سلام بچه ها تو لیگ اول بودم تا این که تو هر بازی یکی از بازیکنام داغون شدن الان 2 تا بازیکن حمله و دروازه بان اصلیم پوکیده داغونه داغون شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها تو لیگ اول بودم تا این که تو هر بازی یکی از بازیکنام داغون شدن الان 2 تا بازیکن حمله و دروازه بان اصلیم پوکیده داغونه داغون شدم
اووووف خب بازی امروزم خلاصه تموم شد و تونستم 3-0 حریفمو ببرم ولی دوست داشتم بهتر ازینا کار کنه تیم چون اصلا نیمه اول خوب کار نکردن و بازی 0-0 شد البته بخاظر سیستم دفاعی و ضدحمله من بود ک اشتباهی گزاشته بودم:ooogh:
خلاصه نیمه دوم کلن تیمو اوردم جلو حتی ی جاهایی از بازی مدافع هارم زده بودم بیان جلو :jeddiiiii:
با این حال ک با ی بازی بیشتر رفتم صدرجدول لیگ امیدوارم این تیم رقیبم همین امروز سوتی بده و همون دوم بمونه چون اگرم ببره و بیاد اول بازی بعد با من داره ک میخورمش:sohappy:
ب امید موفقیت بقیه دوستان ایرانیroz::
اینم از خرید امروز ما با 1 توکن بازیکن 19 ساله 4 ستاره قدرت 23 قیمت 1.27 میلیون!!:ahaaaaaa::jeddiiiii:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
win bonus ربطی به قیمت بلیط نداره.اون پاداش تیمه که از پول باشگاه تون برداشته میشه و میده به بازیکنانقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی میدونه این بخش چی میگه؟؟
اطلاعات مربی گری شما رو نشون میده. مثل لول، باشگاه فعلی، بیشترین سیستم استفاده شده، حالت بازی شما، تعداد تیم هایی که مدیریت کردین،کشور و سایر مواردنقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سمت راست هم تیم هایی رو نشون میده که علاقمند هستن شما سرمربی شون بشین!!!
بچه ها یه سوال!
چندتا بازیکن ایرانی تو تیمتون هست؟؟؟
و چندتاش تو 11 بازیکن ثابت تون هستند؟؟؟
بنده خودم 12 تا ایرانی دارم تو تیم که 6 تاشون جزو بازیکنای اصلیم هستن!
من ک تیمم بیشتر ایرانیه :danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
14 تا بازیکن ایرانی دارم ک 8 تاشون تو ترکیب اصلین !:whistle3:
14 تا ایرانی که 8 تا تو ترکیب اصلی هستن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام خدمت دوستان گل
ما هم حدود یک ماهی میشه این بازی هیجان انگیز و اعتیادآور و نصب کردیم .
تو لیگ اول در حالیکه آماتور بودم و خیلی چیزا رو نمی دونستم چهارم شدم و به لیگ قهرمانان رسیدم.
الان تو لیگ دو بعد از تجربه تو 7 تا بازی که کردم ابتدا چون حتی نمی دونستم چطور ترکیب چینی کنم دو تای اول و باختم ولی الان حدودا با کمک شما دوستان خیلی چیزا دستم اومده و چند تا بازیکن 5 و 4 و 3 ستاره خریدم و ترکیب دلخواه و درست کردم و الان توی لیگ 5 تا برد پی در پی آوردم و خودم و دوباره به رده چهارم جدول رسوندم جالبه که الان به تیم ها کمتر از 4 تا نمیزنم و بازی آخر رو هم 7 تایی کردم.
ولی متاسفانه تو لیگ قهرمانان چون تعداد بازی ها کمه با یک امتیاز رده آخر هستم چون دیر قلق بازی رو گرفتم و اگر شانس بیارم شاید به عنوان تیم دوم صعود کنم .
دvر کل از شما دوستان عزیز ممنونم .
اسم تیمم هم inter milano
یه انتقاد کوچولو هم از مدیریت سایت دارم اونم موقع ثبت نام نام بازیکن با اخلاق و بزرگی همچون خاویر زانتی جزء افرادی که میشه الگو قرار داد و نذاشته بودید در حالیکه بازیکنای بسیار درپیت و خشن و بی اخلاقی اونجا دیدم ولی چنین بازیکنی واقعا جاش خالی بود و من مجبور شدم باجو رو انتخاب کنم .