-
.................................................. ....به مطالب انتقادي كاري ندارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدافع تيم فوتبال منچستريونايتد قصد دارد بدون توجه به انتقادها تمركزش را براي بازي در باشگاه و تيم جمع كند.
ريوفرديناند 32 ساله كه اخيرا با توجه به درخشش فيل جونز جوان جايگاهش به خطر افتاده توجهي به انتقادها ندارد و ميخواهد بار ديگر جايگاهش را به عنوان كاپيتان منچستريونايتد و تيم ملي تثبيت كند.
مدافع شياطين سرخ پس از عملكرد تحسين برانگيز در ديدار مقابل ليورپول كه با تساوي يك بر يك به پايان رسيد، عنوان كرد: اخيرا مردم زيادي نسبت به عملكرد من انتقاد ميكنند و عليه من مطلب مينويسند. من كاري به اين مسايل ندارم. فقط به زمين ميروم و كار خودم را انجام ميدهم و به تواناييهايم اطمينان دارم.
وي ادامه داد: مطالبي كه ديگران برايم مينويسند اهميت چنداني ندارد، چه خوب باشد چه بد. من به تيم ملي دعوت نشدم حالا بايد عزمم را جزم كنم و تلاشم را انجام بدهم. آدمي نيستم كه گوشهاي بنشينم ضجه بزنم و گريه كنم كه چرا دعوت نشدم.
فرديناند درباره انتقادهاي مطرح شده نسبت به دهخيا، سنگربان تازه وارد تيم هم اظهار كرد: تفاوت دروازهباني در تيم ما با ديگر تيمها اين است كه در بقيه تيمها دروازهبان در طول بازي هميشه درگير است و در روند بازي دخالت دارد، اما در تيم ما مدت زيادي يك توپ هم به سمت دروازهبان نميآيد، بعد ناگهان يك حمله صورت ميگيرد و دروازهبان مجبور است با يك واكنش سريع دروازهاش را حفظ كند، اما دهخيا با عملكرد خوب نشان داد كه چرا باشگاه براي خريد او اين اندازه به آب و آتش زد و اين قدر هزينه كرد.
مدافع 32 ساله شياطين سرخ با اشاره به بازي خوب ده خيا مقابل استوك سيتي، گفت: يادم ميآيد در آن بازي شرايط كاملا سخت بود و فشار زيادي روزي دروازهاش ايجاد شده بود. در چنين شرايطي همه انتظار داشتند كه كار براي دهخيا سخت شود، اما او به خوبي بازي را كنترل كرد و مزد بازي خوب او اعتماد به نفسي بود كه بدست آورد.
manutdfanzone.com
-
.....مدافع مونته نگرو:براي درخواست تجديدنظر به روني كمك خواهم كرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدافع تيم ملي مونته نگرو حكم يوفا در محروميت ' وين روني' را شديد خواند و گفت، در صورتي كه او بخواهد درخواست تجديدنظر بدهد به اين ملي پوش انگليسي كمك خواهد كرد. به گزارش ساكروي، 'ماريو ژودوويچ' كه 'وين روني' به سبب خطا روي او از حضور در سه ديدار نهايي يورو 2012 محروم شد،گفت، روني به خاطر آن تكل خشن از او پوزش خواسته است.
ستاره منچستريونايتد به خاطر تكل خشن روي ژودوويچ در ديدار با مونته نگرو كارت قرمز گرفت و هفته گذشته حكم يوفا مبني بر محروميت از همراهي تيم ملي انگليس از سه ديدار يورو 2012 را دريافت كرد.
اتحاديه فوتبال انگليس پس از دريافت گزارش كامل يوفا براي محروميت روني سه روز وقت دارد كه براي اين حكم درخواست تجديدنظر كند.
ممكن است تجديدنظر يوفا در حكم اوليه و كاهش محروميت روني هفته ها طول بكشد. اتحاديه فوتبال انگليس اميدوار است كه اين محروميت به يك جلسه كاهش يابد.
حمايت ژودوويچ از روني بخت اتحاديه فوتبال انگليس براي كاهش مدت محروميت اين بازيكن را افزايش خواهد داد.
اين بازيكن 23 ساله كه براي تيم اسپارتاك نالچيك توپ مي زند ، گفت: اگر روني بخواهد درخواست تجديدنظر بدهد با او صحبت خواهم كرد.
وي افزود: فكر نمي كنم اين مجازات عادلانه باشد. او به عمد خطا نكرد و وقتي فهميد چه كرده از من پوزش خواست.
اين بازيكن تيم ملي مونته نگرو اذعان كرد كه علاقه دارد در مرحله نهايي يورو 2012 بار ديگر مقابل روني بازي كند، البته در صورتي كه مونته نگرو به آن مرحله صعود كند.
ژودويچ گفت: او بازيكن بزرگي است و بازي برابر تيم ملي انگليس سراسر فشار است.
manutdfanzone.com
-
................................................محرومیت "وین رونی" ناعادلانه بود
مدافع تیم فوتبال مونتهنگرو گفت محرومیتی که یوفا برای وین رونی در نظر گرفته عادلانه نیست.
به گزارش خبرگزاری مهر، وین رونی در دیدار با مونته نگرو در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام ملتهای اروپا از پشت به "میودراگ دزودویچ" لگد زد و یوفا محرومیتی سه جلسهای را برای این بازیکن اعمال کرد.
دزودویچ در این خصوص گفت: چنانچه رونی در خصوص محرومیت خود فرجام خواهی کند من هم نامهای در حمایت از این بازیکن به کمیته انضباطی یوفا خواهم نوشت. فکر نمی کنم جریمهای که برای رونی در نظر گرفته شده منصفانه بوده است. این بازیکن در آن لحظه به این موضوع فکر نمی کرد و بعدا متوجه شد چه کاری انجام داده است. رونی بلافاصله پس از اینکه روی من خطا کرد متوجه شدت کار خود شد و عذرخواهی کرد.
وی تصریح کرد: لگد رونی واقعا دردناک بود و پای من بعد از بازی ورم کرد اما دچار خونمردگی نشد. من دوباره مقابل رونی بازی می کنم و اعتقاد دارم که او بازیکن بزرگی است و بازی کردن جلوی چینن بازیکنی همیشه خوب است.
manutdfanzone.com
-
.................................................. ..........سوآرز: نژادپرست نيستم
'لوييس سوآرز' بازيكن تيم فوتبال ليورپول انگليس اتهامات مربوط به برخورد نژادپرستانه با 'پاتريك اورا' بازيكن منچستريونايتد را رد كرد. به گزارش ساكر نيوز، اورا مدعي شده است كه بيش از 10 بار عبارت هاي نژادپرستانه اي را از دهان سوآرز شنيده است.
به همين منظور مقامات اتحاديه فوتبال انگليس قرار است هفته جاري به اولدترافورد بروند تا با اين بازيكن صحبت كنند.
اگر اتهامات سوآرز ثابت شود وي ممكن است علاوه بر برخورد قانوني، با محروميتي 10 جلسه اي روبه رو شود. در انگليس چنين جرايمي مجازات زندان را هم در پي خواهد داشت.
اما اين مهاجم اروگوئه اي كه قبلا هم به دليل گاز گرفتن يكي از بازيكنان تيم مقابل هفت جلسه محروم شده بود، بشدت واكنش داده است.
وي در صفحه توئيتر خود نوشت: از شنيدن اين اتهامات ناراحت شدم. فقط مي توانم بگويم كه همواره به ديگران احترام گذاشته ام. همه ما مثل هم هستيم. هميشه وقتي وارد زمين مسابقه مي شوم، احساس كودكي را دارم كه مي خواهد از بازي خود لذت ببرد و دنبال دردسر نيست.
باشگاه ليورپول نيز با انتشار بيانيه اي از بازيكن خود حمايت كرده و تأكيد كرده است، وي از چنين ادبياتي استفاده نمي كند.
اورا بعد از بازي يكشنبه شب منچستريونايتد و ليورپول ادعا كرد، سوآرز چندين بار الفاظ نژادپرستانه اي را به او گفته است.
وي بعد از بازي همراه با 'الكس فرگوسن' سرمربي منچستريونايتد به اتاق داور رفت تا وي را در جريان اين اتفاق بگذارد.
manutdfanzone.com
-
خاویر ارناندز: دخه آ استثنایی است
دخه آ در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست و علی رغم اشتباهاتی که در دیدارهای ابتدایی انجام داد، در دیدارهای اخیر بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته است.
خاویر ارناندز، مهاجم منچستریونایتد، داوید دخه آ، دروازه بان اسپانیایی تیمش را مورد ستایش قرار داد و او را بازیکنی غیرقابل باور توصیف کرد.
دخه آ در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست و علی رغم اشتباهاتی که در دیدارهای ابتدایی انجام داد، در دیدارهای اخیر بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته است.
مهجم مکزیکی یونایتد در گفتگو با تلویزیون اختصاصی باشگاه گفت:" او مانند بقیه اعضای تیم، یک بازیکن باورنکردنی است. او هر روز پیشرفت می کند و می خواهد بازی های بهتری به نمایش بگذارد.
او می داند که بازی کردن برای منچستریونایتد یک مسئولیت بزرگ است. داوید دروازه بان خوبی است و هر روز بهتر و بهتر می شود. او هنوز جوان است و اکر بخواهد می تواندتا 20 سال دیگر بازی کند."
goal.com
-
فرگوسن: اورا بر شكايت از سوارز اصرار دارد
سر الکس فرگوسن گفت پاتريک اورا آزرده است و نمي خواهد از شکايت خود عليه برخورد نژادپرستانه لوييس سوارز دست بکشد.
سرمربي منچستريونايتد در عين حال گفت که اين موضوع هيچ ارتباطي به بدتر شدن روابط اين باشگاه با ليورپول ندارد.
به گزارش ساکروي، باشگاه ليورپول به طور قاطع از سوارز که اتهام نژادپرستي را رد مي کند، حمايت و اعلام کرده در صورتي که ادعاي اين ملي پوش فرانسوي اثبات نشود بايد محروم شود.
اتحايه فوتبال انگليس قرار است با منچستريونايتد و يا اورا تماس بگيرد تا صحت و سقم اين ادعا را ثابت کند.
هنگامي که اورا به اتاق داوران رفت تا شکايت نامه خود را به آندره مارينر داور ديدار بدهد فرگوسن او را همراهي کرد.
فرگوسن مي گويد اين وضعيت براي هر دو باشگاه مطلوب نيست ولي مدافع فرانسوي بر شکايت خود و پيگيري اتحاديه فوتبال انگليس اصرار دارد. کاري که پاي سوارز را هم به تحقيقات باز خواهد کرد.
سرمربي منچستريونايتد افزود: امروز با پاتريک صحبت کردم، او مي خواهد شکايتش را پيگيري کند. اين وضعيت براي منچستريونايتد و ليورپول که مسئوليت بزرگي در رمين رخ داده؛ دارند چندان آسان نيست.
وي اضافه کرد: فکر مي کنم آن بازي فشرده و سنگين بود و هواداران هر و تيم هوشيارانه عمل کردند. خبري از شعارهاي احمقانه که سالهاي پيش از هر دو سوي ورزشگاه مي شنيديم ، نبود.
اتحاديه فوتبال انگليس به سبب حساسيت موضوع تاکنون از هر گونه اظهارنظري خودداري کرده است. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بازگشت روني به ترکيب اصلي منچستريونايتد
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاکيد کرد که وين روني در ديدار امشب مقابل اتلل گالاتي در ليگ قهرمانان اروپا بار ديگر در ترکيب اصلي شياطين سرخ قرار خواهد گرفت.
بعد از اینکه خبر محرومیت سه جلسه ای رونی از بازی های ملی اعلام شد، فرگوسن در دیدار این هفته مقابل لیورپول در ترکیب اصلی استفاده نکرد اما تاکید کرد که ستاره اصلی تیمش در مقابل تیم رومانیایی از ابتدا به میدان خواهد رفت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او امشب بازی خواهد کرد. وقتی خبر اولیه منتشر شد، او بسیار ناراحت شد. رونی اصلا انتظار آن را نداشت. البته هیچ یک از ما هم انتظار چنین جریمه ای را نداشتیم.
واکنش او در بازی مقابل مونته نگرو احمقانه بود اما اصلا حرکت خطرناکی نبود. وقتی او فهمید سه جلسه محروم شده که معنای از دست دادن بازی های انگلیس در مرحله گروهی است و به همین دلیل حتی ممکن است در رقابت ها حضور نداشته باشد، از نظر ذهنی به هم ریخت."
با این وجود فرگوسن قصد دارد از این بازیکن در دیدار امشب استفاده کند و معتقد است او اشتیاق زیادی برای بازی دارد.
" او وقتی به عنوان بازیکن ذخیره مقابل لیورپول به زمین رفت پرانرژی بود و اشتیاق زیادی برای بازی داشت.
احتمالا وقتی از روی نیمکت بازی را دنبال می کرد با خودش می گفت: من هم می توانستم در زمین باشم."www.varzesh3.ir
-
......................................نمانیا ویدیچ و وین رونی آماده برای بازگشت
نمانیا ویدیچ و وین رونی برای بازگشت به خط شروع تیم منچستر یونایتد در دیدار با تیم اوتلول گالاتی در مسابقات لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا در سه شنبه شب در بخارست آماده هستند.
کاپیتان نمانیا ویدیچ از زمان پیروزی در مقابل تیم وست برومویچ آلبیون با آسیب دیدگی از ناحیه ساق پا رو به رو شد اما برای دیدار با تیم رومانیایی آماده است. ریو فردیناند، همکار او در مرکز خط دفاعی که امروز صبح ( دوشنبه ) با تیم پرواز نکرد، در استراحت است. سر آلکس فرگوسن تصمیم گرفت پس از محرومیت وین رونی از حضور در 3 مسابقه تیم ملی انگلستان، دیدار با تیم لیورپول را با او شروع نکند، اما میگوید که پس از جنب و جوش در آنفیلد مرد پیشرو برای رفتن بی تاب است.
سر آلکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی در بخارست در این خصوص اظهار داشت: من فکر میکنم وین رونی آماده است. هنگامی که او آمد [ در برابر تیم لیورپول ]، من فکر کردم او در حال جوشیدن، پر انرژی و شور و شوق است. او برای پیش رفتن نا امید بود، که این خوب است. ریو فردیناند در روز شنبه خوب بازی کرد، اما ما نمانیا ویدیچ را در اینجا داریم و من احساس کردم این یک فرصت خوب برای دان فرصت استراحت به ریو فردیناند است. 3 مسابقه در 7 روز خواسته زیادیست.
سر آلکس فکوسن اعتقاد دارد که وین رونی کم کم پی برده که نمیتواند در تمامی مسابقات نهائی یورو 212 در تابستان سال آینده در اوکراین و لهستان حضور داشته باشد.
سر مربی شیاطین سرخ ادامه داد: هنگامی که شما متوجه شوید که همه مسابقات مرحله گروهی برای تیم ملی انگلستان را از دست میدهد، به این معنیست که او نمیتواند در همه مسابقات دخیل باشد. همانطور که تیم ملی انگلستان در چند سال گذشته تجربه داشته، واحد شرایط بودن در قهرمانان اصلی آسان نیست و من فکر میکنم این در ذهن وین رونی طنین انداز شده. من فکر نمیکنم کسی انتظار داشت که او 3 مسابقه را از دست بدهد. این احمقانه بود بدون اینکه به طور جدی خطرناک باشد.
manutdfanzone.com
-
فرگوسن:ما مجبور به برد هستیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سرآلکس فرگوسن سرمربی تیم فوتبال منچستر یونایتد انگلیس اعلام کرد تیمش برای صعود از مرحله گروهی رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا باید در برابر نماینده رومانی به برتری برسد.
فرگوسن در کنفرانس خبری در بخارست گفت:به نظر من تیم ما باید در بازی آتی خود حتما پیروز از زمین مسابقه خارج شود که این مستلزم ارائه یک بازی محکم و قوی است.
وی افزود:ما باید به دور بعد رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا صعود کنیم اما مشکلاتی پیش روی ما وجود دارد که از جمله آنها می توانم به فاصله کم بازیها اشاره کنم.
وی درباره ترکیب منچستر یونایتد گفت:اگرچه ریو فردیناند در بازی روز شنبه خیلی خوب ظاهر شد اما قصد دارم در بازی سه شنبه شب از ویدیچ در ترکیب تیم استفاده کنم و به فردیناند استراحت بدهم زیرا حضور در سه مسابقه و آن هم در فاصله زمانی هفت روز خسته کننده است.
فرگوسن درباره حضور رونی در زمین گفت:به نظر من رونی آماده بازی است و در بازی با لیورپول او با هیجان و علاقه فراوان وارد زمین شد.
دورینل مانتانو سرمربی تیم اتلول گالاتی هم در این کنفرانس خبری گفت:انتظار من از بازیکنان تیمم ارائه یک بازی مثبت و خوب است و به نظر من منچستر یونایتد در بازی فردا راحت نخواهد بود.
سرجیو کاستین کاپیتان اتلول گفت:تمام بازی های لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا برای ما به منزله یک تجربه جدید است و امیدوارم فردا بتوانیم حریف خود را شکست دهیم و پیش بینی در فوتبال غیرممکن است.
تیم منچستر یونایتد در حال حاضر با کسب دو امتیاز در رده سوم گروه سوم رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا قرار دارد.
www.iribnews.ir
-
....................................اولین پیروزی منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان
منچستر یونایتد در سومین بازی خود در لیگ قهرمانان موفق شد میزبان خود اتلول گالاتی رومانی را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد.
منچستر یونایتد که در دو بازی گذشته نتایج ناامید کننده ای کسب کرده بود در سومین بازی به مصاف اتللول گالاتی رفت که هر دو بازی قبلی را واگذار کرده بود. نیمه اول این بازی با تساوی بدون گل دو تیم خاتمه یافت. در نیمه دوم خطای هند سرجیو کاستین مدافع گالاتی در محوطه جریمه منجر به اعلام یک ضربه پنالتی به سود یونایتد شد تا وین رونی در دقیقه (۶۴) از روی نقطه پنالتی دروازه تیم رومانیایی را باز کند. ۳ دقیقه بعد نمانیا ویدیچ که بعد از مدتها برای اولین بار در ترکیب من یونایتد قرار گرفته بود با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین بازی اخراج شد تا منچستر یونایتد از دقیقه ۶۷ بازی را ۱۰ نفره ادامه دهد. در سوی دیگر هم میلان پرندیجا بازیکن اتلول گالاتی در دقیقه ۸۹ با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد تا هیچکدام از دو تیم ۱۱ نفره بازی را تمام نکنند. لیویو انتال در دقایق پایانی بازی وین رونی را به خطا در محوطه جریمه سرنگون کرد تا داور یکبار دیگر نقطه پنالتی را نشاهن دهد و خود وین رونی دومین گل منچستر یونایتد را در دقیقه (۲+۹۰) به ثمر رساند تا منچستر یونایتد این بازی را ۲ بر صفر به سود خود به پایان ببرد در دیگر بازی این گروه بنفیکا موفق شد میزبان خود بازل سوییس را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد.
منچستر یونایتد با این برد با ۵ امتیاز از ۳ بازی بعد از بنفیکا ۷ امتیازی در رده دوم گروه C قرار دارد.
ترکیب منچستر یونایتد : لیندگارد، اورا، اسمالینگ، ویدیچ، فابیو(۷۶ جونز)، اندرسون، کریک، نانی، والنسیا(۷۱ اونز)، رونی، هرناندز
manutdfanzone.com