نیمار در سانتوش می ماند [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Desktop/asd_files/b2.gif[/IMG] نیمار، ستاره جوان فوتبال برزیل روز دوشنبه با اعلام اینکه دست کم تا اواسط سال دو هزار و دوازده در سانتوش، تیم فعلی خود می ماند به شایعات مطبوعات درباره انتقال او به رئال مادرید یا بارسلونای اسپانیا پایان داد.
نیمار نوزده ساله در یک کنفرانس مطبوعاتی در باشگاه سانتوش برزیل گفت: "بی تردید فصل زمستان سانتوش را ترک نخواهم کرد. من تا یکصدمین سال تاسیس باشگاه سانتوش در چهاردهم آوریل دو هزار و دوازده اینجا خواهم ماند."
وی افزود: "اگر همه چیز با اراده من پیش برود، مدت طولانی در سانتوش خواهم ماند چون این جا احساس خوشبختی می کنم و راحت هستم."
نیمار تابستان گذشته در جام ملت های آمریکای جنوبی ( کوپا آمه ریکا ) در ترکیب تیم ملی فوتبال برزیل عملکرد خوبی داشت و همین موضوع توجه رئال مادرید را برای امضای قرارداد احتمالی در زمستان امسال و بارسا را برای امضای قرارداد با او در زمستان فصل دو هزار و دوازده - دو هزار و سیزده جلب کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سائو پائولو، روزنامه استادو برزیل این هفته گزارش داد نیمار در بیمارستان سائو لوییز سائو پائولو در معاینات پزشکی شرکت کرده که به منزله امضا قرارداد با باشگاه مادرید است. :ey babaaa:
منبع:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]