پيروزي پر گل رئال مادريد برابر بايرن مونيخ
تيم پيشکسوتان و ستارگان فوتبال رئال مادريد با نتيجه 8 بر 3 برابر بزرگان بايرنمونيخ به پيروزي رسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از آس اسپانيا، دلارد 11، بوتراگنيو 16، رونالدو 40، آلفونسو 46، کوواچ (گل به خودي 61 و 66)، فرناندو سانس 83 و شوکر 89 (پنالتي) هشت گل رئال مادريد را در اين ديدار دوستانه به سود کودکان آفريقايي به ثمر رساندند و سرخيو 44 و 63 و کوواچ 55 گلهاي بايرن را وارد دروازه بويو کردند.
به بهانه اين ديدار دوستانه مبلغ 500 هزار يورو جمع آوري شد که به گفته زين الدين زيدان براي ساخت 20 مدرسه در آفريقا با امکانات اوليه کافي است. 66 هزار تماشاگر در سانتياگو برنابئو از اين ديدار خيريه ديدن کردند.
لاسانا دیارا: رئال را تنها به مقصد تیمی انگلیسی ترک می کنم
این روزها صحبتهایی درمورد احتمال بازگشت لاس دیارا به فوتبال انگلیس به گوش می رسد
لاسانادیارابازیکن خط میانی باشگاه رئال مادریداسپانیا درصحبت هایی اعلام کرده که تنها رئال مادریدرا به مقصد لیگ انگلستان ترک خواهدکرد.
درحالی که شنیده می شودتیم هایی مثل منچستریونایتد ولیورپول و تاتنهام به دنبال جذب این فرانسوی هستند او گفته درصورت ترک رئال مادریدفقط به لیگ انگلستان خواهم رفت.دیارا به اسکای اسپورت گفت:من دوران حضورم درانگلستان را دوست داشتم به ویزه درسال آخرحضورم درآنجا که با پورتسموث قهرمان جام حذفی شدم.
لاسانا دیارا26 ساله درسال 2009 به رئال مادریدپیوست ولی در طول این مدت ازرسیدن به ترکیب اصلی رئال مادریدموفق نبود.
خودلاسانا هم میداند که رفتن از رئال مادرید یعنی یک گام به سوی عقب برداشتن . او می گوید: من الان دررئال مادریدهستم یعنی بزرگترین تیم دنیا.
حاشیه: فروختن لاسانا دیارا که یک هافبک جنگنده و توپ گیره اشتباه بزرگیه او درمعدود بازی هایی که برای رئال مادریدانجام داده بهتراز خدیرایی بوده که مدت زمان بیشتری درترکیب بوده درضمن دوندگی دیارا بیشتر از خدیرا می باشد رئال مادرید اگه بجای لاسانا دیارا خدیرا را بفروشد بهتراست. لازم به ذکر است که یوونتوس مشتری پروپاقرص خدیرا می باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا: لئوناردو از من نخواسته که به اينتر بروم
کاکا ، بازي ساز باشگاه رئال مادريد شايعاتي مبني بر انتقال تابستاني اش به اينتر را رد کرد و اعلام کرد که لئوناردو به تصميم او براي ادامه حضور در رئال احترام مي گذارد.
از تابستان گذشته صحبتهایی درمورداحتمال جدایی این ستاره 29 ساله از رئال به گوش می رسد و گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که او ممکن است به دوستش لئوناردو ملحق شود.
گزارشهایی مبنی بر مبادله مایکون و کاکا به گوش می رسد اما تصمیم نهایی درمورد این مبادله را مورینیو خواهد گرفت؛ مربی ای که بازیکنان تهاجمی متعددی را در اختیار دارد و در فکر انجام تغییر و تحولاتی برای فصل بعد است. با این وجود کاکا اعلام کرده که می خواهد در مادرید بماند.
ستاره برزیلی در گفتگویی گفت:« صادقانه بگویم که می خواهم بمانم.پیش از آنکه برای تعطیلات به برزیل بازگردم مورینیو و روسای رئال به من گفتند که با آرامش تعطیلاتم را سپری کنم. آنها می دانستند که شایعات زیادی مطرح می شود؛ چون از همان زمانی که من به رئال آمدم شایعاتی به گوش می رسید ولی من واقعا می خواهم در رئال بمانم و می مانم.»
کاکا از سال 2003 تا 2009 ستاره باشگاه میلان بود و با این تیم قهرمانی در سری آ و لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد .نکته جالب توجه اینجا بود که کاکا به توصیه لئوناردو به میلان پیوسته بود و این مربی برزیلی اکنون هدایت اینتر را در دست دارد.
با این وجود کاکا اعلام کرده که لئوناردو از او نخواسته تا به اینتر برود:«من دوستی صمیمانه ای با لئوناردو دارم و همه این را می دانند. زمانی که در ژانویه 2009 پیشنهاد منچسترسیتی را رد کردم، او اولین کسی بود که به خانه ام آمد و از من حمایت کرد و اعلام کرد که از تصمیمی که گرفته ام خوشحال است.او هیچ وقت از من نخواسته تا به اینتر بروم. هر زمانی که با هم صحبت می کنیم، به لئوناردو می گویم که می خواهم با رئال به قهرمانی برسم و او می گوید که این کاری است که باید آن را انجام دهم.لئو می داند که من نمی خواهم رئال را ترک کنم.»
حاشیه:کاکا اگه از رئال مادریدجدا نشه رقابت او با مسعود اوزیل و دی ماریا دیدنی میشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]