-
مصاحبه فتح اله زاده
دستور پايين آوردن بنر طالب لو در شأن من نيست
فتح الله زاده: دعا براى شكست سپاهان كه بد نيست!
استقلال با پيروزى مقابل نفت آبادان خود را به صدر جدول نزديك كرد. اين موضوع براى على فتح الله زاده سرپرست باشگاه مى تواند اتفاق شيرينى باشد. استقلال كه با مشقت فراوان توانست اين فصل، خود را جمع وجور كند اكنون مى تواند با لغزش سپاهان به قهرمانى هم فكر كند اگر چه اين اتفاق بعيد به نظر مى رسد.
على فتح الله زاده درباره بازى با صنعت نفت صحبت هاى زير را انجام داد:
• بازى چطور بود؟
- هم استقلال و هم نفت بازى خوبى انجام دادند. نفت آبادان تيم ضعيفى نيست و مقابل تيم هاى بزرگ خوب بازى كرده است. اين مسئله را نبايد فراموش كنيم كه ديروز غلامحسين پيروانى و بازيكنانش بازى جوانمردانه اى انجام دادند. آنها مى توانستند زير توپ بزنند اما مردانه بازى كردند.
• داورى ها ديگر گله اى نداريد؟
- وقتى داورى مشكلى نداشته باشد، گله اى هم در كار نيست.
• خبر داريد كه به دليل مصاحبه بعد از بازى تراكتورسازى به كميته انضباطى احضار شديد؟
- خبر ندارم اما حتما به كميته انضباطى مى روم. داور هم بايد پاسخگو باشد. همه ديدند كه در اين مسابقه داور عليه ما سوت زد. اينكه نمى شود داور اشتباه كند و ما مصاحبه كنيم و فقط ما را احضار كنند.
• در جريان بازى با نفت اتفاقى در بين تماشاگران افتاد و گفته شد شما خواسته ايد بنر وحيد طالب لو جمع شود تا تمركز محمدى به هم نخورد.
- من اصلا بنر وحيد طالب لو را نديدم تا بخواهم چنين حرفى بزنم. همين الان از زبان شما مى شنوم كه چنين اتفاقاتى افتاده است. من حتما اين موضوع را پيگيرى مى كنم. از نظر من آوردن بنر بازيكنان هيچ مشكلى ندارد. اتفاقا پس از پايان مسابقه وحيد تشويق شد. چه آنهايى كه بازى مى كند و چه آنهايى كه بازى نمى كنند بايد تشويق شوند. آنها هم جزو تيم هستند. همه در موفقيت يك تيم نقش دارند. اگر بنر وحيد طالب لو ديروز پائين كشيده شده كار خوبى نبوده است و من حتما اين مورد را پيگيرى مى كنم بخصوص اينكه گفتند من چنين چيزى خواستم. در شأن من به عنوان سرپرست باشگاه نيست كه چنين چيزى بخواهم. ساير بازيكنان هم از اينكه عكس رفيقشان روى سكو قرار بگيرد نبايد ناراحت شوند. ما همه يك خانواده ايم.
• براى فصل آينده چه اقداماتى انجام داده ايد. هنوز پرويز مظلومى ليست خودش را نداده است؟
- استقلال از مهره هاى خوبى برخوردار است. يكى از اهدافمان اين است كه با حفظ تيم و اضافه كردن سه چهار مهره تيم را براى قهرمانى ببريم. پرويز مظلومى هنوز ليستى به ما نداده است. او فعلا درگير مسابقات داخلى و ليگ قهرمانان آسيا است اما ما ۲ بازيكن داخلى و ۳ بازيكن خارجى جذب مى كنيم.
• مساله اين است كه اصلا قصد داريد با پرويز مظلومى براى فصل آينده ادامه دهيد يا خير؟
- اينكه شايد پرويزخان نخواهد با استقلال كار كند را نمى دانم اما ما نمى خواهيم برخلاف قرارداد عمل كنيم. با او قرارداد ۲ ساله بستيم و به آن پايبنديم.
• پس اين شايعات كه در مورد امير قلعه نويى و حضورش در استقلال چيست؟
- من چيزى نمى دانم. امير قلعه نويى مى خواهد در سپاهان كارش را ادامه دهد. انشاءالله براى فصل آينده تيم خوبى مى بنديم.
• آيا با عمران زاده برخورد كرديد؟
- در زمان خودش با اين بازيكن برخورد مى شود.
• ناظران afc دو روز ديگر وارد ايران مى شوند و هنوز هيأت مديره استقلال اعلام نشده، مى خواهيد چه كسانى را به عنوان عضو هيأت مديره به afc معرفى كنيد؟
- على فتح الله زاده، على فتح الله زاده خوئى به هر حال بايد همين طورى ساخت. اينقدر سرمان شلوغ است كه به چيزهاى ديگر نپردازيم. آقاى سعيدلو هر موقع كه احساس كند لازم است اعضا را معرفى مى كند. اكنون هم آقاى اميدوار رضايى به من كمك مى كند. از قول من بنويسيد عنقريب هيأت مديره استقلال معرفى مى شود.
• با پيروزى كه ديروز بدست آورديد به فكر قهرمانى هم هستيد؟
- ما كارى به ساير نتايج تيم ها نداريم و از بچه ها هم خواستم به كار خود بپردازند. همين كه با آن شرايط توانستيم در چنين جايگاهى قرار بگيريم كار بزرگى را انجام داده ايم. ما نيم نگاهى هم به اول شدن داريم.
• پس دعا مى كنيد كه فردا سپاهان ببازد.
- دعاى بدى نمى تواند باشد.
• در سال ۹۰ هستيم و هنوز مبلغ حق پخش تلويزيونى مشخص نشده است. با اين حال سازمان ليگ پيشنهاد ۱۰۰ ميليارد تومان را به صدا و سيما داده است.
- قطعا ما در پايان فصل از اين مبلغ دفاع مى كنيم و پيگير هستيم تا حق پخش تلويزيونى افزايش پيدا كند. من حتى شايد موافق پيشنهاد بيشتر از ۱۰۰ ميليارد تومان باشم. صدا و سيما هم بايد منابع پرداختى خود را مشخص كند. همه بايد به هم كمك كنيم تا باشگاه ها بتوانند به حق خود برسند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمرانزاده: هجومي بازي ميكنيم و گاهي اوقات هم گل ميخوريم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: تيم ما هجومي بازي ميكند و گاهي هم گل ميخورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حنيف عمرانزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با ابراز ناراحتي از انتشار مصاحبه اي غير واقعي از خودش در يكي از سايت هاي خبري گفت: يك سايت خبري است از من مصاحبه خيالي منتشر مي كند. اين سايت حتي حرمت سايت هاي ديگر را هم زير سوال مي برد. من دو وكيل دارم و اگر بار ديگر اين سايت از من مصاحبه خيلي بزند از طريق مراجع قضايي وارد عمل مي شوم.
وي در مورد انتقاد از خط دفاع استقلال عنوان كرد: آنهايي كه از خط دفاع استقلال انتقاد مي كنند چرا همه گل خوردن را به پاي ما مي گذارند؟ دفاع تيمي استقلال بايد نقد شود. وقتي گل مي زنيم و تيم را از فشار در مي آوريم كسي حمايت نمي كند. تيم ما هجومي بازي مي كند و گاهي هم گل مي خورد. هدف ما از ابتداي فصل كسب سهميه آسيا است و به آن هم مي رسيم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: حرفي ندارم؛ بايد با باشگاه مذاكره كنند
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: شنيدم نماينده بشيكتاش تركيه از بازي من در ديدار با نفت خوشش آمده اما آنها بايد با باشگاه مذاكره كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرش برهاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد شايعه پيشنهاد بشيكتاش تركيه گفت: نماينده بشيكتاش روز بازي با نفت آبادان در ورزشگاه حضور داشت و آن طور كه شنيدم از بازي من خوشش آمده است. من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و بازيكن حرفهاي هستم و تا زماني كه باشگاه بشيكتاش با باشگاه استقلال مذاكره نكند در اين زمينه حرفي ندارم و فقط به موفقيت با استقلال فكر ميكنم.
وي در مورد اينكه كيروش از خط حمله استقلال خوشش آمده گفت: روز بازي با نفت گلهاي زيادي زديم و استقلال بازي خوبي انجام داد اما ما در اكثر بازيهاي ليگ گلزني كردهايم و خوشحالم كه سرمربي تيم ملي خط حمله استقلال را پسنديده است.
برهاني در مورد دعوت شدنش به تيم ملي گفت: تمام تلاشم را ميكنم تا براي استقلال مثمرثمر باشم و فقط موفقيت تيم استقلال برايم مهم است.
مهاجم استقلال درمورد اينكه اين تيم ميتواند در پايان فصل قهرمان شود گفت: كاري به سپاهان نداريم. اين تيم بسيار خوب است اما ما تمام تلاش خود را ميكنيم تا موفق شويم. با وجود مشكلاتي كه در ابتداي فصل داشتيم اكنون جايگاه خوبي در جدول داريم ولي تلاش خود را براي بهتر شدن انجام ميدهيم.
برهاني درمورد بازي با شاهين در روز پنجشنبه گفت: آنها تماشاگران زيادي دارند و بازي سختي برابر اين تيم داريم ولي براي گرفتن سه امتياز به بوشهر ميرويم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: 10 امتياز از سپاهان و پرسپوليس گرفتم، اما بازهم انتقاد ميكنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم استقلال گفت: در چهار مسابقه برابر سپاهان و پرسپوليس، 10 امتياز كسب كردم، اما بازهم از من انتقاد كردند.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره پيشنهاد فدراسيون ويتنام به يورگن گده اظهار داشت: گده با ما قرارداد دارد و ما به او نياز داريم و حتي در تلاش هستيم كه براي فصل آينده نيز او را حفظ كنيم.
سرمربي استقلال در ادامه ضمن گلايه از مصاحبههاي منتشر شده از وي در برخي روزنامهها عنوان كرد: متاسفانه در حالي كه استقلال نياز به آرامش دارد، از من مصاحبههاي خيالي ميزنند. نميدانم هدفشان چيست؟! به شدت از انتشار چنين مصاحبه هاي خيالي ناراحتم. با اين كار ميخواهند من را روبروي ديگران قرار دهند.
مظلومي با تاكيد بر اينكه از 4 ديدار پرسپوليس و سپاهان در رفت و برگشت توانسته 10 امتياز كسب كند،ادامه داد: با وجود اينكه در اين 4 مسابقه ما خوب كار كرديم، نميدانم اين جريان اين انتقادات چيست! يكسريها فقط من را ميكوبند. اين چه جور كارشناسي است نميدانم؟ فقط اين پيغام را براي آنها ميدهم كه وجدان خود را قاضي كنند.
وي تصريح كرد: چه كسي فكر ميكرد ما اين فصل اين طور نتيجه بگيريم. حملات به ما ناجوانمردانه است. شايد بعضيوقتها خوب نباشيم، اما تاكنون 58 امتياز گرفتهايم و سه بازي ديگر نيز پيش رو داريم. اما بعضيها مطمئن هستند كه ميخواهند ترور شخصيت كنند.
مظلومي در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس درباره صحبتهاي اميرقلعهنويي مبني بر اينكه مظلومي نياز به سه سال فرصت در استقلال دارد، گفت: دست اميرقلعهنويي درد نكند، من هم برايش آرزوي موفقيت ميكنم. او از خانواده استقلال است. كسي كه فوتباليست است اين حرفها را ميزند. او خودش در استقلال سه سال فرصت گرفت و هدفش كه قهرماني بود رسيد. قلعهنويي هم ميداند مربيان فرصت ميخواهند. به هر حال يك سال آينده فرصت خوبي است با بستن يك تيم مناسب به نتيجه خوبي برسيم.
سرمربي آبيپوشان درباره بازي با شاهين بوشهر گفت: بازي خيلي سختي در پيش داريم آنها هم موقعيت خود را در خطر ميبييند و هر هفته با ميثاقيان نتايج بهتري ميگيرند، اما براي ما شرايط طوري است كه بايد ببريم.
وي درباره جلسه كميته انضباطي دسوزا اظهار داشت: به زودي تصميم كميته انضباطي در مورد اين بازيكن مشخص ميشود.
مظلومي در باره جلسه كميته فني نيز تصريح كرد: همه چيز خوب بود ما از نظرات همه استفاده ميكنيم و بيشتر مباحث اين جلسه در مورد آينده بود.
مظلومي در پاسخ به اين كه آيا استقلال براي قهرماني نياز به معجزه دارد يا خير،گفت: معجزه هميشه وجود دارد، البته ما به ديگران كاري نداريم و به فكر كار خودمان هستيم.
-
مصاحبه شکوری
شكورى: انتقاد از خط دفاعى را نمى پذيرم
هادى شكورى، مدافع تيم استقلال گفت: شرايط خط دفاعى استقلال ايده آل است،اين موضوع را كه ازما دائم انتقاد مى شود را قبول ندارم، استقلال با شرايط ايده آلى روبرو است و اين مسئله شامل خط دفاعى تيم نيز مى شود.وى افزود:مگر مدافعان استقلال استثنايى هستند؟.ما يك تيم هستيم و اين شرايط شامل حال ما نيز مى شود و مى توانيم با وضعيتى ايده آل تا پايان فصل پيش برويم.شكورى تصريح كرد:اگر ۲گل مقابل پاختاكور و ۲گل مقابل صنعت نفت دريافت كرديم؛دليل نمى شود كه خط دفاعى ضعيفى داشته باشيم؛ما ۶ گل به ثمر رسانديم و دو گل دريافت كرديم،اين مسئله نمى تواند با انتقاد همراه باشد.مدافع آبى ها اظهار داشت:استقلال براى كسب مقام قهرمانى به روحيه بالا نياز دارد.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتى: منتظر لغزش سپاهان هستيم
كيانوش رحمتى هافبك استقلال گفت: خوشبختانه با پيروزى پر گل مقابل صنعت نفت خودمان را به رده دوم جدول ليگ برتر رسانديم و از اين به بعد تمام تمركزمان روى كسب ۹ امتياز باقى مانده است و در همين حال منتظر لغزش صدرنشين مى مانيم.وى افزود: سه ديدار دشوار پيش رو داريم اما اگر بازيكنان استقلال تمركز لازم را داشته باشند و در هر مسابقه منطقى بازى كنند، پيروز از ميدان خارج مى شوند.وى با اشاره به پيروزى تيم استقلال مقابل صنعت نفت تاكيد كرد: دقايق ابتدايى نيمه اول تمركز نداشتيم و بازى را بد شروع كرديم، اما خوشبختانه بازيكنان ما پس از چند دقيقه به خودشان آمدند و توانستند نتيجه را جبران كنند.او ادامه داد: چند مسابقه است كه استقلال زيبا بازى مى كند و كنترل مسابقه را در اختيار دارد، اما متاسفانه با وجود اين نتوانستيم مقابل تراكتورسازى و پاختاكور پيروز شويم.هافبك استقلال در خصوص حضور نداشتنش در تركيب اصلى برابر صنعت نفت گفت: مشكل خاصى نبود، برنامه هاى كادر فنى به گونه اى بود كه در نيمه دوم به زمين آمدم و اعتراضى از اين بابت ندارم.
-
مصاحبه صادقی
صادقى: كاپيتانى وظيفه آسانى نيست
امير حسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرايط استقلال آيده آل است اين برد مقابل نفت به ما كمك كرد كه انگيزه مان را افزايش دهيم و پيشروى كنيم از اين پس براى رسيدن به صدر جدول تلاش مى كنيم.وى افزود: سپاهان سه امتياز از ما بيشتر دارد و اين ۳ امتياز آنقدر زياد نيست كه ما نتوانيم به آن برسيم و با شرايط ايده آل پيش برويم. صادقى تصريح كرد: در خط حمله هيچ مشكلى نداريم و اين مسئله مى تواند براى مدافعان حريف دردسر ساز باشد زيرا مهاجمان ما به قدرى آماده هستند كه هيچ مدافعى نمى تواند آنها را متوقف كند.مدافع آبى ها در خصوص وظيفه كاپيتانى در استقلال اظهار داشت: كاپيتانى وظيفه سختى است من سعى مى كنم در غياب مجيدى اين وظيفه را به خوبى انجام دهم اما فرهاد مجيدى نخستين كاپيتان تيم است.
-
مصاحبه برهانی
در واكنش به شايعه پيشنهاد بشيكتاش
برهانى: حرفى ندارم؛ بايد با باشگاه مذاكره كنند
آرش برهانى مهاجم استقلال گفت: شنيدم نماينده بشيكتاش تركيه از بازى من در ديدار با نفت خوشش آمده اما آنها بايد با باشگاه مذاكره كنند.او در مورد شايعه پيشنهاد بشيكتاش تركيه گفت: نماينده بشيكتاش روز بازى با نفت آبادان در ورزشگاه حضور داشت و آن طور كه شنيدم از بازى من خوشش آمده است. من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و بازيكن حرفه اى هستم و تا زمانى كه باشگاه بشيكتاش با باشگاه استقلال مذاكره نكند در اين زمينه حرفى ندارم و فقط به موفقيت با استقلال فكر مى كنم. وى در مورد اينكه كى روش از خط حمله استقلال خوشش آمده گفت: روز بازى با نفت گل هاى زيادى زديم و استقلال بازى خوبى انجام داد اما ما در اكثر بازى هاى ليگ گلزنى كرده ايم و خوشحالم كه سرمربى تيم ملى خط حمله استقلال را پسنديده است. برهانى در مورد دعوت شدنش به تيم ملى گفت: تمام تلاشم را مى كنم تا براى استقلال مثمرثمر باشم و فقط موفقيت تيم استقلال برايم مهم است. مهاجم استقلال درمورد اينكه اين تيم مى تواند در پايان فصل قهرمان شود گفت: كارى به سپاهان نداريم. اين تيم بسيار خوب است اما ما تمام تلاش خود را مى كنيم تا موفق شويم. با وجود مشكلاتى كه در ابتداى فصل داشتيم اكنون جايگاه خوبى در جدول داريم ولى تلاش خود را براى بهتر شدن انجام مى دهيم. برهانى درمورد بازى با شاهين در روز پنجشنبه گفت: آنها تماشاگران زيادى دارند و بازى سختى برابر اين تيم داريم ولى براى گرفتن سه امتياز به بوشهر مى رويم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: استقلال با دو هافبك دفاعى بيشترين گل زده را دارد
منصور پورحيدرى در مورد بازى روز پنجشنبه با شاهين عنوان كرد: بازى سختى است. آنها هم نياز به امتياز دارند. در هفته هاى پايانى هيچ بازى آسان نيست.پورحيدرى در مورد حاشيه هاى هفته هاى پايانى ليگ برتر تاكيد كرد: متاسفانه حساسيت ها زياد است و همه تيم ها به دنبال نتيجه هستند. اين در فوتبال ايران رواج پيدا كرده است. فوتبال را نبايد احساسى نگاه كرد. فوتبال فقط انجام بازى هجومى نيست. تماشاگران ما هم احساسى فوتبال را دنبال مى كنند درحالى كه وقتى توپ ندارى بايد دفاع كنى. من معنى بازى اصولى را متوجه نمى شوم. اصولى بازى كردن يعنى اينكه بايد از ۸ مهاجم در زمين استفاده شود؟ در فوتبال همه بايد دفاع و همه حمله كنند.سرپرست تيم استقلال تصريح كرد: استقلال با آن شرايطى كه اين فصل تيم بست با دو هافبك دفاعى بيشترين گل زده را دارد اما نمى دانم چطور مى شود كه باز از اين تيم انتقاد مى شود. من هم قبول دارم كه اين استقلال، استقلالى نيست كه توقعات را برآورده كند اما به دليل ناقص بسته شدن تيم محدوديت تاكتيكى داريم.
-
مصاحبه عمران زاده
بايد دفاع تيمى استقلال نقد شود
عمران زاده: هجومى بازى مى كنيم و گاهى اوقات هم گل مى خوريم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: تيم ما هجومى بازى مى كند و گاهى هم گل مى خورد.او با ابراز ناراحتى از انتشار مصاحبه اى غير واقعى از خودش در يكى از سايت هاى خبرى گفت: يك سايت خبرى است از من مصاحبه خيالى منتشر مى كند. اين سايت حتى حرمت سايت هاى ديگر را هم زير سوال مى برد. من دو وكيل دارم و اگر بار ديگر اين سايت از من مصاحبه خيلى بزند از طريق مراجع قضايى وارد عمل مى شوم. وى در مورد انتقاد از خط دفاع استقلال عنوان كرد: آنهايى كه از خط دفاع استقلال انتقاد مى كنند چرا همه گل خوردن را به پاى ما مى گذارند؟ دفاع تيمى استقلال بايد نقد شود. وقتى گل مى زنيم و تيم را از فشار در مى آوريم كسى حمايت نمى كند. تيم ما هجومى بازى مى كند و گاهى هم گل مى خورد. هدف ما از ابتداى فصل كسب سهميه آسيا است و به آن هم مى رسيم.
-
مصاحبه جباری
جبارى: گفته بودم فقط بايد چند بازى انجام دهم تا آمادگى گذشته را بدست آورم
مجتبى جبارى،هافبك تيم فوتبال استقلال درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:شرايط تيم بسيار عالى است و استقلال با گل هايى كه در مقابل صنعت نفت آبادان به ثمر رساند،بسيار روحيه گرفته است.من هم در اين برد و پيروزى سهيم بودم و از اين اتفاق بسيار خوشحال هستم.وى افزود:گفته بودم كه براى ارائه عملكرد مناسب در تركيب استقلال،به حضورى ثابت در تركيب استقلال نياز دارم كه اين اتفاق هم اكنون رخ داده و من در تلاش هستم كه هر هفته بهتر از قبل باشم.جبارى اظهار داشت:مشكلات گذشته را فراموش كردم و به هيچ عنوان دوست ندارم به آن ها فكر كنم.گذشته ها،تمام شده و براى من اين مسئله با اهميت است كه هم اكنون در تركيب تيم حضور دارم و عملكردم موردنظر مربيان است.وى درخصوص حضورش در استقلال براى فصل آينده ادامه داد:هنوز براى فصل آينده تكليف مشخصى ندارم و نمى دانم كه در استقلال مى مانم يا نه اما درحال حاضر تنها به حضور ثابت و موفق در تيم خودم فكر مى كنم و به مسائل ديگر توجهى ندارم.
-
مصاحبه غلامحسين مظلومى
غلامحسين مظلومى: ديگر نمى خواهيم به ناكامى ها فكر كنيم
غلامحسين مظلومى، عضو كميته فنى و انضباطى تيم استقلال معتقد است كه شرايط اين تيم پس از باخت به پاختاكور كاملا نامناسب بود اما بعد از برد نفت آبادان شرايط كاملا براى اين تيم تغيير كرد.وى گفت: شرايط استقلال ايده آل است، ما در مقابل پاختاكور اصلا شرايط خوبى نداشتيم، و بايد اين وضعيت را جبران مى كرديم.او افزود: اگر در مقابل نفت پيروز نمى شديم، همه چيز عوض مى شد و نمى توانستيم به مسابقات ليگ و آسيا بازگرديم اما در حال حاضر وضعيت ايده آل است و مى توانيم به قهرمانى هم اميدوار باشيم.
مظلومى تصريح كرد: در مورد قهرمانى نمى توان نظر قعطى ارائه كرد سپاهان رقيب اصلى ماست آن ها حتى از يك امتياز هم به راحتى نمى گذرند و اين مسئله كار را سخت مى كند.وى در پايان گفت: ما براى قهرمانى كوتاه نمى آئيم و تمام تلاشمان را تا روز پايانى بكار مى گيريم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: فقط به استقلال فكر ميكنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به جاي فكر كردن به پيشنهاد بشكيتاش تركيه، به مثمر ثمر بودن براي استقلال مي انديشم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ارش برهاني پس از پايان تمرين امروز اظهار داشت: بازي سختي مقابل شاهين بوشهر داريم. تماشاگران بوشهري به ورزشگاه ميآيند تا تيم خود را تشويق كنند ولي ما هم استقلال هستيم و براي كسب 3 امتياز به آنجا ميرويم.
وي افزود: تمام سعي و تلاشمان اين است كه به نتايج حريفانمان كاري نداشته باشيم و نگذاريم نتايج رقباي ما روي كار ما تاثير بگذارد.
برهاني درباره پيشنهاد بشيكتاش گفت: من فقط به استقلال فكر ميكنم. اگر هم پيشنهاد رسمي از اين تيم برسد من بايد با باشگاه استقلال مذاكره كنم، ولي اكنون تمام هدفم مثمر ثمر بودن براي استقلال است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در بازي مقابل شاهين گل ميزند، گفت: هيچوقت قول گلزني نميدهم اما فرصت داشته باشم كاري را كه وظيفهام است، انجام ميدهم
-
مصاحبه فریبا
فريبا: حفظ جايگاه فعلي استقلال مهمتر از قهرماني است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نيم نگاهي به قهرماني داريم اما هدف اصلي حفظ جايگاه فعلي و كسب سهميه آسياست.
به گزارش خبرگزاري فارس، بهتاش فريبا پس از تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برد شيريني مقابل نفت آبادان به دست آورديم و روحيه تيم بالا رفت. در اين مسابقه در 10 دقيقه اول به دليل تمركز نداشتن خوب نبوديم چراكه به ما دير گفتند كه بازي 10 دقيقه ديرتر آغاز ميشود. ما زماني كه تيم مشغول گرم كردن بود متوجه اين موضوع شديم.
وي افزود: بچهها در ادامه بازي توانستند به خودشان بيايند و دستورات تاكتيكي را انجام دهند. بازي نفت آبادان را آناليز كرده بوديم. آنها بيشتر از كنارهها و عمق خط دفاع گل خورده بودند. نفت آبادان مقابل ما فوتبال بازي كرد و 6 گل خورد. اگر بازي بستهاي انجام ميدادند 6 گل نميخوردند.
فريبا تصريح كرد: تيمهايي كه در وسط جدول هستند، انگيزهاي ندارند ولي استقلال براي قهرماني انگيزه داشت. از بعد از بازي با نفت نيز تمام فكرمان مسابقه با شاهين است. آنها مربي كاربلدي را آوردند و با ميثاقيان نتيجه گرفتند.
مربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا استقلال ميتواند قهرمان شود، گفت: در فوتبال همه چيز اتفاق ميافتد. ما جايگاه خود را حفظ ميكنيم تا سهميه آسيا را كسب كنيم و نيمنگاهي هم به قهرماني داريم. آدم با اميد زنده است و مهمتر از قهرماني حفظ جايگاه ما است.
فريبا درباره استفاده همزمان از مجتبي جباري و ايمان مبعلي تصريح كرد: هرگاه مجتبي جباري به استقلال اضافه شده به تيم كمك كرده است. ما بر اساس شرايط تيم حريف و شرايطي كه داريم تركيب را انتخاب ميكنيم. به گونهاي بازي ميكنيم كه در وسط زمين نياز به پاسور داريم و اكنون هم ايمان مبعلي و هم مجتبي جباري خوب پاس ميدهند. ديديد كه در مقابل راهآهن هم از همين تركيب استفاده كردهايم اما خط هافبك راهآهن فشار زيادي به ما وارد كرد. با توجه به اينكه ما مهاجمان باهوش و سرعتي داريم بايد طوري تاكتيك تيمي را اتخاذ كنيم كه توپ به مهاجم برسد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري، صادقي و عمران زاده در ميان تماشاگران
خبرگزاري فارس: چند تن از اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران با حضور در ورزشگاه نوبنياد به نظاره ديدار تيم اميد اين باشگاه مقابل داماش نشستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، براي تماشاي بازي اميد استقلال و داماش كه در مرحله پلي آف به مصاف هم رفتند، 300 تماشاگر در ورزشگاه نوبنياد حضور دارند.
* لباس قرمز بازيكنان داماش تهران در بين هواداران استقلال حساسيت ايجاد كرد.
* اميرحسن صادقي، حنيف عمران زاده و منصور پورحيدري در ميان تماشاگران اين ديدار را تماشا كردند.
* در حالي كه علي فتحالله زاده در ورزشگاه حضور ندارد، هواداران استقلال او راتشويق ميكنند.
* رضا رجبي رئيس آكادمي باشگاه استقلال از بالاي جايگاه نكات فني را به بازيكنان تيم گوشزد ميكند.
* در تيم اميد استقلال 4 بازيكني كه همراه تيم بزرگسالان تمرين ميكنند، حضور دارند. يعقوب كريمي، فردين عابديني، توحيد غلامي و مازيار شعباني بازيكناني هستند كه اكنون در تركيب تيم اميد استقلال به ميدان رفتند.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتى: بايد قدر موقعيت هايمان را بدانيم و شاهين را شكست دهيم!
كيانوش رحمتى هافبك تيم آبى پوشان در خصوص وضعيت اين روزهايش و بازى پيش روى استقلال مقابل شاهين بوشهر گفت: مصدوميت مختصرى داشتم كه خدا را شكر بر طرف شد و توانستم مقابل صنعت نفت به عنوان يار تعويضى وارد ميدان شوم. وى در ادامه تصريح كرد: استقلال در نيم فصل دوم عملكرد مطلوبى داشت و امتيازات خوبى به دست آورد اما در بعضى ازبازى ها نيز بد شانس بوديم و با توجه به انجام بازى زيبا نتيجه را واگذار كرديم. رحمتى در رابطه با بازى پيش روى تيمش مقابل شاهين افزود: بازى مقابل تيم هاى پايين جدولى كه خطر سقوط را حس مى كنند بازى بسيار سختى محسوب مى شود و با توجه به وضعيت كنونى شاهين در جدول رقابت ها استقلال بازى سختى پيش رو دارد چرا كه شاهين به ۳ امتياز اين مسابقه احتياج دارد و از آن سو حمايت هوادارانش نيز كمك حال آن ها خواهد بود اما استقلال نيز محكوم به برد است چرا كه با توجه به توقف سپاهان در بازى مقابل صبا، اختلاف امتيازى ما با تيم سپاهان به ۴ رسيد و ما بايد قدر موقعيت هايمان را بدانيم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: به فكر استقلال هستم، نه بشيكتاش
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال در واكنش به پيشنهاد تيم بشيكتاش تركيه گفت: به جاى فكر كردن به پيشنهاد بشكيتاش تركيه، به مثمر ثمر بودن براى استقلال مى انديشم.او درباره ديدار استقلال مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: بازى سختى مقابل شاهين داريم. تماشاگران بوشهرى به ورزشگاه مى آيند تا تيم خود را تشويق كنند ولى ما هم استقلال هستيم و براى كسب ۳ امتياز به آنجا مى رويم. وى افزود: تمام سعى و تلاشمان اين است كه به نتايج حريفانمان كارى نداشته باشيم و نگذاريم نتايج رقباى ما روى كار ما تاثير بگذارد. برهانى درباره پيشنهاد بشيكتاش گفت: من فقط به استقلال فكر مى كنم. اگر هم پيشنهاد رسمى از اين تيم برسد من بايد با باشگاه استقلال مذاكره كنم اما اكنون تمام هدفم مثمر ثمر بودن براى استقلال است. وى در پاسخ به اين سطال كه آيا در بازى مقابل شاهين گل مى زند، گفت: هيچوقت قول گل زدن نمى دهم اما فرصت داشته باشم كارى را كه وظيفه ام است، انجام مى دهم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومى: به هيچكس اجازه حاشيه سازى نمى دهم
پرويز مظلومى، سرمربى تيم استقلال تهران كرد: بايد واقعيت را قبول كرد استقلال تهران تاكنون توانسته با غلبه بر حريفان امتيازات زيادى رادراختيار گرفته و تا رتبه دوم جدول خود را بالا بكشد كه اين خود موفقيتى بزرگ محسوب مى شود و اين در حالى است كه چند فرصت ديگر را نيز در هفته هاى بعدى داريم اما متاسفانه اين پيروزى ها به هيچ وجه ديده نمى شود و دليل اين اقدامات را نمى دانم اما در هر صورت استقلال تيم بزرگى است و تمام سعى خود را مى كنيم تا به دور از هر گونه حاشيه سازى روند آماده سازى تيم را دنبال كنيم و البته بايد اضافه كنم كه باشگاه به تياگو نياز دارد و حتى اين احتمال وجود دارد كه براى فصل بعدى نيز با اين مربى قرارداد امضا شود براى همين اصلا با انتقال اين مربى موافقت نخواهيم كرد.وى در پايان افزود: در اين هفته بايد مقابل شاهين بوشهر بازى كنيم و آنها چون موقعيت خوبى در جدول رده بندى ندارند بدون شك براى كسب سه امتياز خواهند جنگيد و از طرف ديگر ميثاقيان به خوبى در اين تيم تغيير ايجاد كرده به نحوى كه هر هفته نتايج بهترى كسب مى كنند و با اين شرايط معتقد هستم كه مقابل شاهين بوشهر بازى دشوارى را پيش رو خواهيم داشت ولى در اين فرصت كوتاه به خوبى نحوه بازيهاى آنها را مورد آناليز قرار خواهيم داد و با شناخت نقاط ضعف و قوت آنها سعى مى كنيم كه در اين هفته نيز با دست پر ميدان را ترك كنيم و البته اين در وضعيتى است كه بازيكنان از انگيزه خوبى برخوردار هستند.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: استقلال يكى از مدعيان اصلى قهرمانى است
مهدى سيدصالحى مهاجم آبى پوشان كه عملكرد مطلوبى در خط حمله استقلال داشته است درخصوص وضعيت كنونى تيم استقلال گفت: استقلال شرايط مطلوبى دارد به هر حال دوم جدول هستيم و با توقف سپاهان مقابل صبا شانس قهرماين را نيز به دست آورديم چرا كه فوتبال هميشه شاهد اتفاقات جالب هستيم و كسب ۹ امتياز در ۳ بازى آتى و عدم نتيجه سپاهان مى تواند ما را به عنوان قهرمانى برساند. وى در ادامه افزود: بازى سختى مقابل شاهين شهر بوشهر در پيش رو داريم و بايد برد مقابل صنعت نفت را به فراموشى بسپارم و هيچ تيمى را دست نگيريم به هر حال بوشهرى ها بازيكنان جوان و دونده اى در اختيار دارند و حمايت هوادارانشان را نيز بهره مندند از سوى ديگر شاهين براى كسب ۳ امتياز پا به زمين مسابقه مى گذارد چرا كه شرايط خوبى در جدول ندارد و از دست دادن امتياز اين مسابقه خطر سقوط اين تيم را افزايش خواهد داد اما به هر حال استقلال نيز استقلال است و با تمام قوا به مصاف اين تيم خواهد رفت. سيدصالحى در آخر خاطرنشان كرد: اگر در تركيب باشم به طور قطع گلزنى خواهم كرد، ضمن اينكه ۳ امتياز اين مسابقه راه ما را براى قهرمانى هموار خواهد كرد و اميدوارم بتوانيم برنده اين مسابقه باشيم.
-
مصاحبه هوار
هوارملامحمد: دوست دارم يك قهرمانى ديگر را در ايران تجربه كنم
هوارملامحمد هافبك عراقى استقلال در بازى هاى اخير اين تيم عملكرد قابل قبولى داشته و در خط ميانى يكى از مهره هاى كليدى اين تيم محسوب مى شود. او حالا مثل خيلى از استقلالى هاى ديگر اميدوار است كه تيمش قهرمان شود. هوار در مورد شانس قهرمانى استقلال گفت: ما ۴ امتياز با صدرجدول فاصله داريم و ۳ هفته هم تا پايان ليگ باقى مانده است بنابراين شانس زيادى براى قهرمانى خواهيم داشت. من مطمئن هستم سپاهان در ۳ بازى بعدى امتياز از دست مى دهد ولى اين براى ما كافى نيست و همه چيز بستگى به خودمان دارد. وقتى آنها امتياز از دست دادند ما بايد هر ۳ بازى را ببريم و فقط در اين شرايط مى توانيم شانس زيادى براى قهرمانى داشته باشيم.ملامحمد در ادامه حرف هايش تأكيد كرد: من همراه با پرسپوليس سابقه قهرمانى در جام حذفى را دارم و دوست دارم اين بار با استقلال يك قهرمانى ديگر را در فوتبال ايران تجربه كنم. فقط اميدوارم در بازى هاى آينده امتياز از دست ندهيم و طرفداران استقلال هم بايد به ورزشگاه بيايند تا تيم خود را تشويق كنند.
-
مصاحبه صادقی
امير حسين صادقى: طرفداران استقلال در خواب زمستانى بسر مى برند
اميرحسين صادقى، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در چند بازى اخير آنقدر استقبال از تيم ما كم شده كه حتى در بازى برابر تيم تراكتورسازى با وجود برگزارى ديدار در آزادى احساس غربت كرديم و اين مسئله براى تيمى مثل استقلال فاجعه است كه حتى در خانه تماشاگرانش كمتر از ميهمان باشد. با اين حال اميدوارم كه طرفداران ما از خواب بيدار شوند و در بازى هاى حساس آينده به ورزشگاه بيايند.وى راجع به شانس قهرمانى تيم استقلال در ليگ برتر خاطرنشان كرد: ۹ امتياز باقيمانده تا پايان ليگ خيلى از معادلات را مى تواند درصدر جدول برهم زند و به طورحتم اگر ما بتوانيم امتيازات كامل را كسب كنيم ،به مقام قهرمانى مى رسيم؛زيرا تيم سپاهان امتياز از دست خواهد داد.
-
مصاحبه صادقی
صادقى:نمى خواهم براى سپاهانى ها خط و نشان بكشم
امير حسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال به آرامش بسيار نياز دارد و من دوست دارم كه بجاى ايجاد تنش و سلب آسايش و آرامش تيمى به فوتبالم بپردازم و با شرايط ايده آل پيش بروم و اين سه بازى را به اتمام برسانم.وى افزود: تصورم اين است كه اين روزها تيم بايد آرامش كامل داشته باشد تا بتوانيم روى بازى ها تمركز كنيم و نتايج مورد نظر خود را بدست بياوريم؛ آن چيزى كه اهميت دارد شرايط ايده آل تيم ها از لحاظ روحى و روانى است.صادقى تصريح كرد: قصد ندارم براى سپاهانى ها خط و نشان بكشم؛ زيرا اين تيم براى قهرمانى مى جنگد و ما حريف و رقيب اعضاى اين تيم هستيم به همين علت طبيعى است كه حرف و حديث در اين مورد ايجاد شود و نبايد حساسيت خاصى نشان داد.وى با اشاره به شرايط خط دفاعى استقلال گفت: نمى گويم هيچ ايرادى وجود ندارد و ما كاملا آماده هستيم اما گل خوردن جزء فوتبال است و نبايد از ما انتظارى بى مورد داشت. دريافت گل در يك بازى دليلى بر عدم آمادگى مدافعان استقلال نيست.
-
مصاحبه جویباری
در مورد دسوزا مسئولان باشگاه تصميم مى گيرند
نظرى جويبارى: هيچ كس نمى تواند براى كادر فنى تكليف تعيين كند
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال گفت:در مورد دسوزا و بى انضباطى اين بازيكن، كميته انضباطى تصميم گيرى مى كند، بازيكنانى كه در استقلال حضور دارند بايد بدانند كه در چه تيمى بازى مى كنند، استقلال تيم بزرگى است كه حضور در آن افتخار است.وى افزود: يك بازيكن خارجى كه آماده نيست در تركيب قرار نمى گيرد و نمى تواند اعتراضى داشته باشد وى بايد روى نيمكت بنشيند تا مربيان در خصوص وى تصميم گيرى كنند اعتراض معنا ندارد.جويبارى تصريح كرد:بازيكنانى كه در استقلال حضور دارند نبايد براى مربيان تيم تكليف تعيين كنند، در استقلال كادر فنى تصميم مى گيرد و هيچ كس حق دخالت ندارد.قائم مقام استقلال اظهارداشت: اگر از ابتداى فصل، با بازيكنان طور ديگرى رفتار مى كرديم شرايط تغيير مى كرد و ديگر بازيكنان نمى توانستند اين چنين برخورد كنند اما در حال حاضر با تمام متخلفان برخورد مى كنيم.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
سرمربيگرى تيم اميد مبارك منصوريان باشد
مظلومى: امسال قهرمان ليگ شويم، سال بعد قهرمانى آسيا را از ما مى خواهند
پرويز مظلومى درباره ديدار امروز با شاهين بوشهر عنوان كرد: شرايط شاهين براى اين بازى سخت است و همين كار را براى ما دشوار مى كند. آنها براى نيفتادن مى جنگند و ما هم تيم آماده اى هستيم كه اميد به قهرمانى داريم.وى درباره غيبت هوار ملا محمد و فرهاد مجيدى گفت: نبودن اين دو بازيكن براى ما سخت است اما كارى نمى توان كرد و مجبوريم برنامه هاى خود را تغيير دهيم.سرمربى استقلال در مورد اينكه چه زمانى قصد دارد ليست فصل آينده را در اختيار باشگاه قرار دهد، گفت: اكنون شرايط حساسى در ليگ داريم و درست نيست ليست بدهم. ما مى خواهيم براى فصل بعد تيم قوى داشته باشيم. هنوز كسانى كه قصد جدايى از استقلال را دارند مشخص نيستند. تمركز تيم را روى اين سه بازى گذاشتيم تا زحمات يك ساله مان به ثمر برسد. وى تصريح كرد: براى رسيدن به قهرمانى نااميد نيستيم. در فوتبال هزار و يك اتفاق مى افتد. ما به فكر بازى هاى خودمان هستيم. بايد خودمان امتياز بگيريم و سپس منتظر نتيجه ديگران باشيم. مظلومى در مورد اينكه اگر اين فصل استقلال بتواند به قهرمانى برسد، براى فصل بعد كار سخت ترى پيش رو دارد به فارس گفت: قطعا همين طور مى شود و فصل بعد از استقلال توقع قهرمانى در آسيا را خواهند داشت. سرمربى آبى پوشان در مورد پيشنهاد براى برهانى از تيم هاى اروپايى گفت: برهانى تا پايان فصل با ما است و بعد از فصل اگر جدايى اش از استقلال به نفع خودش و باشگاه باشد، مانع پيشرفت او نمى شويم. مظلومى درباره دسوزا عنوان كرد: كميته انضباطى در مورد او تصميم لازم را مى گيرد. من دخالتى در اين قضيه ندارم. دسوزا انگيزه بازى كردن در استقلال را ندارد. ما شانس هاى زيادى به او داديم و او بايد استفاده مى كرد. بازى با النصر اوج استفاده بود اما او وظايفى كه داشت را انجام نداد. او بازيكن خوبى است اما براى اينكه بتواند بازى كند بايد بيشتر تمرين كند.وى در مورد اينكه چرا در همه بازى ها از جبارى و ايمان مبعلى در كنار هم استفاده نمى كند، گفت: در بعضى از بازى ها نيا داريم تا در وسط زمين درگيرانه تر باشيم به خاطر همين بايد از هافبك هايى كه درگيرانه تر بازى مى كنند، استفاده كنيم. در يك سرى از بازى ها با توجه به اينكه هر دو تكنيكى و تأثيرگذار هستند، از وجود هر دو استفاده مى كنيم.
مظلومى در پايان درباره اينكه به احتمال زياد منصوريان سرمربى تيم اميد مى شود، گفت: اميدوارم مباركش باشد. ما از هر ايرانى كه سرمربى تيم اميد شود، استقبال مى كنيم و هر كمكى كه از دستمان برمى آيد انجام مى دهيم.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: از چند تيم شهرستانى پيشنهاد دارم
استقلال بعد از لغزش ذوب آهن جايگاه دومى را در جدول به دست آورد و الان نيز منتظر اشتباه سپاهانى هاست تا صدر جدول را تصاحب كند. دروازه بان استقلال در گفت وگويى صحبت هايى را درباره شانس قهرمانى استقلال در ليگ برتر، شرايط خودش و مسائل ديگر داشته است كه در ادامه مى خوانيد:
• شنيديم ممنوع المصاحبه هستى؟
- نه، اصلا اينطور نيست و اين خبر كذب است. مى بينيد كه دارم با شما مصاحبه مى كنم.
• وضعيت خودت چطور است؟
- مشكل خاصى ندارم. شرايطم هم خوب است و آماده بازى با شاهين بوشهر هستم.
• از وقتى كه ميثاقيان به تيم شاهين اضافه شده است نتايج خوبى به دست آورده اند، نظرت درباره اين بازى چيست؟
- شوك در هر تيمى تأثيرگذار است و حضور آقاى ميثاقيان هم شوك مثبتى براى تيم شاهين بود. ايشان مربى كارنامه دارى هستند و هميشه نتايج خوبى را با تيمهايى كه در آن كار كرده اند به دست آورده اند اما استقلال شرايط خاصى دارد و بايد حداكثر امتيازات را در ۳ بازى آينده كسب كنيم.
• شانس قهرمانى در ليگ داريد؟
- صددرصد شانس داريم. ما منتظر لغزش سپاهان هستيم تا به صدر جدول برسيم.
•شما در بازى هايى كه درون دروازه بوديد عملكرد خوبى داشتيد اما در چند بازى اخير گلهاى زيادى دريافت كرديد، در اين خصوص توضيح مى دهيد؟
- به هر حال آخر فصل است و طبيعى است كه بدن بازيكنان تحليل مى رود. نمى خواهم گل هاى خورده ام را توجيه كنم اما عملكرد يك بازيكن را در طول فصل مى سنجند نه بازى به بازى. من در بازى هايى كه براى استقلال درون دروازه بودم در ليگ برتر يك باخت داشته ام و در جام باشگاهها نيز يك باخت. به نظر من اين عملكرد خوبى براى يك دروازه بان است.
• چرا استقلال در آسيا خوب نتيجه نمى گيرد؟
- امسال ما با بدشانسى بازى ها را شروع كرديم. هفته اول در حالى كه ميزبان بوديم به مصاف السد رفتيم و مساوى كرديم. شايد اگر اين بازى را مى برديم شرايطمان خيلى بهتر بود. هميشه اولين بازى تأثير زيادى در ادامه بازى ها مى گذارد ضمن اينكه هنوز هم معتقد هستم كه از گروهمان صعود مى كنيم. نمى گويم صددرصد اما تلاشمان را مى كنيم تا به مرحله بعدى راه پيدا كنيم.
• آيا موضوع ترسو بازى كردن استقلالى ها را قبول دارى؟
- تا چند هفته پيش شايد اين طور بوديم اما الان اصلا ترسو بازى نمى كنيم و بازيكنان خيلى خوب حمله مى كنند و شايد يكى از دلايل اين كه بيشتر هم گل دريافت كرديم همين جلو كشيدن بازيكنان در بازيهاى گذشته بوده است.
• پيش بينى ات از ۳ بازى آينده چطور است؟
- كادر فنى رويه خاصى را براى ۳ بازى آينده در نظر دارد و به اميد خدا ۳ امتياز هر ۳ بازى را مى گيريم.
• براى فصل بعد آبى پوش مى مانى؟
- قراردادم پايان فصل تمام مى شود اما هنوز تصميمى نگرفته ام. بايد آخر فصل درباره ماندنم در استقلال صحبت كنيم.
• پيشنهاد هم از تيمى داريد؟
- بله از چند تيم تهرانى و شهرستانى پيشنهاد دارم اما فعلا تمركزم روى بازيهاى استقلال است.
-
مصاحبه فریبا
استقلال دفاعى بازى نمى كند
بهتاش فريبا:به قهرمانى اميد داريم
بهتاش فريبا درباره بازى استقلال مقابل شاهين بوشهر اظهار كرد: بازى سختى با اين تيم داريم و شرايطى آن ها طورى است كه اگر در مقابل ما امتياز بدهند، كار براى آن ها خطرناك مى شود.وى افزود: بازيكنان ما روحيه خوبى دارند و از نظر فنى نيز آماده اند. شاهين بوشهر نيز از وقتى كه اكبر ميثاقيان به تيم آن ها آمده است خوب نتيجه مى گيرند و تا به حال دو برد و يك مساوى كسب كرده اند و براى اين كه جايگاه خود را حفظ كنند احتياج مبرمى به اين سه امتياز دارند.فريبا درباره شرايط تيم استقلال نيز بيان كرد: شرايط خوب است، بعد از برد شيرينى كه مقابل نفت به دست آورديم، روحيه بازيكنان بالا رفته است، در اين بازى به غير از اين كه خوب گل زديم، چند گل را نيز نزديم.وى ادامه داد: بازيكنان ما به غير از هفت هشت دقيقه اول با تمركز بالا كار كردند. به دليل اين كه دير به ما اعلام شد كه بازى ۱۰ دقيقه دير آغاز مى شود در چند دقيقه ابتدايى كمى تمركز نداشتيم. اما در ادامه بازيكنان كم كم گرم شدند و به بازى برگشتند و توانستند دستورهايى را كه كادر فنى و سرمربى در طول هفته داده بودند، اجرا كنند.بهتاش فريبا درباره شرايط جدول و فاصله چهار امتيازى استقلال با صدر جدول عنوان كرد: ما اول تيم خود را نگاه مى كنيم و نتايج خودمان براى خودمان مهم است و با تيم هاى ديگر كارى نداريم، ابتدا بايد امتيازهايمان را جمع كنيم و جايگاهى را كه داريم حفظ كنيم و پس از آن نيم نگاهى به نتايج تيم هاى ديگر داشته باشيم. انسان به اميد زنده است و ما هم به قهرمانى اميد داريم، اما مهم تر از آن حفظ جايگاهمان است.مربى تيم استقلال در ادامه صحبت هايش گفت: بعضى ها مى گويند كه ما دفاعى بازى مى كنيم اما در بازى با راه آهن فرزاد آشوبى شش شوت زده است، چطور مى شود اسم آشوبى را مدافع گذاشت. در هر صورت بايد شرايطى را ايجاد كرد و چون ما فورواردهاى سرعتى داريم بايد براساس آن ها تاكتيك هايمان را اتخاذ كنيم.فريبا از تماشاگران خواست در ورزشگاه حاضر شوند و در اين چند هفته پايانى از تيمشان حمايت كنند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: شرايط جدول بازى ها را حساس كرده است
حنيف عمران زاده مدافع تيم آبى پوشان در خصوص نبود ۲ مهره كليدى استقلال در بازى مقابل شاهين بوشهر گفت: درست است ۲ مهره كليدى خود را در اختيار نداريم چرا كه مجيدى كاپيتان تيم و هدايت كننده تيم ما، در زمين مسابقه است و هوار كه به تازگى در تركيب جا افتاده و مهره اى تاثير گذار است اما به هر حال استقلال نيز بازيكن جايگزين دارد و مى توان اميدوار به پيروزى در اين مسابقه بود. وى در خصوص بازى استقلال مقابل شاهين بوشهر گفت: هيچ تيمى را دست كم نخواهيم گرفت و با تمام قوا به مصاف شاهين خواهيم رفت چرا كه شاهين خطر سقوط را حس مى كند و همين سبب بازى هجومى آن ها خواهد شد چرا كه آن ها براى ۳ امتياز به زمين مى آيند به هر حال شاهين تيم دونده اى است و در زمين خود مقابل ما صف آرايى خواهد كرد و همين كار ما را مقابل اين تيم سخت خواهد كرد. عمران زاده در ادامه تصريح كرد: تيم ما در شرايط مطلوبى به سر مى برد و از نظر روحى - روانى شرايط خوبى داريم و براى كسب ۳ امتياز به بوشهر مى رويم. وى در آخر خاطرنشان كرد: در هنگام ضربات ايستگاهى و كرنرها به جلو رفته و سعى در گلزنى خواهم كرد چرا كه با توجه به شرايط جدول اين بازى از اهميت خاصى برخوردار است و اميدوارم ۳ امتياز كامل اين مسابقه را از آن خود كنيم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده:تيم اميد با سرمربيگرى منصوريان مى تواند به المپيك برود
على فتح الله زاده طى گفت وگويى صحبت هاى جالبى را مطرح كرد كه در ادامه مى خوانيد:
•شرايط استقلال چطور است؟
- اوضاع خوب است، بچه ها خوب تمرين مى كنند تا فردا بازى خوبى مقابل شاهين انجام دهند.
• چقدر به قهرمانى استقلال اميدوار هستيد؟
- ما از اول سال به دليل اينكه دير تيم بسته شد و تمرينات را ديرتر از سايرين شروع كرديم با هدف قهرمانى وارد نشديم و همين كه استقلال تا اين هفته توانسته در رتبه دوم قرار گيرد كار بزرگى انجام داده است. كادرفنى هم تلاش خوبى داشته است. ما از ابتداى فصل قول قهرمانى نداده بوديم اما اكنون كه در كورس هستيم همه تلاش خود را مى كنيم. سپاهان هم بازى هاى سختى دارد. مسابقه اين تيم با پرسپوليس سخت است. در فوتبال همه چيز امكان دارد.
سالى هم كه در ملوان قهرمانى را از دست داديم با تساوى مى توانستيم قهرمان شويم اما باختيم.
• دوست داريد زودتر تكليف قهرمان مشخص شود يا قهرمانى به روز آخر بكشد؟
- به هر حال هيجان در فوتبال خوب است. تماشاگر هم از آن لذت مى برد. براى ما خيلى مهم است كه فردا برنده شويم. اگر مى خواهيم در كورس باشيم بايد در دست پر از بوشهر بازگرديم.
• اما شاهين هم به ۳ امتياز نياز دارد؟
- شاهين تيم خوبى است كه با حضور ميثاقيان به آنها شوك وارد شده است. قطعا مقابل تماشاگران خودى با همه وجود مى جنگند. استقلال هم تيم حرفه اى است و مى داند چطور كار كند.
• برنامه جام حذفى را اعلام نكردند، اين روى كارتان تاثير نمى گذارد؟
- بى تاثير نيست اما كارى هم از دستمان بر
نمى آيد. ما در سه جام درگير هستيم و بازيكنان واقعا خسته هستند به خصوص كه ما فرصت بدنسازى هم در ابتداى فصل نداشتيم.
• براى توضيح در مورد بازى تراكتورسازى به كميته انضباطى رفتيد؟
- هنوز به دست من احضارى نرسيده است.
• تكليف دسوزا چه شد؟
- كميته انضباطى براى او جريمه مالى در نظر گرفته كه به زودى اعلام مى شود.
• قضيه پيشنهاد بشيكتاش به برهانى چيست؟
- آرش در اين مدت بازى هاى خوبى انجام داده كه اگر به همين روند ادامه دهد مى تواند از بين پيشنهادهايى كه به او مى شود يكى را انتخاب كند. او علاوه بر تركيه از يك تيم اتريشى هم پيشنهاد دارد اما تا پايان فصل مذاكره اى نمى شود.
• بار ديگر عضو كميته باشگاه هاى afc شديد. برنامه اى داريد؟
- اين كميته براى توسعه باشگاه هاى حرفه اى در آسيا است و عضوگيرى هم مى كند. من
برنامه هاى خود را به اين كميته مى دهم. همين قدر بگويم فايده حضور در اين كميته براى ايران در سال گذشته كه من و حبيب كاشانى عضو آن بوديم حفظ چهارسهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا بود. اگر ما نبوديم اين سهميه ۳ تيم مى شد.
• خبر داريد يورگن گده از تيم ملى ويتنام پيشنهاد دارد؟
- به من مى گويند »فتح الله زاده دست طلا ». به هر حال بايد صحبت كنيم. اول بايد بازى ها تمام شود و سپس كميته فنى نظرش را در اين باره بگويد.
• شايعه هم شده عليرضا منصوريان قرار است سرمربى تيم اميد شود.
- من خوشحال مى شوم اين اتفاق رخ دهد. او لياقتش را دارد. ما هم كمكش مى كنيم. جايگاه منصوريان بالاتر از اين هاست. تيم اميد با سرمربيگرى منصوريان مى تواند به المپيك برسد.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
مظلومي: حريفان سپاهان تكليف قهرمان ليگ را مشخص ميكنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از تساوي مقابل شاهين گفت: نايب قهرماني دست خودمان است، اما قهرماني استقلال بستگي به عملكرد حريفان سپاهان دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل استقلال در بوشهر مقابل شاهين اظهار داشت: اول از همه بايد بگويم خوشحال هستم كه در جمع دوستانم قرار دارم اما اشاره ميكنم كه اگر اين كنفرانس در هر شهر ديگري برگزار ميشد در آن شركت نميكردم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه بازي دو تيم چگونه پيش ميرفت، گفت: فكر نميكنم نتيجه بدي گرفته باشيم. در آخرين لحظات مجيدي و ملا محمد را از دست دادم و مقابل اين همه تماشاگر موفق شديم يك امتياز بگيريم.
وي افزود: معتقدم جايگاه شاهين اينجا نيست و آنها نفرات خيلي خوبي دارند و من اميدوارم شاهين به خاطر اين همه تماشاگر پرشور در ليگ برتر بماند. اين بازي پر از هيجان بود، چون ما به دنبال صدرنشيني بوديم و شاهين براي نيفتادن از ليگ برتر؛ به همين دليل دو تيم بازي درگيرانهاي انجام دادند و فكر ميكنم نتيجه تساوي عادلانه بود.
سرمربي استقلال در خصوص اينكه برخلاف ساير مسابقات امروز با 2 هافبك نفوذي تيمش را به ميدان فرستاد، گفت: ما تجربه تلخي در دقايق آخر مسابقات گذشته داشتيم و فكر ميكنم تا دقيقه 85 براي سه امتياز جنگيديم. يك امتياز در خانه شاهين بوشهر براي ما خيلي خوب است و اعتراف مي كنم كه تيم ما خسته شده بود و در دقايق آخر كارايي خط حمله پايين آمده بود. هر زماني كه نياز داشتيم از دو هافبك دفاعي استفاده كردهايم، مثل بازي با راهآهن و هر زمان كه نياز بود تيم را هجومي به زمين فرستاديم.
يك امتياز در خانه حريف بهتر از باخت است و ما را در جايگاهمان تثبيت كرد.
مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه با اين تساوي هنوز هم براي استقلال شانسي براي قهرماني متصور هستيد يا نه، گفت: دلايل زيادي براي اينكه ما در رده دوم جدول هستيم وجود داشت. در بعضي مسابقات تيم ما اشكال داشت و مسائل ديگري مثل مصدوميت و داوري نيز تأثيرگذار بود. البته هميشه به داوري احترام مي گذاريم و حفظ جايگاه دومي دست خودمان است، ولي به دست آوردن قهرماني توسط حريفان سپاهان مشخص ميشود و اگر آنها بتوانند سپاهان را شكست دهند ما هم شانس داريم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه نقاط ضعف شاهين بوشهر عنوان كرد: آنها از نيمكت خوبي برخوردارند و از ابتداي فصل به دليل بدشانسي روشنگر دروازهبان خود را از دست دادند. در بازي رفت هم بازي خوبي انجام دادند و من هميشه بازيهاي بوشهر را دنبال ميكنم، ولي فكر ميكنم ميثاقيان در 4 مسابقه نتايج خوبي كسب كرده است.
خبرنگار خبرگزاري فارس از سرمربي استقلال پرسيد، قرار بود در ابتداي فصل شما سرمربي شاهين شويد و چرا اين اتفاق نيفتاد و مظلومي در پاسخ گفت: من دوست داشتم كه هدايت اين تيم را قبول كنم ولي شاهين مشكلات مالي دارد و آقاي كنگاني به من هميشه لطف داشته است. اعتقاد دارم بايد به اين تيم مردمي كمك شود.
همان خبرنگار در ادامه خطاب به مظلومي گفت كه اگر مشكلات مالي حل شود به شاهين ميآييد و مظلومي در پاسخ با خنده گفت: شايد اگر يك روز همه چيز آماده شود به اين تيم بيايم.
سرمربي استقلال درخصوص بازي هفته آينده تيمش مقابل السد اظهار داشت: فشردگي مسابقات بسيار سخت است و اين مسئله براي هر 4 نماينده ما ايجاد مشكل كرده است. فكر ميكنم همه در حال ضربه خوردن از اين برنامهريزي هستند، چون امشب بازي كرديم و فردا صبح بايد به تهران بياييم ضمن آنكه يكشنبه هم بايد به قطر برويم و مقابل تيم حرفهاي السد بازي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس خبرنگاران بوشهري در پايان نشست خبري در خصوص حركت برهاني و درگيري او با ايوان پتروويچ سؤال كردند كه سرمربي تيم استقلال با كنايه خطاب به آنها گفت: منظورتان همان صحنهاي است كه ميثاقيان اجازه نداد آرش توپ را پرتاب كند؟ اگر ليزر و فحاشي به تيم ما جوانمردانه است كه شما هم در خصوص حركت برهاني صحبت كنيد. ديديد كه از ابتداي مسابقه چقدر عليه برهاني فحاشي كردند. اگر آرش برهاني بازيكن حرفهاي بود در آن صحنه خود را به زمين ميزد تا پتروويچ اخراج شود.
