پیشنهاد 100 میلیون یورو برای اینیستا
سیتی آماده پرداخت 100 میلیون یورو برای اینیستا
از منچستر شنیده می شود:« اینیستا بخشی از تیم پایه ای بارساست ولی این بدان معنا نیست که پیشنهادی جنجالی برای جذب او،مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.»
منبع : fcbarca.ir
واکنش مسی به آقای گلی رونالدو: من به افتخارات تیمی اهمیت بیشتری می دهم
بارسا و منچستریونایتد در حالی دو سال بعد از فینال رم بار دیگر در مقابل هم قرار می گیرند که در آن دیدار شاگردان پپ گواردیولا 2-0 به پیروزی رسیدند.
مسی یکی از ستاره های بارسا در فینال رم بود و اکنون آماده است تا بار دیگر برای پیروزی تیمش با تمام وجود بازی کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من طوری در این دیدار بازی خواهم کرد که انگار آخرین بازی ام خواهد بود. این یک بازی ویژه است. من خاطرات خوبی از فینال رم دارم.
ما در مقابل حریف بزرگی بازی می کنیم که بازیکنان فوق العاده ای مانند وین رونی دارد. فکر می کنم بازی برابری خواهد بود. هیچ تیمی از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار نیست. هر تیمی می تواند پیروز شود. در این بازی های جزئیات کوچک تیم پیروز را مشخص می کنند."
او در مورد گلی در رم به منچستریونایتد زد، گفت:" من آن گل را به خوبی به یاد دارم. می توانم باز هم با سر یا پا گلزنی کنم اما اگر قهرمان شویم، اهمیتی ندارد من گلزنی کنم یا نه."
مسی همچنین در مورد کریس رونالدو که با 40 گل زده عنوان ال پی چی چی را از آن خود کرد، گفت:" من هم دوست داشتم عنوان ال پی چی چی را به دست بیاورم اما کریس رونالدو در هفته های پایانی گل های زیادی به ثمر رساند.
من به او تبریک می گویم اما مسئله مهم این است که ما در این فینال به پیروزی برسیم. من به افتخارات تیمی اهمیت بیشتری می دهم."
حاشیه : lol:- رونالدو همش گل بزن ببینیم به کجا میرسی ! mas:-
بارسلونا در آستانه خريد کيکو فمنيا
بارسلونا در آستانه توافق براي خريد کيکو فمنيا، بال ارکولس است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزش3-این بازیکن 20 ساله در فصل گذشته نشان داد پتانسیل بسیاری دارد، هرچند که باشگاهش سقوط کرد و او توجه والنسیا، اسپانیول و ویارئال را جلب کرده، هرچند که بارسلونا بیشترین توجه را به او دارد.
مبلغ قرارداد او در ابتدا مشکلساز بود و تیم پپ گواردیولا حاضر نبود مبلغ 10 میلیون یورو که در قراردادش ذکر شده را بپردازد، اما گفته میشود که بارسلونا که در ابتدا پیشنهاد 4 میلیون یورو به علاوه یکی از بازیکنان بارسلونای B را داده بود این پیشنهاد را بهتر کرده است.
فمنیا بر این باور است که جداییاش به سود همه است: «رفتن از این باشگاه ضروری است و به سود ارکولس است، پس به سود هر دو باشگاه است که بروم.»
فمنیا فصل پیش 34 بازی در لالیگا انجام داد، یک گل زد و شش گل ساخت.