پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
بی توجهی پائولینهو به اینتر : "نقل و انتقالات ؟ من در تعطیلات هستم ! "
اختصاصی Inter.ir - پائولینهو به اینتر فکر نمیکند.این در حالی است که اینتر بشدت بدنبال پائولینهو است و برای بدست آوردن او در حال فروش کوتینیو به ساوتهمتون است اما خود این بازیکن احتمال این انتقال را نادیده گرفته است و اعلام کرد : "من حال حاضر در تعطیلات در سائوپائلو هستم اما من همچنان به تلاش کردن ادامه میدهم و سعی میکنم تا فرم خوب خود را حفظ کنم.تنها میخواهم بدن خودم را کاملا آماده نگه دارم بهترین بازی ها را برای تیم خودم ارائه بدهم و نمیتوانم برای ادامه مسابقات صبر کنم . برایم مهم نیست در نقل و انتقالات چه اتفاقی رخ میدهد."
بنا بر گزارش مطبوعات برزیلی پائولینهو 24 ساله علاقه دارد تا در برزیل بماند و رئیس کورنتیانس نیز مایل به فروش او نیست اما نرآتزوری همچنان به تلاش خود برای جذب او ادامه میدهد.
بناسی: من بازیکنی از پریماورا هستم
مارکو بناسی هافبک جوان و آینده دار نراتزوری پس از موفقیت و راهیابی به تیم اصلی اینتر گفت: “من بازیکنی از تیم جوانان هستم”این پدیده ۱۸ ساله فوتبال ایتالیا پیش از این نیمی از مالکیت او در اختیار مودنا بود اما حالا به طور کامل در عضویت اینتری هاست و در بازی مقابل رم بار دیگر به میدان رفت.با وجود اینکه اینتری ها بازی رفت نیمه نهایی کوپا را ۲ بر ۱ به رم باختند، این بازیکن جوان از کمک باشگاه اینتر به او خوشحال است.“من کماکان خودم را به عنوان یک بازیکن پریماورا می دانم. بازیکنی از پریماورا هستم و در صورتی که مربی آندرا استراماچونی به من نیاز داشته باشد برای تیم اصلی در دسترسم”
“شکست برابر رم ؟ مصاف سختی بود. آنها تیم بسیار خوبی هستند که فوتبال را با سرعت بالا بازی می کنند. نتیجه کسب شده خیلی خوب نبود اما تکان دهنده هم نبود”مارکو بناسی این فصل علاوه بر بازی در سری آ، برای لیگ اروپا نیز مورد استفاده قرار گرفته است.همچنین گفتنی است آنتونیو کاسانو و دژان استانکوویچ پس از مدت ها غیبت به علت مصدومیت به تمرینات گروهی اینتر بازگشتند.
برگومی:اینتر باید به جوانان فرصت بیشتری بدهد
inter.ir-بپه برگومی , بازیکن افسانه ای سال های نه چندان دور اینتر در صحبت با اسپورت ایتالیا, پیرامون فروش وسلی و وضعیت باشگاه صحبت کرد
او گفت:"اسنایدر تقریبا از گروه جدا شده بود. او به خوبی مورد استفاده قرار نمیگرفت اما بازیکن مهمی برای استراماچیونی بود. در حال حاضر گوارین در آن پست وجود دارد. اما از دست دادن او می تواند ساختار بازی در خط میانی تیم را تغییر دهد. علاوه بر این ما باید با اعتماد به نفس به بازیکنان جوان فرصت بازی بدهیم"
برگومی کل دوران بازیگری خود را در اینتر گذراند و برای این تیم 519 بازی انجام داد و موفق به زدن 23 گل نیز شد
ژوان : پائولینهو بازیکن بزرگی است
اختصاصی Inter.ir - ژوان خسوس مدافع جوان نرآتزوری امروز در مصاحبه با اسپورت مدیا ست به تعریف و تمجید از هموطن خود یعنی پائولینهو پرداخته است.اینتر پس از فروش اسنایدر بشدت بدنبال جایگزینی برای اوست و پائولینهو هدف اصلی اینتر میباشد.ژوان در این خصوص گفت : "من او را میشناسم.او بازیکتن بزرگی است.او هافبکی است که همیشه در محوطه جریمه حاضر است و گل های زیادی را به ثمر می رساند.این عالی است اگر او به اینتر بیاید."اینتر برای خرید پائولینهو قصد فروش کوتینیو را به لیورپول یا ساوتهمتون دارد.ژوان در این خصوص نیز میگوید : "من ناراحت میشوم اگر کوتینیو برود اما او نیاز دارد تا کاری را انجام بدهد که برایش بهتر است.با این حال اگر او از اینتر برود یا بماند در دوستی ما تغییری ایجاد نمیکند."