-
مصاحبه عمران زاده
عمرانزاده: اخراج هم نميشدم سر تمرين نميرفتم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر اخراج هم نميشدم خودم سر تمرين نميرفتم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حنيف عمران زاده در ديدار روز گذشته مقابل شاهين در اعتراض به نيمكت نشيني خود به جايگاه ويژه رفت و روي نيمكت ننشست. اين مسئله باعث شد كادرفني استقلال به اين بازيكن پيغام دهند كه امروز در تمرين شركت نكند.
عمران زاده در گفت و گويي كوتاه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص تصميم كادرفني مبني بر حضور وي در كميته انضباطي و اينكه حق ندارد تا مشخص شدن تكليفش در تمرينات استقلال حاضر شود، اظهار داشت: فقط اين را بگويم كه اگر اخراجم هم نمي كردند خودم سر تمرين نمي رفتم.
وي افزود: تمام صحبت هايم را با فتح الله زاده انجام مي دهم و مشكلاتم را با او در ميان مي گذارم
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحي فردا به قطر ميرود، برهاني هم همسفر آبيها شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال پس از 2 جلسه فيزيوتراپي فردا شب به قطر ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، سيدمهدي سيدصالحي كه امروز هم در تمرينهاي استقلال شركت نكرد و فقط به تماشاي عملكرد بقيه پرداخت، فردا صبح با بقيه تيم راهي قطر نخواهد شد.
سيدصالحي فردا دو جلسه در كلينيك استقلال فيزيوتراپي ميكند و يكشنبه شب به تنهايي سوار هواپيما شده و خود را به دوحه ميرساند.
* آرش برهاني با استقلال به قطر ميرود. در حالي كه برهاني به دليل سه اخطاره بودن نميتواند استقلال را مقابل السد همراهي كند اما به دستور پرويز مظلومي اين بازيكن عليرغم محروميتش از مسافران قطر خواهد بود. سرمربي استقلال تاكيد دارد برهاني با حضور در قطر بايد به انجام تمرينات اختصاصي و بالا بردن آمادگي را در دستور كار قرار دهد.
ديگر محروم استقلال در اين بازي حنيف عمران زاده است.
* كاروان استقلال بامداد فردا ساعت 3 در فرودگاه حاضر مي شود و ساعت 6 صبح فردا به سمت دوحه پرواز مي كند. اين تيم روز سه شنبه با السد قطر روبرو مي شود.
-
مصاحبه عمران زاده
عمرانزاده: از جريمهام ناراحت نيستم، اما با فتحاللهزاده صحبت ميكنم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از 25 ميليون توماني كه جريمه شدم، ناراحت نيستم، اما با سرپرست باشگاه صحبت خواهم كرد.
حنيف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد راي كميته انضباطي اظهار داشت: در جلسه حرف هايم را زدم و در نهايت باشگاه تصميم گرفت كه 25 ميليون تومان مرا جريمه كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه از رفتار انجام شده توسط وي در بازي با شاهين و نشستن روي سكوها پشيمان نيست، عنوان كرد: آن زمان فكر مي كردم كه كارم درست بوده است.
مدافع استقلال در مورد اينكه همه مدافعان اين تيم مدعي بازي هستند، گفت: به نظرم كل تيم استقلال مدعي بازي كردن هستند و اين فقط مختص خط دفاع نيست. من هيچ كسي را دستكم نمي گيرم.
عمران زاده در مورد شايعه جدايي اش از استقلال گفت: تا پايان فصل يك ماه ديگر باقي مانده و بايد ديد چه اتفاقاتي رخ مي دهد. استقلال اولويت من است و دوست دارم در اين تيم بمانم.
اين بازيكن در مورد مبلغ جريمه اش گفت: از اين جريمه ناراحت نيستم و با فتح الله زاده صحبت مي كنم. سعي مي كنم با بازي هايي كه انجام مي دهم اين جريمه را جبران كنم و فتح الله زاده من را ببخشد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
براى حجازى دعا كنيد
على فتح الله زاده: نايب قهرمانى هم كار بزرگى است
على فتح الله زاده بر اين باور است با توجه به وضعيتى كه براى اين تيم در ابتداى فصل به وجود آمد كسب نايب قهرمانى هم مى تواند«كار بزرگى»باشد. سرپرست باشگاه استقلال در مورد مسائل مختلف از جمله وضعيت استقلال در اول فصل و برنامه اى اين تيم براى فصل آينده صحبت كرد. متن گفت و گو با فتح الله زاده در ادامه خواهد آمد:
•جمع بندى شما از اتفاقات و نتايج اين فصل استقلال چيست؟
- استقلال در شرايط خاص و بحرانى وارد ليگ شد. در حالى كه شش - هفت روز بيشتر براى بازيكن گرفتن وقت نبود ما به استقلال آمديم. همچنين ۱۵نفر از بازيكنمان هم قراردادشان تمام شده بود، يعنى پنج بازيكن داشتيم كه وارد ليگ شديم. هم هواداران و هم خود ما معتقد بوديم كه پنجم يا ششم جدول شويم، خيلى نتيجه خوبى گرفته ايم. دلايلش هم فنى است. هم بازيكن نداشتيم و هم انيكه زمان لازم براى انجام يك كار تخصصى مانند بدنسازى به طور كامل در اختيار كادر فنى نبود. حدود ۴۵ تا ۵۰ روز زمان لازم است تا يك دوره بدنسازى خوب انجام شود كه يك تيم بتواند ليگ و جام حذفى را تحمل كند. با اين وضعيت شروع به كار كرديم و خيلى از دوستان هم نمى پذيرفتند كه مسووليتى را داشته باشند، چون آدم عاقل حاضر نمى شود در اين شرايط كار كند. در آن شرايط هيچ كس را نداشتيم. آشوبى، مى داودى و مبعلى بازيكنانى بودند كه هر سه خواهان زيادى داشتند. به عنوان مثال سپاهان به شدت خواهان مى داوودى بود و مبعلى هم همين طور. يعنى ما نمى دانستيم كه اين سه بازيكن را داريم يا نداريم. بر فرض اينكه اگر اين سه نفر را نداشتيم تيم ما شايد نمى توانست حتى ششم شود. هيچكس ريسك نمى كرد و به هر مربى كه مى گفتيم مى گفت آبرو دارم. در واقع با اين شرايط جلو آمديم. از اول هم گفتيم كه سهميه ليگ قهرمانان را مى خواهيم. درست است كه به مربى گفتيم سهميه مى خواهيم اما فكر مى كنم اگر دوم هم بشويم كار بزرگى انجام داده ايم. ما در مقايسه با تيم هايى كه ميلياردى هزينه كرداند بهتر عمل كرديم. به هر حال تلاش مى كنيم كه از اول تا سوم پايين تر نياييم و تيممان را براى سال آينده قدرتمند كنيم.
•تا چه اندازه بازيكنان و كادر فنى براى فصل بعد ثابت مى مانند؟
- با پرويز مظلومى قرارداد دوساله داريم و قضيه سرمربى مشخص است . اما در مورد بازيكنان بايد بگويم ۹۵ درصد اسكلت تيم را حفظ مى كنيم چون آنها خوب هستند. يكسرى نواقص داريم و فكر مى كنم دو، سه بازيكن را به تيم اضافه كنيم. دو بازيكن خارجى را به طور ويژه خواهيم ديد مثل جان واريو و ادينيو تا روى بازيكنان خارجى حساب ويژه اى داشته باشيم. روى اين دو بازيكن نظر داريم. اگر توانستيم كه جذب شان مى كنيم اما اگر نشد دو بازيكن خارجى در حد ادينيو و جانواريو را به خدمت خواهيم گرفت. در اول فصل فرصت نداشتيم و حتى يك بازيكن خارجى ما ساعت ۱۰ شب آمد و ۱۲ شب ثبت كرد ولى الان بازيكنان را آناليز كرده ايم و بازيكنان بزرگى مدنظر ما هستند. اگر خدا بخواهد با بازيكنان خوبى ثبت خواهيم كرد.
• كار هيات مديره استقلال به كجا كشيده شد؟
- كارها انجام شده و سعيدلو منتظر است كه اعلام كند. خودم را در حاشيه هيات مديره وارد نمى كنم. ما مسوول هستيم وكارمان را مى كنيم اگر هيات مديره را معرفى كنند با آنها كار مى كنيم و اگر معرفى نكردند خودمان كار را انجام مى دهيم. به هر حال اين كار هم لازم است و به موقع انجام مى شود. در حال حاضر كارها را انجام مى دهم كه عقب نمانيم.
• درست است كه اعضاى هيات مديره سابق به afc معرفى شدند؟
- در اساسنامه وجود دارد تا زمانى كه هيات مديره جديدى نيايد اعضاى قبلى معرفى مى شوند.
• چطور مى شود از پتانسيل حدود ۱۱ نفر ايرانى در كميته هاى afc استفاده كرد؟
- هميشه گفته ام هر چه در afc پايگاه داشته باشيم فوتبالمان رشد مى كند. نه تنها در afc بايد تلاش كنيم بلكه بايد در فيفا هم عضو داشته باشيم. خود من هم از روزى كه آمده ام با تمام مشكلاتى كه داشتيم خيلى جدى وارد شدم و در تمام جلسه هاى afc شركت كردم. به جرات مى توانم بگويم كه اگر اين حضور نبود امسال سهميه مان به سه عضو كاهش پيدا مى كرد. با طراحى و پيشنهادى كه بنده دادم و عزيز محمدى از آن دفاع كرد موجب شد سهميه ها را نگه داريم. اين سهميه ها خيلى موثر است، قطعا چون آن سال اواخر كار ما بود در همان حد مى توانستيم كار كنيم اما براى چهارسال آينده هم براى باشگاه هاى حرفه اى آسيا و هم باشگاه هاى خودمان برنامه داريم. حرف ما هم در afc مورد پذيرش قرار خواهد گرفت. چون حرفها حرفهايى حرفه اى است.
• بمب فتح الله زاده براى فصل آينده چيست؟
- فعلا داريم بمب ها را انتخاب مى كنيم. الان وقت اين كار است.
• قضيه پيشنهاد تيمهاى ترك و اتريشى به برهانى به كجا كشيده شد؟
- واقعيت اين است كه تاكنون پيشنهاد رسمى به ما نرسيده و منتظر هستم دوستانى كه او را خواسته اند و يك تيم اتريشى هم كه پيشنهاد داده است به صورت مكتوب پيشنهاد خود را بدهند كه هر وقت به ما رسيد مذاكره كنيم و هر چه به صلاح باشگاه و برهانى باشد را انجام دهيم.
•زمانى اختلاف هايى بين باشگاه استقلال و منصوريان بود. در حال حاضر نظر شما درباره انتخاب او به عنوان سرمربى تيم ملى اميد چيست؟
- هيچ وقت بين باشگاه و منصوريان اختلافى نبوده است. بعضى وقتها گله مندى هايى بوده كه طبيعى است. به شخصه خوشحالم كه منصوريان به عنوان سرمربى تيم ملى اميد انتخاب شده است. او هم خوشنام است و هم محبوب و فنى. فكر مى كنم كه مى تواند مثمرثمر باشد. مطمئن هستم با حضور منصوريان تيم اميد به مسير خوبى خواهد رفت و به عنوان يك استقلالى از اين انتخاب خوشحالم و به آقاى منصوريان تبريك بگويم.
• اين نگرانى وجود دارد كه منصوريان مقابل عراق نتيجه نگيرد و بسوزد!
- بايد واقع گرا باشيم و ببينيم كه چه چيزى داريم و چه چيزى مى خواهيم. نبايد اين طور باشد كه به خاطر دو بازى او را بياوريم. بايد برنامه اى فكر كنيم. بايد براى چهارسال آينده فكر كنيم كه چه چيزى به ما مى دهد. اگر او را براى دو بازى بخواهيم، اينطور فوتبال ما پيشرفت نمى كند.آخرين بارى كه در رقابت هاى باشگاهى قهرمان آسيا شديم سال ۷۱ بود كه سال ها از آن قهرمانى مى گذرد و هنوز نتيجه نگرفته ايم ولى هر سال مربى و مدير عوض كرديم. چهارسال به يك مربى فرصت بدهيد تا ببينيد چه كار مى كند. نهايتا انتظار قهرمانى در آسيا ما بيست و پنج سال مى شود ولى اگر از آن روز چهارسال فرصت مى داديم حتما در يك دوره قهرمان مى شديم. از اين همه عوض كردن ها چه نتيجه اى گرفته ايم؟ آنهايى كه از ما ضعيف تر بودند به كجا رسيدند و ما كه قوى هستيم در كجا قرار داريم. فوتبال كف هايى دارد، بايد آنها را حفظ كرد. كف حضور مديرعامل چهارسال و مربى دوسال است. اينها را رعايت نمى كنيم و گاهى اوقات با پنج، شش بازى نيمكت را عوض مى كنيم. كارشناسان بايد در اين باره بسيار بنويسند و دفاع كنيم و ثبات بياوريم. ثبات مديريت نباشد اتفاقى نمى افتد. بر فرض به فتح الله زاده نامى چهارسال فرصت بدهيم، اگر نتوانست نتيجه بگيرد او را كنار بگذاريم. در اين ده سال سكوهاى استقلال و پرسپوليس را چطور تقسيم كرده ايم؟ در حال حاضر سكوهاى يك دست پرسپوليس را بين عابدينى، غمخوار، خطيب، كاشانى، برادران انصارى فرد و مصطفوى تقسيم كرده ايم. درفاصله هفت، هشت سال اين سكوها را بين هشت نفر تقسيم كرده ايم. اينها التهاب مى آورد، قدرت نمى آورد. استقلال هم مانند پرسپوليس. بنابراين بايد واقع گرا باشيم.
• وضعيت ناصر حجازى چطوراست؟
- حجازى كمى مريض است اما به نظرم بد نيست و تا آخر امسال خبرهاى خوشى مى رسد. او روبه بهبودى است. از شما مى خواهم براى او دعا كنيد و از كسانى كه اين مصاحبه را مى خوانند هم خواهش مى كنم براى او دعا كنند.
-
مصاحبه نامجو مطلق
بازى تهاجمى السد استقلال را به لاك دفاعى فرو برد
بازى بسيار جذاب و تماشايى را از ۲ تيم استقلال و السد شاهد بوديم اما بازى ۲ نيمه متافوت داشت نيمه اول اين مسابقه را استقلال با برنامه آغاز كرد و به خوبى از موقعيت هايش استفاده كرد در مواقع لزوم هافبك ها به مهاجمان اضافه و موقعيت هاى خطرناكى را ايجاد مى كردند و با انجام يك بازى بسته راه نفوذى السدى ها را بسته و با هوشيارى مهاجمان و تكنيك هاى فردى مجيدى به ۲ گل رسيدند اما با شروع نيمه دوم همه چيز عوض شد، السد كه چيزى براى از دست دادن نداشت دست به يك بازى همه جانبه زد.خيلى از كارشناسان عقيده دارند استقلال به دليل يك بازى تدافعى ۲ گل دريافت كرد اما به شخصه عقيده دارم اين بازى تهاجمى السد بود كه سبب شد تا به خودى خود تيم استقلال عقب كشيده و رو به بازى تدافعى آورد و همين باعث شد السد با يك بازى شناور زيبا از عمق دفاع استقلال حركت كرده، هافبك هاى استقلال را از بازى خارج كردند و به خوبى موقعيت هاى فراوانى را از آن خود كرده و ۲ گل را جبران كنند استقلال در نيمه دوم با انجام حفظ توپ وسرعت دادن به بازى توانايى حفظ ۲ گل را داشت و مى توانست در ضد حملات با استفاده از سرعت مهاجمانش كندى خط دفاع السد بازى را به نفع خود تمام كنند و حتى به گل هاى زيادى دست پيدا كنند اما بى دقتى استقلال اين شانس را از آن السدى هاى كرد تا آن ها به راحتى به دروازه ما نزديك شده و ۲ گل خورده شان را جبران كنند البته ناگفته نماند نتيجه تساوى براى استقلالى ها نتيجه بدى محسوب نمى شود اما به هرحال با توجه به برد ۲ بر صفر استقلال در نيمه اول اين نتيجه به هيچ عنوان براى هواداران راضى كننده نيست.
به شخصه عقيده دارم مشكل استقلالى ها تنها مشكل روحى - روانى است و همين مشكل سبب شده تا استقلال نتواند از گل هاى زده اش حفاظت و به راحتى ۲ گل دريافت كند و بازى برده را با تساوى عوض كند در صورتى كه نه كادر فنى نه بازيكنان هيچ كدام علاقه اى به خوردن گل ندارند اما نداشتن روحيه مناسب سبب شده تا استقلالى ها نتوانند گل هاى زده شان را حفظ و بازى را به راحتى از دست ندهند. ضمن اينكه تعويض هاى كادر فنى استقلال تاثيرى در روند مسابقه نداشت اما ناگفته نماند كه اين مربى تيم است كه براساس شناخت بازيكن در طول تمرين و تمام اين تغييرات با هدف تاكتيكى است اما به هر حال در بازى سه شنبه شب به هيچ عنوان شاهد تغيير در روند استقلال نبوديم.استقلال در بازى مقابل السد ۲ امتياز حساس را از دست داد و همين ۲ امتياز كار تيم را به اما و اگر كشاند استقلال ضمن چشم داشت به بازى هاى حريفانش بايد به طور قطع بازى مقابل النصر را ببرد و اكنون مى توان گفت تنها روى كاغذ شانس دارد اما هنوز چيزى مشخص نيست و مى توان اميدوار به صعود استقلال بود ضمن اينكه بايد به فرهاد مجيدى نيز تبريك گفت چرا كه با ۲ گلى كه در بازى السد به ثمر رساند و به راحتى با اشتباه مدافعان از بين رفت توانست تا اين مقطع عنوان آقاى گلى را از آن خود كند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: قلعه نويى به جاى تهمت مدرك مذاكره باجانواريورا ارائه كند
على فتح الله زاده، در مورد تساوى ۲ بر ۲ روز سه شنبه استقلال مقابل السد قطر اظهار داشت: بچه ها در اين مسابقه زحمت خود را كشيدند و مقابل تيمى مثل السد ۲ گل زدند اما در ادامه ما بى دليل ۲ گل دريافت كرديم.
وى در پاسخ به اين سطال كه چرا تاكنون فكرى به حال حفظ نتيجه در استقلال نشده، عنوان كرد: فكر شده، اما فكر بايد در زمين پياده شود. وقتى استقلال ۲ گل مى زند نبايد همانطور ايستاد و كارى نكرد. اكنون مثل سابق نيست كه فقط با زدن ۲ گل خيالمان راحت شود. حريفان حرفه اى شده اند و براى جبران نتيجه فشار مى آورند. من حرفم اين است كه وقتى ۲ گل مى زنى، بايد باز هم حمله كنى و در آن شرايط نتيجه را حفظ كنى.
وى افزود: البته در بازى ديروز ۲ پنالتى هم براى استقلال گرفته نشد. ظاهرا چه در ايران و چه در خارج براى استقلال گرفتن پنالتى براى استقلال ممنوع شده و براى ما پنالتى نمى گيرند.
سرپرست باشگاه استقلال با تاكيد بر اينكه حفظ نكردن نتيجه در اين تيم يك مشكل است، ادامه داد: چيزهايى در تيم است كه فنى است و فكر مى كنم كادر فنى بايد در مورد آن توضيح بدهد. من بعد از بازى با چند بازيكن صحبت كردم و آنها مى گفتند دليل عدم حفظ نتيجه عقب كشيدن تيم است. تيم السد ۲۰ دقيقه توفانى به استقلال فشار آورد و ما مانده بوديم و نگران اين بوديم كه هر آن گل سوم را دريافت كنيم و خدا را شكر يك امتياز را گرفتيم.
فتح الله زاده افزود: من هم دوست ندارم كار استقلال به اما و اگر بكشد، اما ما تيمى هستيم كه تازه بسته شديم و با اين حال در ليگ برتر و جام حذفى حضور فعال داريم. اين تيم بدنسازى كامل نشده و بچه ها واقعا خسته هستند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد وضعيت ناصر حجازى كه در بيمارستان كسرى بسترى است، گفت: روز گذشته تلفنى با او صحبت كردم و امروز هم ملاقات كوتاهى با او خواهم داشت. فقط همه ما بايد براى حال حجازى دعا كنيم. فتح الله زاده در مورد احضار به كميته انضباطى تصريح كرد: من قبل از سفر به قطر صحبت هايم را با شريفى انجام دادم و فكر مى كنم كم لطفى دوستان بوده كه ما را احضار كردند. در ۷ بازى حق استقلال خورده شده است. آيا اين انصاف است كه در مورد اشتباهات داورى هم ما بايد جوابگو باشيم! وى درباره گلايه هاى اميرقلعه نويى نسبت به صحبت با جانواريو كه با سپاهان قرارداد دارد، گفت: اميرخان اگر مدركى دارد كه باشگاه استقلال با جانواريو صحبت كرده، ارائه دهد. نمى شود با شنيده ها تهمت زد.ما اگر بخواهيم با جانواريو مذاكره كنيم بايد با مدير برنامه هاى او صحبت كنيم. مى توانيد از مدير برنامه هاى او بپرسيد كه تاكنون باشگاه استقلال اقدامى براى مذاكره كرده است يا خير . وقتى مى دانيم بازيكنى قرارداد دارد، هيچ وقت سراغش نمى رويم. من از ساكت انتظار داشتم جلوى اين توهين ها و تهمت ها را بگيرد.
-
مصاحبه پرویز مظلومی
النصر را ببريم، صعود مى كنيم
مظلومى: آقايان يادشان رفته قبل از پايان فصل بازيكنان ما را هوايى كردند
پرويز مظلومى ، سرمربى استقلال طى گفت و گويى، صحبت هاى جالبى انجام داد كه ماحصل آن را در ادامه مى خوانيد :
•استقلال در قطر به تساوى ۲ بر ۲ دست يافت. در مورد بازى صحبت مى كنيد؟
- ما قصد داشتيم در دقايق پايانى بازى را حفظ كنيم، اما در بعضى دقايق تا باخت هم پيش رفتيم. همين جا بايد از دكتر نوروزى و كادر پزشكى تشكر كنم كه هوار محمد و سيدصالحى را به اين بازى رساندند. البته فرهاد مجيدى هم مصدوم بود اما به اين بازى رسيد.
•بعد از اين بازى هم انتقادات زيادى به بازى استقلال در نيمه دوم شد و اكثر رسانه ها اظهار داشتند كه مظلومى نيمه مربيان را با باخت پشت سر گذاشت.
- اين موضوع واقعا براى من جاى سوال دارد كه مگر نيمه اول، نيمه مربى نيست؟ من كتمان نمى كنم در نيمه دوم غفلت كرديم و گل خورديم. بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه هجومى بازى كنيد و من اگر يك هافبك دفاعى ديگر را به زمين مى فرستادم آن وقت برخى رسانه ها كه مى خواهند افراد خاص را روى كار بياورند شروع به انتقاد مى كردند. السد يكى از بهترين تيم هاى آسياست كه خلفان ابراهيم يكى از بهترين بازيكنان آسيا را دارد. اگر در دقايق پايانى دو تك به تك بازيكنان ما خراب نمى شد آن موقع همه مى گفتند مظلومى نيمه مربيان را برد. هر چند كه داور هم نسبت به ما كم لطف بود.
• چقدر براى استقلال شانس صعود قائل هستيد؟
- ما اگر النصر را ببريم قطعا صعود خواهيم كرد.
•چه درخواستى از هواداران براى بازى با النصر داريد؟
- اميدوارم كه بيايند و ما را در اين بازى حساس حمايت كنند. اگر آنها نيايند نمى دانم به چه چيزى بايد دلخوش باشيم.
•اگر به بازى رفت و برگشت مقابل السد دقيق شويم مى بينيم كه استقلال مى توانست برنده هر ۲ بازى باشد.
- السد در هر دو بازى اسير ما بود و در حالى كه بايد ۶ امتياز از آنها مى گرفتيم فقط دو امتياز گرفتيم.
•راستى بحث كارشناسى داورى بازى استقلال و شاهين بوشهر را ديديد؟
- وقتى صحنه اى به نفع استقلال باشد آن آقا اين را در اول برنامه اش نشان مى دهد اما اگر به ضرر استقلال باشد آن را آخر برنامه نشان مى دهد و مانورى هم روى آن نمى دهد. من نمى دانم چه هيزم ترى به آنها فروخته ام. دوست ندارم در مورد داورى صحبت كنم، اما بايد الان در كورس قهرمانى مى بوديم چون امتيازات داورى به ما ضرر زد.
•بعد از بازى و در تماس با اكثر كارشناسان داورى مشخص شد اكثر آنها بازى را نديده اند.
- اگر داورى به ضرر استقلال باشد همه بازى را ديده اند و كارشناسى هم مى كنند اما اگر داورى به نفع استقلال باشد داوران يا در جاده هستند و يا موبايل هايشان آنتن نمى دهد!
•باشگاه هاى سپاهان و مس هم طى روزهاى اخير صحبت هاى زيادى در مورد مذاكره استقلال با بازيكنان اين تيم ها مطرح كرده بودند. در اين خصوص چه توضيحى داريد؟
- ما هيچ مذاكره اى نداشته ايم چون حرفه اى هستيم. مثل بعضى از تيم ها نيستيم كه قبل از پايان فصل با بازيكنان قرارداد ببنديم! البته الان در فوتبال رابطه ها زياد شده و قبل از پايان فصل به بازيكن مى گويند به فلان تيم مى بريمت. ما هنوز مدير نقل و انتقالات را انتخاب نكرده ايم و اين مسائل مطرح شده نه در شان من است و نه در شان فتح الله زاده. ضمن اينكه من هم هنوز ليستى به باشگاه ارائه نداده ام. همچنين آقايان يادشان رفته سال پيش بازيكنان ما را از استقلال گرفتند.
•قاضى شريفى هم از كميته انضباطى استعفا دادند.
- به ايشان خسته نباشيد مى گويم و اميدوارم فرد جديدى كه روى كار مى آيد موفق باشد.
•ناصر حجازى هم در بستر بيمارى است.
- براى ايشان دعا مى كنم و در اولين فرصت به ملاقاتشان خواهم رفت.
-
مصاحبه مظلومى
مظلومي: وقتي ميبريم موبايل آقايان كارشناس خاموش است
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: هنگامي كه بازيهايمان را ميبريم موبايل آقايان كارشناس خاموش است.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ضمن گلايه از انتقاداتي كه در ديدار مقابل السد از وي شده است، عنوان كرد: مگر در كشوري كه بايد مقابل نماينده آن بازي كنيم استقلال بايد يكپارچه حمله باشد؟ در اين مسابقه پنالتي تيم ما گرفته نشد و بيخود و بيجهت عقب كشيديم. ضمن اينكه خيليها كه انتقاد ميكنند 2 موقعيت صددرصد گل استقلال بعد از گل تساوي السد را نديدند.
وي تصريح كرد: بعد از مدتها از لوئيز استفاده كردم اما خيليها اصلا نميدانند كه اسماعيل شريفات مصدوم بود. اعتقاد دارم نتيجه مساوي در كشور قطر نتيجه خوبي بود هر چند كه بايد از اين بازي 3 امتياز را ميگرفتيم.
مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه چرا استقلال در نيمه مربيان عقب ميكشد و در اين فصل بارها اتفاق افتاده كه بازي برده را با تساوي عوض كرده، گفت: باور كنيد من به دنبال فوتبال تدافعي نيستم. برويد از بازيكنانم بپرسيد كه در رختكن به آنها چه گفتم. به آنها گفتم دنبال گل سوم باشيد اما حريف فوق العاده فشار ميآورد و تيم ناخودآگاه عقب ميرفت.
مظلومي ادامه داد: قيمت يك بازيكن السد با تمام هزينههاي باشگاه استقلال برابري ميكند. كيتا بازيكني است كه خيلي از تيمها آرزوي داشتن چنين بازيكني را دارند. من دستور عقب نشيني ندادم. در بعضي مواقع قبول ميكنم كه انسان جايز الخطا است و ممكن است من هم دچار اشتباهاتي باشم اما در بازي با السد هيچ يك از اعضاي كادر فني از بازيكنان نخواستند كه عقب بكشند. متاسفانه هر حركتي ميكنم انتقاد ميكنند. آقايان نميگويند شايد اگر من آشوبي را نميآوردم گل سوم را هم ميخورديم و حتي اميدمان را براي صعود از دست ميداديم.
وي در ادامه گفتوگو با فارس با اشاره به اينكه بعد از دريافت گل تساوي با تغيير تاكتيك تيمش را جمع و جور كرد، يادآور شد: بايد بعد از آمدن آشوبي گل سوم و چهارم را هم ميزديم. آيا آن تعويضها مثبت نبود؟ من هيچ وقت توپ را به زمين كسي نمياندازم و بارها شده باخت را به گردن گرفتم اما برخي از انتقادات واقعا ناجوانمردانه است. هنگامي كه استقلال ميبرد موبايل آقايان كارشناس خاموش است اما وقتي كه استقلال يك تساوي ميگيرد همه آقايان گوش به زنگ هستند تا انتقاد كنند.
مظلومي خاطرنشان كرد: شما باور نميكنيد كه گلويم بيرون زمين پاره شد از بس كه داد زدم و به بازيكنانم گفتم جلو بازي كنيد.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه اگر با نتيجه ديدار السد و پاختاكور، استقلال حذف ميشد چه اتفاقي ميافتاد، گفت: اگر حذف ميشديم حسرت بازيهاي گذشته را ميخورديم اما بايد بگويم بعضي بازيكنان فكر ميكنند بازي تمام شده است. استقلال مقابل پاختاكور و پرسپوليس برابر بنيادكار طوري بازي را واگذار كردند كه باور خودمان هم نميشود. آنها 10 سال ديگر هم نميتوانستند ما را شكست دهند مگر با اشتباه خودمان.
مظلومي تاكيد كرد: هر چه ميشود به گردن مربي است و آقايان ديگر هيچ چيز را نميبينند. دقيقه 94 بازي پرسپوليس و بنيادكار مهاجم، توپ را گل نميكند و همان توپ برميگردد و وارد دروازه نماينده ايران ميشود. آيا اين تقصير علي دايي است؟ اگر مهاجم تيم من از دقيقه 70 به بعد 2 موقعيت صد در صد گل را از دست ميدهد اين تقصير من است يا بايد خودم به داخل زمين بروم و گل بزنم؟!
وي در خصوص اينكه در صورت شكست النصر بايد به مصاف ذوب آهن بروند، گفت: همين طور است و بايد با نماينده ديگر كشورمان بازي كنيم اما حالا به فكر آن بازي نيستم و تنها به ديدار با النصر در تهران فكر ميكنم.
مظلومي در خصوص اينكه برخي اتفاقات و مسائل باعث شده استقلال هم اكنون در رده دوم جدول ليگ برتر باشد، به فارس گفت: اگر شما بررسي كنيد به اين نتيجه ميرسيد كه تيم ما بايد هم اكنون صدرنشين ليگ برتر باشد. نميدانيد چه بلايي بر سر تيم ما آوردند. شايد در نيم فصل دوم 9 امتياز را به خاطر اشتباهات داوري از ما گرفتند. من چگونه بايد با اين مسائل كنار بيايم؟
مظلومي يادآور شد: مثل برخي تيمها نيستيم كه هوادارانمان خودجوش عليه داوري شعار بدهند. ديگران بيانيه و شعارهاي خود جوش ميدهند اما در برنامههاي تلويزيوني به آنها رسيدگي ميشود. استقلال ميبرد ولي بازياش آخرين ساعات شب كه نزديك صبح است پخش ميشود اما فقط كافي است استقلال ببازد يا مساوي كند. آن وقت بازي تيم ما اولين بازي پخش ميشود. به اعتقاد من اينها شيطنت است.
وي در خصوص بازگشت عمران زاده به تمرينات گفت: اين بازيكن در تمرينات ما شركت كرده و قول داده كه سرش را پايين بيندازد و تمرين خود را انجام دهد.
سرمربي استقلال در خصوص بازار گرمي كه در آخر فصل توسط بازيكنان انجام ميشود، به فارس گفت: آخر فصل هميشه اين مشكلات هست و بازيكنان تصور ميكنند ما مربياني كه موي خود را در اين فوتبال سفيد كردهايم چيزي نميدانيم. همه ميخواهند در بازيهاي آخر فصل بازي كنند كه نرخشان بالا برود ولي در تيم استقلال از ابتدا اين شعار ما بوده كه اگر كسي حقش حضور در زمين و بازي كردن بود، به ميدان برود و هيچ تبعيضي بين ديگران قائل نشديم.
مظلومي در خصوص اينكه سرمربي تيم ملي به بازيكنان پس از پايان ليگ استراحت 10 روزه داده گفت: به نظر من تصميم كيروش درست بود چون خيلي از اين بازيكنان فوتبالزده شده و خسته هستند.
سرمربي استقلال ضمن درخواست از هواداران استقلال مبني بر حضور پرشور در مقابل چهارشنبه هفته جاري با النصر عربستان در ورزشگاه آزادي گفت: تماشاگران ما ميتوانند با حضور يكپارچه در ورزشگاه باعث صعود تيم محبوب خود شوند.
مظلومي در پايان گفتوگو با فارس ابراز اميدواري كرد حال ناصر حجازي زودتر بهبود يابد.
-
مصاحبه جباری
جباري: ميتوانستيم زودتر از اين صعودمان را قطعي كنيم
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: در خيلي از بازيها فرصتهايي را از دست داديم و ميتوانستيم زودتر از اين صعود خود را به دور بعد قطعي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري در حاشيه تمرين استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سخت و حساسي را مقابل النصر پيش رو داريم. فكر ميكنم يكي از عوامل موفقيت ما در بازي روز چهارشنبه حضور تماشاگران باشد كه از تيم ما حمايت كند. ما در خيلي از بازيها فرصتهايي را از دست داديم كه كار به اينجا كشيد و ميتوانستيم زودتر از اين صعود خود را به دور بعد قطعي كنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا استقلال توانايي صعود به مرحله بعد را دارد گفت: ما در تمام بازيهاي آسيايي خود چه داخل و چه خارج از خانه ميتوانستيم برنده باشيم و موقعي كه در خانه حريف بازي ميكرديم از آنها پيش بوديم. با دقت ميتوانيم در بازي روز چهارشنبه به هدف خود برسيم.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحي: براي بازي با النصر توجيه شدهايم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: براي ديدار برابر النصر توجيه شدهايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، سيد مهدي سيد صالحي در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: اين آخرين مسابقه ما در مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا محسوب ميشود و بايد تمام تلاش خود را به كار ببنديم تا فوتبالمان را به رخ عربها بكشيم. بازي روز چهارشنبه آخرين فرصت ما براي صعود محسوب ميشود.
مهاجم استقلال ادامه داد: اميدوارم هواداران روز چهارشنبه ما را تنها نگذارند و با حمايت و حضور خود زمينه ساز صعود استقلال به دور بعد مسابقات شوند.
سيدصالحي با اشاره به آخرين وضعيت خود و مهاجمان استقلال تاكيد كرد: همه بازيكنان در شرايط خوبي به سر ميبرند. خوشبختانه براي اين مسابقه توجيه شدهايم و ميتوانيم از حقانيت فوتبال ايران دفاع كنيم. مطمئن باشيد من و تمام مهاجمان استقلال براي كسب پيروزي به زمين خواهيم رفت
-
مصاحبه برهانی
برهاني: براي شكست النصر همه كار ميكنيم
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: براي شكست نماينده عربستان در زمين از جان و دل مايه ميگذاريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين شرايط خود اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتم و پس استراحتي كوتاه مدت در غياب استقلال كه به قطر سفر كرده بود اين روزها در اوج دوران آمادگي در تمرينات شركت ميكنم.
وي افزود: تمام بازيكنان استقلال ميدانند كه اين آخرين فرصت براي صعود از مرحله گروهي مسابقات است و همه هم قسم شدهايم كه بتوانيم روز خوبي را براي هواداران رقم بزنيم.
وي در خصوص اينكه آيا استقلال مثل ديدار با نماينده قطر در نيمه دوم دچار مشكل ميشود يا خير گفت: زدن 2 گل در خانه حريف نشان ميدهد كه تيم ما هجومي است ضمن اينكه رقيبان كه در آسيا مقابل ما قرار ميگيرند بهترين تيمهاي كشور خود هستند و هرگز نبايد آنها را دست كم گرفت. در جلسه امروز هم توجيه شدهايم كه فرصتي نداريم و فقط به فكر 3 امتياز بازي هستيم.