-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
یعنی اکادمی خوب نیست اگه 20 توکن هم بخواهد ولی بازیکن 5الی 4 ستاره بده بازم مشکلی نیست ولی لااقل میدونی میگیریش
دوم این که اگه بازی دوستانه برقرار بشه اونوقت تمامی وضعیت خستگی و غیره فقط رو تیم در خواست دهنده می مونه ؟؟؟؟؟؟؟
از این لحاظ که شما میگی مطمئنی مال خودته خوبه ، ولی به این توجه داشته باش که با 20 تا توکن اگه حرفه ای باشی بدونی چه زمان هایی بازیکن بخری میتونی 20 تا بازیکن 5 ستاره بگیری!!! تو حالت عادیش با 20 تا توکن اگه حرومش نکنی 3 4 تا بازیکن 5 ستاره میتونی بخری! حالا اینجوری بهتره یا آکادمی؟!!!
-
اقا شرمنده یک سوال دیگه می تونید راهنمایی کنید کی چه زمانی و.... چجوری بازی کن بگیرم شرایط سنی و.... ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
-
نقل قول:
اقا شرمنده یک سوال دیگه می تونید راهنمایی کنید کی چه زمانی و.... چجوری بازی کن بگیرم شرایط سنی و.... ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
قبلا گفتیم که صبح زود معمولا خلوت تره و راحت تر میشه خرید کرد. ولی تضمینی نیست که رقیب سرسخت گیرتون نیافته! شرایط سنی سعی کن زیر 26 سال و بالای 20 سال بگیری
اینکه میگم بالای 20 سال به خاطر اینه که حس میکنم بازکنای 18 و 19 ساله یه خورده طول میکشه رو فرم بیان.البته این نظر شخصی منه.
سعی کن بازیکن قد کوتاه نگیری. مخصوصا پست های دروازه بانی ، دفاع و خط حمله.
-
سلام،میگم بچه ها می ارزه توکنارو جمع کنی تا بتونی باهاش بازیکن اسکاتی بخری؟چقد طول میکشه بشه 50 تا؟من اسپانسر دومیه رو انتخاب کردم از چپ..
یه نکته دیگه..علی جان باتوجه به تعداد صفحات و مطالب، اگه بتونی مطالب رو دسته بندی کنی عالیه..ممنون بازم
-
نقل قول:
سلام،میگم بچه ها می ارزه توکنارو جمع کنی تا بتونی باهاش بازیکن اسکاتی بخری؟چقد طول میکشه بشه 50 تا؟من اسپانسر دومیه رو انتخاب کردم از چپ..
یه نکته دیگه..علی جان باتوجه به تعداد صفحات و مطالب، اگه بتونی مطالب رو دسته بندی کنی عالیه..ممنون بازم
من هم یه زمانی تو همچین فکری بودم اما یه سری دوستان از جمله همین داش علی خودمون منصرفم کردن! دلایلشونم کاملا قانع کننده بود. 50 توکن واسه یه بازیکن اسکات! شما اگه فرض بگیریم واسه خرید هر بازیکن نزدیک به اسکات 10 تا توکن هم خرج کنی 5 تا بازیکن گیرت میاد که با کمی تمرین میشن 5 تا اسکات! با این اوصاف 5 تا اسکات بهتر از یه دونه هست. در ضمن اون یه دونه اسکات هم اگه بخوای بخری و خودش تنهاست که سطحش از بقیه بازیکنا کمی بالاتره و دست تنها هم زیاد نمیتونه کاری رو از پیش ببره! واسه همین میگم اگه چندین بازیکن با همچین قدرتی کنار هم باشن اون موقع ست که تیم جون میگیره! تازه من فرض گرفتم 10 تا خرج کنی! من به شخصه بازیکن نزدیک به اسکات رو با یک یا دو 3 تا توکن میخرم!تون موقع حساب کن چقد بازیکن میتونی بگیری. البته یه نکته این وسط هست. این که باید بودجه خیلی زیادی داشته باشی! تو سطح من میانگین بخوام بگیرم واسه خرید 6 تا بازیکن خوب نزدیک 300-350 میلیون دلار باید خرج کنم !!!:nishkhand::eee:
در مورد اسپانسر دومی قبلا حساب کرده بودم الان دقیق یادم نیست.ولی فکر کنم اگه هر روز طی 40 روز وارد بازی بشی با اسپانسر دوم، 50 توکن گیرت میاد.
در مورد مطالب هم چشم ولی ممکنه خیلی طول بکشه! چون سرم واقعا شلوغه این روزا خیلی پروژه ریخته رو سرم! شرمنده شاید طول بکشه ولی بازم ای به روی چشم.فرصت کردم میشینم مطالب مهم رو آرشیو میکنم و در دسترس دوستان قرار میدم.
-
اقا سلام ببخشید این همه سوال میکنم این + سبز و + ابی + قرمز هر کدوم به چه دردی می خورن و چطوری میشه بدستشون اورد هر کدومشون اگه جداگانه بگین ممنون میشم
-
نقل قول:
اقا سلام ببخشید این همه سوال میکنم این + سبز و + ابی + قرمز هر کدوم به چه دردی می خورن و چطوری میشه بدستشون اورد هر کدومشون اگه جداگانه بگین ممنون میشم
علی جان ممنون،امروز جام حذفی نیمه نهایی،حذف شدم،واسه اولین بار ی تیم اومد جلوم که ۵تا اسکاتی داشت،۴تا خورده بودم که دقیقه هفتاد ترکیبمو عوض کردم،دفنسیو گذاشتم دوتا زدم ولی دیگه بازی تموم بود،اشکال نداره،لیگ اولم بااقتدار،لیگ قهرمانان هم نیمه نهایی ام،ایشاالله قهرمانی...ببخشید واما جواب شما...
اون سبزه،استراحت و میزان آمادگی و خستگی بازیکناته،آبیه،روحیه و انگیزه بازیکناته،قرمز هم مصدومیتته...
-
میگم یه نکته علی جان،اینکه با یکی دوتا توکن،بازیکن ۵ستاره و نزدیک به اسکات میگیری،خب روش خاصی داره؟منظورم اینه که به چطور پیشنهاد دادنو چکش زدن بستگی داره یا فقط به همون زمان فقط بستگی داره؟درکل یه سری نکات ریزی فک میکنم باشه که فقط باتجربه بدست میاد،اونارو بیزحمت بگو علی جان،تو کل تاپیکم بصورت کلی فقط درموردش مطلب بود... مرسی
-
اقا خیلی ممنون اما نگفتین چطوری اون + سبز ها + ابی + قرمز ها رو بدست میشه اورد ممنون میشم اگه ج بدین
-
نقل قول:
اقا خیلی ممنون اما نگفتین چطوری اون + سبز ها + ابی + قرمز ها رو بدست میشه اورد ممنون میشم اگه ج بدین
لطفا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو مطالعه کنید. دوستمون چند صفحه قبل توضیح داده
-
نقل قول:
میگم یه نکته علی جان،اینکه با یکی دوتا توکن،بازیکن ۵ستاره و نزدیک به اسکات میگیری،خب روش خاصی داره؟منظورم اینه که به چطور پیشنهاد دادنو چکش زدن بستگی داره یا فقط به همون زمان فقط بستگی داره؟درکل یه سری نکات ریزی فک میکنم باشه که فقط باتجربه بدست میاد،اونارو بیزحمت بگو علی جان،تو کل تاپیکم بصورت کلی فقط درموردش مطلب بود... مرسی
خب یه سری نکات هست.
من هر وقت میرم واسه خرید بازیکن اول از همه وضعیت رو چک میکنم.الان تو لول من بازیکنای قدرت 90-94 5 ستاره هستن.اول چند تا بازیکن 5 ستاره جوون رو زیرنظر میگیرم ببینم چندتا آفر خوردن.مثلا میبینم بازیکن قدرت 94 3 نفر آفر گذاشتن. بازیکن قدرت 90 هم مثلا یه نفر پیشنهاد داده. این جور مواقع حدس میزنم که شلوغ باشه و کلا میرم واسه یه موقع دیگه خرید کنم. حالت هایی هست مثلا میبینی بازیکن قدرت 94 یک نفر یا دو نفر پیشنهاد دارن اکثرا
و بازیکنا قدرت 92 93 پیشنهاد نمیده کسی. این مواقع قطعا نسبت به حالت قبل خلوت تره.
