ما که رفتیم بخوابیم ولی دعا کنیین پول ما فردا جور شه مشکل منم حل میشه دیگه نیازی به ازدواج اجباری نیست
اونوقت میشه پرید
نمایش نسخه قابل چاپ
ما که رفتیم بخوابیم ولی دعا کنیین پول ما فردا جور شه مشکل منم حل میشه دیگه نیازی به ازدواج اجباری نیست
اونوقت میشه پرید
من در جبهه حق علیه باطل فعالیت میکنم :nishkhand:
نفس ازدواج مقابل آزادی نیست ولی اینجا اینجوریه !! یعنی متاهل شدی دیگه مجبوری قید خیلی چیزا رو بزنی بخشیش به فرهنگ غلط برمیگرده بخشیش هم به شرایط زندگی تو اینجا یعنی با این وضعیت گل و بلبل مملکت باید از صب تا شب جون بکنی شب رسیدی خونه بخوابی دوباره فردا همون کارای تکراری! واسه همین برای تفریحات دوران مجردی وقتی نمیمونه! به همین خاطر هم یه جورایی میشه گفت آزادیت رو از دست میدی. البته گفتم به فرهنگمون هم مربوطه وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنن یعنی به هم اعتماد کردن دیگه؟ پس چه معنی داره به همدیگه بدبین باشن؟ چرا باید به مسافرتای مجردی گیر بدن یا خیلی چیزای دیگه؟ تو کشورای پیشرفته این ماسئل خیلی وقته حل شده ولی ما جهان سومی (بخوانید چهارمی) ها همچنان با این چیزا درگیر هستیم.
خیلی خوبه اگه بتونی از همینجا طرفت رو پیدا کنی و دستش رو بگیری و از اینجا بری. اینجوری راحت میتونی زندگی کنی البته به شرطی که اونور هم شرایط زندگی داشته باشی. 1000 تا شرط داره و اصلا و اصلا راحت هم نیست !
اتفاقا ازدواج نه محدودیته نه مسئولیت.ازدواج جزیی از زندگیه که باید بهش تن داد.
درسته برا بعضیا محدودیت آورده ولی اگه تا جوونی افراط نکرده باشی ازدواج برات شیرینتر از دوران مجردیت میشه.
اینا فیلمه ازدواج بده ازدواج خوب.
ما خودمون دوستان بلدند به طرز انفورماتیکی رفتیم خواستگاری اولش خجالته و آخرش دلهره ولی وقتی جواب بیاد تهش شادیه.
اگه خانواده گیر دادن قبول کن.عزیزم.
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا یا یه عقلی به ما بده ! یه پولی هم به این آقا امید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با عرض پوزش از دوستان !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زرشک !
کی میگه شرایط اون ور خیلی بهتر از اینجاست ؟!!! همین که تو پاشی بری اون ور _ البته اگر جا و مکانت از الان معلوم نباشه _ خودش بزرگترین مشکل رو همراه داره ! حالا کسب و کار و پول در آوردن تو یه مملکت غریب با وضع اقتصادی خیلی جالب کشور های مختلف اروپایی و آمریکایی خودش حدیث مفصله ...
خوب من مسلمون نیستم و زنی که بتونه با عقاید من کنار بیاد پیدا نمیشه پس اجباری نیست بخاطر زن عقایدمو عوض کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه مهدی جان نگرفتی تو فقط به یه بخشش توجه کردی یه سر ناپیدا دیگه هم داره این رشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما به دلایل جوی از ادامه بحث میگذریم
یعنی چی ازدواج کنیم ما با دوستامون بریم اونم با دوستاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو راضی میشی زنت با دوستاش بره شمال تو بشینی خونه بعد تو با دوستات بری زیارت اماکن متبرکه با دوستات اون بره خونه
بعد عصرا تو با دوستات بری مسجد اون با دوستاش بره کافی(مکان ها شوخی بودا)
نه حمید خان اینجوری نیس ازدواج و ازادی مثه ورزشو اعتیادن (البته دوتاشونم با هم زیادن)dallliii
جدای شوخی داری ماجرا رو خیلی خوش بینانه و خارج از گود نگاه میکنی وقتی دو نفر بهم اعتماد میکنن الان بهم اعتماد کردن نه اینکه همیشه اعتماد داشته باشن
باور کن مجردی دنیایی بسیار متفاوت از تاهل داره که هر کدام سیستم جدا داره
کی میشه وقتی ازدواج کردی تا ساعت 2 بخوابی بعد عصر بری الافی بعد شب بیای تلپ شی تو نت و تا ساعت 6 فیلم ببینی نه خدایی میشه من زندگی مستقلانه رو تو این تعریف میکنم
در ضمن درسم دشمن ازادیه:nishkhand:
فقط از راه بدر میکنه آدمو .آخه اره:khandeeeee bahal:نقل قول:
زنگ زدم به عموم که الان انگلیسه میگم عمو یه کار کن بیایم اونجا ازون چیزایی که اونجاست ما هم فیض ببریم:nishkhand: میگه بیشعور ما که برا کلاسای مربیگری اومدیم به ریپ زدن افتادیم کرایه تاکسی 1 کیلومترش دست کم 20 هزار تومن آب میخوره برامون غذا خوردنش که هیچ.گرونی اینجا ترکونده.مردمش بدتر از ایران زندگی میکنند.اونوقت تو اونجا راست راست میگردی و میگی زکی و یاد ..متم نیست که چی به چیه.و کی به کی بایدم بیای اینجا زندگی کردنو ببینی تا قدر عافیتو بدونی.
:mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالب شد ! خب مذهبتون چیه ؟!!نقل قول:
آقا هر کی گرفت این چی میگه بیاد برا ما هم توضیح بده ! من که از دماغم زد بیرون ولی درک نکردم چی می گه !نقل قول:
نه مهدی جان نگرفتی تو فقط به یه بخشش توجه کردی یه سر ناپیدا دیگه هم داره این رشته
اما به دلایل جوی از ادامه بحث میگذریم
ولش کن مهدی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم مذهب نداره:hehee:نقل قول:
اینم عاشقه چرت زیاد میگه توجه نکن:khandeeeee bahal:نقل قول:
فکر کنم به دین خاصی معتقد نباشننقل قول:
اما مهدی من در مقابل ای کیوی تو چاره ای جز برداشتن کلاه ندارم واقعا اورین
اقا حس ندارم برات موشکافانه دینو تجزیه کنم اما اصل ماجرا همون بود که خودت گفتی
جون من بگو که فهمیدی!!!!!!:gijjj:
راستی یادم رفت بگم که هر انتی بارسایی مجبور میشه کمی تمایلات سفید پیدا کنه الکی انکار نکن
خوشم میاد همیشه برادرا با هم رقیبن
داداش منم ایتالیایی منچستریه یعنی تیمایه....................................