دیشب بازی فوق العاده ای رو شاهد بودیم و یک صعود مقتدرانه به جمع 8 تیم پایانی رقابتها...
تبریک میگم به همه دوستان یوونتوسی و با امید اینکه در مرحله بعد با قرعه مناسبی روبرو بشیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب بازی فوق العاده ای رو شاهد بودیم و یک صعود مقتدرانه به جمع 8 تیم پایانی رقابتها...
تبریک میگم به همه دوستان یوونتوسی و با امید اینکه در مرحله بعد با قرعه مناسبی روبرو بشیم.
رفتیم مرجله بعد ! تبریک ! تقریبا بی دردسرترین صعود رو داشتیم ! قرعه مناسبی خوردیم خدا رو شکر !
تو مرحله بعد هم بارسا وبایرن نخوریم به هر تیمی بخوریم له می کنیم !
بارسا که ایشالله میلان میزنه حذفش می کنه ! میمونه بایرن !
خدا وکیلی تیم خیلی خوب و یه دستی دارند ! البته به هر حال هر چی باشند اونا آلمانی هستند و ما ایتالیا و بردنشون مث بردم یووه مقابل رئال یه امر طبیعیه و اتفاقات متافیزیکی از جریان خارجش می کنه !!ماتری همچنان تحت الحمایت ماست ! love::
قرار نشد تایپیک رو تنها بذارید !
بازی رو ندیدم ولی شواهد و قراین میگن بازی گندی داشتیم و سطح پایین بازی از پیرلو و مارکیزیو !
امروز فقط پوگبا خوب ظاهر شده ! گل هم جاک ( پشه اتمی ؟!!!) با خوش شانسی زد و خدا رو شکر 3 امتیاز گرفتیم !
ناپولی هم با سوپر گلایی که دی سانتیس خورد و خراب کردن پنالتی کاوانی بازی رو واگذار کرد تا فاصله بشه 9 امتیاز !
10 هفته دیگه باقی مونده + رقابت های سخت cl ! خیلی رو تیم فشار هست ! امیدوارم واسه هر دو تا جام به مساوات انرژی بذاریم تا نتایج مطلوبی بگیریم !
کونته بعد از بازی با کاتانیا :
- این یک بازی مهم برای ما بود که ما میخواستیم نمایش خوبی داشته باشیم و با قلبمون بازی کنیم تا برنده باشیم
- کاتانیا به خوبی بازی میکرد و بسیار سازمان یافته بود و توانستند مارو به دردسر بندازن ، به ویژه گومز و کاسترو که در ضد حمله سریع و خطرناک بودند
- ما تنها بر روی نتایج و عملکرد خود تمرکز کردیم و لیگ ایتالیا از هر نظر سختی و استرس زیادی برای ما دارد
- اگر سال قبل ما به رتبه سوم رسیده بودیم مشخصا هواداران و مدیران باشگاه خوشحال و راضی نبودند ، ما در این فصل نتایج موردنظرمون رو کسب کردیم و طوری که خواستیل پیش رفتیم ولی باید دونست که تکرار قهرمانی کار ساده ای نیست .. ما الان نمیتونیم به طرز درست و دقیقی از قهرمانی بگیم و اون رو پیش بینی کنیم پس اون رو به زمان مناسب تری موکول خواهیم کرد
- این هفته بخاطر بازی در لیگ قهرمانان از نظر ذهنی و جسمی خسته تر بودیم و کار برای ما دشوارتر بود
- اما بازهم من از بازیکنانم خواستم که خستگی رو فراموش کنن و برای برد بجنگن ، زیرا اگه ما برای هدفمون به خوبی تلاش کنیم و فاصله رو بیشتر کنیم میتونیم کمی آسوده تر باشیم
- در نیمه اول رضایت کامل از پوگبا نداشتم ولی بعد از نیمه اول بازی بهتری انجام داد و توانست انتظارات رو برآورده کنه
- پوگبا یک استعداد جوان محسوب میشه و قطعا نیاز داره که پیشرفت کنه ، بنابراین باید سرش رو پایین بندازه و فقط با فروتنی تلاش و تمرین کنه
- قدرت تیم ما در کار گروهی و اتحادمون هست ، ما بهترین نتایج رو با کار تیمی و همکاری بدست می آوریم .. برخلاف سایر تیم ها
- من تماشاگرانمون رو به تشویق و حمایت از میلان در مقابل بارسا دعوت میکنم ، زیرا میلان یک تیم ایتالیایی هست و اکنون در لیگ قهرمانان بازی میکند
- میلان تغییر زیادی کرده و حالا در سری آ برای ما یک رقیب جدی و خطرناک محسوب میشه
به جون بچم بازیو ندیدم:evaa:
خلاصه بازیو که دیدم حالم به هم خورد:shame:
تعویضای کونته هم تو حلق مهدی:death:
بازی نکته خاصی نداشت فقط بازی خوب پوگبا به چشم من اومد و روح جنگندگی یووه و حرص خوردن جیجیki::
کونته هم وحشتناک اعصاب نداشت ولی خب جاکرینی اومد تو دقیقه 92 یه تیر زد ki::
دوباره یووه تو قرعه بدشانسی آورد و به بایرن خورد
انشالله بایرنم میزنیم و میریم برای قهرمانی
:ookk:
اتفاقا اگه یووه این بازیو ببازه هم چیزی از ارزشاش کم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p.u.n.i.s.h.e.r [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیمی که با این باتزیکنا تا اینجا اومده خودش شاهکاره.
فعلا بازی با انتر مهمتره که امیدوارم بازیهای ملی دهن بچه ها رو سرویس نکنهki::
بایرن رو میزنیم ایشاء الله اینتر هم همینطور
یک ماه سخت پیشه رو داریم
اینتر بایرن پسکارا بایرن لاتزیو میلان تورینو
چه بازی هایی
سلام به همه یوونتوسی های عزیز.
یووه این چند وقته بازیهای سختی داره.امیدوارم اینتر رو ببریم بریم واسه بازی بایرن.
تا اونجا که من یادمه بایرن همیشه جلوی یووه به دردسر افتاده.
امیدوارم این تازه به دوران رسیده ها رو بمالونیم به در و دیوار که اروپا یادش بیاد تا همین چند سال پیش همه بازیکنا آرزوشون بازی کردن تو یووه بود.
میدونم میبریم.
دوستان شرمنده یهو پریدم تو تاپیک.چیزهای خنده دار دیدم
اخه مگه میشه یووه از سد دو غول اسپانیا بگذره.یخورده منطقی فکر کنید.اینو به یکی از هوادارهای دورتموند هم گفتم که میگفت تیمش قهرمانه
یوونتوس تیم خوبیه اما مهره های رئال و بارسا کجا و یووه کجا!!!!!!!!!