت به سپاهان در رده دوم است و چشم به لغزش صدرنشين دارد.
صادقي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد بازي با پرسپوليس حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« بازي سختي بود و ما در نيمه اول خوش شانس بوديم كه پنالتي پرسپوليس و يكي، دو موقعيت اين تيم تبديل به گل نشد در غير اينصورت كارمان بسيار سخت ميشد. در نيمه دوم اما تغيير تاكتيك داديم و توانستيم خيلي خوب بازي كنيم و 3 امتياز را بگيريم.»
صادقي در پاسخ به اين سوال كه فكر نميكني بازيكنان پرسپوليس به نوعي كم كاري كردند خاطرنشان ميكند:« كم كاري در پرسپوليس و استقلال معنايي ندارد و بازيكنان اين دو تيم به غير از باشگاه و سرمربي بايد به مردم جواب بدهند. آنها در نيمه اول خيلي خوب بازي كردند و اصلا فكر نميكردم با اين اختلاف پرسپوليس را ببريم. نتيجه منصفانه اين بود كه با اختلاف يك يا دو گل پرسپوليس را ببريم. برد خوبي بود ولي من به خاطر اتفاقي كه براي وحيد طالبلو افتاد ناراحت شدم و شيريني شكست پرسپوليس از يادم رفت.»
صادقي كه سابقه بازي در استقلال يكي از دو تيم پرطرفدار ايران را دارد، در پاسخ به اين سوال كه چرا استقلال و پرسپوليس در 2 فصل گذشته و احتمالا اين فصل قهرمان ليگ نشدهاند ميگويد:« دليلش اين است كه اين دو باشگاه به معناي واقعي باشگاه نيستند اما سپاهان از هر لحاظ كه حساب كنيد كاملترين باشگاه ايران است و مسوولان اين تيم مثل ژاپن و كره فكر ميكنند. آنها به تيمهاي پايه و خيلي از مسائل ديگر اهميت ميدهند و تيمهايي مثل ذوب آهن و فولاد هم همينطور هستند ولي استقلال و پرسپوليس ريشه ندارند. اين دو تيم پرطرفدار حتي يك زمين تمرين هم ندارند و با اين شرايط وضعيت آنها بدتر خواهد شد مگر اينكه به زور داشتن بازيكنان ستاره موفق باشند.»
صادقي در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول داري شانس قهرماني سپاهان بيشتر است خاطرنشان ميكند:« بله، من معتقدم كه قهرماني آنها تا 80 درصد قطعي است چون 2 بازي خانگي دارند و 4 امتياز ميخواهند. من گفته بودم كه هر تيمي كه كمتر اشتباه كند شانس اول قهرماني است و سپاهان هم كم اشتباه كرد.»
جعفري: هيچ گزينهاي براي جانشيني قلعهنويي نداريم
جعفري: هيچ گزينهاي براي جانشيني قلعهنويي نداريم
شايد اكبرپور از سوي برخي افراد تحريك شده باشد و ما اين موضوع را بررسي خواهيم كرد
سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال تراكتورسازي روز گذشته مصاحبهاي عليه مديرعامل اين باشگاه انجام داد و به دليل مشكلات مالي و برخي مسائل ديگر به شدت از جعفري انتقاد كرد.
به نظر ميرسد حرفهاي اكبرپور مشكلاتي را براي او درست كند. جعفري مديرعامل تراكتور در گفتوگو با سايت گل در مورد حرفهاي سياوش حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند: «من هنوز حرفهاي اين بازيكن را نخواندهام ولي از چند نفر شنيدم كه اكبرپور چنين مصاحبهاي را انجام داده است. حرفهاي اين بازيكن در كميته انضباطي باشگاه تراكتورسازي بررسي خواهد شد و اگر مشخص شود كه او چنين حرفهايي را زده است جريمه سنگين در انتظار اين بازيكن خواهد بود. در ضمن شايد اكبرپور از سوي برخي افراد تحريك شده باشد و ما اين موضوع را بررسي خواهيم كرد.»
جعفري ادامه ميدهد: «من هيچ جا نگفتم كه بازيكنان تراكتور تمام پول خود را دريافت كردهاند. ما 60 درصد قرارداد بازيكنان را دادهايم و قرار است 20 درصد ديگر هم داده شود و اين كار به زودي انجام خواهد شد.»
جعفري در مورد اعتراض قلعهنويي و بازيكنان تراكتور مبني بر عدم دريافت پاداشها خاطرنشان ميكند: «پاداش دادن به هيچ عنوان جز قرارداد نيست و هيچ بايدي در اين زمينه وجود ندارد. ما اگر دلمان بخواهد پاداش ميدهيم و اگر نخواهد نميدهيم. ما با بازيكنان قرارداد نبستهايم كه بخواهيم پاداش بدهيم يا ندهيم چون در بحث قرارداد فقط مبلغ آن مهم است. اگر باشگاه توانايي داشته باشد پاداش ميدهد و ما هم دوست داريم اين كار انجام شود ولي پاداش دادن اجباري نيست و فقط براي بالا بردن انگيزه بازيكنان است.»
جعفري در پاسخ به اين سوال كه آيا در صورت جدايي قلعهنويي از استقلال گزينهاي براي جانشيني او داريد ميگويد: «اولويت ما حفظ اين مربي است و در حال حاضر هيچ گزينهاي براي جانشيني او نداريم. ما بايد بعد از پايان ليگ با اين مربي مذاكره كنيم تا ببينيم شرايط چگونه خواهد شد.»
مروري بر مصاحبه هاي قلعهنويي بعداز بازيهاي تيمش
مروري بر مصاحبه هاي قلعهنويي بعداز بازيهاي تيمش
اگر از هواداران پر و پا قرص فوتبال هستيد، احتمالا ميتوانيد مصاحبههاي آينده امير قلعهنويي را پيشبيني کنيد
چيزي که امير قلعهنويي را متمايز از ساير مربيان کرده، فقط نتايج تيمش و حاشيههاي اطراف خودش نيست. او متمايز است چون علاوه بر اينکه حاشيههاي مخصوص خودش را دارد، روشي متفاوت هم در مصاحبه کردن دارد. قلعهنويي مربي ويژهاي است، چون تيمش کم ميبازد و هر وقت ميبازد، يا بازيکن مقصر بوده يا داور! او سالي يک بار باخت تيمش را به گردن ميگيرد؛ آن هم پس از مقصر دانستن داور و مهاجمان تيمش! در چنين مواقعي، قلعهنويي پس از اينکه از مهاجمان تيمش به خاطر خراب کردن چند موقعيت مسلم گلزني انتقاد ميکند، اشتباهات داور را هم به زبان ميآورد و سپس ميگويد: «من مقصر اين شکست هستم!»
آخرين باري که قلعهنويي مسئوليت يک شکست را به گردن گرفت، در هفته اول ليگ برتر يازدهم بود که تيمش به صباي قم باخت. 12 مرداد 1390 بود که تراکتورسازي در تبريز به صبا باخت. امير قلعهنويي در کنفرانس مطبوعاتي اين مسابقه گفت: «ما در اين ديدار روي اشتباهات فردي گل خورديم. البته بازيکنان موقعيت هاي گلزني خوبي را نيز از دست دادند، در غير اين صورت مي بايست با حساب ? - ? و يا حداقل ? - ? نتيجه را از آن خود مي کرديم. عدم حضور تماشاگران که پشتوانه قابل توجهي براي تراکتورسازي محسوب مي شوند نيز در باخت ما به صبا بي تاثير نبود. کسي را بجز خودم ، مقصر باخت تراکتورسازي در هفته اول ليگ برتر نمي دانم.»
پيش از اين هم قلعهنويي يک بار ديگر باخت تيمش را به گردن گرفته بود. اتفاقا آن دفعه هم او پس از آنکه از مهاجمان تيمش انتقاد کرد، گفت که مسئوليت شکست را برعهده ميگيرد. 7 ارديبهشت 1389 بود که قلعهنويي پس از شکست سپاهان مقابل العين امارات در ليگ قهرمانان آسيا گفت: «متاسفانه در نيمه اول اين بازي عملکرد بسيار بدي داشتيم. در نيمه دوم صاحب توپ و ميدان شديم اما از موقعيت هاي خود به خوبي استفاده نکرديم. در حالي که يک بر صفر عقب بوديم، مي توانستيم بارها به گل برسيم اما مهاجمان بي دقتي کردند و روي يک ضد حمله گل دوم را نيز دريافت کرديم. نمي دانم مهاجم عراقي چگونه موقعيت هاي بسيار عالي را از دست داد. مشکل گلزني ما حل نشده و من مقصر اين شکست هستم.»
نکته جالب در مصاحبههاي قلعهنويي اين است که او پس از اکثر شکستهاي تيمش، از مهاجمان انتقاد ميکند و گاهي هم پاي داورها را به ميان ميکشد. دقيقا مثل همين امسال که او بعد از اکثر شکستها و تساويهاي تيمش، از مهاجمان خود انتقاد کرد و اشتباهات داوري را هم يکي يکي شمرد. ديگر نکته جالب در مصاحبههاي قلعهنويي، اشاره اين مربي به عملکرد خوب تيمش در نيمه مربيان است! او در اکثر مسابقاتي که تيمش برنده ميشود، به بازي خوب تيمش در نيمه دوم اشاره ميکند و ميگويد تيمش در نيمه اول بسيار ضعيف بازي کرده است!
قلعه نويي يک عادت ديگر هم دارد؛ اين که به خاطر برگزاري مسابقات با کيفيت تراکتورسازي، به ليگ ايران تبريک بگويد.
هفته
تاريخ
نتيجه مسابقه
مصاحبه قلعه نويي بعد از بازي
32
پنجشنبه 7 ارديبهشت
تراکتورسازي 4 – پرسپوليس يک
بازي خوب و پر گلي را در نيمه دوم شاهد بوديم. در نيمه اول بسيار افتضاح بوديم و شايد بدترين بازي دوران مربيگريام نيمه اول اين ديدار بود. خوشبختانه در نيمه دوم با تغيير سيستم به پيروزي رسيديم.
خيلي از بازيکنان 50 درصد قراردادشان را هم نگرفتند اما به عشق مردم اين بازيهاي خوب را انجام ميدهند. يک سال پر فراز و نشيب را با کمترين امکانات و عشق مردم پشت سر گذاشتم.
31
يکشنبه 3 ارديبهشت
راهآهن صفر – تراکتورسازي يک
بايد يک تبريک به ليگ برتر بگويم از اين بابت که امروز يک بازي زيبا را هر دو تيم تراکتورسازي و راه آهن به نمايش گذاشتند. در اين مسابقه هر دو تيم از فاکتور سرعت بهره برده و موقعيت هاي زيادي را خلق کردند که به لطف خدا 3 امتياز از آن ما شد. ما در اين مسابقه موقعيتهاي زيادي به دست آورديم.
تيمي که 10 بار روي دروازه حريف ضربه کرنر مي زند، بالاي 60 درصد مالکيت توپ را در اختيار داشته قطعا عملکرد خوبي را به نمايش گذاشته است. من اعتقاد دارم اين بازي يکي از بهترين بازيهاي تراکتور در ليگ امسال بود و شاگردانم خيلي خوب و روان بازي کردند.
اگر در اين مسابقه به داوري اعتراض کردم به خاطر فشار و استرس بالايي بود که روي تيم وجود داشت اما به عقيده من داور امروز اگر اشتباهي داشت در نتيجه تاثيرگذار نبود و خوشبختانه البرز حاجي پور در تمام صحنه ها نزديک بود و قضاوتي بي عيب و نقص داشت.
30
جمعه 25 فروردين
تراکتورسازي 2 – فولاد صفر
به مجيد جلالي تبريک ميگويم که با يک تعداد بازيکن جوان تيمي خوب و هماهنگ را گردهم آورده است. اين تيم در مصاف با تراکتورسازي حتي شانس برد هم داشت و به چند موقعيت خوب گلزني رسيد.
متاسفانه در شهر خودمان هم به ضررمان سوت ميزنند. من راجع به داوري نميخواستم صحبت کنم اما اعتقاد دارم گل سالمي به ثمر رسانديم که نميدانم چرا کمک داور آن را مردود اعلام کرد.
29
جمعه 18 فروردين
تراکتورسازي صفر – فجر سپاسي صفر
غلامرضا باغ آبادي به جاي امير قلعه نويي در نشست خبري شرکت کرد.
28
جمعه 26 اسفند
سايپا صفر – تراکتورسازي يک
سايپا هم از نظر امکانات و هم از نظر بازيکنان و کادر فني تيم بسيار بزرگي است. بازي بسيار سختي در شرايط بد آب و هوايي بود با اين حال بايد از مسئولان هيئت فوتبال تشکر کنم که تمهيدات لازم را براي انجام اين بازي در اين روز برفي انجام دادند.
