خب موردریچ هم به رئال پیوست ولی ای کاش یه مدافع میخریدیم همین.
نمایش نسخه قابل چاپ
خب موردریچ هم به رئال پیوست ولی ای کاش یه مدافع میخریدیم همین.
مشکل ما رئالیا اینکه هی میگیم داور در بازیهای بارسا دخالت داره ولی در واقع تیم خودمون بد بازی میکنه
رونالدو بیش از حد ممکن بد بود ! اوزیل هم که خوب جواب اعتماد خوزه رو داد ( دروازه خالی رو زد به تیرک دروازه)
هیگواین بد نبود . دیماریا خوب بود.
رئال باید به خودش بیاد .
مرجع خبری رئال نوشته که رئال خرید مودریچ رو نهایی کرده و تا دقایقی دیگر به مادرید میره و تست پزشکی و بعد در تمرین عصر شرکت میکنه!
خبر خوشی اگه واقعیت داشته باشه چون الان اوزیل ذخیره نداره
اوزیل بعد 20 دقیقه بازی قدری خسته میشه که انگار 90 دقیقه بازی کرده درست برعکس مودریچی که تو لیگ سخت انگلیس بوده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh-ricky [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرت شوت مودریچ بهتره . از الان روزی رو میبینم که مورینیو مثل هیگواین و بنزما در انتخاب اوزیل و لوکا دچار مشکل میشه ! هر چند احتمال داره پست الونسو بازیش بده
دیگه همه کاسه کوزه ها رو سر اوزیل چرا خالی میکنین اوزیل مهار شده بود و یه هافبک خوب دیگه و خلاق لازم بود وارد زمین بشه تا اوزیل هم فضا پیدا کنه و اینجوری نفوذ بیشتر بشه
اومدن مودریچ و محو شدن کاکا خبر از رفتن کاکا داره
امیدوارم یه مدافع مرکزی یا راست خوب جذب کنیم تا تیم انرژی دوباره بگیره اما باید بگم دیشب همه بد بودن همه و تقصیر کس خاصی نبود اما ستاره بی فروغ بیشتر تو چشم میزد
میگن مسئول های تیم رئال دارن با مایکون مذاکره میکنن.
اگه مایکن بیاد دفاع راست خیلی خوبیه.
مودریچ به رئال مادرید پیوست
مودریچ با قراردادی 5 ساله به رئال پیوست رئال مادرید برای این انتقال 30 میلیون نقد به علاوه پنج میلیون پاداش پرداخته است .
اینجا کلینیک پزشکی مادرید.. من دارم به رئال میپیوندم.. آی لاو یو خوزه :|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوکا مودریچ ، پس از کش و قوسهای بسیار بالاخره وارد مادرید شد تا تستهای پزشکی را پشت سر بگذارد .
عکس هایی از معارفه لوکا مودریچ در برنابئو +کلیپ
یه کلیپ هم از حضور لوکا مدریچ در تست پزشکی
حجم : 1.8 مگابایت
حضور مودریچ در تمرینات(گیف)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان ، لوکا مودریچ پیراهن رئال را به تن کرد . وی در مراسم معارفه اش پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود .
پس از دو ماه ، فکر می کردی این انتقال به سر انجام برسد ؟
این یک پروسه طولانی بود اما در نهایت توانستم که به رئال بیایم . خیلی خوشحال هستم و به حضور در این جا و در بهترین باشگاه جهان افتخار می کنم . از حضور در این جا هیجان زده ام . بی تاب تمرین و بازی کردن هستم .
دوست داری در چه پستی بازی کنی ؟
دوست دارم فوتبالی تکنیکی را تجربه کنم . من در خط هافبک بازی کرده ام و می توانم در تمامی پست ها در میانه زمین قرار گیرم اما مربی جدیدم تصمیم خواهد گرفت که به عنوان یک بازیکن کجا قرار گیرم . خوشحال می شوم که هر جا که بخواهد بازی کنم . می خواهم به تیم کمک کنم که جامها را ببرد .
سه بازی اول رئال را دیدی ؟ چرا وضع تیم این طوری است ؟
همه کاری می کنم که این تیم را بهتر کنم . مهم این است که فصل را چطور تمام می کنی ، نه این که چطور شروع می کنی . بازیهای زیادی از لالیگا باقی مانده اند .
پس از پایان این ماجرا ، احساس آرامش می کنی ؟
بله ، دوران مشکلی را سپری کردم ، یک ماه را در کنار تیم تمرین نکردم ، اما حالا خوشحال هستم و این جا احیا شده ام . نمی توانم برای دوباره بازی کردن صبر کنم چرا که این چالش بزرگی برای من است . می خواهم به اهدافم برسم . هر چه را که نیاز داشته باشم در این جا هست . بهترین مربی جهان و بهترین بازیکنان .
آماده حضور در بازی چهارشنبه هستی ؟
حس خوبی دارم . می خواهم که با تیم تمرین کنم اما آماده هستم تا در خدمت تیم باشم و مقابل بارسا بازی کنم . البته مربی تصمیم می گیرد .
چالش شخصی تو در رئال چیست ؟
می خواهم به ترکیب اصلی برسم و برایش سخت کار می کنم . مشکل خواهد بود اما آماده هستم . برای بازی کردن در این جا آماده ام تا از نظر شخصی پیشرفت کنم و جامها را با رئال ببرم . لالیگا ، چمپیونزلیگ و کوپا . این ها چالش های من هستند .
از نظر بدنی چه حسی داری ؟
گفتنش سخت است . دلم برای بازی کردن تنگ شده است . با یک مربی در تاتنهام تمرین کرد . با تیم ملی کرواسی هم بازی کردم که این به من کمک کرد . امیدوارم که با چند بازی بتوانم به بهترین سطحم برسم و انتظاراتی که در رئال مادرید از من می رود را برآورده کنم .
روی کاغذ یار فیکس نیستی ...
من آماده هر اتفاقی که بیافتد هستم . می خواهم که جایگاه خودم را در تیم پیدا کنم و می دانم که مشکل خواهد بود اما توانایی بازی در این جا را دارم و مربی تصمیم می گیرد که چقدر بازی کنم . می خواهم که روز به روز بهتر شوم و بیشتر به تیم کمک کنم .
مربی در مورد پروژه جدیدت به تو چه گفته است ؟
با او صحبتی نداشته ام ، امیدوارم امروز این اتفاق بیافتد .
الگویت چه بازیکنانی بوده اند ؟
بوبان که در میلان بازی می کرد . او یکی از بهترین بازیکنان کرواسی بود . همین طور توتی ، بازیکن رم .
بیش از اینکه از نظر فنی خوشحال باشیم که مودریچ رئالی شد از اینهمه عشقش به رئال خوشحالم
خدایی خیلی وقته داره خودشم بر ای این انتقال تلاش میکنه و همیشه هم تنها مقصدشو رئال دونسته
امیدوارم موفق باشه هر چند سنش کمی بالاست
خوب دیگه موردریچ هم رءالی شد الان دیگه می تونه به جلومون هم کمکی بکنه هم رءال برا این انتقال خیلی جنگید و هم خوده موردریچ
این انتقالو به همه رئالیا تبریک میگم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرتضی جان پارسال مودریچ با برنامه های همین امسال داشت برای انتقال به چلسی میجنگید! حرفت یه مقدار از سر شور و شوقه! پارسال چلسی تیم همه دوران مودریچ بود این فصل رئال.
حرفت درسته اما باید بگم تو مصاحبه اختصاصیش با اسکای که 3 سال پیش انجام شد و شرحشم چلپ شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مودریچ تیم ارزوهاشو رئال اعلام کرد و پارسالم اصلا رئال قراری برای خریدش نداشت
بهرحال با همه حرفا تعصب بازیکن دوس داشتنیه هر چند ظاهری باشه:flowerysmile: