نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش سینا از فامیلت شماره این نصابه رو بپرس تا ما دیگه برای دیدن شبکه ها 160 تومن ندیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش سینا از فامیلت شماره این نصابه رو بپرس تا ما دیگه برای دیدن شبکه ها 160 تومن ندیم .
خب بعضي از ريسيور ها تا يك سال امكان باز كزدن كانال رو دارن يه جوايي اشانتوينشونهheee::
ایول خوشبحالش چقد پوله ریسیورو داده شاید اونجا بیشتر حساب کردهنقل قول:
مثلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا داریم؟ki::
بگو بینم چطوریه رسول
بچه ها اسنک گرفتم نشستم خوردم جاتون خالی خیلی تند بود!
راستی بچه ها بازی های جام جهانی برزیل شروع شده از الجزیره بگیرید!
بازی اسپانیاست عشقم يعنی اواتارم امضام الگو فنیم پس از سال ها مصدومیت به تیم ملی اسپانیا دعوت شد! عشقم بازی داره!
این سایت فکر شما رو میخونه ، شما باید توی ذهنتون یه فرد مشهور رو انتخاب کنید ، بعدش به سوالات این سایت
جواب بدید ، سوالاش انگلیسی هست و بسیار ساده ، مثلا فرد منتخب شما زنه یا مرده ، چاق یا لاغره و ...
با همین سوالات ساده این سایت میتونه فرد توی ذهن شما رو بخونه ، جواب دادن به سوال هاشم با 5 تا گزینه
هست ، که از بالا به پایین عبارتند از : بله ، تا حدودی بله ، نمیدونم ، تا حدودی نه ، نه
فقط ممکن بعضی موقع ها اشتباه بگه فرد مورد نظرتونو ، اگه به سوالاش دقیق پاسخ ندید و گمراهش کنید ، نمیتونه
فکر شما رو تشخیص بده ، پس دقیق به سوالاش پاسخ بدید ، لطفا یه فرد ، یه بازیگر ، یه خواننده ، یه فرد سیاسی ،
یه بازیکن فوتبال ( حتی من فردوسی پورم انتخاب کردم که فکرم و خوند و بعد سوالاش عکس فردوسی پور رو برام
اورد) یه ادم مشهوره مشهور انتخاب کنیداااااا ، اگه یبار اشتباه کرد ، دوباره یه فرد دیگر رو انتخاب کنید و دوباره امتحان
کنید .
توجه : وارد سایت که میشید اون Close Ad بنر تبلیغاتی رو بزنید ، حتما باید بسته شه
دکمه ی Play رو بزنید ؛ سپس اسم و سن فرد که میخواد به سوالات جواب بده رو بزنید و وارد شوید(یا هر اسم دیگه)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتم سایتی که گفتی ایکر کاسیاس رو در نظر گرفتم بعد کلی سوال که فک کنم اکثرشو درست جواب دادم میگه لوسی بنایونه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا ایول بهش با زدن گزینه ی نو یک سری سوالات دیگه پرسید و در نهایت جواب درست رو به من گفت ایــــــــــولki::
اخرشم خیلی خوشحال شد بنده خدا غوله:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
وای خدای من این باور نکردنیه جوابمو درست حدس زد سونگ ایل گوک نقش جومونگ از کجا میفهمه؟:mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::soal::fek konam::fek konam::hehee:
از این غوله انتظار نداشتم دیگه جنیفر لوپز رو بشناسه
میریم واسه دور بعدیش
دوتا سوال داشتم 1 اینکه چجوری میشه لینک یو ار ال یک پست رو فهمید ؟مثلا میخوام یه جایی پستم رو نشون بدم به جای این که لینک کل کمپ رو بدم لینک فقط پست خودم رو بدم؟
و دو این که این جا جنگ جهانیه یا تایپک؟داشتم مکالمه ی بین دو فرد محترم رو تو سایت میخوندم که مغزم ارورداد و گفت :not engouh memorylagh::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش بالای هر پست سمت چپ یک شماره به رنگه سیاه گذاشته شده که اگه روش کلیک کنی لینک پستت میاد . مثل این :
راستی بچه ها از وقتی که تو مدرسه فهمیدم سال کبیسه چیه این موضوع تو ذهنم شکل گرفته که اگه یه بنده خدایی تو روز 30 اسفند به دنیا بیاد تکلیفش چی میشه؟براش هر چهار سال یک بار جشن میگیرن؟:khandeeeee bahal: ما 8ساله بشیم اون تازه 2ساله میشه؟ki::lagh::
ویرایش:ایول به رسول که سوتی از ما گرفت