سلام خدمت همه ی بیانکونری های عزیز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای که چه حالی داد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از مدت ها یه بازیه یوونتوسی از یووه دیدیم خیلی خوشحالم ومطمئنم ازاینکه یووه امسال قهرمان میشه خیلی به کنته واین یووه اطمینان دارم خیلی.نمیدونم ویالی چرااین حرفو زده ولی به نظر من به کنته حسودیش میشه. دل آلپیه جدیدم کمکون کرد تا یه بار دیگه بیانکونری های تورین و ایتالیا بار دیگه به استادیوم بیان و یووه رو تشویق کنن واین دلیلی محکم میتونه باشه واسه خوش بینیه من.
بریم سراغ بازی بازی که پارماحتی یه موقعیت گلم نداشت و گلیم که زد به خاطر پاس بد دیچلیه بود.یووه واقعابی نقص بازی کرد.بوفون فقط یه بار خودشو انداخت زمین واون یه بارم داشت کار می داد دستمون. لیش اشتاینر خیلی محکم و روون و بدون هیچ کار اضافی بازی کردیه گل زیبام روی پاس فوق العاده ی پیرلو زد.کیلینی وبارزالی عالی بودن وبادقت توبازیشون دیدیم که حتی یه دریبلم نخوردن ودرتمامی صحنه هاموفق ظاهرشدن معلوم بود که روپاس دادن خیلی تمرینشده بود ویووه حملات خودش رو از پاس توی دفاع وانتقال توپ به هافبکا وسپس مهاجماایجاد می کرد.من تو این بازی پاشنه ی آشیل تیمو دفاع چپ می دونم دیچلیه بازیکن خیلی خوبیه ولی به نظرم امروز اصلا روزش نبود.وای رسیدیم به پیرلو جون چی بگم واقعا هر چی بگم کمه حتی یه پاس اشتباهم نداد فوق العادست به خدا. دوپاس گل میدون داری پاسای قطری و پاسای کوتاه همه ی اینارو مدیون آندراپیرلوهستیم حالا میشه به حتم گفت که بهترین خرید یووست.مارکیزیوم خوب بود ولی تا لحظه ی گلش کار خارق العاده ای ازش ندیدیم که با اون گل عالیش رو پاس پیرلو بازیه کم فروغشو جبران کرد.به نظرم یکی از اشتباهای کنته گذاشتن جیاکرینی توترکیب بودواقعاکارخاصی ازش ندیدیم فقط می تونست پاسای 2متری رو رد و بدل کنه از دیدگاه من ایلیا و استیگاریبیا خیلی سرتر از جیاکرینین.په په هم عالی بود مثل همیشه گل خیلی قشنگیم روی پاس زیبای اسطوره زد و می تونست جزء3بازیکن برترباشه خط حملمونم خوب بودن ماتری هم یه گل درست زد که نمی دونم چه طور کمک داور گل به اون واضحی روآفساید گرفت!دلپیروهم با اینکه نیمه ی اول خوب نبود اما تو نیمه ی دوم با دو پاس گل فوق العاده بازیه معمولیش تو نیمه ی اول رو از یاد برد که یکیش باتیزهوشیه په په تبدیل به گل شد ویکیم با بد شانسیه ماتری به تیرک خورد.
ووچینیچ مدت زمان کمی تو بود و نمی شه نظر خاصی روش داد.کراسیچم همین طور.
ولی کینگ آرتور با اینکه حدودای دیقه ی 70 وارد بازی شد ولی فوق العاده بود خیلی درگیر میشد وتاتوپو از حریف نمی گرفت ول کن نبود یه گل استثنائیم که زد .دمش گرم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کنتم خیلی امیدوارمون کرد. عالیه. بهترین کسی که می تونه یووه رو قهرمان کنه همین کاپیتان کنتست و یووه امسال با بهترین سرمربی و بهترین بازیکنان باید قهرمان شه و چیز دیگه ایم ازش انتظار نمیره.
در آخر یه بار دیگه پیروزی پر گل یووه رو به همه ی یوونتوسی ها تبریک میگم.
امیدوارم یووه همیشه همین طوری باشه.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]