تکلیف نهایی سوسا بعد از روشن شدن وضعیت سرمربی مشخص می شود
مرجع خبری پرسپولیس : تکلیف نهایی هافبک دفاعی اهل کشور برزیل بعد از روشن شدن تکلیف سرمربی مشخص می شود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای پر شدن خلاء هافبک دفاعی از مدتی قبل باب مذاکره را با یک بازیکن برزیلی 27 ساله به نام سوسا باز کرده اند و با او به توافق رسیده اند.
اما امضای قرارداد با این بازیکن که کارنامه خوبی هم دارد در گرو روشن شدن تکلیف سرمربی پرسپولیس است. در صورت بازگشت مصطفی دنیزلی به پرسپولیس قرارداد این بازیکن هم امضا خواهد شد.
در غیر این صورت باید دید سرمربی جدید سرخپوشان گزینه دیگری را برای پست هافبک دفاعی در نظر خواهد گرفت یا با توجه به کارنامه سوسا این بازیکن را برای امضای قرارداد با سرخپوشان تایید می کند.
گفتنی است، پرسپولیس علاوه بر سوسا، یک هافبک دفاعی خارجی دیگر را هم برای فصل آینده زیر نظر دارد.
حضور علي پروين در مراسم گلريزان ستاد ديه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مرجع خبری پرسپولیس : مديرعامل ستاد ديه استان تهران گفت: ستاد ديه در ورزشگاه باستاني شهداي چيذر جشن گلريزاني براي آزادي زندانيان جرايم غير عمد برگزار ميكند.
حسن حديدي با بيان اين مطلب زمان برگزاري اين مراسم را يكشنبه چهارم تيرماه از ساعت 16:30 تا 18:30 ذكر كرد.
وي ادامه داد: علي پروين سفير ستاد ديه كشور در عرصه ورزش نيز در اين مراسم حضور دارد.
حديدي با بيان اينكه «اين برنامه از شبكه راديويي ورزش به صورت مستقيم در محل برگزاري مراسم پخش ميشود» خاطرنشان كرد: به دليل اينكه سنت جشن گلريزان از زورخانه برگرفته شده، ما دوباره درصدد هستيم تا به كمك جامعه ورزشي و ساير نيكوكاران و خيرين علاوه بر جمعآوري كمكهاي نقدي به منظور آزادسازي زندانيان غير عمد و غير كلاهبرداري واجد شرايط كمك اين بزرگواران را در عرصه آموزش و پيشگيري از ورود ناخواسته افراد به زندانها فرهنگسازي كنيم.
وي افزود: علاوه بر اينكه تعدادي از ورزشكاران نامآور ايران در اين مراسم حضور دارند از تمامي علاقهمندان نيز دعوت ميشود تا در اين مراسم حضور داشته باشند.
پرسپولیس تا شنبه به مصطفی دنیزلی فرصت داد.
پرسپولیسی ها در آخرین مذاکره با مربی ترک تبار فصل پیش خود به او تا روز سوم تیرماه فرصت داده اند تا آخرین تصمیم را بگیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
او که به دلیل مشکلات خانوادگی قید حضور در پرسپولیس را زده است در آخرین گفت و گوی خود با رویانیان پیشنهاد سردار را شنیده و قرار است تا روز شنبه تصمیم نهایی را بگیرد.
در حال حاضر پرسپولیسی ها با برونو متسو وارد مذاکره شده اند و به این مربی فرانسوی هم گفته اند که تا روز شنبه خبر قطعی را به او خواهند داد. این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که پرسپولیسی ها با کالدورن آرژانتینی هم حرف زده اند و این احتما هم وجود دارد که شنبه روی خروجی سایت های خبری نام این مربی به عنوان هدایت کننده پرسپولیسی ها در لیگ برتر دوازدهم ثبت شود.
سرخپوشان جمعه استراحت می کنند.
از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین روز جمعه تعطیل اعلام شد تا بازیکنان، آدینه را به استراحت بپردازند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنابر تصمیم کادر فنی و با توجه به عملکرد قابل قبول سرخپوشان در تمرینات بدنسازی روزهای اخیر، تمرین نوبت بعدازظهر پنجشنبه لغو و تمرینات روز جمعه نیز تعطیل اعلام شد.
سرخپوشان امروز صبح تمرینات بدنسازی خود را پیگیری کردند و جلسه تمرین بعدی آنها نیز از شنبه آغاز می شود.
برنامه تمرینات شنبه پرسپولیس/ ملی پوشان صبح می آیند، هواداران بعدازظهر.
تمرینات سرخپوشان از روز شنبه در حالی پیگیری می شود که ملی پوشان پرسپولیس با حضور در محل تمرین به تیم ملحق می شوند.
بازیکنان ملی پوش پرسپولیس که بعد از پایان رقابت های فصل گذشته بلافاصله به اردوی تیم ملی پیوسته بودند، طبق برنامه از حضور در تمرینات هفته گذشته معاف شدند تا برای شروع فصل جدید استراحت لازم را داشته باشند.
این نفرات از روز شنبه در تمرینات نوبت صبح شرکت خواهند کرد.
از سوی دیگر هواداران این تیم نیز بی صبرانه مشتاق دیدن تیم خود در فصل جدید هستند. بر همین اساس تیم کامل پرسپولیس از ساعت 10 صبح روز شنبه در درفشی فر استارت می زند و هواداران نیز تمرین نوبت بعدازظهر را شاهد خواهند بود.
رويانيان: دنيزلي را در تركيه نديدم/ تا انتخاب مربي سكوت ميكنم.
محمد رويانيان ميگويد تا زماني كه مربي پرسپوليس انتخاب نشده، سكوت خواهد كرد و درباره مذاكراتش هم صحبتي نخواهد كرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره سفر كوتاهي كه به خارج از كشور داشت، گفت: نميتوانم خيلي درباره سفري كه داشتم توضيح دهم. تنها ميتوانم بگويم كه من به استانبول رفته بودم ولي دنيزلي در آنكارا بود.
وي درباره نتايج مذاكرات پرسپوليس با متسو گفت: خبرهاي مذاكرات ما هرچه بوده در رسانهها منتشر شده و فعلا نميخواهم درباره اين بحث صحبت كنم وقتي مربي انتخاب شد آن وقت حرفهاي خود را خواهم زد. الان وقت سكوت است.
رويانيان در پاسخ به اين سوال كه گفته ميشود چند روز پيش دنيزلي خطاب به مسئولان باشگاه پرسپوليس گفته ميتوانيد قرارداد من را فسخ كنيد و به دنبال گزينههاي ديگري باشيد گفت: تاكنون دنيزلي چيزي را به صورت مكتوب به ما اعلام نكرده است و هنوز هيچ چيز درباره ادامه همكاري او با ما مشخص نيست.
مديرعامل پرسپوليس همچنين درباره انتخاب سرمربي پرسپوليس در فصل بعد با توجه به اينكه تاكنون بازيكنان خوبي از سوي او به اين تيم آمدهاند گفت: تمام تلاشم را ميكنم كه بهترين تصميم را بگيرم و پرسپوليس با يك مربي خوب و بزرگ ليگ را شروع كند.
محرمی: پرسپولیس قدرتمند حق مردم است.
مجتبی محرمی که از تمدید قرارداد علی کریمی و جذب ستاره ها توسط سرخپوشان خوشحال است، می گوید پرسپولیس قوی حق مردم است.
مجتبی محرمی مثل بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارد پرسپولیس به چند هافبک دفاعی نیاز دارد. او البته پیشنهادی هم در این مورد دارد ، در صورتی که سرخپوشان نتوانند حداقل 2 بازیکن در این پست جذب کنند.
* پرسپولیس با علی کریمی تمدید کرد...
_ بله مگر قرار بود کریمی را از دست بدهد؟ او سرمایه پرسپولیس است، دلش با پرسپولیس است و باید در پرسپولیس بماند.
* اما مباحث دیگری مطرح بود، جراید نوشتند او خواسته هایی داشته که حرفه ای نبوده و البته ما فکر می کنیم این موضوع درست نیست. مثلا اینکه گفته می شود برای تمدید قرارداد خواسته بود یک بازیکن در پرسپولیس بماند.
_ اولا حالا که علی کریمی مانده یعنی چنین درخواستی نداشته است، دوم اینکه نه کریمی، نه ماردونا؛ هیچ کس در مقام بازیکن حق چنین درخواستی را ندارد. من علی را می شناسم، مطمئن باشید او اهل این حرف ها نیست.
* پرسپولیس تا امروز چطور یارگیری کرده؟
_ خیلی خوب، البته هافبک دفاعی ندارد، در این مورد هم من پیشنهادی دارم.
* چه پیشنهادی؟
_ اینکه از مدافعین میانی در پست هافبک دفاعی استفاده کنند. زمان ما هم افشین پیروانی و نادر محمدخانی در این پست عالی بازی می کردند.
* راستی در مورد نحوه خریدهای پرسپولیس هم حاشیه درست کرده اند!
_ پرسپولیس قدرتمند حق مردم است. پول مردم را باید در جهت رضایت و خواسته مردم هزینه کرد. پرسپولیس باید از این هم قدرتمند تر باشد، من از مدیریت باشگاه تشکر می کنم که برای گرفتن حق تیم ایستادگی کرد.
* فتح الله زاده گفته من هم اگر دوازدهم می شدم استقلال را کهکشانی می بستم!
_ دستشان به گوشت نمی رسد می گویند بو می دهد! آن ها هم سیزدهم شدند اما چرا فصل بعدش تیم را کهکشانی نبستند؟ اگر بنا به کری اصولی باشد ما هم حرف زیاد برای گفتن داریم. حرف درست را رویانیان زد که گفت می خواستم انصاری فرد را به استقلال بدهم اما دیدم آقای فتح الله زاده مصاحبه کرد، من هم انصاری فرد را به پرسپولیس آوردم!
رویانیان: قرارداد احتمالی متسو از طریق یک تونسی امضا می شود/ آب در آسیاب دلال میریزند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه هرگونه قرارداد احتمالی با متسو از طریق مدیر برنامه تونسیاش صورت میگیرد، گفت: برخی از مسئولان که داعیه فوتبال پاک را داشته و القاب منشوری به دیگران میدهند، آب به آسیاب دلالان میریزند.
محمد رویانیان ضمن بیان مطلب فوق گفت:در فصل نقل و انتقالات شنیده شد که مدیر برنامههای رسمی فیفا به بهانه تکمیل پرونده ممنوع الفعالیت شدند، این موضوع نقطه آغاز حضور پررنگ و گسترده دلالان از اقشار مختلف در عرصه نقل و انتقالات شد که باشگاه پرسپولیس هم از حضور آنها بی نصیب نماند.
وی افزود: یکباره با افرادی مواجه شدم که آنها را تحت هیچ عنوانی نمیشناختم، بطوریکه آنها خودشان را به عنوان مالک یک بازیکن معرفی کرده و قصد فروش آن بازیکن را به باشگاه پرسپولیس داشتند. هرچند خوشبختانه از همکاری با آنها بیبهره شدیم اما مسلما این افراد در باشگاههای دیگر نیز چنین اقدامات و فعالیتهایی را انجام میدهند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اضافه کرد: بطور مثال شخصی به یک بازیکن جوان مراجعه کرده و گفته است 50 میلیون تومان میگیرم و تو را به پرسپولیس میبرم، این بازیکن وقتی در دفتر کار آن دلال حاضر شد، مشاهده کرد تعدادی از بازیکنان جوان دیگر هم حضور دارند که مانند کالا روی آنها قیمت گذاری شده و به فروش میرسند.
وی همچنین تاکید کرد: در شگفتم با وجود چنین پدیدهای، چرا برخی از مسئولان که داعیه فوتبال پاک را داشته و دارند و القاب منشوری به دیگران میدهند، با قطع کردن جریان فعالیت مدیران رسمی فیفا آب به آسیاب دلالان میریزند. اما بدتر از این موضوع این است که برخی از این دلالان در جهت فعالیت خودشان را مورد و حمایت برخی از مسئولان فوتبال ایران میدانند.
رویانیان خاطرنشان کرد: اخیرا شاهد بودهایم که به یکی از مدیران رسمی فیفا که متعهد و کاربلد است، به دلیل اینکه بین باشگاه پرسپولیس و دنیزلی قرارداد تنظیم کرده است و یا به نظر آنها در حال عقد قرارداد بین متسو و باشگاه پرسپولیس است، اتهام وارد میکنند، در حالیکه برخی دلالان غیررسمی که در مورد آنها صحبت کردند، همه تلاش خود را انجام میدهند تا به من مربی معرفی کنند.
وی تصریح کرد: این مدیر برنامه صرفا به دلیل آشنایی که مصطفی دنیزلی با وی داشته است، از او خواسته تا قراردادش را فیمابین دنیزلی و باشگاه پرسپولیس تنظیم کند و اطلاع دقیقی دارم که در این خصوص حتی یک ریال از دنیزلی و باشگاه پرسپولیس دریافت نکرده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: در حال حاضر مدیر برنامههای متسو، نوری الصافی است که اهل کشور تونس بوده و در قطر زندگی میکند، به طوریکه متسو برای مذاکره با باشگاه پرسپولیس، با این مدیر برنامه به تهران آمد. در این بین شهراد ناظمی به دلیل آشنایی با چند زبان خارجی و شناختی که نسبت به متسو داشت، نقش مشاور را در این بین ایفا کرد که مورد توافق ما و متسو بود.
وی با تاکید بر اینکه مذاکرات با متسو از نظر ریالی و تنظیم هرگونه قرارداد احتمالی صرفا فقط از طریق نوری الصافی صورت میگیرد و ناظمی در این خصوص نقشی ندارد در پایان گفت: بنده از آقای علیپور که اگر مسئولیتش را در فدراسیون فوتبال ندانم با این حال به عنوان یک دوست محترم و سرور روحانی انتظار دارم قبل از انتشار هرگونه مطلب و مصاحبهای در خصوص آن موضوع دستور تحقیق و مطالعه را صادر کند تا از آن مطلع شود، هرچند که میدانم اقداماتی که وی انجام میدهد از سر دلسوزی و برای حمایت از باشگاههاست.
احتمال پیوستن مجتبی شیری به مس کرمان.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران در آستانه عقد قرار داد با تيم فوتبال مس کرمان قرار گرفت.
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران مورد توجه مسئولان باشگاه مس کرمان برای فصل آینده قرار گرفته است و مذاکرات خوبي با اين بازيکن از سوی مسئولان مس انجام شده است.
طبق گفته مسئولان مس کرمان مذاکرات هم چنان با اين بازيکن ادامه دارد و در صورت نهايي شدن قرارداد اين بازيکن با تيم مس به امضا خواهد رسيد.