به نظر من امشب 2 تا میزنیم.........:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من امشب 2 تا میزنیم.........:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بعد از 2 تا 3 روز غيبت بالاخره اومدم اميدوارم رئال امشب دست پر از بازي بيرون بياد و اختلاف دوباره به 4 برسه . به نظر من امشب 5 تا ميزنيم و رونالدو هتريك ميكنه:yes:
سلام داش پوريا خوشحالم كه به جمع رئالي ها پيوستي منم اميدوارم با همين 4 امتياز اختلاف به قهرماني برسيمheey::نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی می گه 2تا یکی می گه 5تا
خوب به نظر من بستگی به تیم داره که در چه سطحی باشه بستگی داره به ترکیب و تاکتیک خوزه بستگی داره به روحیه
آیا خوزه روحیه رو برگردونده؟
آیا خوزه همراه بازیکنان می خواهند قهرمان شوند؟
مورینیو یک روان شناسه.با توجه به شناختی که ازش دارم به این سادگی شکست نمی خوره
بازیکنا هم اگه قهرمانی بخوان باید درست و از همون اول حمله کنند و تنها هدف گل زدن باشه
البته مواظب باشن گل نخورن
کاسیاس هم خوشبختانه به اوجش برگشته باید ببینیم امشب چی کار می کنه.امیدوارم کاسیاس واقعی باشه
امشب یا جشن قهرمانی می گیریم یا لالیگا رو از دست میدیم
باید طوری بازی کنیم این چند بازی رو که انگار آخرین بازیه و همه چیز به این بازی بستگی داره
باید خودمون باشیم
انصافا با رئال نیم فصل یکم فاصله گرفتیم باید جبران کنیم باید بزرگیه خودمونو ثابت کنیم
امشب خیلی ها انتظار باخت یا تساوی رئالو دارن باید با پیروزی بهشون ثابت کنیم که اگه مساوی کردیم فقط نمی خواستیم جدی باشیم
من نتیجه رو این جوری پیش بینی می کنم
اگه واقعا قهرمانی رو بخواهیم میبریم ولی اگه نه......
من امیدم به بازیکنان و خوزست.خوزه باید بزرگیه خودشو ثابت کنه.
خوب اگه رئال امشب بتونه این بازی رو ببره کارش تو جدول راحت تر میشه.........
به امید برد و قهرمانی.
به نظر من امشب 4تا ميزنيم و رونالدو صدر جدول گلزنان را از مسي پس خواهد گرفت:yes:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا رو شکر که بازم ما رئالی ها به اتحادمون رسیدیم
دیشب خیلی اعصابم خرد شده
اما وقتی الان اومدم خیلی خوشحال شدم:ghelyon:
خوب رسیدیم به بازی با اتلتیکو مادرید
اتلتیکو تیم خطرناکی هست
باید مواظب حمله هاشون باشیم
به خصوص مواظب مهاجمشون باشیم
منظورم فالکائو هست مهاجم خطرناکی هست
منم با علیرضا موافقم ما امشب یا راه 90 % قهرمانی رو طی میکنیم یا 90 % قهرمانی از دست میدیم !!
فقط باید امیدوار بود و به خدا توکل کرد!!!!! تو این بازیها جزئیات نتیجه بازی رو معلوم میکنه!!!!! ما باید سغی کنیم موقعیتها رو گل کنیم !!!! باید به بازیهای قبل فکر کنیم که چه جوری 5 تا زدیم!!!!!!! به نظر من امشب نباید هیگواین و بنزما با هم بازی کنن!!!! نباید اوزیل مث بازی قبل کند بازی کنه !!!!!!! فقط و فقط باید موقعیت بسازیم و گل بزنیم !!!!! خوشبختانه ایکر دوباره به اوج بازگشته و راموس رو داریم !!!! دیگه امشب مورینیو و رونالدو باید خودشونو دوباره اثبات کنن!!!! باید نشون بدیم که لیاقت قهرمانی رو داریم.
به نظر من اگه این بازی رو نبریم یعنی لیاقت قهرمانی نداریم
لطفا بحث راه نندازین تا همین جوری وحدت و دوستی وجود داشته باشه!!!!!!!
به نظر من امشب بازی 3--1 به سود رئال تموم میشه و بنزما و رونالدو گل میزنن و اون یکی رو نمیدونم!
سلام علیکم برادران هر چی با خودم کلنجار رفتم نتونستم برم.
اول از هرچیزی از همه عذر میخوام مخصوصا داش رضا ما رو ببخش .
خب میبینم که امشب باید اتلتیکو رو له کنیم امیدوارم خوزه بازم ترکیب امتحان نکنه و بدونه چیکار میکنه .