حاشيه ديدار راه آهن و تراکتورسازي 1
حاشيه ديدار راه آهن و تراکتورسازي 1
سرمربي تيم فوتبال راه آهن از سوي هواداران تيم تراکتورسازي مورد تشويق قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ديدار تيمهاي راه آهن و تراکتورسازي در حالي در ورزشگاه تختي در حال برگزاري است که نزديک به 10 هزار نفر در ورزشگاه حضور پيدا کردند.بيش از 8 هزار هوادار تراکتورسازي و بقيه جمعيت را طرفداران راه آهن تشکيل ميدهند.
* قبل از شروع بازي طرفداران تراکتورسازي علي دايي را مورد تشويق قرار دادند و خطاب به سرمربي راه آهن به زبان آذري گفتند: دايي تو افتخار مايي.
* علي دايي و امير قلعه نويي قبل از آغاز بازي با يکديگر به خوش و بش پرداختند.
* هواداران تراکتورسازي در آغاز بازي شعار ميدادند "راه آهن به تهران خوش آمدي".
* فروش پرچم تراکتورسازي در بيرون ورزشگاه جلب توجه ميکرد و با وجود آغاز بازي تماشاگران همچنان در حال ورود به استاديوم هستند.
* در 10دقيقه ابتدايي بازي داور خطا روي رزاقيراد را اعلام نکرد و هنگامي که چند دقيقه بعد مهاجم راه آهن با دروازه بان تراکتورسازي تک به تک شد، کمک داور اين صحنه را آفسايد اعلام کرد. همين مسئله باعث شد علي دايي و نيمکت راه آهن به شدت به قضاوت بازي اعتراض کنند.
حاشيه ديدار راهآهن و تراکتور2
حاشيه ديدار راهآهن و تراکتور2
عدهاي از تماشاگران حاضر در ورزشگاه تختي در حمايت از قلعهنويي بنر بزرگي را به استاديوم آوردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ديدار تيمهاي راهآهن و تراکتورسازي درحالي با حضور بيش از 10 هزار تماشاگر برگزار مي شود که تعدادي از طرفداران آبيپوش با نصب بنري که روي آن نوشته شده "22 روز تا بازگشت قلعهنويي به استقلال" به حمايت از سرمربي تراکتورسازي پرداختند.
* هنگامي که استقلال در بوشهر دروازهاش باز شد، تماشاگران تراکتورسازي عليه اين تيم شعار داده و خوشحالي ميکردند.
* در بين دو نيمه مراسم سوگواري شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد.
* در بخشي از ورزشگاه در طول بازي شعارهايي توسط تماشاگران تراکتور عليه بازيکنان راهآهن سر داده شد.
*در پايان بازي امير قلعه نويي به سمت دايي رفت و به او خسته نباشيد گفت.
*هواداران تيم تراکتورسازي بعد از پيروزي يک بر صفر اين تيم به تشويق قلعهنويي پرداختند.
قلعهنویی: هیچکس در مورد بازگشت به استقلال با من صحبت نکرده است
قلعهنویی: هیچکس در مورد بازگشت به استقلال با من صحبت نکرده است
خبرگزاری فارس: سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد که هیچکس در مورد بازگشت به استقلال با او صحبتی نکرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس امیر قلعهنویی پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل راهآهن گفت: باید تشکر ویژهای از طرفداران تراکتور که بهترین و با معرفتترین هواداران هستند داشته باشم و از خبرنگاران نیز به دلیل اینکه در نشست خبری پیش از بازی شرکت نکردم عذرخواهی کنم. بازی بسیار خوبی بود و خودم که کنار زمین بودم از سرعت بازی و ایجاد موقعیتهای گل لذت بردم و خدا را شکر میکنم که موفق به کسب 3 امتیاز شدیم. هرچند که موقعیتهای زیادی هم داشتیم.
وی درباره نتایج سپاهان و استقلال گفت: دنبال نتایج خودمان هستیم. سه دیدار دیگر داریم که باید با پیروزی پشتسر بگذاریم و پایان خوشی را در انتهای فصل رقم بزنیم. میتوانستیم در جایگاه بهتری از جدول هم قرار داشته باشیم اما مشکلاتی برای ما به وجود آمد که نتوانستیم بهتر باشیم. چندین هفته بین تیمهای اول تا چهارم جدول بودیم که افتخاری است.
