گوشیتو عوض کن یا از پی سی با یه اکانت دیگه عضو شو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط khabarsat [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشیتو عوض کن یا از پی سی با یه اکانت دیگه عضو شو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط khabarsat [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من این فصل 17 روز وارد بازی نشده بودم امروز وارد شدم دیدم 6 هستم با یه برد رفتم 4م.
لیگ قهرمانن هم در حذفی حذ شدم.
این فصل هنوز بازیکن نخریدم :khahesh:
داداش مگه من سر گنج نشستم که بخاطر بازی برم گوشی عوض کنم؟!
کامپیوتر هم که $$$$$ شکن میخواد
با کریو وصل میشم یک بار میاره صد بار نمیاره
اگه اول تا هفتم بشین بودجه بهتون تعلق میگیره. هر چه رتبه پایین تر بیاد بودجه کمتری در اختیارتون قرار میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ArminMRZ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط makoran sea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به خاطر یه همچین مشکلی دیگه خیلی وقته با گوشی نمیتونم برم و نمیرم کلا ! همش اعصاب خوردیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط aghasinaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راهش همونطور که دوستمون گفت اینه که یه اکانت فیسبوک ایجاد کنید و یه اکانت کریو تهیه کنید و با یه تیم جدید وارد بازی بشیدنقل قول:
من چرا نمیتونم تو راند دوم خرید بازیکن شرکت کنم؟!
مشکل خاصی وجود داره ؟ با یه پیشنهاد معمولا به راند بعد راه پیدا میکنید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط YoUnE3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:)الان فهمیدم تو راند اول هم نمیتونن شرکت کنم...ینی هر چی میزنم پیشنهادم ثبت نمیشه.چرا؟
من یه همچین مشکلی تو ورژن قدیمی گوشی داشتم. تا وقتی که اطلاعات بازیکن بالای صفحه لود نمیشد هیچ گزینه ای کار نمیکرد. ممکنه به همین علت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط YoUnE3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ى هافبك خيلى خوبى دارم ولى ى بدى داره تو اكثر بازيها كارت ميگيره و چن بازى محروم ميشه با اين چ كنم؟
یکی از بازیکن های حمله ام هست توی هر بازی گل میزد حداقل دو تا
خیلی هاش رو به تنهایی میزد،کلی ام پاس گل میداد ولی الان چند روزی میشه که اصلا محوه ، نه گلی نه پاس گلی، حتی امتیازش هم که قبلا حداقل 8 بود الان کم شده
20 سالش هست و پنج ستاره هم هست
دلیلش چیه؟؟؟؟
روحیه و آمادگیش رو هم همیشه میبرم بالا نمیزارم بیاد پایین ولی فایده نداره
.
.
.
.
.
توی جام حذفی توی 1/8 م به یه تیم خیلی بالاتر از خودم خوردم و بازی رفت رو توی خونش 4-2 باختم ولی بازی برگشت در عین ناباوری 3-0 زدمش و رفتم نیمه نهایی و این تیمه رو هم امروز توی بازی رفت توی خونم 3-0 زدمش.احتمال زیاد رفتم فینال :hooora2: