رویانیان: ساعت یک و نیم با دنیزلی مذاکره می کنم/ جواب فتح الله زاده را نمی دهم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه مذاکراتش با متسو و کالدرون به نتیجه پایانی رسیده گفت: ساعت یک و نیم بعدازظهر امروز قرار مذاکره تلفنی با دنیزلی دارد تا تکلیف او را روشن کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت اختصاصی پرسپولیس، محمد رویانیان در گفتگوی زنده تلویزیونی افزود: آقای دنیزلی از من فرصت خواسته تا فکر کند به اینکه می تواند به شکل تمام عیار در خدمت پرسپولیس باشد یا خیر.
وی با اشاره به اینکه قصد قطع همکاری با دنیزلی داریم ادامه داد: آقای دنیزلی انسان خیلی بزرگی است. ایشان خواست اجازه بدهیم فکر کند که می تواند با مشکلاتی که دارد برای پرسپولیس مفید باشد یا خیر. ایشان فکر کرد و تماس گرفت و گفت بعید است با مشکلات زیادم بتوانم و شما می توانید از طرف من در ایران اعلام کنید که خودم قرارداد را پس گرفتم. من به ایران خواهم آمد و عذرخواهی هم خواهم کرد. هرچقدر هم که به من پول دادید به اندازه نیم فصل که گرفتم حلال است و باقی آن حرام است و باید پس بدهم. ایشان حتی گفت به دلیل نتایج خوبی که گرفتیم آن میزان پول هم حلال نیست و باید کمتر شود. این مکالمه یک سرمربی انسان است که به او اتهام می زنند کلی پول گرفته است.
رویانیان ادامه داد: درباره قرارداد من دیروز با ایشان صحبت کردم و امروز منتظر پاسخ هستم. امروز ساعت یک و نیم قرار داریم با هم صحبت کنیم و مشخص شود می تواند جواب قطعی بدهد که می آید یا خیر؟
وی درباره مذاکره با گزینه های دیگر سرمربی گری این تیم گفت: بله من با ایشان مذاکره کردم. آقای متسو الان از طریق دبی راهی فرانسه شده و منتظر جواب ماست. آقای کالدرون هم منتظر جواب ماست و با یک مربی دیگر هم ممکن است طی فردا یا پس فردا مذاکره کنم و تصمیم بگیرم. چون این کار بزرگی است و من نماینده هواداران پرسپولیس هستم و نمی توانم به سادگی در این خصوص تصمیم بگیرم به همین خاطر با افراد جدیدتری هم مذاکره خواهم کرد.
رویانیان در خصوص شانس مربیان ایرانی برای سرمربی گری در پرسپولیس گفت: من با بازیکنان سابق پرسپولیس مثل پیروانی و استیلی و.... رفیق بودم و هستم و دوستشان دارم. مربی برای پرسپولیس الان در داخل کشور هم داریم اما باید اتفاقاتی بیفتد زمینه برای فعالیت آنها فراهم شود. مثلا علی دایی که آدم کوچکی نیست و می تواند یک مربی کاملا شش دانگ و بزرگ باشد مانند پیروانی و استیلی و ...همه. اما باید یک مقطع زمانی عبور کند و شرایط فراهم شود چراکه این ها سرمایه ما هستند. خود آقای قلعه نویی یکی از بزرگ ترین مربی هاست که خودش می داند من خیلی عاشق او هستم و از قبل ها هم این طور بوده ، خودش می داند دروغ نمی گویم. البته ایشان گفته پرسپولیس بیشتر از استقلال از دولت پول گرفته که اصلا این طور نیست.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص قانون سقف قرارداد گفت: این قانون مرزی است که همه را متخلف کرده است. هر جا ما محدودیت درست کنیم خلاف شکل می گیرد. شما اگر بین مرز دو کشور تبادل کالا را ممنوع کنید تمام مردم قاچاقچی می شوند چون نیاز به تبادل کالا دارند. سقف قرارداد هم همین کار را در فوتبال کرده است. شما بیایید این سقف را بردارید آن وقت دیگر تخلف حساب نمی شود.
وی در خصوص شفاف کردن قراردادهای بازیکنان فوتبال گفت: شما بروید در نرم افزارهای فوتبال سرچ کنید قراردادهای تمام بازیکنان فوتبال ثبت شده. شما می توانید بر اساس شرایط بازیکن با همان قیمت و یا کمی بالاتر و پایین تر با او قرارداد ببندید. اما در ایران این طور نمی شود. ما می آییم همه را دزد می کنیم، همه را خلافکار می کنیم. چرا سقف می گذاریم؟ شما باید رنج قیمت بگذارید. مثلا سیدجلال حسینی در رنج ملی A است و تا این سقف حداکثر می تواند دستمزد بگیرد. شما این کار را نمی کنید و می گویید باید سقف بگیرد، خوب این سقف دروغ است و مجبوری برای این بازیکن بیشتر خرج کنی.
وی تاکید کرد: من ریز قرارداد تمام بازیکنان را نوشتم و قصد داشتم آن را در سایت ها منتشر کنم اما ترسیدم. همکارانم به من گفتند این کار را نکنم چون تا به حال کسی این کار را نکرده و اگر برای اولین بار این کار را بکنی تو را ذبح می کنند به جرم راست گفتن. من می ترسم چون فوری به من گویند خلاف کردی، برای اینکه راست بگویی می گویند خلاف کرده ای!
دوستان در بعضی از مواقع با اتهاماتی غیر مستند به بنده اتهام زدند شما با پراداختهای میلیاردی به بازیکنان بازار را خراب کردید ، سوال من از این عزیزان این است شما از کجا می دانید که ما میلیاردی به بازیکنان پول پرداخت کردیم؟ لابد خود شما پیشنهاد میلیاردی داده اید و بعد چون بازیکنان پیش ما آمده اند این حساب را کرده اید که ما میلیاردی پرداخت کرده اید. آن برادری که می آید این حرف را می زند مردم را تحریک میکند. شاید بگویند از ارث پدری اش پرداخت می کند ، کل زندگی ما در شهر قم 49 متر است لب خط راه آهن. من یک سربازم در این مملکت و آمدم به پرسپولیس کمک کنم ، تنها از یک جا حقوق می گیرم ، بچه های خود من مستاجرند ، بیکارند ، بعد اتهام می زنند من قرارداد میلیاردی پرداخت می کنم. اینکه 7 نفر از بازیکنان ملی پوش را برای تیم پرسپولیس استخدام کردم از هنر بنده بوده است. تیم های پایه ما صفر است ، چندین سال است به ما یک بازیکن هم نداده است، من چکار باید بکنم جز اینکه بازیکن بخرم؟
450 میلیون تومان سال گذشته سقف قرارداد بوده که 15 درصد افزایش پیدا کرده و در نهایت رسیده به 550 میلیون. 100 میلیون تومان هم از آقای بهروان خواهش کردیم برای افزایش انگیزه بازیکنان ملی پوش افزایش پیدا کند و در نهایت حداکثر سقف قرارداد به 650 میلیون تومان رسیده است. من که این را نگذاشتم. آقایان سال گذشته این سقف را گذاشته اند. پارسال که آقایان قرارداد های 900 میلیونی و میلیاردی می بستند اصلا من در ورزش بودم؟
وی تاکید کرد: من خودرو دادهام، اما اين گونه بوده كه مثلا قرارداد را 500 ميليون تومان نوشتيم و 200 ميليون تومان آن را خودرو تعيين كرديم. من برنامههاي زيادي براي اسپانسرينگ باشگاه پرسپوليس دارم. من ميخواهم هزار تا از اين خودروها را وارد كنم با شرکتی که وابسته به پرسولیس تاسیس کرده ایم. تيمي كه امسال براي پرسپوليس بستهايم براي اين است كه در كورس قهرماني باشد نه اينكه لزوما قهرمان شود. خدا می داند که برای جام گرفتن تیم نبستم. ما ميخواستيم تيمي داشته باشيم كه متناسب با آبرو و شان پرسپوليس باشد. مگر زمین نداده بودند؟ مگر ویلا نداده بودند؟ نوبت ما که رسید آسمان تپید؟
وی در خصوص صحبت هایی که در خصوص جنبه تبلیغاتی ورودش به فوتبال می شود گفت: من را که می شناختند که . من را به عنوان آدمی که خدمتگزار مردم بودند می شناختند که. نیازی به اینکه شناخته بشوم نداشتم که. من را گذاشتند پرسپولیس ، اگر می گذاشتند استقلال ، راه آهن ، صبا... همین کار را می کردم و می گفتند سواستفاده می کند. خدا می داند آقای احمدی نژاد یک قران به من نداده. من یک اشتباه کردم و آمدم در فوتبال و حالا هم بخواهم بروم اشتباه است. زمانی باید بروم که بدهی نداشته باشم و وجدانم راحت باشم. من منتظر این فرصتم و عاشق این رفتنم.
وی ادامه داد: در ايران راست گفتن هزينه دارد چيزي كه نه تنها يك درد ورزشي كه يك مساله اجتماعي است. از قبل هم سقف را رعايت نميكردند اما نميگفتند ما يك سال است وارد ورزش شدهايم اما قبل از ما هم اين بحثها بوده، كاري كه ما امسال كرديم اين بوده كه دروغ نميگويم و شفاف صحبت ميكنيم. پرسپوليس يك باشگاه ويژه است و طرفداران ميليوني دارد من محمد رويانيان نميتوانم بنشينم و ژست مظلوميت بگيرم تا كار پيش برود. بعضي از تيمها هستند كه شرايط ما را ندارند اما استقلال و پرسپوليس با 30 ميليون طرفدار نميتوانند قانون سقف را رعايت كنند اما به نظر من اگر امثال صبا و گهر هم پول داشتند آنها هم سقف قرارداد را رعايت نميكردند. فرق من با همه اين است كه ما با شفافيت همه چيز را اعلام كرديم الان هم تراز مالي سال گذشته من به رئيس ورزش تحويل شده است.
وی تاکید کرد: دولت يك قران به ما پول نداده است، از ابتداي حضورم در پرسپوليس تا الان 4 و نيم ميليارد تومان پول گرفتهام و براي امسال دولت به ما يك قران پول نداده. اينطوري كه نميشود به ما ميگويند 40 درصد را شما تامين كنيد، 60 درصد را ما ميدهيم اما هيچ كمكي نميكنند من هم نميتوانم سر جايم بنشينم و كاري نكنم. من مديرعاملم بايد حركت كنم تا تيمي در حد نظر طرفداران بسازم الان هم كه اين بحثها مطرح شده بايد بگويم سازمان بازرسي هيچ ورودي به كار ما نميتواند بكند. سازمان لیگ یک نهاد خصوصی است چطور سازمان بازرسی می خواهد در آن ورود کند؟ من از این سازمان دعوت می کنم به باشگاه پرسپولیس بیاید و تمام مدارک ما را بررسی کند. سازمان بازرسی که بیاید در باشگاه ما مستقر شود اول باید قانون خصوصی شدن باشگاه ما را پیگیری و اجرا کند. این قانون است. آقایان فدراسیون فوتبال چرا از ما نمی خواهند مدارکمان را ارائه کنیم؟ چرا بی پایه و اساس تهمت می زنند؟ شما از ما مدارک بخواهید من تمام قراردادها را به شما نشان می دهم یک نسخه آن را ببرید داخل سازمان لیگ من کجا تخطی کردم؟ اینکه من گفتم بالای سقف قرارداد می دهم این شجاعت من بود و خواستم بگویم این طوری نیست که آقایان می گویند زیر سقف انجام می شود. ممکن است خود من رعایت کنم و ممکن است رعایت نکنم و نیازی نیست درباره آن صحبت کنم.