قلعهنویی درباره اعتراض به داوری در کنار زمین گفت: فشار بالا بود و باعث شد کمی اعتراض کنم اما داور اشتباهات تأثیرگذاری در نتیجه بازی نداشت.
وی درباره تغییر زمان دیدارهای استقلال گفت: قبل از بازی فجر درخواست کرده بودیم اما درباره تغییر مکان مسابقه درخواستی نداده بودیم. به احترام هواداران پرسپولیس قبول کردیم دیدارمان با این تیم یک روز زودتر برگزار شود به خاطر اینکه این تیم نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا است. حتی حاضر شدیم نیمساعت زودتر بازیمان برگزار شود.
سرمربی تراکتورسازی در مورد بازگشت به استقلال و دستنوشته هواداران این تیم گفت: ممنون طرفداران استقلال هستم همواره آنها را دوست داشته و خواهم داشت اما در حال حاضر تمام وجودم و هم و غمم انجام سه بازی باقیمانده برای تراکتورسازی است. هیچکس در رابطه با بازگشت به استقلال با من صحبت نکرده است و از طرفداران تشکر میکنم.
قلعهنویی در خصوص ماندن در تبریز گفت: دو شرط گذاشتم. حفظ بازیکنان موجود و جذب بازیکنانی که مدنظر دارم. آسیا باید به تراکتور افتخار کند.
در حاشيه ديدار راه آهن ـ تراكتورسازى
در حاشيه ديدار راه آهن ـ تراكتورسازى
روزشمار
ديدار تيم هاى راه آهن و تراكتورسازى درحالى با حضور بيش از ۱۰ هزار تماشاگر برگزار مى شود كه تعدادى از طرفداران آبى پوش با نصب بنرى كه روى آن نوشته شد ه« ۲۲ روز تا بازگشت قلعه نويى به استقلال» به حمايت از سرمربى تراكتورسازى پرداختند.
خوشحالى
هنگامى كه استقلال در بوشهر دروازه اش باز شد، تماشاگران تراكتورسازى عليه اين تيم شعار داده و خوشحالى مى كردند.
خسته نباشيد
سرمربيان ۲ تيم قبل از بازى به خوش و بش با يكديگر پرداختند. همچنين در پايان بازى امير قلعه نويى به سمت دايى رفت و به او خسته نباشيد گفت.
تشويق دايى
قبل از شروع بازى طرفداران تراكتورسازى على دايى را مورد تشويق قرار دادند و خطاب به سرمربى راه آهن به زبان آذرى گفتند: دايى تو افتخار مايى.
شعار جالب
هواداران تراكتورسازى در آغاز بازى شعار مى دادند «راه آهن به تهران خوش آمدى».
اعتراض
در ۱۰دقيقه ابتدايى بازى داور خطا روى رزاقى راد را اعلام نكرد و هنگامى كه چند دقيقه بعد مهاجم راه آهن با دروازه بان تراكتورسازى تك به تك شد، كمك داور اين صحنه را آفسايد اعلام كرد. همين مسأله باعث شد على دايى و نيمكت راه آهن به شدت به قضاوت بازى اعتراض كنند.
نیمه اول بدترین بازی دوران مربیگریام بود
قلعهنویی: باید نگرشها نسبت به تیم تغییر کند
نیمه اول بدترین بازی دوران مربیگریام بود
خبرگزاری فارس: سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد که تیمش در نیمه اول دیدار با پرسپولیس بدترین بازی دوران مربیگریاش را انجام داده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از پیروزی 4 بر یک تیمش مقابل پرسپولیس، گفت: بازی خوب و پر گلی را در نیمه دوم شاهد بودیم. در نیمه اول بسیار افتضاح بودیم و شاید بدترین بازی دوران مربیگریام نیمه اول این دیدار بود. خوشبختانه در نیمه دوم با تغییر سیستم به پیروزی رسیدیم.
وی با انتقاد از عدم پرداخت مطالبات بازیکنان تیمش، تصریح کرد: خیلی از بازیکنان 50 درصد قراردادشان را هم نگرفتند اما به عشق مردم این بازیهای خوب را انجام میدهند. یک سال پر فراز و نشیب را با کمترین امکانات و عشق مردم پشت سر گذاشتم.
قلعهنویی ادامه داد: در نیم فصل اول هر موقع تیمم به مشکل میخورد و به نیمکت نگاه میکردم دلم به حال غریبی خودم میسوخت اما خوشبختانه حالا دست و بالمان باز است و هر تغییری که میخواهم انجام میدهم.
وی در مورد اعتراض باشگاه استقلال به مشکوک بودن گلهای سپاهان به فولاد و صحبتهای پیرامون این موضوع گفت: تنها در مورد تیم خودم صحبت میکنم و نظری در این باره ندارم. من را وارد این مسائل نکنید.
سرمربی تراکتورسازی در پاسخ به اینکه این تیم به سطح آسیا رسیده و آیا با این امکانات میتواند در این میدان هم موفق باشد، اظهار داشت: باید بازیکنانی که ما میخواهیم حفظ شود. بازیکنانی داریم که تا به حال اینجای جدول را ندیدهاند، اما مهمتر امکانات و بستری است که باید فراهم کنیم چون حضور در آسیا متفاوت است.
قلعهنویی تاکید کرد: هنوز نگرشهای ما نسبت به تراکتورسازی و این مردم، بزرگ نشده است. باید امکانات و پشتیبانی خوبی داشته باشیم و از بازیکنانی استفاده کنیم که قابلیت مبارزه با رقبای داخلی و خارجی را داشته باشند.
وی درباره ادامه همکاری با تراکتورسازی، گفت: دو شرط گذاشتم که اگر عملی شود دوست دارم فصل آینده هم در تراکتور بمانم. تیم ما مشکلات دارد و نیمی از قراردادهای بازیکنان پرداخت نشده است. چندین هفته در یک نصف زمین بازی میکردیم و خیلی وقتها پشت در میماندیم. اگر عشق مردم نبود شاید نمیماندم. به خاطر آنها ماندم. این تیم میتواند در آسیا حرفهای زیادی داشته باشد به شرط آنکه آدمهای بزرگ و نگرش بزرگ در کنارش باشد.
اکبرپور: مدیریت و مسئولان استان تیم را رها کردهاند
اکبرپور: مدیریت و مسئولان استان تیم را رها کردهاند
تراکتور با این روش به جایی نمیرسد
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال تراکتورسازی با انتقاد از مدیر عامل و مسوولان این باشگاه گفت: متاسفانه بعد از 7 پیروزی بک ریال پاداش نگرفتیم و مسوولان تیم را به حال خود رها کردهاند.
سیاوش اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص پیروزی 4 بر 1 تیمش مقابل تراکتورسازی و مشکلات مالی این باشگاه صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید.
فارس: چطور شد که 4 گل به پرسپولیس زدید؟
بازی بسیار سنگینی را انجام دادیم و فکر میکنم پرسپولیس بعد از دریافت گل اول کمی بازی را رها کرد و همین مسئله موجب شد 3 گل دیگر به این تیم بزنیم.
فارس: فکر میکردید با این نتیجه حریف را شکست دهید؟
حقیقتا نه. البته پرسپولیس همیشه بزرگ است اما اعتقاد دارم آنها از لحاظ روحی و روانی به هم ریختهاند. به عنوان یک ایرانی آرزو میکنم این تیم در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشد.
فارس: قلعهنویی معتقد بود که تراکتورسازی در نیمه اول افتضاح بازی کرد. نظر تو چیست؟
من هم قبول دارم که در نیمه اول خیلی بد بازی کردیم و فکر میکنم در آن نیمه بدترین بازی لیگ را انجام دادیم. وقتی به 4، 3، 3 تبدیل شدیم کلا روند تیممان تغییر کرد و توانستیم در نیمه دوم بازی بهتری را ارائه کنیم.
فارس: شایعاتی وجود دارد پیرامون این مسئله که برخی از بازیکنان پرسپولیس که در تراکتورسازی بازی میکردند روی برخی از گلهای شما تاثیر داشتهاند. چنین چیزی را قبول داری؟
در فوتبال ایران چنین مسائلی رخ نمیدهد آن هم در تیم بزرگی مثل پرسپولیس. فکر میکنم عدهای از دوستان میخواهند با این حرفها برد ما را لوث کنند.
فارس: خودت موفق به گل زنی نشدی اما به نظر انگیزه زیادی داشتی.
انگیزه زیاد داشتم اما قسمت نبود که گل بزنم. مهم برد تیم بود و خوشحالم که این اتفاق افتاد.
فارس: فکر میکنی در این 2 هفته میتوانید به سپاهان برسید یا خیر؟
ما همه تلاشمان را انجام میدهیم. ما بردیم و آنها هم برنده شدهاند. برنامهریزی ما به شکلی بود که 5 بازی را ببریم که خوشبختانه در 3 بازی برنده شدیم و باید این دو بازی آخر را هم برنده از زمین بیرون بیاییم. همه چیز دست خدا است. اگر قسمت باشد قهرمان میشویم.
فارس: اول فصل فکر میکردید تیمتان با این فاصله امتیاز نسبت به تیم اول در کورس قهرمانی باشد؟
از ابتدای فصل تمرکزمان روی همین مسئله بود. خوشبختانه بازیکنانی که به تیم ما اضافه شدند خیلی خوب کمک کردند اما باید از طریق شما مسائلی را عنوان کنم که در مورد باشگاه افتاده است. متاسفانه یک سری از افراد صحبتهایی مطرح میکنند که بازیکنان تراکتورسازی کل قرارداد خود را دریافت کردهاند. البته میدانم که این حرفها از سوی مدیرعامل مطرح میشود اما جهت روشن شدن افکار عمومی و اطلاع مردم خوب آذربایجان باید بگویم که تیم ما با کمترین مبلغ مالی بسته شد. هیچ کس به ما کم نکرد و حتی جعفری و مدیران بالاتر کوچکترین حمایتی از ما انجام ندادند. بازیکنان ما با جان و دل کار کردند و هیچ چیز کم نگذاشتند و از ابتدا دنبال این بودند که قهرمان شویم. تصمیم ما از اول این بود که جام را به مردم آذربایجان هدیه دهیم اما متاسفانه میگویند که ما کل قرارداد خود را گرفتهایم.
فارس: مگر چقدر از مبلغ قراردادتان را دریافت کردید؟
اول بگویم که این کارها بد است؛ اینکه مصاحبه کنیم تا مردم را گول بزنیم و بگوییم که برای باشگاه این کارها را انجام دادیم درست نیست. بچههای تراکتورسازی مخلصانه ایستادهاند اما برای مسئولین استان متاسفم که تیم به این بزرگی و با طرفداران پرشورش را رها کردهاند. متاسفانه 7 بازی است که یک ریال هم پاداش نگرفتهایم اما آقایان مصاحبه میکنند که 90 درصد و کل پول را پرداخت کردهایم. روزی که به این تیم آمدیم خیلی وعدهها به ما داده شد. چک اولی که باشگاه به من داد یک ماه و نیم پیش پاس شد در حالی که قرار بود این چک مرداد ماه سال گذشته یعنی در تاریخ 1/5 پاس شود اما یک ماه و نیم پیش نقد شد. من از هیچ چیز نمیترسم و این حرفهایی که میزنم عین حقیقت است. مسئولان استان بدانند با این مدیریت و این وضعیت مدیریتی تیم ما به هیچ جایی نمیرسد.
فارس: به نظر خیلی ناراحت میرسی.
چرا نباشم؟ سپاهان را بردیم حتی یک خسته نباشید به ما نگفتند. سایپا را در برف و بوران شکست دادیم. یک تبریک هم نگفتند. 3 هفته است که به صورت متوالی برنده میشویم انگار اینکه وظیفه ما است. بله ما سرباز هستیم و وظیفه داریم اما مردم بدانند به خاطر آرمان و وجدانمان برنده میشویم. این همه مشکل داشتیم هیچکس کوچکترین مصاحبهای انجام نداد اما حالا این حرفها را میزنیم تا مردم بفهمند که بعضیها هیچ کاری انجام ندادند و هر اتفاقی افتاد بازیکنان کادر با آن کنار آمدند. شما بروید از بازیکنان ما سوال کنید مگر میشود که تیم در کورس قهرمانی باشد و این همه تماشاگر به ورزشگاه بیاید اما یک قران پاداش ندهند. بعدا آقایان میگویند که چرا سپاهان 3 دوره پیاپی قهرمان میشود؟
فارس: با این شرایط فکر میکنید قهرمان شوید؟
همان طور که تا حالا با وجدانمان کار کردیم از این پس هم این کار را انجام میدهیم تا جام را به مردم هدیه کنیم. روز اول قول آسیایی شدن به این تیم دادیم و حالا هم به قولمان عمل کردیم و امیدواریم اتفاقات در هفتههای پایانی به گونهای رقم بخورد که بتوانیم قهرمان شویم و این مردم پرشور را خوشحال کنیم.
جعفری: تراکتورسازی از همین نصفزمینها به اینجا رسید
جعفری: تراکتورسازی از همین نصفزمینها به اینجا رسید
۶۰ درصد قراردادها را پرداخت کردیم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: انتقادات امیر قلعهنویی را رد نمیکنم اما از همین نصف زمینها به اینجا رسیدهایم.
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در باره پیروزی تراکتورسازی مقابل پرسپولیس و دو هفته باقی مانده اظهار داشت: من خیلی راحتم و هیچ استرسی ندارم. نتایج خوبی گرفتیم و این دو هفته باقی مانده را هم به همین منوال پشت سر می گذاریم. دوست داریم وقتی پرونده لیگ یازدهم هم بسته می شود با لب خندان ورزشگاه را ترک کنیم. ما باید هر دو بازی آینده را هم ببریم و منتظر باشیم که رقبا چه می کنند. دیروز هم نتیجه خیلی خوبی گرفتیم هر چند که در نیمه اول خوب نبودیم و پرسپولیس چندین موقعیت خود را از دست داد.
وی افزود: نیمه دوم خود را به حریف تحمیل کردیم و تماشاگران هم فوتبال با هیجانی را دیدند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص انتقاد امیر قلعه نویی از شرایط مالی و امکاناتی تراکتورسازی عنوان کرد: با توجه به اینکه نتوانستیم به تعهدات مالی خود به موقع عمل کنیم این صحبت ها مطرح شده. ما تاکنون 60 درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت کردیم و در هفته پیش رو هم 20 درصد دیگر قراردادها را می دهیم. بازیکنان گلایه کرده بودند که 12 پیروزی کسب کرده ایم اما پاداش نگرفتیم و من هم به خبرنگاری که این سؤال را پرسید گفتم برای ما اجابت واجبات مهمتر از مستحبات است. وقتی تیم به مشکل مالی خورد اول به این فکر بودیم که قراردادها پرداخت شود و سپس پاداش بدهیم. هر چند که می خواهیم در هفته پیش رو پاداش هم بدهیم.
وی در این خصوص که قلعهنویی عنوان کرده گاهی در نصف زمین تمرین کرده اند، اظهار داشت: من معتقد هستم که نباید به گذشته برگردیم. من هیچ یک از مشکلات مطرح شده توسط امیر قلعه نویی را رد نمی کنم اما ما از همین نصف زمین به اینجا رسیده ایم و معجزه ای رخ نداده است.
وی در این باره که آیا انتقاد قلعهنویی از وی بوده یا هیئت مدیره، عنوان کرد: نمی دانم این سؤال را باید از خودش بپرسید. مدیران عامل انسان های صبوری هستند که منافع تیم برایشان اهمیت دارد.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص اینکه برای فصل بعد هیئت مدیره باشگاه چه تصمیمی گرفت، گفت: قرار است جلسه ای در هفته آینده داشته باشیم تا تصمیم گیری کنیم البته خود امیر قلعه نویی هم گفته می خواهد تمرکزش روی بازی ها باشد و سپس در این باره صحبت شود.
جعفری در این خصوص که در دو هفته پایانی نگرانی بابت مسائل حاشیه ای و حرف و حدیث هایی مبنی بر اینکه می خواهند یک تیم خاص را قهرمان کنند، ندارد، گفت: در فوتبال ما همیشه از این حرف ها هست و همان که در خنده بازار نشان می دهد در فوتبال ما هم هست اما ما اظهار نظری نمی کنیم چون اطلاعات کافی در این زمینه نداریم.
مديرعامل تراكتورسازى: فوتبال ما همان است كه خنده بازار نشان مى دهد
مديرعامل تراكتورسازى: فوتبال ما همان است كه خنده بازار نشان مى دهد
محمدحسين جعفرى مديرعامل باشگاه تراكتورسازى گفت: انتقادات امير قلعه نويى را رد نمى كنم اما از همين نصف زمين ها به اينجا رسيده ايم.وى در باره پيروزى تراكتورسازى مقابل پرسپوليس و ۲ هفته باقى مانده اظهار داشت: من خيلى راحتم و هيچ استرسى ندارم. نتايج خوبى گرفتيم و اين ۲ هفته باقى مانده را هم به همين منوال پشت سر مى گذاريم. دوست داريم وقتى پرونده ليگ يازدهم هم بسته مى شود با لب خندان ورزشگاه را ترك كنيم. ما بايد هر ۲ بازى آينده را هم ببريم و منتظر باشيم كه رقبا چه مى كنند. ديروز هم نتيجه خيلى خوبى گرفتيم هر چند كه در نيمه اول خوب نبوديم و پرسپوليس چندين موقعيت خود را از دست داد.مديرعامل باشگاه تراكتورسازى در خصوص انتقاد امير قلعه نويى از شرايط مالى و امكاناتى تراكتورسازى عنوان كرد: با توجه به اينكه نتوانستيم به تعهدات مالى خود به موقع عمل كنيم اين صحبت ها مطرح شده. ما تاكنون ۶۰ درصد قرارداد بازيكنان را پرداخت كرديم و در هفته پيش رو هم ۲۰ درصد ديگر قراردادها را مى دهيم. بازيكنان گلايه كرده بودند كه ۱۲ پيروزى كسب كرده ايم اما پاداش نگرفتيم و من هم به خبرنگارى كه اين سوال را پرسيد گفتم براى ما اجابت واجبات مهمتر از مستحبات است. وقتى تيم به مشكل مالى خورد اول به اين فكر بوديم كه قراردادها پرداخت شود و سپس پاداش بدهيم. هر چند كه مى خواهيم در هفته پيش رو پاداش هم بدهيم.جعفرى در اين خصوص كه در دو هفته پايانى نگرانى بابت مسايل حاشيه اى و حرف و حديث هايى مبنى بر اينكه مى خواهند يك تيم خاص را قهرمان كنند، ندارد، گفت: در فوتبال ما هميشه از اين حرف ها هست و همان كه در خنده بازار نشان مى دهد در فوتبال ما هم هست اما ما اظهار نظرى نمى كنيم چون اطلاعات كافى در اين زمينه نداريم.
تراكتور هم با «چهارچرخ» از پرسپوليس رد شد
تراكتور هم با «چهارچرخ» از پرسپوليس رد شد
تراكتورسازى ۴- پرسپوليس يك
گل ها: فلاويو لوپز دقايق ۴۹ و ،۶۳ فرزاد حاتمى دقيقه ۵۷ و محمد ابراهيمى دقيقه ۶۴ براى تراكتورسازى و عليرضا نورمحمدى دقيقه ۷۹ براى پرسپوليس
داور: عليرضا فغانى، كمك ها: سعيد على نژاديان و محمدرضا منصورى
اخطارها: احسان حاج صفى و محمد ابراهيمى(تراكتورسازى)، اميرحسين فشنگچى، ايمون زايد و مهدى مهدوى كيا(پرسپوليس )، تماشاگر: ۶۰ هزار نفر، ورزشگاه: يادگار امام (ره) تبريز
تراكتورسازى
محسن فروزان، اميرحسين صادقى، مرتضى اسدى، ميلاد فخرالدينى، احسان حا ج صفى، فرزاد آشوبى(از دقيقه ۴۶ مهدى كيانى)، قاسم حدادى فر(از دقيقه ۴۶ محمد ابراهيمى)، فلاويو لوپز، توزى رودريگو آنتونيو، سياوش اكبرپور و فرزاد حاتمى(از دقيقه ۸۸ على عليزاده)
سرمربى: امير قلعه نويى
پرسپوليس
ميثاق معمارزاده، عليرضا نورمحمدى، اميرحسين فشنگچى(از دقيقه ۷۴ ابراهيم شكورى)، ايمون زايد، ممدوتال، غلامرضا رضايى، حميدرضا على عسكرى(از دقيقه ۷۴ وحيد هاشميان)، مازيار زارع، هادى نوروزى(از دقيقه ۷۴ مهدى مهدوى كيا)، محمدنصرتى و حسين بادامكى
سرمربى : مصطفى دنيزلى
شرح گل ها
گل اول تراكتورسازى: فلاويو لوپز از فاصله ۳۵ مترى يك شوت سركش را راهى دروازه پرسپوليس كرد كه توپ او با برخورد به دفاع سفيدپوش تيم ميهمان تغيير مسير داد تا اولين گل بازى رقم بخورد.
گل دوم تراكتورسازى: نفوذ محمد ابراهيمى از راست و پاس خوب او با شليك دوباره فلاويو لوپز از پشت محوطه جريمه سرخپوشان، ميثاق معمارزاده را به زحمت انداخت كه دفع ناقص وى با ضربه تمام كننده فرزاد حاتمى گل دوم بازى را با خود به همراه داشت.
گل سوم تراكتورسازى: ضدحمله سريع تراكتورسازان با غافلگيرى مدافعان پرسپوليس رو به رو شد كه در اين هنگام فلاويو لوپز با عبور از سد مدافع پرسپوليس با ضربه اى آرام گل دوم خود و سوم تراكتورسازى را به ثمر رساند.
گل چهارم تراكتورسازى: در حاليكه هنوز سكوها از گل سوم تراكتورسازى خوشحال و شادمان بود، محمد ابراهيمى از راست ، فرارى عرضى را انجام داد و در نهايت شليك تماشايى او از پشت محوطه جريمه پرسپوليس بار ديگر به دليل به ثمر رسيدن گل چهارم تراكتورسازان ، شادى را بر روى سكوها برد.
گل پرسپوليس : پاس عمقى مازيار زارع در جناح راست، داخل محوطه جريمه تراكتورسازان به ايمون زايد رسيد و او نيز با يك سانتر كوتاه سه بازيكن پرسپوليس كه جلو كشيده بودند را در موقعيت گلزنى قرار داد كه در نهايت با ضربه سر عليرضا نورمحمدى مدافع بلند قامت سرخپوشان يكى از گلهاى خورده اين تيم جبران شد.
لحظات حساس
دقيقه :۵ شوت حسين بادامكى از ۳۰ مترى با برخورد به دستان فروزان به كرنر رفت.
دقيقه :۷ ضدحلمه سريع پرسپوليس ، غافلگيرى مدافعان تراكتورسازى را با خود به همراه داشت كه در اين شرايط ايمون زايد با فروزان تك به تك شد كه ضربه اين بازيكن با عكس العمل خوب دروازه بان تراكتورسازان دفع شد.
دقيقه :۲۰ روى خطاى مسلم احسان حاج صفى بر روى غلامرضا رضايى در داخل محوطه جريمه تراكتورسازان، داور به درستى نقطه پنالتى را نشان داد كه در ناباورى همگان هادى نوروزى ضربه اش را به بيرون زد.
دقيقه :۴۰ نفوذ خوب احسان حاج صفى از چپ و پاس طلايى او با فلاويو لوپز اين بازيكن را در موقعيت گل قرار داد كه شوت او با برخورد به دفاع پرسپوليس تغيير مسير داد و به بيرون رفت.
دقيقه :۴۲ هادى نوروزى در داخل محوطه جريمه تراكتورسازان صاحب توپ شد. او با چند گام پيشروى ضربه اى را راهى دروازه فروزان كرد كه با فاصله از كنار دروازه به بيرون رفت.
شرح بازى
تراكتورسازان در روزى كه براى جدال براى صدرنشينى احتمالى نياز به ۳ امتياز بازى تبريز داشتند ، تاريخى ترين پيروزى خود در مقابل سرخپوشان را به دست آورده و با حساب ۴ بر يك پرسپوليس را شكست دادند، شكستى كه نه تراكتورسازان آن را باور داشتند و نه پرسپوليسى ها مى توانستند آن را باور كنند. بازى بد پرسپوليس در هواى بارانى تبريز در نيمه اول همراه با نمايش ضعيف تراكتورسازان همراه بود اما در همين نتيجه يك ضربه پنالتى نصيب سرخپوشان شد كه مى توانست سرنوشت بازى تبريز را به گونه ديگرى رقم بزند اما هادى نوروزى كه يكى از بدترين بازيهاى عمر بازيگرى اش را در تبريز انجام داد، آنقدر ضربه را بد زد كه ديگر جاى هيچ توجيهى را باقى نگذاشت. بعد از اين ضربه تلاش دو تيم در بقيه زمانهاى باقيمانده نتيجه اول هم براى باز كردن دروازه يكديگر بى اثر بود تا نيمه نخست بدون گل به پايان برسد. با شروع نيمه دوم ، تراكتورسازان كه متوجه ضعف خط دفاعى پرسپوليس و دروازه بان آن شده بودند، با ارائه يك بازى هجومى و استفاده از شوتهاى از راه دور و برترى خود را به حريف تهرانى تحميل كردند، كه اين برترى در روزى كه مدافعان و ميثاق معمارزاده بدترين روز خود را پشت سر مى گذاشتند در نهايت با پيروزى تاريخى ۴ بر يك تراكتورسازان همراه شد تا تبريزى ها ۳ امتياز بازى را تمام و كمال بدست آورده باشند.