مانوئل پیگیرینی: بهترین نتایج تاریخ رئال در دوره من رقم خورد
این مربی شیلیایی در سال 2009 هدایت رئال را برعهده گرفت و در پایان فصل توانست 96 امتیاز با این تیم کسب کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- مانوئل پیگیرینی، سرمربی مالاگا، بار دیگر به رئالی ها یادآوری کرد که بهترین رکورد امتیازی شان را در فصلی که او هدایت این تیم را برعهده داشت، به دست آوردند.
این مربی شیلیایی در سال 2009 هدایت رئال را برعهده گرفت و در پایان فصل توانست 96 امتیاز با این تیم کسب کند.
البته رئال در نهایت پایین تر از بارسا در رتبه دوم قرار گرفت و همین مسئله موجب شد تا پیگرینی جای خود را به مورینیو بدهد.
تحت هدایت مورینیو نیز رئالی ها بعد از بارسا در رتبه دوم قرار گرفتند و این بار تنها 92 امتیاز به دست آوردند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تلاش کردم تا آنجا که می توانم بهترین نتایج را با تیم کسب کنم. این خیلی را ناراحت کرد. اما این بهترین نتایج تاریخ رئال بود. گذشته کاملا فراموش شده است.
هواداران همیشه از من حمایت می کردند و همیشه پشت من بودند. من دوست داشتم اوضاع به شکل دیگری پیش برود اما باید آنچه رخ می دهد را پذیرفت. من همیشه رابطه خوبی با همه بازیکنان داشتم. در رئال اگر با رئیس باشگاه موافق نباشید، باید باشگاه را ترک کنید. "
goal.com