رویانیان ادامه داد: این دور زدن ها سال ها بوده اما امسال به رقبا یکی اضافه شده و مشکل ایجاد شده. اگر من مدیرعامل استقلال بودم همین کار را می کردم اگر مدیرعامل سایپا بودم همین کار را می کردم و اگر مدیرعامل گهر زاگرس هم بودم همین کار را می کردم.
رویانیان به گزارش مرجع خبری ادامه داد: در جايي خواندم كه فلاني پول بنزين را ميآورد پرسپوليس آخر اين چه حرفي است مگر من به پول بنزين دسترسي دارم. پمپ بنزين، بنزين را ميفروشد و به خزانه دولت وارد ميشود و تازه مگر دولت ميتواند آن پول را به دلخواه خود خرج كند؟ تازه اين حرفها را آدمهايي ميزنند كه در اين مملكت مدير و مسوولاند و من تعجب ميكنم كه چرا ما فقط همديگر را با اين بحثهاي بيپشتوانه تضعيف ميكنيم.
رویانیان در خصوص وضعیت قرارداد کریمی و اینکه آیا شرطی برای ماندن مازیار زارع و یا گرفتن پول زیادی داشته یا خیر گفت: نه این طور نیست. اگر هم بوده به من چیزی نگفته. ایشان دیروز عصر با من جلسه ای داشت و قرارداد سفید امضا کرد. کریمی آدم بزرگی است و قیمتش بالاتر از این حرف هاست. قیمت کریمی یک قران - دو زار و در سطح بقیه نیست. البته از این تریبون بگویم که پول او را خواهیم داد حقش را می دهیم نگران نباشد!
رویانیان بابت انعقاد قرارداد کریم انصاری فرد که هنوز از تیم سایپا البرز رضایتنامه نگرفته گفت : با آقای حیدری مدیر عامل محترم سایپا رفیقم که در فوتبال انگار هیچگونه دوستی وجود ندارد. ولی اینکه بازیکن در قراردادش بصورت مشروط قید کرده هر وقت خواست جدا بشود من هیچ فشاری نمی آورم و خودشان تصمیم بگیرند که باید در این تیم بماند یا برود. امیدوارم تصمیمی بگیرند که هم برای خودشان خوب باشد هم برای پرسپولیس و انصاری فرد.
رویانیان که در ابتدای برنامه گفته بود من رفیق آقای فتح الله زاده هستم و ایشان را دوست دارم زمانی که متوجه اظهارات توهین آمیز امروز وی شد گفت: من با ایشان دوستم گویا ایشان با من قهر کرده. البته یک حرفی زده که من خیلی ناراحت شدم اما جواب نمی دهم چون تحمل می کنم. من زمانی که آمدم در جواب آقای فتح الله زاده گفتم می خواهم تیم فوق کهکشانی ببندم که همین جا عذرخواهی می کنم. من تیمی بستم فقط در خور شأن پرسپولیس. و شأن قهرمانی به آن دادیم ، انشالله که قهرمان هم بشود و خوشحال شویم. اما هواداران پرسپولیس نباید توقع داشته باشید این تیم بیاید همه را بزند. اگر این طور باشد که برد و باخت وجود نداشت و همیشه یک تیم قهرمان می شد و تیم های دیگر هیچ کاری نمی کردند.
کریمی هم با پرسپولیس سفید امضا کرد.
پس از مهدی مهدوی کیا ، علی کریمی هم به عنوان دومین بازیکن پرسپولیس با این تیم سفید امضا کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی که دوشنبه شب و مصادف با مبعث پیامبر با پرسپولیس توافق کرده بود روز گذشته قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با پرسپولیس به امضا رساند.
رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به این مطلب افزود: با کریمی روز گذشته قرارداد سفید امضا کردیم. البته ارزش این بازیکن بالاتر از این حرف هاست و از این طریق می گویم نباید نگران باشد چون پولش را می دهیم!
کریمی و مهدوی کیا تنها بازیکنان پرسپولیس هستند که بدون توافق بر سر مبلغ با این تیم قرارداد بسته اند.
بیانیه هیات موسسین کانون پیشکسوتان پرسپولیس در حمايت از رویانیان.
پیشکسوتان پرسپولیس با انتشار بیانیه ای با اعلام حمایت از اقدامات صورت گرفته و در حال انجام از سوی محمد رویانیان، از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تشکر و قدردانی کردند.
هیات موسسین کانون پیشکسوتان پرسپولیس با صدور بیانیه ای با قدردانی از زحمات و تلاش های صورت گرفته از سوی باشگاه در جهت بازگرداندن اقتدار و صلابت پرسپولیس ضمن تشکر از مدیریت باشگاه، حمایت همه جانبه خود برای ادامه این حرکت را اعلام کرد.
در بخشی از این بیانیه ای آمده است: جناب آقای محمد رویانیان آنچه این روزها در پرسپولیس جریان دارد، ما را به یاد سال های طلایی این باشگاه می اندازد که نامش همواره با افتخارات عجین بود و بزرگان بسیاری در این مسیر از وجود خود هزینه کردند.
بدینوسیله از تلاش های جنابعالی در جهت بازگرداندن شکوه باشگاه و ساختن تیمی مقتدر و درخور شأن نام پرسپولیس تشکر و قدردانی می کنیم. امیدواریم در سایه مدیریت شما و تجارب گرانقدر جناب آقای علی پروین، مدیر راهبری پرسپولیس شاهد به ثمر نشستن این تلاش ها باشیم تا با دستیابی به موفقیت های آتی خوشحالی دوستاران پرسپولیس کامل شود.
باور داریم اقداماتی چون بازگشت نام پرسپولیس که برای سال ها خواسته همه ما و میلیون ها هوادار بود، فعالیت های اقتصادی صورت گرفته و در دست انجام و تشکیل تیمی قدرتمند نوید بخش دورانی با شکوه برای پرسپولیس است. امیدواریم در این مسیر موفق و پیروز باشید.
مهدوی کیا: در 18 سالگی هم با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کردم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در 18 سالگی هم با سرخپوشان قرارداد سفید امضا کردم.
مهدی مهدوی کیا در خصوص امضای قرارداد سفید با پرسپولیس گفت: من از کودکی عاشق این تیم بودم و حتی در 18 سالگی هم با این تیم قرارداد سفید امضا کردم.
وی افزود: هیچ بحث مالی با پرسپولیس ندارم. دوست داشتم یک فصل دیگر در خدمت پرسپولیس باشم که با نظر مثبت باشگاه این امر محقق شد.
همچنین رضا نورمحمدی در خصوص رقابت با محسن بنگر و سید جلال حسینی در فصل آینده گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است و اینگونه رقابت ها در ترکیب این تیم ضروری است.
وی اظهار داشت: در این سال ها هم مدافعین بزرگی در پرسپولیس بازی کردند ، من به هیچ عنوان مشکلی برای رقابت با بنگر و حسینی ندارم چرا که این موضوع باعث پیشرفت بهتر خواهد شد.
بنگر: هر کس بخواهد می تواند حساب بانکی ام را هم چک کند/ رحیمی همیشه راست می گوید!
مدافع جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هرکس نسبت به قانونی بودن رقم قرارداد من تردید دارد، شماره حساب شخصی ام را در اختیارش می گذارم تا آن را کنترل کند.
محسن بنگر در خصوص اینکه گفته می شود یکی از خریدهای میلیاردی پرسپولیس بوده، گفت: این موضوع را بهتر است از مسئولان باشگاه بپرسید چرا که من انقدر در این خصوص توضیح داده ام که خسته شدم.
وی افزود: قرارداد من همان رقم سقف قرارداد (در حدود 400 میلیون تومان) است. اگر کسی در این خصوص تردید دارد، شماره حساب شخصی ام را در اختیارش می گذارم تا اگر یک ریال بیشتر از آن پول گرفته بودم من را متخلف معرفی کنند.
بنگر در خصوص اظهارات محمدرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان هم گفت: ایشان همیشه درست می گویند! گفته اند 30 نفر شاهد دارند و من دیگر حرفی در این خصوص ندارم چرا که ایشان بزرگ است و همیشه راست می گوید، این ما آدم های کوچک هستیم که راست نمی گوییم!
وی در پایان اظهار داشت: می خواستم پس از چند سال با تیم دیگری قهرمانی و موفقیت را تجربه کنم و هیچ گزینه ای برایم بهتر از پرسپولیس نبود.
علی عسگری: امیدوارم امسال در پست تخصصی ام بازی کنم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم امسال بتوانم در پست تخصصی ام بازی کنم.
حمیدرضا علی عسگری با بیان این مطلب افزود: در سال های گذشته به دلیل کمبود بازیکن و مصدومیت ها مربیان تیم از من در پست غیرتخصصی بازی گرفتند و اغلب در پست دفاع راست بازی کردم.
اما امسال با جذب مدافعین کناری توانا، روی بازی در پست تخصصی ام تمرکز کرده ام.
وی ادامه داد: من یک بازیکن هجومی هستم و پست تخصصی ام بازی در هافبک کناری سمت راست و چپ است. همان پستی که آقای دایی در چند بازی آخر فصل دهم از من استفاده کرد.
علی عسگری اظهار داشت: اگر در پست تخصصی بازی به من برسد تمام تلاشم را می کنم تا برای پرسپولیس موثر باشم، در غیر این صورت در شاید به عنوان بازیکن تعویضی از من استفاده شود.
حیدری: انصاری فرد را به زور نگه نمیداریم/ مذاکره با سرخها برای صدور رضایتنامه.
مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان اینکه برای صدور رضایتنامه کریم انصاریفرد با مدیران پرسپولیس مذاکره میکند، گفت: نه انصاریفرد و نه هیچ بازیکن دیگری را در تیم سایپا به زور حفظ نمیکنیم.
پرویز حیدری در خصوص صحبتهای محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه باشگاه سایپا هنوز رضایتنامه کریم انصاری فرد را صادر نکرده است، تصریح کرد: انصاری فرد یکسال دیگر با سایپا قرارداد دارد اما ما بنا نداریم هیچکس را به زور در تیم نگه داریم.
قرار است با مدیران پرسپولیس در این خصوص مذاکره کنیم تا این مشکل حل شود.
وی در خصوص اینکه قرارداد انصاری فرد با سایپا برای سال دوم توافقی بوده است، تاکید کرد: قرارداد انصاری فرد در فدراسیون فوتبال موجود است و شما میتوانید آنرا مشاهده کنید. طبق توافق قرار بود فقط مبلغ قرارداد این بازیکن در سال دوم 20 درصد افزایش یابد و حرفی از جدا شدن در قراردادش به میان نیامده بود.
مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان اینکه هر بازیکنی دلش با سایپا باشد در این تیم میماند، گفت: تلاش ما این بوده است تا به بازیکنان جوان میدان بدهیم. به همین خاطر از تیم سایپای شمال و سایپا مهرکرج بازیکنان جوان زیادی گرفتهایم. به هر حال بازیکنان جوان هم به دنبال اثبات و جا انداختن خود در فوتبال هستند و انگیزه زیادی دارند.
وی در پایان در پاسخ به این سئوال که "هدف سایپا برای فصل آینده کسب چه جایگاهی است؟"، تصریح کرد: ما با توجه به بودجه و اندازه گلیم خود، پایمان را دراز میکنیم. در مجموع با تلاش و توکل به خدا قصد داریم حداقل از رتبه سال گذشته در جدول پایینتر نرویم.
در تماس با رویانیان/ دنیزلی به دلیل مشکلات شخصی از پرسپولیس خداحافظی کرد.
مصطفی دنیزلی در تماس تلفنی با محمد رویانیان به دلیل مشکلات شخصی از ادامه همکاری با پرسپولیس انصراف داد.
مصطفی دنیزلی، سرمربی پرسپولیس رسما از این تیم جدا شد. دنیزلی که از چند وقت قبل به ترکیه برگشته بود و احتمال بازگشتش به ایران وجود داشت، دقایقی قبل در تماس با سردار رویانیان به او گفت که نمیتواند به ایران برگردد.
رویانیان صبح امروز در برنامه ورزش و مردم گفت: «من با او صحبت کردم. گفت میخواهم همان دنیزلی باشم که از من انتظار دارید. ولی چون پدر همسرم و خود همسرم بیمار هستند و از طرفی خودم هم مشغلههای زیادی دارم، اجازه بدهید فکر کنم که اگر توانستم همان دنیزلی همیشگی باشم به پرسپولیس برگردم.»
حالا دنیزلی در تماس با مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که به ایران برنمیگردد و پرسپولیسیها هم با خیال راحتتری مذاکره با گزینههای دیگر را به صورت جدی پیگیری میکنند.
دنیزلی از رویانیان و هواداران عذرخواهی کرد و استعفا داد.
مصطفی دنیزلی که پیش از این چندین بار از مدیرعامل پرسپولیس درخواست مرخصی کرده بود تا مشکلات شخصی و خانوادگی اش را رفع کند، امروز در آخرین مذاکره با رویانیان، به دلیل مرتفع نشدن این مشکلات با عذرخواه از وی و هواداران، از سمت سرمربیگری تیم پرسپولیس استعفا کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نقل از سایت رسمی باشگاه ، مدیرعامل سرخپوشان از این مربی خواسته بود که یک دنیزلی تمام عیار باشد و با تمرکز کامل و با تمام توان هدایت این تیم را بر عهده گیرد.
سردار رویانیان به دلیل احترامی که برای این مربی نام آشنا قائل بود، چندین بار با مرخصی های پی در پی وی موافقت کرد اما تا آخرین لحظه نیز این مشکلات برطرف نشد.
در پایان این مذاکره تلفنی، دنیزلی اعلام کرد؛ شرایط حضور در پرسپولیس را ندارد و بدلیل بیماری همسر و پدر همسرش، تمرکز لازم را برای اداره پرسپولیس نخواهد داشت؛ لذا وی پس از عذرخواهی از رویانیان و هواداران از سرمربیگری این تیم استعفا کرد.
وی همچنین اعلام کرده است که در چند روز آینده برای تسویه حساب اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
گفتنی است؛ سردار محمد رویانیان ضمن اطمینان خاطر به هواداران اعلام داشت؛ باشگاه پرسپولیس جهت جذب سرمربی جدید این تیم در حال مذاکره با چند مربی می باشد که پس از جمع بندی نهایی، سرمربی جدید پرسپولیس به زودی معرفی خواهد شد.
خلعتبری روز دوشنبه بالاخره پرسپولیسی می شود؟
محمدرضا خلعتبری مهاجم ایرانی باشگاه الوصل امارات که قراردادش با این تیم به پایان رسیده است، روز دوشنبه به ایران میآید.
خلعتبري كه براي استراحتي چند روزه به يكي از كشورهاي اروپايي سفر كرده است، فردا به امارات بازخواهد گشت. اين بازيكن به احتمال فراوان روز دوشنبه به ايران ميآيد تا پس از مذاكره با مسوولان پرسپوليس قراردادش را امضا كند.
خلعتبري يكي دو پيشنهاد اماراتي دارد ولي اولويت او حضور در ليگ برتر ايران است. او در صورت توافق با پرسپوليس قراردادش را امضا خواهد كرد.