[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدافع شاهین بوشهر گفت: تیم ما از ریشه مشکل دارد و اگر نمیتوانند تیم را اداره کنند صادقانه بگویند.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، هادی شکوری درباره نائب قهرمانی شاهین بوشهر در جام حذفی گفت: به استقلالیها تبریک میگویم اما همه دیدند که شاهین بوشهر چطور بازی کرد. ما با همه مشکلاتی که داشتیم تلاش کردیم. پنالتیها پنجاه پنجاه است و ما بدشانس بودیم. وی تصریح کرد: شاهین بوشهر از ریشه مشکل دارد! اگر نمیتوانند تیم را اداره کنند صادقانه بگویند. کسی نگوید حمایت میکنم چون چنین اتفاقی نمیافتد. هادی شکوری همچنین در پایان دیدار روز گذشته در جمع خبرنگاران گفته بود: به آنهایی که نمیخواستند شاهین بوشهر قهرمان شود تبریک میگویم. آنها هیچ حمایتی از ما نکردند و با خالی کردن پشتمان مانع قهرمانیمان شدند. ما با رسیدن به فینال هنر کردیم. وی افزود: بازیکنان شاهین بوشهر سختیهای زیادی کشیدند و حتی از نظر تغذیه هم مشکل پیدا کردند. هیچ کمکی به ما نشد و تیم را به امان خدا رها کردند./فارس
همچنین دروازه بان تیم فوتبال شاهین بوشهر ضمن گلایه شدید از مسئولان استان و باشگاه شاهین بوشهر گفت: امیدوارم مسئولان با قهرمان نشدن شاهین بوشهر درس عبرت گرفته باشند. وحید طالب لو پس از پایان فینال جام حذفی ضمن بیان مطلب فوق گفت: متاسفانه طی این مدت مسئولان استان بوشهر و باشگاه هیچگونه حمایتی از تیم شاهین بوشهر انجام ندادند و اگر توانستیم تا فینال جام حذفی نیز بالا بیائیم به دلیل حمایت تماشاگران و همت و غیرت بازیکنان تیم بود. وی با گلایه شدید از مسئولان استان بوشهر و باشگاه شاهین بوشهر افزود: با وجود همه مشکلات توانستیم به بازی فینال جام حذفی برسیم اما متاسفانه در ضربات پنالتی به استقلال تهران باختیم و نتوانستیم قهرمان شویم. امیدوارم این موضوع درس عبرت برای مسئولان باشد.
در پایان بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر از رئیس جمهور خواست با توجه به عنایتی که به ورزش دارد بیشتر از قبل به وضعیت این تیم توجه کند. علی انصاریان که پس از نائب قهرمانی شاهین بوشهر در رقابتهای فوتبال جام حذفی با خبرنگاران حاضر در ورزشگاه حافظیه شیراز گفت و گو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: ما برابر استقلال تهران نمایش خوبی داشتیم و در طول یکصد و بیست دقیقه توانستیم برابر این تیم خوب مقاومت کنیم اما در ضربات پنالتی بازیکنانمان تمرکز لازم را نداشتند و شکست خوردیم. وی با انتقاد از بی توجهی مسئولان بوشهر نسبت به این تیم گفت: شاهین بوشهر مشکلات زیادی دارد. هیچکس از این تیم حمایت نمی کند و اگر هم تا فینال جام حذفی بالا آمد تنها به خاطر حمایت تماشاگران و تلاش بازیکنان بود. این تیم مثل بچه سر راهی می ماند که هیچکس به آن توجه نمی کند و با وجود اینکه بوشهر یک شهر ثروتمند است اما این تیم غرق در مشکلات است. مدافع تیم فوتبال شاهین بوشهر ادامه داد: هر کس می خواهد بیاید به تیم ما کمک کند نمی گذارند. مسئولان هم هیچ حمایتی نمی کنند. من از آقای رئیس جمهور که نشان داده اند ورزشی هستند می خواهم توجه بیشتری به این تیم داشته باشند. اگر شاهین بوشهر را به مردم بدهند من حاضرم مجانی برای این تیم بازی کنم./مهر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]