-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوونتوس در بالای اسمان ها زیباست
8 شهریور 1389
زمانی در کنار بانوی پیر اروپا روزها و افتخارات بزرگی را پشت سر می گذاشت و بعد ها پس از خداحافظی از دنیای فوتبال در بخش مدیریت فعالیت کرد و رئیس یوفا شد. میشل پلاتینی هرگز علاقه خود را به یووه انکار و پنهان کرده و در گفتگویی در خصوص مدیریت اندره ا تاکید کرد که او نیز مانند سایرین با دیدن اندره ا به یاد وکیل انیلی می افتد.
اقای پلاتینی از رشد و پیشرفت این یوونتوس تازه خوشتان می اید ؟
مطمئنا بله . به ویژه شروع کار مدیر اندره ا انیلی . روش و سیستم او را می پسندم. شناخت من نسبت به او به تراژدی هیسل در 25 سال قبل بر می گردد. او مرا تحت تاثیر قرار می دهد، در چهره او تصور وکیل انیلی را می بینم.
در تورینو، نام انیلی ارثی ست که وکیل انیلی بر جای گذاشته و در این شهر انیلی ها وارث وکیل هستند اما برای جان الکان نیز چنین مسئله ای صدق می کند ؟
او کمتر می شناسم. خوب این مسئله به خانواده انان مربوط می شود. من اندره ا را بیشتر مدیر می بینم. برای من اینگونه تعریف شده که یوونتوس، یوونتوس است. وکیل جانی یوونتوس را بالای اسمان ها می خواست .
در اخرین روزهای نقل و انتقالات یوونتوس تغییراتی مهمی داشت. کراسیچ، اکوئیلانی و کوالیارلا را جذب کرد و دیه گو را از دست داد. خریدهای این یووه چشمگیر است، اینگونه احساس می شود که رئال کوچک تری را می بینیم ؟
بله، چرا که نه . پس از یک فصل سیاه در سال گذشته نیاز به تغییراتی داشتند تا بزرگی خود را نشان دهند. باید دوران رشد را شروع می کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
جای تو در رختکن خیلی خالی خواهد بود
8 شهریور 1389
زمان خداحافظی فرا رسیده. شمار فصل هایی که با هم بازی کردیم و گل هایی که با هم زدیم از دستم در رفته. می دونی، من و تو زوج خط حمله ای هستیم که در تاریخ یووه بیشترین گل رو زده، حتی بیشتر از زوج چارلز و سیوری، و تو خوب می دونی این برای هردوی ما چه غرور انگیز است.
چه بیشمار ترکیب هایی که با "ترزگه-دلپیرو" و "دلپیرو-ترزگه" تمام شد، چه پیروزی هایی، و حتی چه شکست هایی ( که خوشبختانه شکست هایمان کمتر بود). اما در همه ی آنها، هیچکس نبود که بیش از تو در کنارش بازی کنم. میانگین 17 گل در هر فصل، مثل شماره ات، کافی است بگوید که تو چقدر مهلک بودی. اما برای من که کنار تو بازی کردم این عدد ها مهم نیست، برای همه ی ما، برای یوونتوس یک افتخار است که یکی از بزرگترین مهاجم هایی که تاریخ به خودش دیده است همراه ما بازی کرده است.
حالا راه تو جدا شده است، این رسم فوتبال است. جای تو در رختکن خیلی خالی خواهد بود. اما باید بگویم، امیدوارم در ماجراجویی جدیدت هم موفق باشی. دفعه ی بعد که همدیگر را دیدیم، خاطرات زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
خداحافظ، دیوید،
الساندرو دلپیرو.
-
بازی بعدی یوونتوس
یوونتوس ؟ - ؟ سمپدوریا
زمان: یکشنبه 21 شهريور 1389 ساعت 17:30 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیک تورین
سری آ ایتالیا
-
رسمی : مائورو کامورانزی به اشتوتگارت پیوست
9 شهریور 1389
مائورو ژرمن کامورانزی ستاره ی آرژانتینی بانوی پیر پس از حضور هشت ساله ی خود در تورین این تیم را ترک و راهی باشگاه اشتوتگارت آلمان شد تا دوران ورزشی خود را در آلمان سپری کند.
بر اساس اعلام رسمی باشگاه اشتوتگارت این بازیکن پس از انجام تست های پزشکی قرارداد رسمی خود را امضا کرد و به اشتوتگارت پیوست.
جزئیات این قرارداد به زودی اعلام می گردد
-
رسمی : قرارداد جاناتان زبینا فسخ شد
9 شهریور 1389
پس از شش فصل حضور در یووه نوبت به خداحافظی این مدافع فرانسوی نیز رسید، داستان و زندگی جاناتان زبینا و یوونتوس نیز به پایان خود رسید تا او نیز همانند کامورانزی و ترزگه دو بازیکن مشهور یووه از یوونتوی جدا شود.
