یکم صبر کن. خب با regenerator انجام نده با اون یکی برنامه که سعید جان گزاشته انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:rooz::rooz::rooz::rooz::rooz:
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم صبر کن. خب با regenerator انجام نده با اون یکی برنامه که سعید جان گزاشته انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:rooz::rooz::rooz::rooz::rooz:
@mmady : تو سوکر گیمینگ بگرد شاید باشه...خالکوبی ها هم که در موn های مودینگ هست.....
@mkk12 : برای این مشکلت من وارد نیستم ...من تخصص اصلیم فیسه....[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] استاد ادیت دیتا بیسه و وارده،تا اونجایی که یادمه در فیفا 12 هم به این مشکل بر خورده بود که حلش کرد.... ا
درباره فیس پک هم بگم که اگر متوجه شده باشید که سیستم کار بر چه اساسی هست دیگه راحت میتونید فیس اضافه کنید به لیست faces.lua
فایلهای این پچ رو درمسیر مورد نظر بریزید و لیست id بازیکنان را کهدرخود این پک هست به لیست faces.lua خودتون اضافه کنید و سیو کنید....
یا
فایلهارو در مسیر مورد نظر بریزید و cm 13 باز کنید و اسم بازیکنان رو (که داخل همون پوشه پک هست) رو سرچ کنید و در قسمت فیس تیک گزینه has generic face رو بردارید و سیو کنید.....
عزیز کدوم یکی میشه بگی
میشه جواب سوالامو زود تر بدین اخه کشده مورده فیفا 13:khahesh:
آخه کدوم سوالت رو جواب بدم !!!؟؟نقل قول:
دوست عزیز سوالات رو همرو بگو با هم جواب میدم !!!!!! :soal:
خال کوبی بازیکنا وارد نمیشه اینم سوال جواب بده
راستی چجوری باید ثبت ناممو ویرایش دهم
خالکوبی بازیکنان که تو خود پچ مودینگ وی هستنقل قول:
خالکوبی رو خودم روش زیاد کار کردم...نمیشه !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].... من روش کار کردم...ولی جواب نمیده....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی داش سعید
خب آقا آرمتین خالا کجا گیر بیارم؟؟
کجای داداش؟؟
@mkk12 : بهش مسیج بده... ایران نیست.... یکم بد موقع آنلاین میشه...ولی میاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
v2.0.2.163 (2012-09-23)
- New: AllowOnlyOneCopy option added.
- New: Prompt to repair .NET application settings added.