سايپا ميتوانست برنده اين بازي باشد و خوب بازي کرد اما ما خط هافبک آنها را پرس کرديم و پس از آنکه به گل رسيديم ميتوانستيم گلهاي بيشتري هم بزنيم.
27
دوشنبه 22 اسفند
تراکتورسازي يک – سپاهان صفر
غلامرضا باغ آبادي به جاي امير قلعه نويي در نشست خبري شرکت کرد.
26
چهارشنبه 26 بهمن
مس يک – تراکتورسازي صفر
متأسفانه امروز بازيکنان ما در حد و اندازههاي خود نبودند و کيلوها اسم و منيت در زمين بود به طوريکه اگر بنا بود تعويض انجام گيرد بايد 10 نفر را تعويض مي کردم.
در نيمه دوم صاحب موقعيت هاي زيادي شديم اما عدالت فوتبال براي ما انجام نشد چون به نظر من در نيمه دوم با موقعيت هاي گلزني که بازيکنان ما صاحب آن شدند مي توانستيم حداقل 5 يا 6 گل به مس بزنيم.
نيمه اول بازي مقابل مس، روز بدمان و نيمه دوم اين ديدار روز خوبمان بود ضمن اينکه شانس و عدالت فوتبال با ما همراه نبود.
25
چهارشنبه 19 بهمن
تراکتورسازي 4 – نفت آبادان يک
خدا را شکر ميکنم که توانستيم يک سه امتياز با ارزش را با بازي خيلي خوب به دست آوريم. بعد از بلايي که در بازي با استقلال سرمان آوردند زمان ميبرد که به شرايط ايدهآل بازگرديم اما خدا را شکر ميکنم که با کمک بزرگترهاي تيم خيلي زود به شرايط ايدهآل بازگشتيم و خودمان را پيدا کرديم.
به عقيده من قدرت تاکتيکي تيم تراکتورسازي و نيز سردي هوا باعث شد تيم نفت شکست سنگيني را متحمل شود. ما در اين مسابقه ميتوانستيم بيش از چهار گل به حريف بزنيم.
24
جمعه 14 بهمن
نفت تهران يک – تراکتورسازي يک
بازي زيبايي بود و من دلم سوخت که اين بازي چرا برنده نداشت، هم تماشاگران و هم من و هم يقينا آقاي فرکي از اين بازي رضايت داشتيم. من تأسف مي خورم در حاليکه يک گل جلو بوديم برنده نشديم، مدافع ما بچگي کرد و مسئوليتش را به خوبي انجام نداد البته دو تيم موقعيت برنده شدن را داشتند اما موقعيت هاي ما در نيمه نخست بيشتر بود و در چندين مورد در سه قدم و شش قدم توپ ها را از دست داديم. از نتيجه راضي نيستم ولي هر دو تيم بازي زيبايي انجام دادند. گرفتن يک امتياز بيرون از خانه بهتر از امتياز نگرفتن است گرچه ما مي توانستيم برنده باشيم.
23
يکشنبه 9 بهمن
تراکتورسازي صفر – استقلال 2
10 - 12 امتياز تراکتورسازي به خاطر اشتباهات داوري از بين رفته است. 8 سال پيش گفتم دست هايي در کار است که نمي خواهند اميرقلعه نويي موفق شد. در برنامه هايي که 90 به آن پرداخت مشخص شد که من راست مي گويم. الان هم مي گويم که دست هايي در کار است که قلعه نويي در تراکتورسازي نتيجه نگيرد.
ما در ديدار برابر استقلال 20 دقيقه 9 نفره بازي کرديم با اين حال موقعيت هاي خوبي براي گلزني داشتيم. شما برويد ببينيد استقلال در اين بازي چند موقعيت گل داشت. اگر دروازه بان يک صحنه هم زمين خورده بود من فوتبال را کنار مي گذارم. ولي اگر حرف بزنم کارم به جاهاي ديگر کشيده مي شود. بنابراين نمي توانم هر حرفي را بزنم.
اين پيروزي مبارک همه آنهايي باشند که دوست نداشتند تراکتورسازي برنده شود.
مديرعامل تراكتور: جريمه سنگينى در انتظار اكبرپور است
مديرعامل تراكتور: جريمه سنگينى در انتظار اكبرپور است
سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال تراكتورسازى دو روز گذشته مصاحبه اى عليه مديرعامل اين باشگاه انجام داد و به دليل مشكلات مالى و برخى مسائل ديگر به شدت از جعفرى انتقاد كرد. به نظر مى رسد حرف هاى اكبرپور مشكلاتى را براى او درست كند. جعفرى مديرعامل تراكتور در مورد حرف هاى سياوش گفت: من هنوز حرف هاى اين بازيكن را نخوانده ام اما از چند نفر شنيدم كه اكبرپور چنين مصاحبه اى را انجام داده است. حرف هاى اين بازيكن در كميته انضباطى باشگاه تراكتورسازى بررسى خواهد شد و اگر مشخص شود كه او چنين حرف هايى را زده است جريمه سنگين در انتظار اين بازيكن خواهد بود. در ضمن شايد اكبرپور از سوى برخى افراد تحريك شده باشد و ما اين موضوع را بررسى خواهيم كرد. جعفرى ادامه داد: من هيچ جا نگفتم كه بازيكنان تراكتور تمام پول خود را دريافت كرده اند. ما ۶۰ درصد قرارداد بازيكنان را داده ايم و قرار است ۲۰ درصد ديگر هم داده شود و اين كار به زودى انجام خواهد شد. جعفرى در مورد اعتراض قلعه نويى و بازيكنان تراكتور مبنى بر عدم دريافت پاداش ها خاطرنشان كرد: پاداش دادن به هيچ عنوان جزو قرارداد نيست و هيچ بايدى در اين زمينه وجود ندارد. ما اگر دلمان بخواهد پاداش مى دهيم و اگر نخواهد نمى دهيم. ما با بازيكنان قرارداد نبسته ايم كه بخواهيم پاداش بدهيم يا ندهيم چون در بحث قرارداد فقط مبلغ آن مهم است. اگر باشگاه توانايى داشته باشد پاداش مى دهد و ما هم دوست داريم اين كار انجام شود اما پاداش دادن اجبارى نيست و فقط براى بالا بردن انگيزه بازيكنان است . جعفرى در پاسخ به اين سوال كه آيا در صورت جدايى قلعه نويى از تراكتور گزينه اى براى جانشينى او داريد گفت: اولويت ما حفظ اين مربى است و در حال حاضر هيچ گزينه اى براى جانشينى او نداريم. ما بايد بعد از پايان ليگ با اين مربى مذاكره كنيم تا ببينيم شرايط چگونه خواهد شد.
صادقى: شيرينى شكست پرسپوليس به خاطر طالب لو از يادم رفت
صادقى: شيرينى شكست پرسپوليس به خاطر طالب لو از يادم رفت
تيم فوتبال تراكتورسازى روز پنجشنبه يك پيروزى فوق العاده را مقابل پرسپوليس به دست آورد و حالا فقط با اختلاف ۳ امتياز نسبت به سپاهان در رده دوم است و چشم به لغزش صدرنشين دارد. اميرحسين صادقى مدافع تراكتورسازى در مورد بازى با پرسپوليس گفت: بازى سختى بود و ما در نيمه اول خوش شانس بوديم كه پنالتى پرسپوليس و يكى، دو موقعيت اين تيم تبديل به گل نشد در غير اينصورت كارمان بسيار سخت مى شد. در نيمه دوم اما تغيير تاكتيك داديم و توانستيم خيلى خوب بازى كنيم و ۳ امتياز را بگيريم. صادقى در پاسخ به اين سوال كه فكر نمى كنى بازيكنان پرسپوليس به نوعى كم كارى كردند خاطرنشان كرد: كم كارى در پرسپوليس و استقلال معنايى ندارد و بازيكنان اين ۲ تيم به غير از باشگاه و سرمربى بايد به مردم جواب بدهند. آنها در نيمه اول خيلى خوب بازى كردند و اصلا فكر نمى كردم با اين اختلاف پرسپوليس را ببريم. نتيجه منصفانه اين بود كه با اختلاف يك يا دو گل پرسپوليس را ببريم. برد خوبى بود اما من به خاطر اتفاقى كه براى وحيد طالب لو افتاد ناراحت شدم و شيرينى شكست پرسپوليس از يادم رفت. صادقى در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول دارى شانس قهرمانى سپاهان بيشتر است تصريح كرد: بله، من معتقدم كه قهرمانى آنها تا ۸۰ درصد قطعى است چون ۲ بازى خانگى دارند و ۴ امتياز مى خواهند. من گفته بودم كه هر تيمى كه كمتر اشتباه كند شانس اول قهرمانى است و سپاهان هم كم اشتباه كرد.