امشب باید با 3 هافبک بازی کنیم
در حال حاضر با مهاجم خوب نیست بازی کنیم چون هیگواین رو دور نیست و جواب نمیده
استفاده از هیگی و بنزما وقتی جواب میده که هردو کاملا آماده باشن
به نظرم باید دیماریا کاکا یا اوزیل فیکس باشن
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب باید با 3 هافبک بازی کنیم
در حال حاضر با مهاجم خوب نیست بازی کنیم چون هیگواین رو دور نیست و جواب نمیده
استفاده از هیگی و بنزما وقتی جواب میده که هردو کاملا آماده باشن
به نظرم باید دیماریا کاکا یا اوزیل فیکس باشن
خوشحالیم که برگشتی ممد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همش تقصیره من بود این دعواها
امیدوارم همگی منو ببخشید و فراموش کنیدroz::
میگم ورزش 3 زده 00:30بازی زنده پخش میشه بعد شبکه سه زیر نویس کرده که ساعت 1:30زنده کدوم یکی درسته.
داداش بازی ساعت 12:30نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اکا چون میخوان بازی یووه لاتزیو هم بدن و چون اون 11.15 شروع میشه از دقیقه 40 زنده بازی رئال رو میدن
امیدوارم کاکا تو ترکیب باشه...
سلام به دوستان رئالي
اميدوارم امشب شاهد پيروزي رئال باشيم , همه ما ميدونيم كه اگه تيم بدون استرس بازي كنه توانايي بردن هرتيمي رو داره ! اينكه اگه يه خرده بازيكنا غيرت نشون بدن تيم از لحاظ تاكتيكي مشكلي نداره ! اينكه بارسا تيم خوبيه ولي رئال هم نبايد مثل اين چند سال خودشو دست كم بگيره ! افكار غلط هست كه داره مارو عذيت ميكنه ! ما 6 امتياز فاصله رو تو چند هفته از دست داديم به خاط چي؟! به خاطر ضعف تاكتيكي؟ نه اين فقط بعضي مواقع و اونم با درصد پايين تاثر گذار بود ! بيشتر مسائل رواني و بدبياري بود !
ولي بايد همه چيرو فراموش كنيم ! نيمه پر ليوان رو ببينيم ! اينكه ما 4 امتياز از بارسا جلو هستيم ! نه اينكه 6 امتياز از فاصلمون كم شده ! اينجوري مطمئنا ميتونيم موفق باشيم و در نهايت به هدفمون برسيم .
امشب بايد با تمركز بالا روي ضربات آخر دقت بيشتري بكنيم و با برد يه بار ديگه فاصله رو به 4 امتياز برسونيم .
به نظرم بايد كاكا فيكس باشه ! خيلي خيلي بهتر از ازيل هست اين روزا ! ازيل واقعا داره تو زمين راه ميره ! كاكا احساس مسئوليت بيشتري ميكنه. نظر من اينه كه از يك هافبك دفاعي استفاده كنيم و جاي هيگي هم از كايخون استفاده كنيم و نيمه دوم دي ماريا رو به بازي بياريم.
دقیقا همینطوره که سعید میگه بچه ها باید اعتماد به نفس بیشتر داشته باشن و در زدن ضربات اخر دقت کنن.
کاکا باید قطعا فیکس باشه جای اوزیل استفاده ی همزمان از بنزما و هیگی اشتباهه چون هیچ کدوم نمیتونن به خوبی نقش خودشون رو ایفا کنن اگه دیماریا قراره نیمه دوم بیاد باید از دقیقه ی 45 تو زمین باشه نه از دقیقه 70ایشالا که با یه بازی خوب میبریم تا هم فاصله برگرده به4 امتیاز هم روحیه مون بره بالا.
این فرشته فیکس باشه خیلی خوب میشه
داداش تا اون جایی که من خبر دارم مورینیو خیلی رو بنزما و دیماریا حساب می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به احتمال زیاد هردو فیکسن
چی میشه همزمان اوزیل کاکا دیماریا فیکس باشن