ولی با اینکه پدرو افت شدیدی کرده ولی فک کنم پپ اونو به بازی بفرسته
اگه اون شوت دقیقه آخر پدرو 10 سانت به سمت چپ میرفت :gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی با اینکه پدرو افت شدیدی کرده ولی فک کنم پپ اونو به بازی بفرسته
اگه اون شوت دقیقه آخر پدرو 10 سانت به سمت چپ میرفت :gerye:
تو این ترکیب هم احتمالا بوسکتس عقب تر بازی می کنه
البته فک کنم جای پدرو با فابرگاس عوض بشه بهتره چون پدرو با پای چبش شوت بهتر میزنه فابرگاس هم با پای راسش (در کل چپ پا گوشه راس و برعکس)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من چیکار گذشته دارم.مگه میشه گلهاش رو فراموش کرد.پدرو مرد بازی های بزرگ بود.مثل ومبلی و برنابئو و ... ولی الان افت شدیدی کرده.تو بازی با چلسی روی یک ضد حمله نتونست توپ رو استوپ کنه.شاید اگه درست میتونست تیم رو راه بندازه الان گل زده بودیم.نباید ریسک کنیم و بازیکنی که تو افت هست رو بازی بدیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی من جهت تجربه اش گفتم
شاید تو راست بگی شاید هم من:flowerysmile:
نمیدونم شاید اگه کوئنکا هم جای پدرو باشه بهتر باشه
روزانه فُش و لعنت میدم به عربایی که ویا رو اینجوری زدن ! توی همچین باشگاهی به این بزرگی چرا باید با کمبود مواجه بشیم !
کاش بویان بودش :gerye:
ولی بارسا بویان رو الکی فروخت نمیشه گفت به پولش احتیاج داشتیم
این روز ها به قول داش دیوید خیلی بدردمون می خورد
ما بویان رو نفروختیم به صورت تقریبا قرضی دادیمش رفت ولی اونم مرد بازی های بزرگ نبود از طرفی با پپ مشکل داشت لیاقت بودن در بارسا رو نداشت.من الان از بابت مهره نگران نیستم.مشکلم وضع روحیه رئال که ممکنه خیلی خوب باشه و بتونن خوب جلومون رو بگیرن البته همین الان بگم 20 دقیقه اول رئال بازی رو در دست داره حتی شاید گل هم بزنه پس 20 دقیقه اول زیاد نگران نباشید.
1 مقایسه باحال[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا نميدونم برنامه پپ گوارديولا براي بازي فردا شب چيه !
از يه طرف نبودن دو مدافع قدرتمند (( آبيدال - پيكه )) و از طرفي ديگه نبودن دو مهاجم خوب و عالي (( ويا - الكسيس ))
شايد پپ بخواد تو بازي فردا شب به الكسيس استراحت بده براي بازي برگشت با چلسي و از پدرو و مسي به عنوان مهاجم استفاده كنه كه البته شايد مسي جواب بده ولي پدرو رو نميدونم !
نميدونم تفكراتش با وجود نبودن ستار هاي تيمش چيه و هيچ چيز قابل پيش بيني نيست ........:flowerysmile: