[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در فینال 96 طرفدار یوونتوس بودم
12 شهریور 1390
هلندی تازه وارد یوونتوسی ها در کنفرانس خبری نخست خود از اینکه 9 سال است هوادار یووه شده و برای بازی در کنار الساندرو دل پیرو بی تابی می کند خبر داد. الیرو الیا که در فینال سال 96 لیگ قهرمانان اروپا به یوونتوس و الکس دل پیرو علاقه مند شد تاکید می کند که در ان سال نیز با وجود حضور یک تیم هلندی برابر یووه، هوادار بانوی پیر اروپا بوده.
" در فینال 96 و رقابت یووه و آژاکس من طرفدار یوونتوس بودم.
از 9 سال پیش یک یوونتوسی واقعی ام. برای من دل پیرو همیشه یک سنبل و الگوی بزرگی ست. یک بازیکن فانتزی با خصوصیات خاص خود. به زودی الکس را خواهم شناخت، در وینوو و در زمین بازی همراه او خواهم بود و به پندها و راهنمایی های او گوش خواهم داد.
بازیکنان زیادی در خصوص رفتار و منش دل پیرو صحبت کردند و حالا واقعا خوشحالم که در کنار او برای یووه بازی می کنم. به هر حال شناخت او برایم هیجان انگیز است و البته هیجان حضور در این تیم و شناخت دیگر هم تیمی هایم. "
وی به علاقه خود به راوانلی نیز اشاره کرد: خوشحالم که او را نیز امسال می بینم. به هر حال راوانلی در کنار دل پیرو برای من الگوی های بزرگی محسوب می شدند. در زمین تلاش می کنم که به مانند راوانلی بازی کنم و نمایش خوب او را همیشه در ذهن دارم.