کلا خاک برسر تیممون شدم.ژاوی ک رو سفیدمون کرد پوبول هم صبر عیوب داره دلش نیمد بکشه زیر توپ.باید فابرگاسو به جای بوسکت و پدرو یا الکسیس رو به جای تلو بیاره تو زمین اگه خوشت اومد بزن لایک و(همون تشکر)
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا خاک برسر تیممون شدم.ژاوی ک رو سفیدمون کرد پوبول هم صبر عیوب داره دلش نیمد بکشه زیر توپ.باید فابرگاسو به جای بوسکت و پدرو یا الکسیس رو به جای تلو بیاره تو زمین اگه خوشت اومد بزن لایک و(همون تشکر)
دوستان لطفا چیزی غیر از تبریک نگید.اگه بردن حتما لیاقتشون بوده.قهرمانی لالیگا رو بهشون تبریک میگم لطفا شما هم چیزی غیر از این نگید heee::
منم میخواستم بگم که فعلا بی خیال نقد بازی بشید و با لبخند تبریم بگید heey::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنازم پپ که از همون اول باخت بارسا رو با این ترکیب رقم زد
نمیدونم بیرون موندن سسک اسمش چیه یا تعویض نکردن تییو
با این وضع ترکیب شاهکار بود با این نتیجه شاهکار تر شد
ki::ki::ki::ki::ki::ki::ما که ناراحت نیستیم
قهرمانی مبارکشونroz::roz::roz:::love:love::
به شما دوتا میگن انسان فهیم !!!!! ایول به همه شما . ممنون
بازی بدی انجام دادیم
تبریک میگم
پیروزی مادرید رو
قهرمانیم بهشون تبریک میگم لیاقت قهرمانی داشتن
فقط دوستان اگه ممکنه تا فرداشب تو تایپیک رئالی ها نرید بذارید راحت برای خودشون جشن بگیرن و هرچی میخوان بگن من به شخصه تا فردا شب هرچی بگن ناراحت نمیشم.شما هم نرید که یک وقت نخوایید جواب بدید.
به نظر من نقدی نداره بد بودیم خیلیم بدنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا ضعیف بازی کردیم:narahat: