سلام من پچ 684مگی رو دانلود کردم با این پچ میاد یا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من پچ 684مگی رو دانلود کردم با این پچ میاد یا نه؟
تو رو خدا یکی کمک کنه.من پچ رو نصب کردم و همه کارها رو هم انجام دادم.وقتی میرم داخل بازی و گزینه euro 2012 میزنم وارد میشه و فقط یک گزینه میاد که نوشته purchase uefa euro 2012 video game بعد وقتی این گزینه رو زدم میزنه میخاد به اینترنت وصل بشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته چه کار کنم؟کمممممممممممممممممک
کرک بازی رو از صفحه 32 دانلود کن کپی کن تو پوشه گیم بازی
چه طوری میشه بازیکنان جدید به ترکیب تیمها تو یورو 2012 اضافه کرد؟ بازیکنان ایتالیا خیلی ضعیفند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حسین7777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اه منم دارم با ایتالیا میرم بعضی از بازیکن هایی رو که دعوت شده هم نداره مثل بالوتلی
برای درست کردن ترکیب نرم افزار کریشین مسنر یا همون cm12 رو از صفحه های قبل دانلود کن
راستی پیمان جان فونت رو اینقدر درشت ننویس معمولی بزاری بهتره :flowerysmile:
بچه ها درست شد.خداااااااااااااااااااا ااااااااااااایا شکررررررررررررررررررررررر رررر
من یه پچ گرفتم اسمش اینه OverlaysChangerRepack1.0
یه توضیح بده باید چیکار کنم
راستی یورو 2012 تو بازار هم اومده؟
اسم این برنامه کذایی رو نیار که ازش متنفرم اصلا باز نمیشه هر کاریش میکنی جور دیگه نمیشه؟
عزیز من الان اگه این پچ 3.5 گیگی رو دانلود کنم طبق اونی که گفتی نصب کنم مشکلم حله؟؟ یعنی نقل و انتقالات باشگاهیم هم درست میشه؟ گزارشگر هم میشه ریخت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدم یه سوال دیگه : میگین بازی هم داخل همین پچ 3.5 گیگیه یعنی بازی که الن رو سیستممه رو پاک کنم فقط همون پچ و نصب کنم حله؟ یا نه ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اینا لینکاش همه خراب .... هیچ راهی واسه مایی که جدیدا بی خیال PES شدیم اومدیم فیفا نیست که از این فایل ها بهره مند بشیم؟ :nishkhand: