سلام دوستان
ایشاالله قهرمانی سیتی رو برای این فصل هم ببینیم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
ایشاالله قهرمانی سیتی رو برای این فصل هم ببینیم
به نظر من با این تیمی که سیتی بسته هم قهرمان F.A Cup و هم قهرمان لیگ برتر میشه .
آقای گل هم از منچستر یونایتد
قهرمانی که اره ولی اقای گلی هم بعد مصدومیت اگرو میاد و اقای گل هم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern münchen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها من من بلویی هستم:
آره قهرمان که میشه ولی با این اوصاف ون پرسی آقای گل میشه این دفعه هم قهرمان من سیتیه میه نه؟
بچه ها این چیه مگه اگرو رو مگه با ار پی جی زدن که مصدوم شده تا فصل قبل گل قهرمانی میزد و تیم نجات میداد حالا لیگ شروع نشده مصدوم میشه برام!
:sigar:
منم امیدوارم منچستر سیتی بازم این فصل بتونه لیگ جزیره رو ببره اما همسایه مون منچستر یونایتد این فصل بهترین و قویترین خط حمله لیگ انگلیس رو داره رونی و فن پرسی باهم دوزوج خیلی قوی در خط حمله تیم من چستر یونایتد باشن ولی مشکل اساسی فن پرسی در یونایتد اینکه فن پرسی خیلی مصدوم میشه وهمین امروز خبر مصدومیت این بازیکن منتشر شد.
سیتی یکی از پولدار ترین باشگاه های جهانه و الان بازیکن های فوق العاده ای در سطح فوتبال مطرح جهان داره مثلا در خط حمله توز بالوتلی ادین ژکو و...در خط هافبک سمیر نصری توره آگورو و...که واقعا در فصل پیش درخشیدن و قهرمان لیگ جزیره شدن البته سیتی امسال هم شانس قهرمانی داره ولی خوب 50% تقسیم میشه به یونایتد و 50% دیگه به سیتی من امیدوارم سیتی این فصل قهرمان جزیره بشه البته بگم در نقل و انتقالات خیلی موفق نبودیم میخواستیم د روسی رو بخریم که اونم نشد.
درباره آقای گل این فصل لیگ جزیره باید بگم که با توجه به فصل پیش سرخیو آگورو28 گل زد و در رتبه دوم گلزنان قرار گرفت احتمال آقای گل شدن این بازیکن خیلی زیاده!چرا که الان ماشین گلزنی وین رونی دیگه تنها نیست و گلهاش به ون پرسی مهاجم تازه وارده اولدترافورد تقسیم میشه.
پس سرخیو از نظرمن شانسه آقای گل شدنه ولی باتوجه به این چند مسابقه که اول فصل بوده 80% توز این فصل در جدول آقای گلها میدرخشه.کلا اینا از نظرمن یه مشت تفره و حواشی رفتنه چراکه آقای گل شدن و... مهم نیست.
مهم مسابقات تیمه و این فصل چیکار میکنه.ولی این فصل هم من سیتی شانس قهرمانی محسوب میشه ولی شیاطین این فصل باخرید پرسی خیلی جلب توجه کردن.واقعا معلوم نیست چه بلایی سر تیم ها میاره منچستراین موضوع هفته پیش معلوم شده وقتی پرسی هتریک زد هم یونایتد رو از باخت نجات داد و هم دومین برد رو لیگ جزیره این فصل براشون هدیه کرد.
من امیدم به هافبک هایی مثل یحیی توره و نصری هست از نظر مهاجم هم چیزی کم نداریم توز آگورو اد ین ژکو بالوتلی و...:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میترسیدند آقای گل بشه ! :scare3:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقای گل شدن مهم نیست البته آگورو فصل پیش 28 گل زد و رتبه دوم رو به دست اورد:ghelyon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انشاالله امسال اول میشه :flowerysmile:
ولی با این مصدومیت فکر نکنم :ruunn::ruunn::ruunn: