ولادت حضرت فاطمه الزهرا رو به همه ی دوستداران آن حضرت تبریک عرض میکنم.love::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولادت حضرت فاطمه الزهرا رو به همه ی دوستداران آن حضرت تبریک عرض میکنم.love::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان امیر حسین کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری بزن
بعد قراره چی بشه امضائو اواتارش خواستی بریم تو کار پیشنهاد:ahaaaaaa:
این خیلی باحاله و صرفا هم به خاطر شوخیه پس کسی جدی نگیره binam
خواستم جهت اصلاع بگم فردا 3 تا از استوره های فوتبال از فوتبال خداحافظی میکنند خیلی دلم گرفته باهاشون خاطره زیاد داشتم چه قدر زود گذشت ای روزگار om::
خب ظاهرا امیر حسینnobody11 سه روزه خبری نیست ازش کجا رفته:fek konam:
بابا خیلی هم بد نیست امضات اینا:nishkhand:فرستادمش ببینش:nishkhand:میدونم میای:khelal dandoon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم یه 200 تا میزارم روش هرکی جنازشو تحویلم بده
در کار خیر هیچ جای استخاره نیست
امان از دست اين امتحانا
بالاخره بعد يه مدت اومديم سايت
بچه هاي گل چطورين؟
میبینم که عبدالله این کمپو طلسم کرده و رفته چه سرعت پایینی داره:mage mishe:
نه چرا اخه
منم در راستای کار دوستان 50 تومن میزارم روش کسی که سر این طرفو بیاره واسمون:yes:
ولی مردیکه فقط یه اهنگش اینجور نیس ها
الانم که رفت کشور .........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جانم
چی شده؟
پشت سر من غیبت میکنی؟
خوبه دیگه اینجوری
فک کنم جلد چهارمشو باید شهریور بزنیم با این سرعتی که داره پیش میرهlagh::
قضیه 50 تومن چیه؟
بازم مفصل برام توضیح بدهheee::
دوستان با توجه به صحبتی که ایت الله مکارم شیرازی بیان کردن هرگونه موضع گیری شخصی و بیان اینگونه حرف ها بیهوده است.ایشون گفتن اگه فرد مورد نظر مسلمانه و توهین کردنش قطعی باشه مرتد هست و باید به وسیله فرد عادل و مورد اعتماد مورد مجازات قرار بگیره اگه هم مسلمان نیست که وضعش فرق میکنه.فکر کنم با توجه به مسائلی که قبلا هم از این خواننده منحرف مطرح شده بدونیم این فرد مسلمان نیست پس اعلام مبلغ برای کشتن کسی که مسلمان نیست و توهین کرده یک جور گناه محسوب میشه.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.موفق باشید