به خاطر مشكلي كه سه ماه و نيم حل نميشد به اردوي استقلال نرفتم
مهاجم استقلال با گلايه از مصاحبههايي كه از قول وي منتشر شده بود گفت: به خاطر مشكلي كه سه ماه و نيم طول كشيد در اردوي كردان حاضر نشدم.
آرش برهاني در گفتوگو با فارس در خصوص اخراج موقت و بازگشتش به تمرينات استقلال صحبتهايي را انجام داده كه در زير ميخوانيد:
* بحث اخراج و بازگشت تو به استقلال چه بود؟
- مشكل كوچكي داشتم كه بيش از سه و ماه و نيم طول كشيد و حل نميشد. آن روز تشخيص دادم كه در خانه بمانم ولي مشكل خاصي نبود كه آنقدر بزرگ باشد و با صحبتهايي كه انجام شد همه چيز خيلي زود حل شد و به اردو برگشتم. اين كه ميگويند بحث مالي و اين مسائل بوده را مطرح نميكنم چون مسائلي كه درون خانوادگي است را بايد درون خانواده حل كرد. حال آقايان هر چه ميخواهند از خود تحليل كنند و بنويسند.
* منظورت چيست؟
- متأسفانه يك روزنامه ورزشي امروز از قول من مصاحبهاي نوشته در حالي اصلا ديروز به هيچ خبرنگاري جواب ندادم و فقط در گفتوگويي كوتاه به فارس گفتم كه سر تمرين ميروم ولي يكي از روزنامهها با وجود اينكه مصاحبهاي خيالي نوشته آن را روي جلد روزنامه هم كار كرده است. حالا هم اعلام ميكنم اين مصاحبه را فقط به اين دليل با خبرگزاري فارس انجام ميدهم كه حرفهاي آن را روزنامه را تكذيب كرده باشم.
* شايعه شده ديروز اجازه تمرين پيدا نكردي.
- اين هم از آن حرفهاست. هم ديروز و هم امروز با استقلال تمرين كردم اما در تمرين نوبت بعدازظهر روز گذشته به خاطر اينكه يكي دو جلسه مثل ساير بازيكنان از لحاظ بدني عقب تر بودم به كارهاي بدني پرداختم.
* پس با اين وجود مشكل خاصي نداري؟
- وقتي در اردو هستم يعني مشكلي نيست و همه چيز برايم حل شده است. تنها خواهش من از خبرنگاران و بعضي رسانهها اين است كه از قول من مصاحبهاي نزنند كه حرف من نباشد.