پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
به نظرم تاپ الون باید واسه دروازه بان ها یه بخش مخصوص قدرت های دروازه بانی لحاظ کنه. اینجوری خیلی بهتره
handling یعنی آخرین قسمت بخش دفاع مربوط به دروازبانهاست داش علی. توجه کنی میبینی که همیشه برای دروازبانها این بخش بیشتر از سایر بخشها براشون پیشرفت داشته و معمولا برای دفاع ها هم این بخش کمتر رشد کرده. موقع خرید دروازبان باید به همین هندلینگ و تجربه (تعداد بازیهای انجام داده) توجه خاصی بشی. یعنی به این دوتا 100% رسیدم و البته
که تجربه به اندازه هندلینگ مهمه!!! یعنی باید جفت این دو زیاد باشند.
امروزم یک نرم افزار جالب پیدا کردم با امتیاز خوب که در مورد تاکتیک و ضد تاکتیکهای تاپ الون بود! و خیلی جالبه و امتیازشم تو گوگل پلی بالای 4 بود
top eleven counter formation
از اون جدول فرم تاپ الون که قبلتر از این قرار داده بودم کاملتره و جالبیش اینجاست که برای ضد تاکتیکها در مورد نحوه فلش دادن! و تکل و نوع پاس و روی افساید و ضد حمله گذاشتن هم صحبت کرده!!! و انگاری بر اساس گفته های این همیشه هم خوب نیست که تیک ضدحمله گذاشته شده باشه!! البته منکه تا امروز همیشه میذاشتم!!!
آیکون این نرم افزار هم مثل کتابی هست که جلدش آبیه و داخلش زمین فوتبال که سبزه (برای راحتتر پیدا و دانلود کردنش)
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
handling یعنی آخرین قسمت بخش دفاع مربوط به دروازبانهاست داش علی. توجه کنی میبینی که همیشه برای دروازبانها این بخش بیشتر از سایر بخشها براشون پیشرفت داشته و معمولا برای دفاع ها هم این بخش کمتر رشد کرده. موقع خرید دروازبان باید به همین هندلینگ و تجربه (تعداد بازیهای انجام داده) توجه خاصی بشی. یعنی به این دوتا 100% رسیدم و البته
که تجربه به اندازه هندلینگ مهمه!!! یعنی باید جفت این دو زیاد باشند.
میدونم که هندلینگ مربوط به دروازه بانه. منظور من این بود که آیتم های مختلف دروازه بانی رو بزارن. مثل سرعت رفلکس، شروع مجدد،پرش، شیرجه زنی و .... داشته باشه
دوستان یه سوال ، میگم اگه توی لیگ قهرمان بشیم یا هر مقام دیگه ای بگیریم ، واسه فصل بعدش بمون بودجه میدن برا خرید بازیکن یا نه ؟
نقل قول:
خوب تو مشخصاتشون نوشته دفاع چپ یا راست هستند و نمی تونم جاشون رو عوض کنم.
البته این تجربه ای هم که دوستمون تو پست بالایی گفتند قابل تامله
دوست عزیز این درست ولی مثلا برای فروارد که مینویسه همه رو stاینطوری دیگه نمیشه متوجه شد.
این آپدیت جدیده خیلی مشکل داره اینم یه مشکلشه که میتونه خیلی مهم باشه.شما اگه مثلا یه فروارد رو که پا چپ هست بزاری فروارد چپ خیلی بیشتر گل میزنه و پاس گل میده.حالا نمیدونم با این مشکل چه کنم؟
با سلام
من یه تیم دارم اما الان نمیخوامش و بازی رو کلیر دیتا کردم و حذفش هم کردم اما بازم هروقت میرم توی بازی همون تیم هست و میخوام یه تیم جدید تشکیل بدم ! ممنون میشم راهنمایی کنید !
نقل قول:
با سلام
من یه تیم دارم اما الان نمیخوامش و بازی رو کلیر دیتا کردم و حذفش هم کردم اما بازم هروقت میرم توی بازی همون تیم هست و میخوام یه تیم جدید تشکیل بدم ! ممنون میشم راهنمایی کنید !
تنها راهش اینه که 75 روز وارد بازی نشید تا تیمتون پاک بشه. یه راه فیسبوکی هم داره.اینکه شما ابتدا تیمتون رو با pc بسازید که به اکانت فیسبوکتون وصل باشه.بعد وقتی با گوشی وارد بازی میشید از طریق فیسبوک login بشید که تیم جدیدتون رو اجرا کنه. ولی دیگه همیشه باید با فیسبوک وارد بشید.
سلام
چی کار باید کرد که بعد ازتمرین و بازی بازیکنها با ریت بیشتری قدرتشون افزایش پیدا کنه؟
ساخت زمین تمرین تاثیر داره؟
سلام!!!
احتمالا خیلی ها به این مشکل برخوردن!! و سوالشم تو اجمن مطرح شده!! ولی برا من جالبه!!! من متاسفانه برا ورد به بازی باید به حساب فیس بوکم از طرق بازی ساین بشم! حالا اینش به هر صورت مشکلی نیست!! اما چند روزیه که هرچی چیزشکن برای اندروید بوده تست کردم!! با وایفا مورد پیدا کرده نمیشه به فیس بوکم وارد شدم!! حالا با رایتلم که سرعت جواب نمیده یا قطع وصل میشه!! تیمم لول 6 هستش!! با ورزشگاه 21000 نفری و در حال تکمیل به مرحله بعدش!! خیلییییی سخته بی خیالش شم!! دوستان کمک کنید!!!!
نقل قول:
سلام!!!
احتمالا خیلی ها به این مشکل برخوردن!! و سوالشم تو اجمن مطرح شده!! ولی برا من جالبه!!! من متاسفانه برا ورد به بازی باید به حساب فیس بوکم از طرق بازی ساین بشم! حالا اینش به هر صورت مشکلی نیست!! اما چند روزیه که هرچی چیزشکن برای اندروید بوده تست کردم!! با وایفا مورد پیدا کرده نمیشه به فیس بوکم وارد شدم!! حالا با رایتلم که سرعت جواب نمیده یا قطع وصل میشه!! تیمم لول 6 هستش!! با ورزشگاه 21000 نفری و در حال تکمیل به مرحله بعدش!! خیلییییی سخته بی خیالش شم!! دوستان کمک کنید!!!!
دقیقا منم این مشکل رو پیدا کردم !!
مشکل از کجاست ؟؟
هرکاری میکنم با بهترین چیزشکن هم نمیتونم وارد بازی شم و مجبورم از پی سی بازی کنم
سلام من تازه بازی را شروع کرده بودم اساسی گند زدم به تیمم
یه مشت بازیکن پیر و مردنی خریدم
هر کار کردم بازی از سر نو بیاد نشد که نشد
گفتم به فیس بوک وصلش کنم شاید یه تیم دیگه بیاد باز نشد که نشد
الان من چه خاکی بر سرم بریزم که همون تیم مزخرفم را نیز از دست دادم و دیگه نمیتونم وارد بازی بشم
همش میگه به سرور وصل نشد(نیاز به $$$$$شکن داره)
هیچ راهی نیست از صفر شروع بشه؟ فقط و فقط باید 70 روز بازی نکنم؟