مورینیو: بازگشت به اینتر امکان پذیر است
inter.ir- خوزه مورینیو در صحبت هایی اعلام کرد امکان بازگشتش به اینتر وجود دارد.
بازگشت به خانه؟ امکان پذیر است. مورینیو احتمال بازگشتش به اینتر را در آینده رد نکرد.
" من میخواهم 20 سال دیگر در فوتبال باشم و 20 سال زمان زیادی است و هر اتفاقی ممکن است بیافتد".
مورینیو در مورد یوونتوس هم صحبت هایی را به زبان آورد:
" آنها تیم بزرگی هستند. شاید شما فکر میکنید آنها نمیتوانند در اروپا پیروز شوند اما من میگویم دورتمند، بایرن و یوونتوس هر سه میتوانند جام باشگاههای اروپا را بدست بیاورند".
اینتر علاقه ای به جذب ژمایلی ندارد
inter.ir-شایعاتی در مورد علاقه اینتر به جذب بلریم ژمایلی بازیکن تیم ناپولی در روز های اخیر منتشر شده است اما دی مارزیو کارشناس نقل و انتقالات در این مورد توضیح می دهد که اینتر به دنبال او نیست و به دنبال بازیکن دیگری است که خصوصیات متفاوتی در خط هافبک دارد.
دی مارزیو گفت:" در حال حاضر ژمایلی مورد توجه لاتزیو قرار دارد . اینتر؟ نه اینتر او را نمی خواهد. چرا که آنها به دنبال هافبک متفاوتی هستند که بتواند جلوی مدافعین بازی کند"
ابراهیم ام بایه:من سخت تلاش می کنم
inter.ir-ابراهیم ام بایه که یکی از جوانان آینده دار اینتر به شمار می رود و از تیم پریماورا رشد کرده است در مصاحبه با اسکای 24 گفت:
"من تلاشم را بی سر و صدا سخت ادامه خوهم داد. الگوی من؟ به طور خاصی از کسی الهام نگرفته ام اما من مانند یک کودک دو الگو دارم. دروگبا و ویرا. من پوستر آنها را دارم. دروگبا؟من امیداروم او به ایتالیا بیاید. دروگبا به یوونتوس یا میلان بپیوندد؟ چرا اینجا در اینتر نباشد؟. آینده من را وقتی خواهید دید که آماده بازی در سری آ باشم"
اسکلوتو:قطار شانس فقط چند بار در زندگی عبور می کند
inter.ir- همه چیز در مقابل اسکلوتو متوقف شده است هر چند که او با ارسال پیام در توئیترش به طور واضح و آشکار تمایل خود را برای پیوستن به اینتر نشان می دهد.
آخرین جمله ای که او در این مورد توئیت کرده است به این صورت است:"قطار شانس فقط چند بار در زندگی عبور می کند ..."
اما آتالانتا حاضر به دادن او نیست و هنوز اختلاف نظر بین این باشگاه و اینتر بر سر قیمت این بازیکن وجود دارد
موراتی: پائولینهو به اینتر نمی آید. شاید او در تابستان به اینتر بپیوندد
INTER.IR-ماسیمو موراتی اذعان کرد که پائولینهو به اینتر نخواهد آمد
او گفت:"در حال حاضر ما نمی توانیم معامله را به اتمام برسانیم. شاید در ژوئن این کار انجام شود. این معامله مقرون به صرفه نیست. پائولینهو در برزیل خواهند ماند و در تیمش بازی اش را ادامه خواهد داد"
به نظر می رسد به این صحبت موراتی پرونده آمدن پائولینهو به اینتر بسته شده است
انتخاب بعدی مورینیو اینتر است
inter.ir
با توجه به اخبار به نظر می رسد مورینیو بعد از پایان این فصل به یکی از دو تیم اینتر و چلسی ملحق می شود.
دیلی استار ادعا می کند مورینیو اینتر را در اولویت خود قرار داده است و امکان کمی برای پیوستن به چلسی دارد.
آقای خاص جهان که به تازگی 50 ساله شده است سابقه ی قهرمانی در لیگ قهرمانان را با تیم اینتر در کارنامه ی خود دارد.
رسانه های اسپانیایی نیز مدعی شده اند مورینیو پس از ترک رئال به سری آ خواهد رفت.