این برهانی باید نیمکتنشین باشه اخه یکی نیست به این بگه مثلا تو مهاجمی :ogh:
نمایش نسخه قابل چاپ
این برهانی باید نیمکتنشین باشه اخه یکی نیست به این بگه مثلا تو مهاجمی :ogh:
آره ولی یه هافبک تغذیه کن هم نداریم که واسش موقعیت بسازه ........... فوتبال همینه دیگه .... برنامه نداریم ..........
نیم فصل یه مهاجم خوب میخریم
بابا تیم پر هافبکه اگه یکی دیگه هم بخریم دیگه تو تیم برای بازی دعوا میشه (نه که الان نیست) ولی امروز ترکیب دوم استقلال بود که نسبتا ترکیب دوم خوبی داره با این همه ملی پوش که تو اردو تیم ملی هستند ببینیم دربی دوشنبه با پرسپولیس چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میبازیم ............ همه بازیکنان مال تیم دوم هستند
فقط دلم به زندی یا اگر فرهاد به بازی برسه خوشه :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دروازبان داریم نه دفاع نه حمله همه تو تیم ملی هستند
دیشب بازی رو باید دیده باشین واقعا خاک بر سر مسئولین با این تیم اوردنشون .مربیه ناسینال گفته ک ما با تمام ترکیبمون اومدیم .ولی بازی پرسپولیس یا همین بازی دیشبو اگه دیده باشین رفته با بازیکونای 17 یا 18 ساله بازی میکونه .فکر میکنم میانگینه سنی تیم دیشب به بیست نمیرسید
آرش کاملا تواناییهاش رو از دست داده.گل نزدن از داخل 6قدم عادی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط قلعه نوعی بود که تونست خوب ازش بازی بگیره وگرنه زمان مرحوم ناصرخان هم همه رو سکته میداد.
من که دوس دارم اگه قراره بره ،بره نفت آبادان
اگه بازیکنان یه کم با غیرت تر بازی کنند و به این فکر کنند که با چه پیراهنی دارند بازی میکنند پرسپولیس رو سوراخ میکنیم ...... اگه نه که 100 % میبازیم
مظلومی گفت دربی رو با تیم امید میاییم تو زمین entezar::
وای مردم از خنده lagh::.............. این دوبله سوبله ای ها زورشون به تیم دوم ما هم نمیرسه mas:-
فقط حنیف و کیانوش از تیم اصلیمون بودند مساوی کردیم اگه تیم اصلیمون چیکار میکردیم ....... حتما 6 تایی :hehee: