چرا بدهی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا که از همه چی پول در میاره بیشتر بازیکنای جدیدشم مال مدرسه خود بارسا هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا بدهی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا که از همه چی پول در میاره بیشتر بازیکنای جدیدشم مال مدرسه خود بارسا هستن
امشب از اون نتیجه های باحال رقم میخوره.تو نیوکمپ بارسا رو که تو این فصل کم دیدیم خواهیم دید.فقط ژاوی یکم خسته است.کاش میشد بازی نمیکرد لااقل برای نیمه اول
سلام شهریار امشب میگی چند چند میشه؟نقل قول:
فکر کنم اگه بچه ها رو فرم باشن و با تمام وجود بازی کنن 4-1 میزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 10messi2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجب من میگم 3-0 میبریم
فکر نمیکنی یکم بازی رو آسون گرفتی ؟! :mage mishe:نقل قول:
به نظرم بازی جالب و پرگلی میشه
چون بارسا که تدافعی بازی نمیکنه و رئالم با توجه به تجربه های قبلیش بعیده دفاع کنه!
امیدوارم بازی زیبایی رو از هردوتا تیم ببینیم چون به نظر من ال کلاسیکو بالاترین سطح فوتبال رو داره و اگه بد باشه باید فاتحه ی فوتبال رو خوندom::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شما خیلی سخت گرفتی.من الکلاسیکو قبلی گفتم لالیگا گفتم باید 8 تا گل بزنیم همه مثل شما فکر کردن ولی حقیقت اونی بود که من گفتم.تعداد موقعیت های بالای 70 درصد گل ما 13 تا بود ولی فقط 3تاش گل شد.رئال رو خیلی بالا گرفتید.درسته تیم خوبیه ولی فراموش نکنید بازیکنای ما هرکدوم تو پستی که هستن تو تاریخ نظیر ندارن.اگه روی اتفاقات غیر فوتبالی نتیجه رقم نخوره مطمئن باش بیشتر از 3 تا میزنیم.اخه رئال که :khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرفتو قبول دارم ولی الان وضعیت تیم خوب نیست . خودت میدونی که تو خط حمله به مشکل برخوردیم الکسیس که مصدومه ویا هم همینطور. پدرو و کوئنکا هم که من حسابی روشون باز نمیکنم . پدرو که دیگه رفته واسه خودش و کوئنکا هم زیاد تو جریان بازی نیست . تو هافبک ها هم ژاوی و سسک یکم افت کردن و تو دفاع هم پیکه . البته دوست دارم که امشب این بازیکنا رو فرم باشن و دوباره یه بازی زیبا رو ازشون ببینیم ولی با توجه به مشکلاتمون فکر نمیکنم با فاصله بتونیم ببریم ولی در هر صورت به امید خدا میبریم . پیش بینی من 2 _ 1 .
دقیقا درسته تو بازی رفت فکرشو هم نمیکردم تو سانتیاگو برنابئو 3 _1 ببریم بخصوص بعد از سوتی وحشتناک والدز ولی این بازی حس میکنم فرق داره و سخت تره .
ولی بازم میگم دوست دارم پیش بینی تو درست باشه و انقدر بازیکنا خودشونو پیدا کرده باشن که بتونیم بازم با نتیجه پرگل ببریمشون . شاید باخت مقابل چلسی باعث بشه که تیم یه بازی مثل بازی رفت رو به اجرا بزاره.