پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
منم ايكس باكس باكسه مگر نه ميندازتمش تركيب من تو فيورنتينا -مانوا فعلا در وازبان نخريدم-مدافع راستم ابروزيمي مصدومه جاش توموويچ از وسط بردم راست-ناتان اكي-رامنگلي-لوك شاو هافبك دفاعي مروان فليني-ناتانيل چالوبا-بروما چپ ايسكو بازيساز راستم ويكتور موسس و تعويضيش دژاگه كه البته چپم وايميسه دژاگه نوك هم گومز هنوز موقع نقل وانتقالات نشده يه مهاجم ديگم ميخرم ولي بايد بدونين كه نبايد هر پستي بازيكن جوون داشته باشه بايد براي ثبات تيم بازيكنا پرسن وسال وپخته را نگه داشت
داش علي من تو امروز تانهام و منچستر سيتي بهم پيشنهاد دادن نرفتم راستي يه دفاع راست خوب جوون كسيو سراغ داري؟
داداش پارسا از من ميشنوي فليني يا ماتيچو بگير
راستي داداش علي دوس دارم يه فصل تمام بازيكنا اكادميم باشن تا حالا اين كارو كردي؟
راستي علي جان اين پيام دوستي فرستادي ميگه اسم كاربري اسم پروفايلم(چلسي مورينيو) يا جيميلم قبول نميكنه تو ميدوني من چيكار كنمthink::?
دوستان من چکار کنم هنوز پلی مچ که بره تو بازی رو میزنم میپره بیرون و سوال مهم چجوریییی مسترلیگ رو سیو کنم
نقل قول:
راستي داداش علي دوس دارم يه فصل تمام بازيكنا اكادميم باشن تا حالا اين كارو كردي؟
کار خیلی سختیه.من اگه بخوام اسم ببرم بازیکای آکادمی خودم اینا هستن: آنجلو روماگنولی.اریک سام،سرکان ایلماز که جفتشون هافبک راستن اولشو فرستادم قرضی بره فعلا و برایان کول که دروازه بانه و ضعیف...
کلا فکر نکنم بشه عملیش کرد.ولی اگه هم بشه فکر کنم نزدیکای 8 فصلی طول بکشه که کل تیمت از آکادمیت باشن!
اونایی که اسم بردن تا نهایتا 3 فصل دیگه میشن بازیکن اصلیم
نقل قول:
دوستان من چکار کنم هنوز پلی مچ که بره تو بازی رو میزنم میپره بیرون و سوال مهم چجوریییی مسترلیگ رو سیو کنم
داداش من که دستم کلا تنظیماتش قاطی داره.ولی یه آدرس سر راست میدم بهت.رو صفحه اول مستر لیگ که باشی دکمه دایره یا همون شماره 2 دسته رو بزنی بهت میگه واقعا میخوای خارج شی؟ 3 تا گزینه داره: 1-نه 2- سیو خروج 3-بله
اونی که نوشته save & quit اگه اشتباه ننوشته باشم رو بزنی میره تو یه صفحه که میتونی سیوش کنی.بعدشم که خارج میشه
نقل قول:
داش علي من تو امروز تانهام و منچستر سيتي بهم پيشنهاد دادن نرفتم راستي يه دفاع راست خوب جوون كسيو سراغ داري؟
من که بارسا هم میتونستم برم ولی نرفتم!:nishkhand:
والا من چون 3 دفاعه بازی میکنم دفاع کنار بازی نمیدم و کسیم به اون شکل نمیشناسم. ولی یکی بود به اسم danilo تو فیفا 13 من باهاش بازی میکردم خوب بود.شنیدم تو 14 هم بچه ها گفته بودن خوبه.حالا باز بزار بقیه بیان بگن از تجربیات اونا هم استفاده کن.سنشم فکر کنم زیر 25 باشه
خب نقل و انتقالات ما هم تموم شد
یه خوره تغییر انجام دادیم.یاسین بنزیا رو فروختم به آرسنال:shame: آرسنال گفته بود 10 میلیون میخرمش.منم الکی زدم 25 میلیون اگه میخوای بیا بخرش.نمیخواستم بفروشمشا.فکر نمیکردم قبول کنه.کطافط گفت باشه :| هیچی دیگه الکی از دستش دادم!
تو پست هافبک دفاعی هم به دلیل ترافیک زیاد بازیکن مجبور شدم بورخا والرو یکی از بازیکنای بالای 30 سال تیممو بدم به رئال.البته به عنوان قسمتی از پول انتقال شکیری از رثال به تیم خودم!
50 میلیون انداختم به رئالki:: 30 میلیونم نشد که پسش گرفتم!به این میگن معامله پرسود:yes:
دیگه هم آخرای نقل و انتقالات بود که یهو ازکوئیل گارای گفت میخوام برم! :| گفت بهتر! برو به درک ki:::eee::khandeeeee bahal: رو قیمتش 10 میلیون کشیدم فروختمش به بارسا.7 میلیون ارزشش بود 17 فروختم!
به جاش یه شوک به بارسا وارد کردم و مدافع جوونشون یعنی ماک بارترا رو خریدم:ghelyon:
دروازه بانم اولیور باومان فکر کنم نزدیک 20 30 بار پیشنهاد دادن که بخرنش!هم ارزون بود هم دروازه بانیش عالیه!آخر سر فروختم به فولام 2 و پونصد! به جاش مارک آندره تر اشتگن رو 18 میلیون به خدمت گرفتم:ookk:
ولی خداییش عجب دروازه بانی بود این باومان!عالی بود خداییش اگه کسی خواست بخردش شک نکنه!
آها یادم اومد.به سفارش دوستمون لاسینا ترائوره رو هم خریدم به جای بنزیا.حواسم به سنش نبود. وقتی خریدمش دیدم 27 سالشه!!! :| اگه میدونستم نمیخریدمش! اما پشیمونم نکرده واقعا خوب بازی میکنه.عجب شوتی هم داره ها:scare3: