-
مذاکره رويانيان با کالدرون در ترکيه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتيجه جلسه امشب رويانيان با متسو هر چه باشد، سردار فردا مذاکره با کالدرون را هم در کشور ترکيه آغاز خواهد کرد.
مذاکرات پرسپوليس با برونو متسو که از روز گذشته آغاز شده همچنان ادامه دارد. اما نتيجه اين جلسه هر چه باشد رويانيان فردا عازم يک سفر خارجي خواهد بود تا مذاکراتي هم با آلترناتيو آرژانتيني متسو داشته باشد.
به گزارش گل، مديرعامل پرسپوليس از ديشب در تهران مشغول مذاکره با برونو متسو است و طرفين تا حدود زيادي هم به توافق رسيدهاند. اين مربي فرانسوي گزينه اول پرسپوليسيهاست و رويانيان شب گذشته در گفتگويش با سايت گل اعلام کرده بود که «ميخواهم با متسو به توافق برسم.» با اين وجود مديرعامل پرسپوليس تصميم دارد پيش از نهايي کردن قرارداد با برونو متسو مذاکراتي هم با گابريل کالدرون آرژانتيني داشته باشد تا شرايط او را هم سنجيده و با متسو مقايسه کند.
کالدرون، مربي 52 ساله آرژانتيني سابقه هدايت تيم ملي عربستان و باشگاههاي الهلال و الاتحاد اين کشور را در کارنامه دارد و آخرين تيمي که در آن کار کرده بنيياس امارات بوده است. رويانيان فردا عازم کشور ترکيه است تا مذاکره با کالدرون را در اين کشور آغاز کند.
جالب است بدانيد علاوه بر متسو و کالدرون، گزينههاي مربيگري در پرسپوليس هنوز يک ضلع سوم هم دارد که کسي نيست جز مصطفي دنيزلي. مديرعامل پرسپوليس اعلام کرده به دليل محبوبيتي که دنيزلي نزد هواداران پرسپوليس دارد تا آخرين لحظه منتظر جواب او خواهد ماند. اگر چه با وضعيتي که دنيزلي دارد احتمال بازگشت او روي نيمکت پرسپوليس نزديک به صفر خواهد بود اما به هر حال در ذهن مسئولان پرسپوليس سرمربي اين تيم از بين مثلث «متسو- کالدرون- دنيزلي» انتخاب خواهد شد.
مذاکرات فرداي رويانيان در ترکيه و جواب قطعي آقامصطفي نقش مهمي در کاهش اضلاع اين مثلث خواهد داشت.
-
باشگاه سایپا رضایتنامه انصاریفرد را صادر نکرده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كانون هواداران پرسپوليس : مدیر تیم فوتبال سایپا گفت: رضایتنامه کریم انصاریفرد برای حضور در پرسپولیس از سوی باشگاه سایپا هنوز صادر نشده است.
مرتضی قنبرپور در مورد جدایی کریم انصاریفرد از سایپا گفت: رضایت نامه کریم انصاریفرد برای جدایی از باشگاه سایپا هنوز صادر نشده است. سایپا خانه انصاریفرد است و امیدواریم هر چه خیر است برایش پیش بیاید. البته ما هیچ بازیکنی را به زور نگه نمیداریم و بازیکن باید با دل و جان در تیم بماند.
وی در مورد حضور انصاریفرد در پرسپولیس و اینکه سایپا میتواند از این بازیکن که هنوز قرارداد دارد، شکایت کند، اظهار داشت: واژه شکایت بار منفی دارد و در شأن باشگاه سایپا نیست که از چنین لفظی استفاده کند.
قنبرپور در مورد اینکه رضایتنامه انصاریفرد برای حضور در پرسپولیس صادر میشود یا نه، عنوان کرد: انشاءالله صادر میشود.
-
خلعتبری به آلمان رفت/تصمیم گیری نهایی تا روز شنبه
كانون هواداران پرسپوليس : مهاجم ایرانی تیم الوصل امارات روز یکشنبه آینده به ایران مراجعت می کند.
محمد رضا خلعتبری در حال حاضر در کشور آلمان به سر می برد و روز جمعه به امارت بازمی گردد.
یکی از نزدیکان این بازیکن درباره وضعیت وی اظهار داشت:خلعتبری در آلمان علاوه بر استراحت مذاکراتی را هم با یکی از باشگاههای این کشور انجام می دهد و پس از آن به دبی برمی گردد.
وی افزود:به نظرم وضعیت نهایی خلعتبری تا شنبه مشخص می شود و او تصمیمش را برای فصل آینده پس از نشست نهایی که با باشگاه الوصل خواهد داشت می گیرد.
باشگاه پرسپولیس گزینه ای است که در صورت حضور خلعتبری در ایران،وی پیراهن این تیم را بر تن خواهد کرد.
-
سردار ایران را به مقصدی نامعلوم ترک کرد!
کانون هواداران پرسپولیس:رویانیان برای مذاکره با گزینههای سرمربیگری پرسپولیس ایران را ترک کرد.
محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس كه این روزها سخت درگیر انتخاب سرمربی برای تیمش است، امروز ایران را ترك كرد.
البته هنوز مشخص نشده او به كدام كشور رفته اما از آنجا كه خود رویانیان چند روز قبل اعلام كرده بود این هفته با دنیزلی جلسه خواهد گذاشت، به احتمال فراوان او به تركیه رفته تا با مربی فصل قبل تیمش مذاكره كند. او همچنین در این سفر مذاكراتی با گابریل كالدرون مربی آرژانتینی خواهد داشت.
رویانیان گفته كه تكلیف سرمربی پرسپولیس در جلسه او با دنیزلی مشخص میشود چراكه اولویت سرخپوشان دنیزلی است اما در صورتی كه او نتواند به ایران بیاید، این باشگاه با گزینهای دیگر قرارداد میبندد.
حالا هواداران پرسپولیس دوست دارند بدانند مدیرعامل تیمشان با كدام سرمربی به ایران برمی گردد.
-
قاضی:پا قدم من برای پرسپولیس خوب بود
کانون هواداران پرسپولیس:محمد قاضی گفت: تمام تلاش خودم را می کنم تا به درست شدن یک پرسپولیس قدرتمند کمک کنم. برای من اینکه پرسپولیس به قهرمانی برسد، مهمترین مساله است تا به چیز دیگری فکر نکنم.
مهاجم ملی پوش پرسپولیس این را گفت و ادامه داد: می خواهم یک بازیکن مثمرثمر برای پرسپولیس باشم. رقابت یک مساله عادی و قطعی در فوتبال است و اگر نباشد یک تیم خوب درست نمی شود. آنچه اهمیت دارد این است که رفاقت و رقابت کنار هم باشد تا شرمنده هوادارانمان نشویم.
وی ادامه داد: باشگاه در حال ساختن یک تیم قدرتمند است. خوشحال هستم که هواداران هر جا مرا می بینند می گویند پا قدم تو خوب بود و بعد از تو بود که بازیکنان بعدی هم آمدند. به امید خدا با این تیم خوبی که ساخته شده است با قدرت برای گرفتن جام می رویم تا دل هواداران را به دست بیاوریم.
قاضی درباره آخرین وضعیت خود نیز گفت: من تحت نظر آقای دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس هستم.
با هماهنگی باشگاه تمرینات خودم را براساس برنامه ایشان شروع کردم. برنامه های آب درمانی و فیزیوتراپی هم دارم. قرار است شنبه دوباره توسط دکتر معاینه شوم و خودم را آماده می کنم تا هر چه سریعتر تمرینات را از سر بگیرم.
-
مهدوی کیا:با قهرمانی از پرسپولیس خداحافظی می کنم
اگر علیرضا محمد نباشد 2 می پوشم
کانون هواداران پرسپولیس:مهدی مهدویکیا دیشب در هتل اوین و در حاشیه جلسه رویانیان با متسو، قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ مهدویكیا قراردادش را سفید امضا كرد و جلوی رقم قرارداد هیچ چیزی ننوشت. او میگوید هر رقمی كه رویانیان برایش در نظر بگیرد، قبولش دارد و اصلا در مورد مسائل مالی صحبت نكرده است. مهدی مهدویكیا همچنین در این مصاحبه یك حرف بسیار مهم میزند؛ اینكه میخواهد در پایان مسابقات این فصل از فوتبال خداحافظی كند.
*مثل اینكه قراردادت را تمدید كردی؟
بله. دیشب اول رفتم و احوالپرسی داشتیم با رویانیان. متسو هم آنجا بود. در حضور معاون آقای رویانیان، آقای شیرینی، بنده برگه قرارداد را سفید امضا كردم.
*در فوتبال ایران مد شده كه میگویند قرارداد سفید امضا كردهاند و بعد مشخص میشود رقمهای درشتی را از باشگاه گرفتهاند. شما هم اینطوری قرارداد بستهاید؟
من نیازی ندارم كه چیزی را غیر واقعی اعلام كنم. در برگهای كه جلوی من گذاشتند مشخصات فردی را پر كردم. در مورد مسائل مالی هم آقای شیرینی سوال كرد كه گفتم خود سردار هر تصمیمی گرفت و هر رقمی تعیین كرد برای من قابل احترام است.
*الان خیلی از بازیكنان برای باشگاهها شرط و شروط میگذارند. شما چرا این كار را نكردید؟
نه پرسپولیس برای من شرطی داشته و نه من برای پرسپولیس شرط خواهم گذاشت. من چند هفته قبل صحبت كردم و به توافق رسیدم كه یك سال دیگر در خدمت پرسپولیس باشم و این اتفاق هم افتاد.
*چرا بدون قرارداد سر تمرین حاض شدی؟
یكی دو روز قبل از شروع تمرین رویانیان با من صحبت كرد و گفت تمرینات دارد شروع میشود و مایل هستیم كه شما در تمرینات باشید. من هم مایل بودم باشم تا بدنسازی را انجام دهم. از طرفی تمرین تیم داشت شروع میشد و تعداد نفرات كم بود. نیازی به این نبود كه من قراردادی ببندم و در تمرین حضور پیدا كنم. من 11 سال در آلمان با مدیر برنامههایم كار میكردم بدون اینكه برگه قراردادی بین ما باشد. بر اساس احترام متقابل كار میكردیم. الان هم صحبتهایی كه آقای رویانیان انجام داد برای من به منزله قرارداد بود.
*پارسال هم كه در نیم فصل آمدید پرسپولیس همین اتفاق افتاد؟
آن موقع هم من مشكلی نداشتم. فقط باشگاه باید با داماش مذاكره میكرد تا رضایتنامهام را بگیرد.
*شما دیشب متسو را دیدید؟
در لابی او را دیدم و در حد سلام و علیك با هم صحبت كردیم.
*نظرت در مورد حضور او در پرسپولیس چیست؟
من بازیكن هستم و نمیتوانم صحبت كنم. من نمیدانم هنوز حضور او قطعی شده یا نه. فقط میدانم متسو سرمربی تیم ملی سنگال بوده و در كشورهای خلیج فارس هم حضور داشته. امیدوارم اگر مربی پرسپولیس شد موفق باشد.
*جدایی دنیزلی از پرسپولیس برایتان سخت نیست؟
آنطور كه ما شنیدیم دنیزلی مشكلات خانوادگی زیادی داشته و تصمیم گرفته نباشد. بقیه چیزها را من خبر ندارم.
*فكر نمیكنی اگر قرار باشد یك مربی خارجی بیاید، تا بازیكنان را بشناسد زمان زیادی از دست میدهد؟
بالاخره یك ماه تا شروع مسابقات باقی مانده. او در دوران آماده سازی و بازیهای تداركاتی میتواند تیم را بشناسد. مربی اگر باهوش باشد در همین زمان میتواند بازیكنان را خوب بشناسد. خوشبختانه تیم ما هم بازیكنان خوبی دارد.
*علی كریمی در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا كرد اما بقیه ملیپوشان نبودند. آنها چرا نبودند؟
ملیپوشان مرخصی داشتند و علی دیروز آمد و قرار بود صبح باشد اما بعد از ظهر هم ماند. این نشان از انگیزه بالای علی دارد. انشاءالله یك فصل خوب را رقم بزنیم. علی ترجیح داد استراحت نكند و بقیه ملیپوشان هم یكی یكی خواهند آمد.
*امسال سال آخر فوتبالت است؟
تصمیم گرفتم امسال آخرین سال فوتبالم باشد و انشاءالله با قهرمانی پرسپولیس از فوتبال خداحافظی میكنم.
*قرار است امسال شماره چند بپوشی؟
پارسال علیرضا محمد و كاظمیان گفتند شماره 2 و 17 را بپوشم و من گفتم نه، شما پیراهن خودتان را بپوشید. اگر برای فصل بعد حضور علیرضا محمد در پرسپولیس منتفی باشد، شماره 2 را میپوشم.
*در مورد خداحافظی از فوتبال جدی هستی؟
بله من تصمیم گرفتم خداحافظی كنم و انشاءالله خداحافظیام با قهرمانی پرسپولیس همراه بشود تا با خاطرهای خوب خداحافظی كنم.
*این روزها انتقادات شدیدی از رویانیان میشود كه چرا زیاد هزینه میكند و بالای سقف قرارداد با بازیكنان قرارداد میبندد.
خیلی از باشگاهها دارند بالای سقف قرارداد بازیكن جذب میكنند. ولی مگر تیمهای دیگر بازیكن نگرفتند؟ سپاهان و استقلال و مس كرمان و بقیه تیمهایی كه انتقاد میكنند مگر بالای سقف نبستند؟ ما كه از رقم قرارداد بازیكنان خبر داریم. چر اینها این حرفها را میزنند؟ مگر سالهای گذشته كه بازیكنان را با قیمت بالا میگرفتند پرسپولیس حرفی میزد؟ وزارت ورزش بودجه مشخصی به استقلال و پرسپولیس میدهد و مابقی را باید از طریق درآمدزایی تامین كنند. این هنر آقای رویانیان بوده كه توانسته با درآمدزایی و كارهای اقتصادی بازیكنان خیلی خوبی را جذب كند. به نظرم این هنر قابل تحسین است و نباید از آن ایراد گرفت. این هنر یك مدیر است كه با كار اقتصادی توانسته تیمش را خوب ببندد. آیا مدیر پرسپولیس باید بنشیند تا تیمهای دیگر بازیكن بگیرند و پرسپولیس بدون بازیكن بماند و دوازدهم بشود تا هوادارانش ناراحت شوند؟ طبیعی است كه تیم نیاز به بازیكنان جدید و بهتر داشت. تیم باید تقویت میشد و این اتفاق افتاده. امیدوارم بازیكنانی كه میآیند دست به دست هم بدهند و پرسپولیس را به موفقیت برسانند.
-
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در تلويزيون حاضر ميشود
كانون هواداران پرسپوليس : مدير عامل باشگاه پرسپوليس در برنامه اين هفته «ورزش و مردم» حاضر مي شود.
برنامهي این هفته «ورزش و مردم» که ساعت 9 و 20 دقیقه صبح جمعه پخش خواهد شد، سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس حضور خواهد داشت.
اکبرآبادی ـ معاون ورزش بانوان سازمان تربیت بدنی ـ نیز از دیگر مهمانان این هفته «ورزش و مردم» است. بررسی ورزش بانوان کشور و بررسی مسابقات لیگ برتر و نقل و انتقالات فوتبال و همچنین دستمزد بازیکنان فوتبال از دیگر موضوعات این هفته برنامه هفتگی «ورزش و مردم» است.
تغییر و تحولات در تیم پرسپولیس نیز با حضور سردار رویانیان در برنامه این هفته بررسی می شود.
-
زارع: همچنان گزینه اصلی هدایت پرسپولیس دنیزلی است
کانون هواداران پرسپولیس: قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران اعلام كرد كه همچنان گزینه اول این باشگاه برای سرمربیگری فصل آینده مصطفی دنیزلی است.
جمشید زارع در خصوص آخرین وضعیت سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: همچنان گزینه اول باشگاه دنیزلی است و ما منتظر روشن شدن تكلیف این مربی هستیم.
وی ادامه داد: باید جلسه ای با دنیزلی برگزار كنیم و در صورت توافق ، او همچنان به عنوان سرمربی در پرسپولیس كار خود را ادامه خواهد داد.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت: در صورتی كه با دنیزلی به توافق نرسیم و حضور او منتفی شود، مذاكرات خود را متسو و سایر گزینه ها ادامه خواهیم داد.
وی در خصوص اینكه آیا كالدرون نیز در میان گزینه های باشگاه پرسپولیس برای هدایت این تیم در فصل آینده است، تصریح كرد: از این موضوع بی اطلاع هستم.
طبق شنیده های اخیر محمد رضا خلعتبری یكی از بازیكنان مد نظر باشگاه پرسپولیس اعلام كرده در صورت حضور متسو با پرسپولیس قرارداد امضا نخواهد كرد.
-
متسو تنها گزینه خارجی سرمربیگری پرسپولیس/ یا او یا مربی داخلی؟
کانون هواداران پرسپولیس: با نظرسنجی سایت باشگاه پرسپولیس مشخص شد که متسو تنها گزینه خارجی این باشگاه است.
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس از هواداران خود برای انتخاب سرمربی فصل آینده نظرسنجی کرده است.
سایت باشگاه پرسپولیس با طرح این سؤال که "با توجه به احتمال عدم بازگشت دنیزلی کدام گزینه را برای سرمربیگری پرسپولیس مناسبتر میدانید؟" دو گزینه مربی داخلی و برونو متسو را برای انتخاب پیشروی هواداران خود قرار داده است.
این در حالی است که رویانیان اعلام کرده متسو یکی از گزینههای مربیگری این تیم است. همچنین نامهایی همچون کالدرون آرژانتینی و مانوئل خوزه پرتغالی در کنار متسو برای هدایت پرسپولیس مطرح شدهاند اما با نظرسنجی سایت باشگاه پرسپولیس مشخص شد متسوی فرانسوی در حال حاضر تنها گزینه این باشگاه است.
باشگاه پرسپولیس پیش از این نیز برای انتخاب جانشین استیلی، نظرسنجی گذاشته و در آن نام 5 مربی را گنجانده بود که در نهایت مصطفی دنیزلی به عنوان سرمربی انتخاب شد.
سایت پرسپولیس همچنین در بخش معرفی بازیکنان، از این تیم به عنوان "کهکشان سرخ" نام برده است.
-
مهدی مهدوی کیا: امیدوارم سرمربی بزودی انتخاب شود
کانون هواداران پرسپولیس: کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس از حضورش در مسابقات فصل جاری لیگ با پیراهن شماره 2 خبر داد و گفت: این روزها برای پرسپولیس بسیار مهم است و امیدوارم سرمربی تیم بزودی انتخاب شود.
مهدی مهدویکیا در مورد عقد قرارداد سفید با تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: من با پرسپولیس این صحبتها را ندارم، نه من شرط و شروطی داشتم و نه مسئولان باشگاه هم برایم شرطی گذاشتند، همین مسائل باعث شد با همدیگر به تفاهم و توافق کامل دست یابیم و در نهایت قرارداد سفیدی با باشگاه امضا کنم.
وی در مورد اینکه قرار است در این فصل پیراهن شماره 2 را برتن کند، اظهار داشت: سالهای سال در تیم ملی پیراهن شماره 2 را برتن میکردم و امسال با موافقت باشگاه تصمیم گرفتم مجددا با این شماره پیراهن در مسابقات به میدان بروم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شرایط این تیم اضافه کرد: این تیمی که من میبینم، برای قهرمان بسته شده است. البته تنها مشکل موجود ناهماهنگی بین بازیکنان است اما با توجه به اینکه اکثر بازیکنان جدید ملیپوش بود و پتانسیل بالایی دارند، فکر میکنم میتوانند تا شروع فصل به شرایط مطلوب رسده و لیگ را با قدرت آغاز کنیم.
وی با ابراز امیدواری از اینکه پرسپولیس در این فصل عملکرد خوبی داشته باشد و فصل بد گذشته را جبران کند، در مورد سرمربی آینده تیم خاطرنشان کرد: باشگاه در این خصوص تصمیم گیرنده نهایی بوده و ما بازیکنان تابع تصمیمات اتخاذ شده خواهیم بود. البته امیدوارم سرمربی تیم هرچه زودتر مشخص شده و کار آمادهسازی تیم را آغاز کند.
مهدویکیا در پاسخ به این پرسش که نداشتن سرمربی به پرسپولیس ضربه نخواهد زد؟، تاکید کرد: در این مقطع تیم در حال انجام تمرینات بدنسازی است اما زمانیکه کارهای تاکتیکی شروع میشود، حضور سرمربی در تیم الزامی است. این روزها برای پرسپولیس بسیار مهم است و امیدوارم سرمربی پرسپولیس بزودی انتخاب شود.
وی در مورد اینکه از بین دنیزلی و متسو، کدام یک برای هدایت پرسپولیس مناسبتر است، افزود: من با متسو کار نکردهام اما مربی با تجربه و کاربلدی است و کارنامه خوبی در این سالها داشته است. در 6 ماه گذشته هم با دنیزلی کار کردم اما ایشان به خاطر مشکلات خانوادگی، تا این لحظه نتوانستند کارشان را با پرسپولیس آغاز کنند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه همه منتظر تصمیم نهایی دنیزلی هستند، در پایان گفت: همانطور که گفتم ما بازیکنان تابع تصمیمات مدیران بوده و هر فردی سرمربی تیم شود، کار خودمان را انجانم میدهیم اما امیدوارم هر کسی که سرمربی پرسپولیس میشود، این تیم را به جایگاه اصلی و قهرمانی در فصل جاری برساند.
مهدی مهدویکیا کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته پس از توافق با مسئولان این باشگاه، قرارداد سفید با تیم پرسپولیس امضا کرد.