گفته می شود مذاکراتی برای پیوستن وی به تیم برشا صورت گرفته و او تا پایان ساعت نقل و انتقالات راهی تیم برشا خواهد شد و فصل اینده در تیم تازه صعود کرده توپ خواهد زد.
-
تیم کاملی را در اختیار داریم
10 شهریور 1389
یوونتوس جدید به مدیریت ماروتا مدیر نقل و انتقالات خود تغییرات زیادی را در فصل جاری انجام داد و مدیر اسبق سمپدوریا از شرایط تیم خود در نقل و انتقالات راضی به نظر می رسد.
ماروتا لحظاتی پیش در مصاحبه ی خبری خود گفت: "از بخدمت گرفتن رينائودو خرسنديم چرا كه با پيوستن وى تركيب دفاعى تيم در وجود كيلينى ، بونوچى و لگروتاليه كامل شد و دل نری در این منطقه با کمبودی رو به رو نخواهد بود."
وی به داستان بوریلو اشاره کرد و گفت: "در دو روز گذشته به وى نزديك شديم اما انتقال بدليل بالا بودن دستمزد درخواستى متوقف شد و او به رم پیوست."
وی در پایان گفت: "در مجموع از نقل و انتقالات انجام شده راضى هستيم ، كار دشوارى را به پايان رسانديم و ميتوان گفت تيم جديدى تشكيل داديم ، نبايد فراموش كنيم كه همواره نمى توان آنچه را كه بخواهيم بدست آوريم."
-
یوونتوس تو را فراموش نخواهد کرد
10 شهریور 1389
"برای یوونتوس... شماره 17 گل می زند... دیویییید...ترزگـــــــــــ ـه" این شعار 171 بار به زبان های مختلف در این 10 سال در ورزشگاه ها شنیده شد. چون این تعداد گلی است که ترزگل برای یوونتوس زده است، یک آمار غول آسا در 320 بازی با پیراهن یوونتوس. این به اندازه کافی نشان می دهد که چگونه نشان ترزگه در اعماق تاریخ یوونتوس حک خواهد شد، اما بی رحمانه است که همه ی احساس ها و شادی های که او برای ما آورد را در همین آمار خلاصه کنیم.
سلطان دیوید، کبرا، ترزگل، این ها نام هایی است که هواداران یووه روی او گذاشتند، "وقتی ترزگه بازی کند، گل می زند" و این نیز سرود تماشاگران در ورزشگاه برای او بوده است. اگر بخواهیم بازی او را خیلی ساده خلاصه کنیم، می شود در یک جمله گفت : توپ را به او بدهید، او به شما گل می دهد، با سر، با پای راست، چپ، آکروباتیک، ناگهانی... لیست بلند بالایی از گل هایی که او به شکل های مختلف برای یووه زده است باعث شده که ترزگه به تنهایی بهترین مهاجم خارجی تاریخ این باشگاه باشد.
بعد از اینکه جام جهانی 98 را با فرانسه برد، در تابستان 2000 به یوونتوس پیوست و زمانی کمی برای هواداران ایتالیایی یووه طول کشید تا او را ببخشند، در اولین فصل خود با وجود اینکه بیشتر بازی ها را از روی نیمکت شروع کرد توانست 15 گل بزند، که این باعث شد به او اعتماد شود و او هم در فصل آینده با 24 گل زده و آقای گل سری آ شدن، جواب این اعتماد را بدهد.
تاج کاپوکنیرو را در آخرین بازی با گلی که مقابل اینتر به ثمر رساند بدست آورد، قهرمانی سری آ که اولین قهرمانی از 4 قهرمانی او بود. که با 2 سوپر کاپ ایتالیا و یک قهرمانی سری بی نیز اضافه شد. بله، قهرمانی سری بی، زیرا ترزگه در سال 2006 با یوونتوس به سری بی رفت تا با گل هایش کمک کند تا یوونتوس به جایگاهی که حقش است بازگردد.
درست جایی که همه فکر می کردند رابطه ی یووه و ترزگه تمام خواهد شد و او از یووه خواهد رفت. ولی او 3 سال دیگر هم در یووه ماند، و سال بعدش توانست نفر دوم آقای گلی ایتالیا شود، تنها با یک گل کمتر از دلپیرو.
بعد از آن مصدومیت های پیاپی فرصت بازی دائمی را از او گرفت، ولی نه فرصت گل زنی را ! میانگین گل زنی او هرگز پایین نیامد. درست است که دیوید پاسپورت فرانسوی دارد، ولی او همیشه به یک زبان بین المللی حرف زده است: زبان گل ها ! می توانید آن را در لبخندی که بعد از گل زدن روی چهره اش می نشیند ببینید، یا در نگاهش که در تماشاگرها به دنبال ماما بیتریز می گردد که کاغذ رنگی به هوا پخش می کند.
حالا دیگر مادر بیترز را باید در ورزشگاه های دیگری جست، اما ترزگه تا ابد در یوونتوس خواهد بود. چون او از عالی ترین بازیکنانی است که در تاریخ این باشگاه بوده اند، یوونتوس همیشه بخشی از تاریخ تو خواهد بود ترزگه، و تو، همین حالا هم جزو اساطیر یوونتوس هستی.
-
در یووه همه چیز فوق العاده است
11 شهریور 1389
سرانجام به ارزوی قلبی خود رسید و پس از مدت ها کش و قوس راهی یووه شد و در اولین دیدار سری آ پیراهن سیاه و سفید یووه را بر تن کرد اما نمایش جالبی از خود بر جای نگذاشت.
کراسیچ در مصاحبه با کانال صربستان در مورد اخرین شرایط خود در یووه گفت: "از صمیم قلب خوشحال هستم که در یووه فعالیت می کنم. هر روزی که می گذرد می فهمم در چه باشگاه بزرگی هستم."
"در یووه هیچ چیز به حال خود رها نمی شود و تمام حس های اولیه ی من نسبت به باشگاه درست از اب در امده است و همه چیز مثبت بوده است."
"من کار و برخورد دل نری را دوست دارم هر چند نمی توانم بگویم با تاکتیک او به خوبی اشنایی داریم ولی فعلا در تلاش هستم تا به سرعت زبان ایتالیایی را فرا گیرم و بتوانم ارتباط بهتری برقرار کنم, تاکنون توانسته ام در حدی که مفهموم را برسانم ارتباط برقرار کنم اما کافی نیست."
"بازی اول را واگذار کردیم و این بسیار ناراحت کننده بود ولی مطمئن هستم که با جبران خواهیم کرد و از بازی مقابل سمپدوریا بر روی نوار پیروزی قرار خواهیم گرفت."
"یووه واقعا یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیا می باشد و من بسیار خوشحال هستم که در یووه فعالیت می کنم و پیراهن یووه را بر تن دارم."
-
تصور چنین روزی را نمی کردم
11 شهریور 1389
در اخرین ساعات نقل و انتقالات یووه یک مدافع بی نام و نشان به نام لئوناردو رینائودو را به خدمت گرفت تا ترکیب دفاعی خود را کامل کند اما هواداران بانوی پیر امید چندانی به وی ندارند.
رینائودو در اولین مصاحبه ی خبری خود در مورد شرایط خود گفت: "تصور اینکه روزی در زندگی ورزشی خود پیراهن چنین باشگاه بزرگی را بر تن کنم نمی کردم اما اکنون بازیکن یوونتوس هستم."
"وقتی مدیر برنامه های من اعلام کرد یووه به دنبال تو هست بسیار احساساتی شدم و الان منتظر هستم تا با بیانکونری تمرین کنم."
"من نمی دانم هواداران یووه ترانسفرهای تیم خود را نا امید کننده می دانند و ایا من را بازیکنی در حد باشگاه یووه می دانند. دل نری زمانی که در پالرمو بودیم من را به خوبی می شناسد هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان یک انسان."
"مربی یووه می داند من ادم پرتلاشی هستم و دهانم را خواهم بست و سرم را پایین می اندازم و تمام تلاش خود را خواهم کرد که جواب اعتمادش را بدهم. من نه کاری به شانس بازی خود در فصل جاری برای یووه و نه احتمال حضورم برای سال اینده در ترکیب یووه دارم الان فقط به تلاش کردن فکر می کنم نه چیز دیگری."
-
هشت فصل زیبا در کنار هم سپری کردیم
12 شهریور 1389
الکس دل پیرو کاپیتان یوونتوس بعد از ارسال نامه ی خداحافظی برای دیوید ترزگه اکنون دست به قلم شده است و نامه ی خداحافظی کامورانزی را نوشته است و برای او ارسال کرده است.
فصل نقل و انتقالات فوتبال تمام شده است . هم تیمی های سابق من تیم های جدیدشان معرفی شده است. در این لحظه من می خواهم برای تمام بازیکنانی که بخشی از یووه بودند و حالا ماجراجویی جدیدی را آغاز خواهند کرد آرزوی موفقیت کنم. من امیدوارم که شما را بزودی به عنوان رقیب در زمین بازی ، در لیگ یا بازی های اروپایی ملاقات کنم .
در روزهای اخیر فرصتی بود تا در مورد داوید صحبت کنم و امروز، من میگویم خداحافظ مائورو کامورانزی . او به اشتوتگارت رفت تا با مولینارو یک یوونتوسی سابق دیگر هم بازی شود . مائورو و من هشت فصل مشترک داشتیم ، نه تنها در پیراهن سیاه و سفید بلکه با هم در تیم ملی بازی کردیم و قطعاً خاطرات زیبایی را از آن زمان خواهیم داشت . اشاره من به جام جهانی فراموش نشدنی است که ما آن را در آلمان بردیم ، در استادیوم هایی که کامو در آنجا ستاره بوندس لیگا میشود و من مطمئن هستم .