فکر کنم بچه ها یک فکری برای این وضعیت کرده باشن اخه جوو الکلاسیکو خیلی با بقیه بازی ها فرق داره
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم بچه ها یک فکری برای این وضعیت کرده باشن اخه جوو الکلاسیکو خیلی با بقیه بازی ها فرق داره
کسی که فعلا محل... به ما نمیذاره
فقط یه پیش بینی کنم و قبل از ال دربی
من میگم این بازی رو 4 به 1 می بریم. البته فقط پیش بینی هست و میگم نیمه ی اول 3 به 0 پبروزیم انشااللهheee::
درسته که مسی تو بازی با چلسی یک مصدومیت جزئی پیدا کرده ؟؟؟؟؟:chi migi:
تو تاپیک این ریالی ها خوندم ، کمی ترسیدم ...binam
امیدوارم که شایعه باشه ...::bow
اگه میدونید حتما به منم بگیدki::
ترکیب اصلی دو تیم از سایت رسمی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ذخیره های دو تیم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من الکسیس فیکس بازی میکنه این جنگ روانی - تاکتیکیه
ترکیب از طرف سایت گل
بارسلونا: والدس – آلوس، ماسچرانو، پویول، آدریانو – چابی، بوسکتس، تیاگو – تلو، مسی، اینیستا
رئال مادرید (هنوز تایید نشده): کاسیاس، پهپه، راموس، خدیرا، رونالدو، بنزما، اوزیل، ژابی آلونسو، کوئنترائو، آربلوا و دیماریا
این ترکیب از سایت رسمی باشگاهه . جنگ روانی چیه دیگه ؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد ترکیب بگم که فکر نمیکردم که پپ چنین ترکیبی رو بازی بده و تلو رو فیکس بزاره و همین طور تیاگو .
ولی تلو یه عنصر تهاجمی خوبه که میتونه دفاع رئال بخصوص آربلوا رو آزار بده البته اگه دقت بیشتری بکنه و حرکاتش تکراری نشه .
سلام
من گمان میکنم که با توجه به حساسیت بازی و اینکه شرایط بازی امشب از بازی رفت لیگ اروپا تاثیر گرفته و بازی برگشت هم مونده و باید تقسیم انرژی و تمرکز هم انجام بشه، هر دو تیم محتاط بازی رو آغاز میکنن البته خطراتی بر روی دروازه ها ایجاد میشه و شاید احتمالا شاید یکی شانسا دروازه دیگری رو باز کنه اما تمرکز هر دو مربی بر روی نیمه دوم بازی است و اونجاست که نتیجه بازی مشخص میشه البته اگه همه چیز طبق برنامه ریزی هر دو مربی جلو بره. به هر طریق امیدوارم نتیجه هر چه که باشه یه بازی فوتبال ناب و عاری از هرگونه حاشیه رو شاهد باشیم و تیم منسجم مزد زحماتش رو بگیره نه اینکه یکی 3 تا به تیر بزنه 4 تا تک به تک خراب کنه بعد تیم مقابل از روی یک ضد حمله بازی رو به نفع خودش کنه.
ولی من فکر میکردم سسک فیکس باشه!
ترکیبی که پپ داده یه حسنی داره اینه که میدونیم نیمکت ذخیره هم داریم