پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
من خودم پلیس 202 هستم :nishkhand:
عمو برو بقیه رو بترسون :luuugh:
اره این خیلی خوفه :luuugh: به نظر من نقش والدین خیلی مهمه :nishkhand: خب بقیه اساتید هم نظراتشونو بیان کنند :nishkhand:
بچه ها ؟ :nishkhand:
بچه ها ؟:nishkhand:
بیاین درباره ی عید حرف بزنیم که میخواین تو عید چیکار کنین :yes:
در رو قفل میکنیم کسی نیاد خونه. آخه براورد شده قیمت هر یک دونه پسته 100 تومنه. تخمه و آجیل هم که تعطیله. خودم هم میشینم درسا رو قبل از اینکه خرداد شروع شه یه مرور میکنم. دوستانی که مثل من امتحان نهایی ( سوم دبیرستان) دارن میتونن برنامه امتحاناشون رو از این لینک دریافت کنن و تو عید مثل من بشینن بخونن. اینجوری تازه بهتر هم هست چون بنا بر قانون عید :< خونه کسی نرو تا خونت نیان > هیچ پولی خرج نمیشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این حصین دهن سرویس تو آهنگ " لزجا و جوبیا " چه دیسی کرده binam البت تو روحش که هیچکسم دیس کرده eterza::-
نقل قول:
بیاین درباره ی عید حرف بزنیم که میخواین تو عید چیکار کنین :yes:
یکی اینکه تا میتونم بگردم:babaa:
دو اینکه پول عیدی هامو جمع کنم واسشون نقشه دارم:death:
سوم هم اینکه بشینم جدول مندلیفو حفظ کنم:aaaa:
امروز مدیر مدرسمون اومده بود میگفت نرین تو بحثای سیاسی نزدیک انتخاباته آدم باشیدو دمه عید برا خونوادتون درد سر درست نکنید سو سابقه میشه و......
نقل قول:
یکی اینکه تا میتونم بگردم:babaa:
دو اینکه پول عیدی هامو جمع کنم واسشون نقشه دارم:death:
سوم هم اینکه بشینم جدول مندلیفو حفظ کنم:aaaa:
بگردیم ؟ با کودوم پول ؟ :soal:
عیدی ؟ مگه به تو عیدی میدن ؟ :eee: والا مارو حداکثر 3 تا ماچ میکنن mas:-
یادت نره پیک شادیتم حل کنی :khandeeeee bahal:
نقل قول:
امروز مدیر مدرسمون اومده بود میگفت نرین تو بحثای سیاسی نزدیک انتخاباته آدم باشیدو دمه عید برا خونوادتون درد سر درست نکنید سو سابقه میشه و......
به خدا زده تو خال . دم مدیرتون گرم :gozaresh:
نقل قول:
بگردیم ؟ با کودوم پول ؟ :soal:
عیدی ؟ مگه به تو عیدی میدن ؟ :eee: والا مارو حداکثر 3 تا ماچ میکنن mas:-
یادت نره پیک شادیتم حل کنی :khandeeeee bahal:
به خدا زده تو خال . دم مدیرتون گرم :gozaresh:
امروز مسابقه لیگ مدرسه بود......تیم ما با سوم تجربیا........وسط بازی دعوا شد خفن.......ki::5به 3باختیم
مدیرمون اومد گفت اگه بخواین بیرون مدرسه دعوا کنید با یه زنگ کارتون ساختس.........میدونید که نزدیک انتحاباته و شدیدا خطر ناکه.......chomagh
نمیدونم چی میخواد بشه.......خدا رحم کنه...:sad:
نقل قول:
امروز مسابقه لیگ مدرسه بود......تیم ما با سوم تجربیا........وسط بازی دعوا شد خفن.......ki::5به 3باختیم
مدیرمون اومد گفت اگه بخواین بیرون مدرسه دعوا کنید با یه زنگ کارتون ساختس.........میدونید که نزدیک انتحاباته و شدیدا خطر ناکه.......chomagh
نمیدونم چی میخواد بشه.......خدا رحم کنه...:sad:
داداش چرا نتیجه بازی رو نوشتی ؟ نتیجه ی دعوا مهم تر بودا , اون چی شد ؟ :death:
قرار نیست اتفاقی بیفته ولی من یه چند تا بازی کامپیتری گرفتم مخوام یه هفته قبل از چهارشنبه سوری شروع کنمو تا وسطای تابستون بازی کنمو از خونه بیرون نرم lagh::
دور از شوخی چیزی نمیشه ولی خب باس مراقب بود دیگه , این مواقع یه مقدار حساسه .
امسال دیگه تو این گرونی حس 4 شنبه سوزی نیست
همچی رفته بالا ادم سوزش میگیره خرج کنه همون بمونیم خونه بهتره
بازی های جدیدم که همه سال دیگه میان چی گرفتی تو :okh:
نقل قول:
امسال دیگه تو این گرونی حس 4 شنبه سوزی نیست
همچی رفته بالا ادم سوزش میگیره خرج کنه همون بمونیم خونه بهتره
بازی های جدیدم که همه سال دیگه میان چی گرفتی تو :okh:
آره بخدا....کپسولی شده 600....دیگه مجبوریم صداشونو در بیاریم.........ki::
به سرگرمی های سالم رو میاریم.....مثلا دهنو بذاری روی دستت فوت کنی:luuugh:.......صداش از صد تا بمبک بهتره
باب اسفنجی رو دانلود کردی بالاخره؟؟؟؟:evaa:
دیشب دیگه چقدر خودمو آماده کرده بودم واسه بارسا-رئال! جلوی تلوزیون دراز کشیدم و بازی رو میدیدم حدود دقیقه 30 بود که خوابم برد! صبح بلند شدم نتیجه رو دیدم اعصابم خیلی خُرد شد:aaaa:آخه چرا من بازی به این قشنگی رو ندیدم؟ :aaaa:
بعد حالا اینو گوش کنید. دیشب خواب دیدم رم قهرمان FA CUP شده :hihi: هر آدم عاقلی که اهل فوتبال باشه دیگه میدونه FA CUP اصن مال انگلیسه و ربطی به رم نداره :hihi:
قبل از ظهر هم برقا واسه 2 ساعت رفت و کلا از خوندن 3D و اینا موندم چون هَمَش کارش با کامپیوتره. حالا شانس ما درست موقعی که داشتم میرفتم مغازه برقا اومدshikam::-
اینم قصه امروز ما:nishkhand: