نقل قول:
نوشته اصلی توسط italo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی سوال می کنی . اما در مورد فیس مورینیو. گاهی وقتی تعویض می کنی یک نفر نزدیک خط قرار دارد. آن نفر سر مربی است.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط italo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی سوال می کنی . اما در مورد فیس مورینیو. گاهی وقتی تعویض می کنی یک نفر نزدیک خط قرار دارد. آن نفر سر مربی است.
بچه ها ميشه آپديت پچ pes رو واسهxbox با روش نصبش رو برام بذاريد؟!
ممنون ميشم دمتونم گرم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم لینک هایی که مخواستی . این هم رهنمای نصبش :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفقا پچ کم حجم چی داریم که تقریبا همه چیو درست کنه؟
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميخوامت اساسي.
من اين kitserver رو دانلود كردم . ولي اصلا كار نميكنه:fek konam::fek konam:
مشكل حل بشه قول ميدم سوال آخر باشه:shogh:
كار اين kitserver تبديل چي به چيه؟؟؟من هيچ چيز نفهميدم.:gijjj::gijjj:
اينم تصوير kitserver من
منوی پدرو رودریگز بازیکن بارسا
یه سری برنامه های قوی برای ادیت pes 2011
Tool Collection 3.0.4
این برنامه ها رو شامل میشه :
PES 2011 Master League Settings 1.1
PES 2011 Camera Settings 1.4.3
Map League Editor 1.0.3
PES 2011 Map Editor 1.0.6
Ultimate Editor 3.0.5
OF Manager 1.1
PES 2011 Timer 1.2.1
PES 2011 Editor 1.2
PES 2011 OF Changer 1.1
BAL Editor 3.1.100
دوست من شما باید پوشه ی kitserver رو با دقیقا همین نام تو محلی که بازی رو نصب کردی در کنار فایل اجرایی بازی کپی کنی . در صورتی که این کار رو درست انجام بدی موقعی که فایل manager رو اجرا میکنی با کلیک روی attach میتونی از kitserver استفاده کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ITALO [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها من با موفقیت کیت سرور رو attach می کنم منتها بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم. هیچ پوشه ای توش نیست وقتی هم که پوشه هایی را که باید توش باشه می سازم و فایلا رو توش می ریزم جواب نمیده. راهنمایی کنید لطفا!