پرسپولیس یعنی هودار داشتن پرسپولیس یعنی گل سرخ شقایق کاشتن پرسپولیس یعنی عبور از مرزهای نیاز پرسپولیس یعنی توکل به خدای بی نیاز .
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیس یعنی هودار داشتن پرسپولیس یعنی گل سرخ شقایق کاشتن پرسپولیس یعنی عبور از مرزهای نیاز پرسپولیس یعنی توکل به خدای بی نیاز .
خدا وکیلی این هوادارا خیلی باحالن.بابا وایسید توپ بره تو گل بعد داد بزنید علیهههههههههههههههه دایی........تازه هفته اوله معلومه با این کارا تیم قهرمان نمیشه.میگن باید گربه رو دمه حجله کشت و دیگه خیلی زود کشتینش
در کل تیم خوبی داریم و مطمئنن و به امید خدا قهرمانیم. عشق است پیروزی
پرسپولیس قهرمان می یشه، همه می دونن که حقشه . . .
عشق است قرمز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمعه ازشبکه تهران برنامه ی جشن رمضان با حضور حمید استیلی بود
که شهریاری کاملا از خجالتش در اومد ولی من افتخار میکنم به همچین آدم خیری که پرسپولیس و رهبری میکنه و به امید اینکه کار خیرش بدون پاداش واقع نشه
این چه سوالیست که از ماشده از چه سبب باعث دعوا شده
پاسخ ان امر بدیهی بود قرمزی لیگ طبیعی بود
داد زنیم آخر لیگ همزمان مبارکه قرمزای قهرمان
:love::love::love::love::love:
واقعااین فصل پرسپولیس یکی از بهترین تیمهای چند سال اخیرشو داره از نظر نفرات میگم.خیلی بهش امیدوارم و خدا کنه از لحاظ نتیجه هم یکی از بهترینها باشه.
آقا گل بادامکی رو اگه میتونید بزارید برا دانلود
اینم یه افتخار دیگه برای پرسپولیس
کسب رتبه ی پانزدهم را به شما دوستان تبریک میگییم:hehee::hehee:
ابروی پرسپولیس رفت:gerye::gerye::gerye::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
آبروي پرسپوليس موقعي ميره كه كلي باخت پشت سر هم بديم و 4تا 4تا گل بخوريم و تو هر تورنمنتي شركت كنيم آخر شيم و براي اولين بار در تاريخ باشگاهمون تو مرحله گروهي مقدماتي آسيا آخر بشيم
از اون بدتر آبروي پرسپوليس وقتي ميره كه فقط هزار تا تماشاگر برن استاديوم
من نمي دونم اينايي كه از دايي حمايت مي كنن چرا فصل قبل به خودشون زحمت نمي دادن بيان استاديوم و ازش حمايت كنن؟! اين آمار كمترين تعداد هوادار در تاريخ باشگاه هم در دوران دايي رقم خورد كه خودش نشونگر عملكردشه
الان فكر كنم بايرن مونيخ هم با باختي كه تو بازي اولش در مقابل تيم تازه از ليگ پايينتر بالا اومده داد ته جدول بوندسليگا باشه پس آبروش رفت ؟!
نه عزيز من آبروي تيم ما با يك امتياز از 2بازي ابتدايي فصل نمي ره . اكثر تيمهاي بزرگ اروپا هم تا 4-5 بازي ابتدايي فصلشون نتايج مناسبي نمي گيرن ولي هواداراشون صبر مي كنن چند تا بازي ديگه بگذره و اگر روند مثبتي نبود بعد انتقاد مي كنن . ضمنا هوادارانشون هم هواداران باشگاه هستند نه يك شخص خاص كه قبلا مربي تيم بوده و الان خودش تيم داره .
حالا خدا کنه دیگه شکست نیاریم.چون واقعا خوب نیست پرسپولیس از تیم های ضعیف ببازه
به نظر ن مهم ترین نکته حمایت از سرمربی مونه به هرحال دوسه چهار بازی اول کمی مشکله با این بازیکنان مصدوم و فشاری که استیلی داره تحمل میکنه(شعار علی داییی سردادن و تحمل نداشتن هواداران
)هرمربی دیگه ای جاش بود کم میاورد حتی اگه تو این بازی هم ببازیم بازم باید ازش حمایت کنیم ونزاریم جا خالی بده هرچی باشه اون رهبر تیممون :fek konam: