پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
من نمیدونم چرا دوستان به خودشون گرفتن.من کلی عرض کردم.تو این چند روز انقدر که حرفای استقلالیها عذابم داده، نیش و کنایه های پرسپولیسها اذیتم نکرده.طرفداری کردن این نیست که روزهای جشن و قهرمانی کنار تیمت باشی.یه تیم طرفداراش رو همین مواقع میخواد.میخواد که حمایتش کنه نه اینکه با نیش و کنایه و زخم و زبون حال تیمو بدتر کنه.شمایی که میگی میری ورزشگاه وضیفت رو انجام دادی.منتی نداره که.درود به شرف کسی که تیمش رو تو همچین روزایی تنها نمیذاره.ولی انقدر با حرفاتون آتو دست جماعت لنگی ندید.تیم صدر جدوله.اگه جای هوادار پرسپولیس بودی چی میگفتی.اونا شش هفت ساله که زیر سایه ما هستن.حتما اگه جای اونا بودید دیگه ...
جواب اون همه چراها هم تو یه جمله خلاصه میشه.ما هم اگه میخواستیم با این پولا تیم رو سرپا نگه داریم که اسم تیممون استقلال نبود که.اگه ما هم دزدان بزرگی مثل بابک زنجانی و حسین هدایتی و سردار روباهیان رو داشتیم،مطمئن باش میرفتیم رونالدینهو و ... رو می اوردیم.میرفتیم بهترین بازیکنای ایران رو می آوردیم، نه پژمان نوری نه مهرداد اولادی نه علی نکبت و نه ...
در آخر این رو هم بگم که اکثر قهرمانی های استقلال رو مدیون درایت و از خود گذشتگی فتح الله زاده ایم.واقعا تعجب میکنم که دوستان ایشون رو با لفظ فتل قلمبه خطاب میکنن.تقریبا نصف تمام جامهای تاریخ استقلال رو در حضور همین فتح الله زاده و البته امیر خان بدست آوردیم.
واقعا افسوس ...
سلام
من نمیگم فتل بده ...
این فصل افتضاح بوده ... باید اول فصل وسط فصل میرفت یکی میومد که پول بیاره ..
نه بازیکنامونو از دست بدیم و یک قرون بابتشون نگیریم ><
در ضمن پر افتخار ترین مربی تاریخباشگاه منصور خان بی ادعا هست
که یکبارم منتی سر هودارا نذاشته .. همش نگفته من من من (کیلو ها من) !!!!!! من ازدسته 3 آوردم! من فلان کردم
قلعه نویی هنوز تو حال و هوای علی اصغریه و معدود بازیای خوب ما واسه مجید صالح هست که هروقت نبوه90% نتیجه نگرفتیم مثل زمان مظلومی که همش اون آلمانیه تیمومیچرخوند
ما میخوایم تیم زیبا بازی کنه ... مردم ببینن واقعا تیم تاکتیک داره ... همش ببازه
مگه اون سال که تا 17 یا18 جدول رفتیم با همین امیر نیومدیم قهرمان شدیم .... ؟ اون موقع تیم زیبا بازی میکرد ولی الان ...... !!!!!!!!
جام آسیا هم خدا بدادمون برسه ! پارسال با اون همه بازیکن و بازیساز تا اونجارفتیم بالا شاخ غول شکوندیم >< امسال اگه از گزوه صعود کنیم نمرهتیم 20 هست به مولا :|
+ در ضمن فتل قلمبه هم یگه عصبی بودم یه شر و وری نوشتم !:shame:
خخخخخخخخ این دیگه اخرش بودshikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
خب چه روزی شود امروز.:eyvalla:
اولین بازی استقلال در آسیا به همراه تولد دوست زحمت کش تاپیک استقلالlove::
امروز تولد آقا بهادر هست.از همینجا بهش تبریک میگم.انشالا که 120 ساله بشی.love::
تولدت مبارک
:eyvalla::balesh:roz::love:::rose::flowerysmile::e yvalla:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تولد ... تولد ... تولدت مبااااااااااااااااااااااا اااااااااااارک love::love::love:::flowerysmile::flowerysmile:
مبارکه ایشالا.نوکرتیم به قران داش بهادر.
تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کک
:/danc:chakoshi::rose::flowerysmile:lay_;;:hooora2:: chakerim:love::love::love::roz::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]baghal:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hooora::hooora::-shadheey:::balesh::love::love::eyvalla:
:barcelona::barcelona::esteghlal::esteghlal:
جون هرکیو که دوس دارین برین یه سر به این تاپیک بزنید:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
تولدت مبارک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تبریک میگم امیدوارم به آرزوهات برسی و همیشه سلامت باشی بهادر خان
نقل قول:
تولدت مبارک
ممنون خیلی لطف کردی هدیه خانم...roz::
نقل قول:
تولد ... تولد ... تولدت مبااااااااااااااااااااااا اااااااااااارک love::love::love:::flowerysmile::flowerysmile:
مرسی روژین خانم عزیز..خیلی شرمندم کردی.جبران کنیم...:rose:
نقل قول:
مبارکه ایشالا.نوکرتیم به قران داش بهادر.
تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کک
:/danc:chakoshi::rose::flowerysmile:lay_;;:hooora2:: chakerim:love::love::love::roz::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]baghal:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:hooora::hooora::-shadheey:::balesh::love::love::eyvalla:
:barcelona::barcelona::esteghlal::esteghlal:
مخلص داش تیام خودمون..خیلی گلی.فدای تو.لطف کردی تیام جان.ممنون...:flowerysmile:
نقل قول:
منم تبریک میگم امیدوارم به آرزوهات برسی و همیشه سلامت باشی بهادر خان
مخلص نامبر وان تاپیک..خیلی لطف کردی حامد داداش.ایشالا ی روز جبران کنیم محبتهات رو...:flowerysmile:
فکر کنم دیر متوجه شدم با تاخیر تولدت مبارک باشه بهادر جان:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::f lowerysmile: