پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
آرسن ونگر تو دنیا تکهroz::......بازیکنایی که تربیت کرده رو ببینید خدایی...من تیم سومم آرسناله........:rooz:
همیشه به اونایی که بخاطر پول میرن از آرسنال فوش میدم..........dallliii
گفته بود دیگه نمیفروشیم کسیو...........حالا ببینیم واقعیت داره یا نه؟؟؟!!!آخه همه رو هم یا میده بارسا یا میده تیمای دره پیته دیگه....:soal:...خیلی بده
نقل قول:
آرسن ونگر تو دنیا تکهroz::......بازیکنایی که تربیت کرده رو ببینید خدایی...من تیم سومم آرسناله........:rooz:
گفته بود دیگه نمیفروشیم کسیو...........حالا ببینیم واقعیت داره یا نه؟؟؟!!!آخه همه رو هم یا میده بارسا یا میده تیمای دره پیته دیگه....:soal:...خیلی بده
واسه همینه که میگم شدیم فجر سپاسی :narahat:
نصری - فابرگاس - فن پرسی وخیلیای دیگه , واقعا اگه اینا تو آرسنال میموندن تیم میزد رو دست خیلی از تیمهای دیگه . ولی خب نمیشه بازیکنو با چکو لگد نگه داشت , بازیکن خودشم باید دوس داشته باشه .
البته من بیشتر از اینکه از بازیکنایی که به خاطر پول میرن بدم بیاد بیشتر از بازیکنایی که به خاطر اینکه تو کارنامه ی ورزشیشون یه کاپ قهرمانی دیده بشه تیمو ترک میکنن بدم میاد .
راستی یه منچستری بیاد بگه کاگاوا اوضاش چی جوریه ؟ بهش خوش میگذره ؟ چقده بازی بهش میرسه ؟ بازیش چطوره ؟
نقل قول:
نقل قول:
واسه همینه که میگم شدیم فجر سپاسی :narahat:
نصری - فابرگاس - فن پرسی وخیلیای دیگه , واقعا اگه اینا تو آرسنال میموندن تیم میزد رو دست خیلی از تیمهای دیگه . ولی خب نمیشه بازیکنو با چکو لگد نگه داشت , بازیکن خودشم باید دوس داشته باشه .
البته من بیشتر از اینکه از بازیکنایی که به خاطر پول میرن بدم بیاد بیشتر از بازیکنایی که به خاطر اینکه تو کارنامه ی ورزشیشون یه کاپ قهرمانی دیده بشه تیمو ترک میکنن بدم میاد .
راستی یه منچستری بیاد بگه کاگاوا اوضاش چی جوریه ؟ بهش خوش میگذره ؟ چقده بازی بهش میرسه ؟ بازیش چطوره ؟
شما ها که تیم دوم سومتون آرسناله اینجوری میگین پس من چی بگم ؟!:nishkhand:
یکم لیست فروش آرسنال از سال 2007 رو بگم دور هم گریه کنیم crying::- ...
1- هانری
2- هلپ
3- فلامینی
4- کول
6-ویرا
7- آدبایور
8- نصری
9- فابرگاس
10 - سانگ
11 - ینس لمن
12 - آلمونیا
13 - ابوئه
14 - پیرس
15 - ریس
فعلا همینا رو یادم اومد ...
یعنی در عرض 6 سال 15 تا بازیکن خوب از ارسنال جدا شدن :eee:که از بین اینا هلپ و فلامینی و سانگ و ریس وقتی تو ارسنال بودن خیلی خوب بودن واسه ما ارسنالی ها اما به نظرم الان نابود شدن چون خبری ازشون نیس اما اگه تو ارسنال میموندن شاید تا الان ستاره های بزرگی شده بودن ....
نقل قول:
شما ها که تیم دوم سومتون آرسناله اینجوری میگین پس من چی بگم ؟!:nishkhand:
یکم لیست فروش آرسنال از سال 2007 رو بگم دور هم گریه کنیم crying::- ...
1- هانری
2- هلپ
3- فلامینی
4- کول
6-ویرا
7- آدبایور
8- نصری
9- فابرگاس
10 - سانگ
11 - ینس لمن
12 - آلمونیا
13 - ابوئه
14 - پیرس
15 - ریس
فعلا همینا رو یادم اومد ...
یعنی در عرض 6 سال 15 تا بازیکن خوب از ارسنال جدا شدن :eee:که از بین اینا هلپ و فلامینی و سانگ و ریس وقتی تو ارسنال بودن خیلی خوب بودن واسه ما ارسنالی ها اما به نظرم الان نابود شدن چون خبری ازشون نیس اما اگه تو ارسنال میموندن شاید تا الان ستاره های بزرگی شده بودن ....
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:
فن پرسی ر وآدم حساب نکردی بزاری تو لیست ؟ :hehehe:
کیلیچی رو هم نگفتی , اشلی کل رو هم نگفتی البت یادم نیست کودوم سال رفت . آدبایور و خیلیایه دیگه .
باو ینس لمن که دیگه پیر شدو فوتبالش تموم شد . با اینکه اخلاق گندی داشت ولی دوسش داشتم , چون تو دورتموند بودو بعدش رف تو آرسنال :nishkhand:
ولی این خوزه آنتونیو ریس عجب بازیکنی بود دهن سرویس , ولی وختی از آرسنال رفت نابود شد .
نقل قول:
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:
فن پرسی ر وآدم حساب نکردی بزاری تو لیست ؟ :hehehe:
کیلیچی رو هم نگفتی , اشلی کل رو هم نگفتی البت یادم نیست کودوم سال رفت . آدبایور و خیلیایه دیگه .
باو ینس لمن که دیگه پیر شدو فوتبالش تموم شد . با اینکه اخلاق گندی داشت ولی دوسش داشتم , چون تو دورتموند بودو بعدش رف تو آرسنال :nishkhand:
ولی این خوزه آنتونیو ریس عجب بازیکنی بود دهن سرویس , ولی وختی از آرسنال رفت نابود شد .
فن پرسی و کلیچی رو یادم رفت ...:whistle3: شماره 4 که نوشتم کول رو :death: ینس لمن هر چند پیر بود اما من خواستم ببینم که چن تا از ارسنال جدا شدن .
پس :
16 - فن پرسی
17 - کلیچی
18- توره
19 - ادوآردو
20 - سول کمپل
----
حالا شد در عرض 6 سال 20 بازیکن از ارسنال جدا شدن ....:aaaa:
البته هنوزم هستن دیگه روم نشد بنویسم .
خب بهتره این بحث رو تموم کنیم love::
ای بابا مگه قرار نشد درباره فوتبال بحث نکنید ....
خسته شدیم دیه زنگ میزنم پلیس 110 بیادا ki::
نقل قول:
ای بابا مگه قرار نشد درباره فوتبال بحث نکنید ....
مارو از پلیس میترسونی؟؟؟؟dallliii
برو از خدا بترس:luuugh:..........اینا که چیزی نیستlol:-
نقل قول:
مارو از پلیس میترسونی؟؟؟؟dallliii
برو از خدا بترس:luuugh:..........اینا که چیزی نیستlol:-
از ابلیس که نه ولی از مهدی نجفی می ترسونیم:luuugh: همین مهدی بدتر از صدتا ابلیسه:luuugh: خلاصه خودش قانون گذاشته بحث فوتبالی تو کمپ ممنوعki::
باو چرا میزنید ؟ بحث فوتبالی نبود که , یه دردو دله ساده بود :nishkhand:
حالا نه اینکه الان 100 تا موضوع داره تو تاپیک بحث میشه mas:- اگه همینارم نمیگفتیم الان تاپیک 3 روز بود که خوابیده بود :evaa:
مثلا حالا در مورد چی بحث کنیم ؟ مدل موی الشراوی خوبه ؟ :daghighan:
قیافه ی وینی جنز چطور ؟ یا میخواین در مورد تاثیر روابطه والدین در روحیات کودکان گفتوگو کنیم ؟ :hehehe:::book
نقل قول:
من خودم پلیس 202 هستم :nishkhand:
عمو برو بقیه رو بترسون :luuugh:
نقل قول:
یا میخواین در مورد تاثیر روابطه والدین در روحیات کودکان گفتوگو کنیم ؟ :hehehe:::book
اره این خیلی خوفه :luuugh: به نظر من نقش والدین خیلی مهمه :nishkhand: خب بقیه اساتید هم نظراتشونو بیان کنند :nishkhand:
بچه ها ؟ :nishkhand:
بچه ها ؟:nishkhand:
بیاین درباره ی عید حرف بزنیم که میخواین تو عید چیکار کنین :yes: