کلا مهران مدیری شاهکاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاراشو دوست دارم...از اون پاورچین و ساعت خوش...تا همین قهوه تلخ...همه رو دوست دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا مهران مدیری شاهکاره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاراشو دوست دارم...از اون پاورچین و ساعت خوش...تا همین قهوه تلخ...همه رو دوست دارم
فیلم ترسناک میبینیم...هر فیلم معنا گرایی رو دوست ندارم...خیلی هاشون پیامی ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Los Anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واااای یاد let me in افتادم...خیلی باحال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طنز تا چی باشه...طنز خوب کمه..خیییلیییی کمنقل قول:
قهوه ی تلخم قشتگه اما من بیشتربا سریال های کمدی حال میکنم مثه همین ساختمان پزشکان به نظرم چیزه توپیه خصوصا اون منشی خیلی خنده داره:hehehe:
زندگی طبیعی کودکان مثلا تو مزرعه و اینا ولی چون کم تولیید میشه دیگه هر فیلمی نقش اولش کودک باشه میبینم ولی کم پیش میاد خوشم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
let me in که ترسناکه!!:sham:
قهوه تلخ هم که یه فیلم کمدی هست دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساختمان پزشکان که یک فیلم خیلی توپیه و از مشکلات جامع حالتی طنز درست کرده...
منشی تو این فیلم خیلی گیجه...:sigar:
منم فیلم ترسناک میبینم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم ترسناکی دوست دارم که دنباله دار باشه مثل اره...
:ghelyon:
خب قهوه تلخم طنزه ............ولی خداییش خانوم شیرزاد یه چیز دیگست:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم حلقه 1 و2 هم قشنگن الته آمریکاییش نه ژاپنیش
case 39هم خوبه جالبه
اما به نظرم جن گیر از همه قشنگتره 1جورایی ملموسه،نزدیک به واقعیته،اغراقی توش نیست
گفتی جن گیر یاد یه خاطره افتادم!!
یه شب پسر عمه هام میخواستن منو بترسونن..
وقتی 5 سالم بود منو بردن طبقه پایین تو زیر زمین فیلم جنگیرو گذاشتن چراغارو خاموش کردنو رفتن..
منم اولین بار جن گیرو اونجا دیدم..
خاطره با حالی بود ولی من دیگه بعد از اون فیلمای ترسناک ندیدم..:hihi:
اگه كسي لينك فيلم هاي ترسناك (خيلي ترسناك باشه) رو دار لطف كنه بزاره تا منم بگيرم
ممنون