اگه بدونید امشب رونالدو چقدر من رو خوشحال کرد به خدا خیلی عالیه .توی دنیا یکه.
داش سعید اگه بزارن به امید خدا اونجاهم یه امتیاز میگیریم.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بدونید امشب رونالدو چقدر من رو خوشحال کرد به خدا خیلی عالیه .توی دنیا یکه.
داش سعید اگه بزارن به امید خدا اونجاهم یه امتیاز میگیریم.
داداش همه مثه توان بابا من خودم الان تو اسمونا هم انگار جام باشگاهها رو بردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان اینقد جو گرفتم اهنگ دارم با ولوم خیلی بالا گوش میدم
الانه که پرپرم کننki::
در ضمن ما باید تو نیوکمپ واسه برد بریم و ب امید خدا و با اماده بودن بچه ها اونجا کارو با برد تموم میکنیم و بازم مثه گذشته ها تو نیوکمپ جشن میگیریم
دقیقا سعید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو با رکورده قبلیش برابری کرد 40تا در لالیگا البته یه گلشو قبول نکردن پارسال
مسی باید خواب این ضربات رو ببینه
یکی اینو بگیررررررررررررررررررررهla y_;;:eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم همین طور داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولش که گل خوردیم اشک تو چشمام جمع شد و بعدش از خوشحالی با اون گل ها ترکوندم طوری که نزدیک بود بابام بیاد بهم چی بگه.
این موقه شب
نیوکمپ هم به موقشنقل قول:
والدز از این شوتا طلب دارهlay_;;
این پرچم مادرید است که با مورینیو بر قله افتخارات می درخشد و به اهتزاز در آمده
ما همگی متحدیم و تیمی هستیم به نام رئال مادرید
طلب داره اساسی من که به شخصه دوست دارم یه ضربه ازاد و یه شوت از طلبش کم کنیم این بار بقیه شو بزاریم واسه فینال لیگ قهرمانان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب دیگه بچه ها سنگین باشید ما تا دلتون بخواد از این بردا دیدیم
نگن جو گیر شدن
ولی به افتخار تیم:eyvalla::hooora::/dancheey:::real::-shadlay_;;:afarin:
از این بردا زیاد داشتیم ولی این یه چیزه دیگه بودنقل قول:
بزار هرچی بخوان بگن از حسودیه
آلونسو بازی بعد محرومه و برای الکلاسیکو میرسه
سلام
خب منم بعد از مدتها اومدم اینجا یه پست بدم
تبریک میگم برد خیلی با ارزشی رو بدست اوردیم
رونالدو هم که ماشالا هر بازی ادره گلهای قشنگی میزنه