خب وقتی شرایط رو زیر نظر گرفتم و اگه خوب بود میرم سراغ زمان باقی مونده و تعداد پیشنهاد هایی که شده.فرض میگیرم نزدیکای صبح یا آخر شب، یه سری بازیکنا هستن که میبینی مثلا 3 ساعت باقی مونده به پایان یه نفر پیشنهاد داده،
اینجا من حدس میزنم که طرف قبل خواب پیشنهاد داده و گرفته خوابیده ! منم میتونم مثل خودش پیشنهاد بزنم برم یا اینکه بزارم به دقایق آخر برسه و پیشنهاد بزنم.حالت کلی ش اینه تو این حالت از نظر من
یه حالتی دیگه هم هست. بازیکن خوبی پیدا میکنی میبینی هیچکسی پیشنهاد نداده. نیم ساعت 20 10 دقیقه مونده به پایان پیشنهاد میزنی. معمولا پلیر زرنگ ها زیاد ریسک نمیکنن که رقابت کنن. احتمال داره یه نفر تا قبل از پایان پیشنهاد بزنه به فرض اینکه شما پیشنهاد زدی قبلا و دیگه تو بازی نیستی. ولی تو راند بعد که پیشنهاد بزنی احتمال داره طرف وقتی ببینه شما هستی بیخیال میشه.
البته اینا همش احتمالات هست و امکان داره بعضی وقت ها همه محاسباتتون اشتباه در بیاد. واسه خودم هم اتفاق افتاده. اطلاعات بازیکن رو هم باید دید و مقایسه کرد تا ببینی بازیکن بدرد بخوری هست یا نه !
-
داداش گلم باید برنامه ها رو باز کنی یکم باهاش کار کنی بعد برو تو بازی بهت میده بعد اگه فیس*** داشته باشید با دعوت هر بازیکن 50 تا توکن بهتون میده
-
اعصابم ریخت بهم...
یه تیم ژاپنی خورد نیمه نهایی لیگ قهرمانان بهم،رفتشو تو زمینش صفرصفر کردم،برگشتشو امروز دوهیچ باختم،هرچی ام اومدم سیستممو تغییر بدم نشد که نشد هی دیس کانکت میشد،بخدا قهرمان بودم...همشم تقصیر بازیکن جدیدست که دیشب خریدم،یه جوون ۱۸ساله،هافبک دفاعی کلا تیمم ریخت بهم
آقا از من میشنوید بازیکنای جوونو زیاد دل نبندین بهشون
-
نقل قول:
خب یه سری نکات هست.
من هر وقت میرم واسه خرید بازیکن اول از همه وضعیت رو چک میکنم.الان تو لول من بازیکنای قدرت 90-94 5 ستاره هستن.اول چند تا بازیکن 5 ستاره جوون رو زیرنظر میگیرم ببینم چندتا آفر خوردن.مثلا میبینم بازیکن قدرت 94 3 نفر آفر گذاشتن. بازیکن قدرت 90 هم مثلا یه نفر پیشنهاد داده. این جور مواقع حدس میزنم که شلوغ باشه و کلا میرم واسه یه موقع دیگه خرید کنم. حالت هایی هست مثلا میبینی بازیکن قدرت 94 یک نفر یا دو نفر پیشنهاد دارن اکثرا
و بازیکنا قدرت 92 93 پیشنهاد نمیده کسی. این مواقع قطعا نسبت به حالت قبل خلوت تره.
خب وقتی شرایط رو زیر نظر گرفتم و اگه خوب بود میرم سراغ زمان باقی مونده و تعداد پیشنهاد هایی که شده.فرض میگیرم نزدیکای صبح یا آخر شب، یه سری بازیکنا هستن که میبینی مثلا 3 ساعت باقی مونده به پایان یه نفر پیشنهاد داده،
اینجا من حدس میزنم که طرف قبل خواب پیشنهاد داده و گرفته خوابیده ! منم میتونم مثل خودش پیشنهاد بزنم برم یا اینکه بزارم به دقایق آخر برسه و پیشنهاد بزنم.حالت کلی ش اینه تو این حالت از نظر من
یه حالتی دیگه هم هست. بازیکن خوبی پیدا میکنی میبینی هیچکسی پیشنهاد نداده. نیم ساعت 20 10 دقیقه مونده به پایان پیشنهاد میزنی. معمولا پلیر زرنگ ها زیاد ریسک نمیکنن که رقابت کنن. احتمال داره یه نفر تا قبل از پایان پیشنهاد بزنه به فرض اینکه شما پیشنهاد زدی قبلا و دیگه تو بازی نیستی. ولی تو راند بعد که پیشنهاد بزنی احتمال داره طرف وقتی ببینه شما هستی بیخیال میشه.
البته اینا همش احتمالات هست و امکان داره بعضی وقت ها همه محاسباتتون اشتباه در بیاد. واسه خودم هم اتفاق افتاده. اطلاعات بازیکن رو هم باید دید و مقایسه کرد تا ببینی بازیکن بدرد بخوری هست یا نه !
ممنون علی جان،عالی مثه همیشه
-
نقل قول:
اعصابم ریخت بهم...
یه تیم ژاپنی خورد نیمه نهایی لیگ قهرمانان بهم،رفتشو تو زمینش صفرصفر کردم،برگشتشو امروز دوهیچ باختم،هرچی ام اومدم سیستممو تغییر بدم نشد که نشد هی دیس کانکت میشد،بخدا قهرمان بودم...همشم تقصیر بازیکن جدیدست که دیشب خریدم،یه جوون ۱۸ساله،هافبک دفاعی کلا تیمم ریخت بهم
آقا از من میشنوید بازیکنای جوونو زیاد دل نبندین بهشون
من این فصل علیرغم شروع خوبی که داشتم پایان تقریبا افتضاحی خواهم داشت!!! با بازیکنای 21 22 23 ساله ای که به زور تیم 6 واحد ضعیف تر رو باهاش مساوی میکنن! تازه 3 4 تا اسکات هم دارم!
خرید بازیکنای جدید واقعا رو عملکرد تیم تاثیر میزاره... البته میدونم همین بازیکنایی که دارم فصل دیگه بهتر بازی میکنن.چون زمان میبره با هم هماهنگ بشن. پیشنهاد میکنم زیاد بازیکنای اصلیتون رو تغییر ندین.بهتره کنار بازیکنای جوون یکی دو بازیکن میانسال هم باشه! اون بازیکن 26 ساله دو فصل قبل من که مهاجم بود به جرات میتونم بگم یکی از برترین مهاجمایی بود که تو تاپ الون داشتم.گلزنیش عالی بود. البته این فصل دیگه با افزایش سنش تو 28 سالگی دیگه عملکردش کمتر شد
کل تیم جوون باشه زیاد خوب نیست.الان مهاجم دارم 18 ساله اسکات. انتظاری که ازش دارم رو اصلا نتونسته برآورده کنه. هر کی ندونه فکر میکنه 3 ستارست!. قبلا هم گفتم بازیکنای زیر 20 سال خیلی نوسان دارن و خیلی خوب کار نمیکنن. یه بازی خوبن. 3 تا بازی معمولی !
-
اعصاب منم ریخت بهم... رفتم 5 6 تا بازیکنامو گذاشتم واسه فروش. 4-4-2 رو دیگه میزارم کنار با این تری که زدم این فصل :| فقط خدا کنه این فصل صعود کنم. فعلا ششم جدولم
نیمه نهایی هم که باختم لیگ قهرمانانdallliii
-
سلام رفقا
اپدیت جدید گذاشته بازار تغییراتش چیه؟
-
ببخشید ی پست دیگه میدم
دوستان الان وقتی میرم تو لیست بازیکنام بعضیاشون جلوشون زده 1 سال دیگه ، اول فصل چنتا بازیکن بود زده بود 1 و جلوشون علامت سوال بود اونا رو تمدید کردم ولی اینا جلوشون علامت سوال نیومده ولی سالشون رو زده 1 یعنی اینا رو هم باید این فصل تمدید کنم یا فصل بعد؟ میترسم چند روز دیگه ک فصل جدید شروع بشه این بازیکنا یهو ناخواسته حذف بشن از لیستم
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
-
اونایی که 1 زده اگر بشه باهاشون قرارداد بست پس بعد از فصل نمیرن و به علامت سوال تبدیل میشن.ولی اونایی که 1 زده و نمیشه تمدید کرد میخوان بازنشسته بشن و بعد فصل میرن
فکر کنم برای اولین بار باشه که دو تیم همگروه در چمپیونز لیگ فینالیست های اون جام هم باشن. من بازی رفت رو 1-0 باختم بهش ولی تو زمین خودم 2-0 بردم و تیم اول صعود کردم حالا شانس بیارم بتونم ببرمش دوباره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
اقا سلام یک بازیکن دفاع گرفتم پنج ستاره سنش بیست و پنچه دمش گرم باعث شد یه بازی نبازم و بتونم فاصلمو با تیم دوم حفظ بکنم ساعت پنج صبح و 7 صبح باز بازی دارم خدا کنه یکیشو ببرم یا مساوی کنم اگه فقط یکیشی مساوی کنم قهرمانم اگر نه باید منتظر رقیبام باشم ببینم اونا چکار می کنن تا الان که 8 امتیاز از تیم دوم جلو هستم فکر کنم قهرمان هستم و 12 امتیاز هم از تیم سوم خدا کنه ببرم این دوتا بازی اخر که قهرمان بشم
-
اقا قهرمان شدم هنوز بازی ها تموم نشده دو تا بازی مونده ولی چه فایده برم لیگ بالا تر تمامی ستاره های تیمم میشه 2 و 3 اکثرشون میشه دو
-
سلام من لیگ چهارم هستم امروز چمپیون قهرمان شدم اما پول قهرمانی بمن نداده الان باید چکار کنم
-
نقل قول:
سلام من لیگ چهارم هستم امروز چمپیون قهرمان شدم اما پول قهرمانی بمن نداده الان باید چکار کنم
به محض تموم شدن بازی فینال پول بازی فینال + قهرمانی واست واریز میشه.یک ثانیه هم طول نمیکشه مطمئن باش که واریز شده
-
در حیرتم از مرام این مردم پست ...
نه اشتباه شد !
در حیرتم از کار های این برنامه بازار !!!
توی برنامه هنوز نگفته آپدیت جدید اومده ولی توی بازار آپدیتش هست !!!!!!!!
این چطور ممکنه ؟؟؟ یعنی بازار از سرور های Nordeus Top Eleven بروز تره ؟
:ey babaaa:
-
سلام بر همگی.من تازه وارد سایت شدم.اما الآن لول پنج بازی هستم می خواستم بدونم چطوری میشه این بازی رو روی گوشی جدیدم ادامه بدم؟
-
نقل قول:
اقا قهرمان شدم هنوز بازی ها تموم نشده دو تا بازی مونده ولی چه فایده برم لیگ بالا تر تمامی ستاره های تیمم میشه 2 و 3 اکثرشون میشه دو
خب شما باید بازیکن قوی بخرین با شروع هر فصل و بازیکنای ضعیفتون رو بفروشین و نیروی قوی تر جایگزین کنین
نقل قول:
در حیرتم از مرام این مردم پست ...
نه اشتباه شد !
در حیرتم از کار های این برنامه بازار !!!
توی برنامه هنوز نگفته آپدیت جدید اومده ولی توی بازار آپدیتش هست !!!!!!!!
این چطور ممکنه ؟؟؟ یعنی بازار از سرور های Nordeus Top Eleven بروز تره ؟
:ey babaaa:
آره جالبه واقعا.mas:-ولی فکر کنم چون زیاد آپدیت مهمی نیستن بازی اطلاعیه نمیده
نقل قول:
سلام بر همگی.من تازه وارد سایت شدم.اما الآن لول پنج بازی هستم می خواستم بدونم چطوری میشه این بازی رو روی گوشی جدیدم ادامه بدم؟
سلام به شما. خوش اومدین
تا جایی که اطلاع دارم باید با چیز شکن بازیتون رو به فیسبوک تون وصل کنید. از اون به بعد با هر گوشی یا تبلت یا ... که تو بازی اکانت فیسبوک تون رو وارد کنین تیمتون رو بالا میاره
-
سه گانه رو زدم این فصل.تو لول 11 خداییش اینکار شاهکار محسوب میشه از بس تیما قوی شدن.:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
سه گانه رو زدم این فصل.تو لول 11 خداییش اینکار شاهکار محسوب میشه از بس تیما قوی شدن.:nishkhand:
تبریک داش علی. ماشالا 3 گانه ! ایشالا 6 گانه :nishkhand: ما که تو یه گانه شم موندیم! :|
-------------------------------------------------------------------------------------------------
رتبه افتخار آفرین 7 رو کسب میکنم به احتمال زیاد :| و خداروشکر که صعود کردم فقط ! تو لول من جوری شده که بردن تیم قعر جدول برام سخت شده دیگه! :ehe:
ایشالا بقیه دوستان هم موفق بودن
-
بچه ها بدادم برسین...
دیروز تو لیگ قهرمان شدم،امروز که باید میرفتم لول بعد و جایزه و پول قهرمانیمو بهم میداد،درکمال ناباوری دیدم وارد بازی نمیشه،میگه alredy rejistred بعدشم ازم میخواد که برای ادامه با فیس وارد شم،منم با چیز شکن گوشی هرچی سعی کردم با فیس وارد نشد،تروخدا کمکم کنید،ینی اس اس اهوازم نابود شد؟؟بخدا باورم نمیشه،من اصن با فیس تاحالا وارد نشدم...!
-
نقل قول:
بچه ها بدادم برسین...
دیروز تو لیگ قهرمان شدم،امروز که باید میرفتم لول بعد و جایزه و پول قهرمانیمو بهم میداد،درکمال ناباوری دیدم وارد بازی نمیشه،میگه alredy rejistred بعدشم ازم میخواد که برای ادامه با فیس وارد شم،منم با چیز شکن گوشی هرچی سعی کردم با فیس وارد نشد،تروخدا کمکم کنید،ینی اس اس اهوازم نابود شد؟؟بخدا باورم نمیشه،من اصن با فیس تاحالا وارد نشدم...!
تا حالا چنین چیزی ندیده بودم! گوشیتو ریستارت کردی؟؟؟منم همین چند روز پیش تیمم پرید ریستارت کردم درست شد!
اگه مشکلت حل نشد با پشتیبانی nordeus مشکلتو در میون بزار. اینم آدرسش : http://support.nordeus.eu
-
راستی امروز که انجمن اصلی بازی رو میدیدم متوجه شدم مشکلی که چند روز پیش واسم پیش اومد و تیمم پرید و از اول یه تیم جدید آورد، فقط مشکل خودم نبوده و تعدادی دیگه هم مشکل مشابه ای واسشون پیش اومده
و این یه مشکل فنی بود که خیلی زود راست و ریستش کردن!
------------------------------------------
لیگ قبل ششم شدم و حیف شد لیگ قهرمانان نیستم... رسیدم لول 16 . بازی جام حذفی هم که کماکان لود نمیشه ولی با یه تیم جوون و هم قدرت بازی داشتم و 5-1 بردم.در کل امیدی به جام حذفی ندارم
-
من 2شدم توی لیگ.الان رفتم لول3
-
مرسی داش علی،چندبار ریستارت کردم فایده نداشت،آپدیت جدیده هم دان کردمو نصب کردم،بازم فایده نداشت،بخدا موندم،اگه ردیف نشد،دیگه تاعمر دارم تاپ الون بازی نمیکنم،موندم مستأصل...
-
نقل قول:
مرسی داش علی،چندبار ریستارت کردم فایده نداشت،آپدیت جدیده هم دان کردمو نصب کردم،بازم فایده نداشت،بخدا موندم،اگه ردیف نشد،دیگه تاعمر دارم تاپ الون بازی نمیکنم،موندم مستأصل...
من هم تو گوگل سرچ کردم، هم تو فروم بازی و هم تو بخش پشتیبانی بازی سرچ کردم و عضو شدم اما چیزی پیدا نکردم مبنی بر مشکلی که داشتی!
قبل از اینکه این اتفاق بیوفته با فیسبوک میرفتی؟؟ یا عادی وارد میشدی؟ عکس ارور رو داری بزاری اینجا؟؟؟
میدونم واقعا سخته!راستی گفتی لول چند بودی؟؟؟ من اگه لول 2 3 هم باشم و این اتفاق واسم بیوفته بازیو ول میکنم، چه برسه با اینکه الان لول 16 ام! و اگه چنین اتفاقی بیوفته خودکشی میکنم! lol:- یک سال و نیم تقریبا واسه بازی وقت گذاشتم! کم نیستا :|
به هر حال امیدوارم درست بشه. اگرم نشد خدای نکرده! میتونی دوباره شروع کنی!! منتها با تجربه فوق العاده بیشتر!
-
داش علی دمت گرم،واقعا راهنماییت کولاک بود،ایول...آقا ردیف شد،گفتی برو پشتیبانی،رفتم فقط یه نکته رو بگم،بچه ها اگه خدایی نکرده مشکلی شبیه به مال من براتون پیش اومد،بخش پشتیبانی اونجا آیدی تیمتون رو میخواد ازتون،حتما همین الان برش دارید،یه جایی بنویسیدش،واس اینکار تو منوی بازی روی آخرین سربرگ برید،اونجا تو منوی دوم میبینیدش،من خداروشکر داشتمش وگرنه واس همیشه باس با تیمم بای بای میکردم،چون اصلا وارد صفحه نمیشد....خلاصه سر چند دقیقه ردیفش کردن واسم،راس میگفتی مشکل خیلیاست،کلی تو ایمیل ازم عذرخواهی کردن.والا من تا الان اصلا با فیس نیووردمش بالا،نمیدونم چش شد،ولی خداروشکر به لطف خدا و کمکای داش علی برگشت،ینی بخدا داشتم سکته میکردم
-
خب بعد از قهرمانی لیگ قبل،الان وارد بازی شدم،قرعه کشی لیگ قهرمانان رو انجام دادم،جام حذفی ام که یه بازی رو در غیاب من انجام داده بود وفقط بازی برگشت مونده...بچه ها چمپیونز افتادم تو گروهی که لیورپول اف سی از انگلیس تو گروهمه،باورتون نمیشه از مینیوله دروازبان تا بالوتلی هرکی رو که فکرشو کنید داره،لامصب کل لیورپول رو بسته از اصلی تا ذخیره هاش...اما حذفی ام که یه بازیش برگزار شده بود،خوردم به رئال مادرید از اسپانیا ،رونالدو،کاسیاس،اوزیل،کاک ا،په په،دی ماریا و خیلیای دیگه رو داره،بازیه اول که من نبودم تقریبا له شدم،۶تا اما برگشتش تو خونه خودش که خودم بودم،یکی خوردمو حذف شدم...خدا بخیر بگذرونه تا آخر فصل
-
سلام داداشا اسم تیممroma fc هست.
بحث مدیریته من که تگری زدم الان چهارتا توکن و واسه یه بازیکن دادم اخرش نتونستم بگیرمش
-
نقل قول:
داش علی دمت گرم،واقعا راهنماییت کولاک بود،ایول...آقا ردیف شد،گفتی برو پشتیبانی،رفتم فقط یه نکته رو بگم،بچه ها اگه خدایی نکرده مشکلی شبیه به مال من براتون پیش اومد،بخش پشتیبانی اونجا آیدی تیمتون رو میخواد ازتون،حتما همین الان برش دارید،یه جایی بنویسیدش،واس اینکار تو منوی بازی روی آخرین سربرگ برید،اونجا تو منوی دوم میبینیدش،من خداروشکر داشتمش وگرنه واس همیشه باس با تیمم بای بای میکردم،چون اصلا وارد صفحه نمیشد....خلاصه سر چند دقیقه ردیفش کردن واسم،راس میگفتی مشکل خیلیاست،کلی تو ایمیل ازم عذرخواهی کردن.والا من تا الان اصلا با فیس نیووردمش بالا،نمیدونم چش شد،ولی خداروشکر به لطف خدا و کمکای داش علی برگشت،ینی بخدا داشتم سکته میکردم
خوشحالم تیمت برگشت. من مدت هاست گیم آی دی م رو یه جا سیو کردم.که اگه مشکلی پیش بیاد بتونه کمکم کنه.بقیه دوستان هم گیم آی دی شون رو بردارن.واسه مواقع ضروری
-
یه روش خوب هست واسه خریدن بازیکن.حدودا 30 دقیقه قبل از پایان پیشنهاد میزنی...منتظر میمونی تا به پایان زمان نزدیک بشه.معمولا ثانیه آخر یکی پیدا میشه که پیشنهاد بزنه.اگه یه نفر پیشنهاد داد ادامه بدین. ولی اگه دو نفر یا بیشتر شدن بهتره بیخیال بازیکنه بشین.پس شد فقط خودتون پیشنهاد داده باشین و یه نفر دیگه. پیشنهاد رو طرف میده و میره راند بعد.راند بعد که شروع میشه احتمال زیاد پیشنهاد نمیزنه... دلیلشم کاملا مشخصه...طرف پیش خودش میگه خرج 1 توکن بهتر از 2 تا توکنه! پس راند بعد پیشنهاد نمیزنه منتظر میمونه ببینه چی میشه. حتما پیش خودش فکر میکنه شاید شما نباشین با همین 1 توکن هم میشه بازیکن خرید.
حالا شما چیکار میکنین؟ کار خاصی نمیکنین میزارین تا بشه ثانیه 2 یا 3 و بعد پیشنهاد میزنید! تو حالت عادی اینترنت تقریبا با 1 ثانیه تاخیر ثبت میشه پیشنهاد. اون موقع طرف میمونه و 1 ثانیه آخر !!! و سرنوشت اینان اینست که بیشتر اوقات شکست میخورند ! :jeddiiiii:lol:-
البته گاهی اوقات طرف نت خدایی داره ثانیه آخر بازم پیشنهاد میزنه. اونوقت باید خدا کمکتون کنه بتونین بازیکنه رو بخرین!mas:-
توجه داشته باشین... شما اگه نفر دومی باشین که پیشنهاد داده باشه کار خیلی سخت تری دارین! پس اگه دیدین کسی زودتر از شما پیشنهاد زده بهتره بکشین کنار! و اصلا وارد رقابت نشین
-
لیگ جدید هم قرعه کشی شد. من دو روزی نت نداشتم. بازی اول رو 8 تا زدم بازی دوم باختم و بازی رفت جام حذفی هم باختم !
تیمای این دوره قدرتمند هستن و من جزو ضعیف ترین تیمام! البته هنوز تیمم تکمیل نیست. اون دوست ایرانی مون که لیگ قبل با هم بودیم تو این لیگم هستش باهام.خیلی خوشحال شدم! و خوشحال تر اینکه یه ایرانی دیگه به جمعمون اضافه شد !
خوشبختی بیشتر از این محاله !:ahaaaaaa::jeddiiiii: فردا هم با اون ایرانی جدیده بازی دارم.تیمش خیلی خوبه یه 5 6 تایی ازش ضعیف ترم.ولی امیدوارم بتونم از پسش بر بیام. البته کمی بعیده!
جام حذفی هم یه 5 6 دقیقه ای باید منتظر بمونی تا گزارش زنده بیاد بالا! وقتی میاد معمولا نیمه دوم شروع شده دیگه!
لول 16 - سیزن 22 ! حیف اون 6 فصل :| الان من باید لول 22 میبودم :||||||||||||:daghon: