-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
او ملوی دیگری ست
6 شهریور 1389
شاید برای او عجیب و باور کردنی نباشد و البته شاید برای تیفوسی ها نیز باورکردنی نباشد که چنین او را اماده و قبراق ببینند. او یک ملوی دیگر است، هافبکی اماده و سرحال به نظر می رسد که با گام هایی استوار برای یووه در میانه میدان مبارزه می کند.
پنجشنبه شب او با نمایش درخشان و ارائه یک بازی زیبا تیفوسی ها را به وجد اورد تا در میان تشویق و حمایت های تیفوسی های حاضر در المپیکو میدان بازی را ترک و به هفته های اتی بنگردد.
گویی او نیز همانند یووه تغییر کرده و به دنبال روزهای خوش است. فیلیپه ملو که از رفتن دوست صمیمی اش در تیم بسیار ناراحت است می گوید به دیه گو سلام گرم مرا برسانید، با رفتن او تنها شدم اما یوونتوس در کنار من است و از این بابت خوشحالم. اینجا تیمی با هوادارانی ویژه وجود درد که پنجشنبه شب مرا از ان خود دانست.
خدای من ما پیروز شدیم، همه در کنار هم پیروز شدیم. می خواهم همیشه شما را استادیوم المپیکو ببینم، فورتزا یووه، تورینو بهترین و زیباترین شهر است و من در کنار یووه خوشحال و راضی .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
خداحافظی زوج رویایی الکس از یووه
6 شهریور 1389
اخرین روزهای نقل و انتقالات و اخرین تغییرات در ترکیب تیم های اروپایی، به نظر می رسد تا اخرین ساعت امشب شاهد انتشار خبر رسمی جدایی یکی از بهترین مهاجمین خارجی یوونتوس باشیم. زوج همیشگی و رویایی سال های نه چندان دور یووه، ترزگه که در کنار الکس روزهای و پیروزی های زیبا و به یادماندنی را برای مان رقم می زدنند.
حالا ترزگل پس از ده سال حضور در یووه راه خروجی را در پیش گرفته و قصد ترک بانوی پیر را گرفته تا در اخرین سال های بازیگری پیراهن تیم دیگری را بر تن کند.
گفته می شود مدیر برنامه های او با تیم هرکولس به توافق رسیده و به احتمال بسیار زیاد وی به این تیم اسپانیایی نقل مکان خواهد کرد.
جدایی او برای هوادران یووه سخت است زیرا سال ها به گلزنی او در کنار دل پیرو و با پیراهن سیاه و سفید یووه عادت کرده بودند و او رکوردار بیشترین گل زده در میان مهاجمین غیر ایتالیایی بانوی پیر بود.
-
هرگز از رسیدن به پیروزی و افتخار خسته نمی شود
6 شهریور 1389
نخستین هدف فصل را به دست اوردیم، هدفی که در ابتدای راه داشتیم و با موفقیت به ان نزدیک شدیم. حالا حساسیت و سختی راه بیشتر شده زیرا رقبای زیادی در این مرحله حضور خواهند داشت.
الکس دل پیرو بسیار راضی و قدرتمند به نظر می رسد، او با بیان این گفته خود را اماده فصل می کند. گلی که او در دیدار برگشت برابر اشتورم گراتش زد همه را به یاد دوران جوانی و اوجش انداخت و دوست دارانش را مغرور که ستاره محبوبی که انتخاب کرده اند همواره می درخشد.
کاپیتان در استانه اغاز سری ا می گوید: دیدارهای اروپایی حساسیت خاصی دارد و ما باید با تجربه ویژه به مصاف حریف رویم. در نقل و انتقالات حضوری پررنگ و موثر داشتیم و مطمئنا بازیکنانی که به تیم امدند انگیزه و قدرت بیشتری به تیم خواهند داد.
حرفه ای هستیم و به این تغییرات عادت داریم. در هر تیم فوتبالی تغییرات زیادی در هر سال روی می دهد. اما در اخرین روزها و هفته های نقل و انتقالات بیش از همه تحت تاثیر قرار گرفتیم.
اله به گل زیبایش در برابر اشتورم گراتش اتریش نیز اشاره می کند، 275 گل همراه یووه در 306 بازی، برایم لذت بخش است زیرا گلی به واقع زیبا بود. رسیدن به رکورد باجو که همیشه بازیکن عجیبی برای همه بود هدف من نیست و هدف مهمی برای من به حساب نمی اید اما مطمئا بسیار جذاب و جالب خواهد بود.
و اما باجو، همراه یووه برخی از افتخارات را کسب کرد، همراه این تیم رشد کرد، همیشه در جلو بود و هرگز به عقب بازنگشت، راه خوب است و باید پیشرفت.
-
برای فتح اسکودتو اماده ایم
6 شهریور 1389
او به یووه پیوست و یک روز پیش از حضور این تیم در سری ا پیراهن شماره 18 را برگزید تا همراه سایر بازیکنان خود را اماده فصلی طولانی و سخت کند. اما فابیو نیز همانند سایرین بسیار خرسند و اماده به نظر می رسد و از حضور در کنار بانوی پیر اروپا هیجان زده و خوشحال است و می گوید با ناپولی مشکلی ندارم از بودن در یووه احساس غرور می کنم.
اصلا انتظار این مسئله را نداشتم، همه چیز خیلی سریع روی داد، بسیار حرفه ای هستیم و کار و تمرین در کنار کاپیتان شرایط خاصی خواهد داشت. اماده بازی هستم و برای کسب پیروزی و اسکودتو مشکلی احساس نمی کنم.
پاسخ منفی دی ناتاله به یووه را از وی سوال می کنند، خوب انتخاب با او بود. توتو برای من یک دوست محسوب می شود و حتما می داند که چه تصمیمی گرفته و چه خواسته ای داشته، بنابر این نظر خاصی ندارم.
فضای یووه و توان این تیم برای کسب اسکودتو، در ناپولی که بودم هدف هایی داشتیم، اما حالا در یوونتوس هدف ها نزدیک تر و بهتر است، این تیم اماده کسب اسکودتوست و برای این جام هیچ کمبودی ندارد.
شکست اینتر، این تیمی ست که می خواهیم شکست دهیم. باید خوب و کامل باشیم، ما تیمی جوان را تشکیل می دهیم که مطمئنا باید همیشه از لحظات فیزیکی و بدنی در امادگی باشیم و می دانیم که توان را داریم.
لیگ قهرمانان و عدم حضور در ان، این مسابقات از جمله رقابت هایی ست که همیشه دوست داریم در ان حضور داشته باشیم و بازی کنیم، اینکه نمی توانم در این رقابت ها بازی کنم مرا ازار نمی دهد تنها متاسفم. اما مطمئنا در لیگ اروپا پیش خواهیم رفت.
-
بازار نقل و انتقالات همیشه باز است
6 شهریور 1389
جزیی از مدیران موفق تاریخ یوونتوس محسوب خواهد شد، با وجود اینکه با فروش دیه گو اعتراضاتی را در کنار خود دید اما بی شک با تدابیر و بررسی های دقیقش یوونتوس را به اوج نزدیک کرد تا راه برای پیشروی هموارتر شود.
جوزپه ماروتا که در کنار کوالیارلا حضور داشت تا این بازیکن قرارداد خود را امضا و پیراهن شماره 18 را بر تن کند حضور داشت و در خصوص نقل و انتقالات این فصل یوونتوس گفت: همه چیز اماده و مهیاست. خوب تلاش کردیم و نتیجه خوبی گرفتیم.
کوالیارلا برای یووه مهره ای دلخواه محسوب می شود و با امادگی و قدرت به تیم ما پیوست. البرتو را نیز به خوبی می شناسیم، او نیز از هفته اینده اماده بازی در کنار یوونتوس است. ما برای فصل اتی نیز با کوالیارلا به توافق رسیدیم اما باید ببینیم چه پیش خواهد امد.
موراتا تاکید کرد که همچنان فضا و فرصت برای خرید یک مدافع مرکزی وجود دارد زیرا بازار نقل و انتقالات همیشه باز است.
-
17 ... دیوید ... ترزگه ! خداحافظی شماره 17 دوست داشتنی یووه
6 شهریور 1389
نوشتن از خداحافظی سخت است، نوشتن از رفتن و جدایی، حالا باید از خداحافظی شماره 17 ای در یووه بنویسیم که ده سال برای مان گل زد و خوشحال مان کرد، ستاره ای فرانسوی که در سخت ترین روزها زمانی که به سری ب رفتیم در کنارمان ماند و تنهای مان نگذاشت اما حالا او می رود تا تنهای مان گذارد و تنها زمانی که شماره 17 ای را دیدیم به یادش بیافتیم و نام ترزگل را بر زبان بیاوریم، ترزگل، دیوید دوست داشتنی یوونتوسی ها که همیشه در قلب مان خواهی بود.
پس از ده سال حضور در یووه و پوشیدن پیراهن شماره 17 سیاه و سفید و به ثمر رساندن گل های زیبا و فراموش نشدنی زمان جدایی فرا رسید، زمانی تلخ و ناخوشایند در اخرین روزهای نقل و انتقالات تابستان، سرانجام شایعات تابستانی هر ساله به نتیجه رسید و مهاجم فرانسوی و دوست داشتنی یوونتوسی ها پس از ده سال از این تیم و تیفوسی هایش خداحافظی خواهد کرد.
ترزگل از کلیه تیفوسی ها و دوست دارانش در یووه خداحافظی کرد و اندره ا انیلی نیز خداحافظی دیوید ترزگه را اینگونه توصیف کرد و گفت " من اینجا بودم درست مانند همه تیفوسی ها زمانی که دیوید به یووه امد و حالا او با 171 گل زده در ده سال بازی از کنار ما می رود، زمانی که یک مهاجم معدل 17 گل زده را در یک فصل از ان خود می کند نیازی به هیچ توضیحی ندارد. این داستان واقعی عشقی ست که میان یووه و ترزگه بوده و هست، دیوید برای همیشه در قلب کلیه یوونتوسی ها حضور دارد. "
دیوید برای همه شناخته شده است، مهاجمی تیزهوش با شعم بالای گلزنی که در کنار یووه از سال 2000 پس از گلزنی به تیم ملی ایتالیا که گل مرگ اتزوری در فینال یورو 2000 بود به یوونتوس ایتالیا پیوست و همراه الساندرو دل پیرو پیروزی های بزرگی را برای یووه به ارمغان اورد و با گل های فراوانی که به ثمر رساند رکود بیشترین گل زده مهاجم خارجی باشگاه را نیز از ان خود کرد تا در تاریخ یووه ماندگار شود.
حالا او راه خروجی باشگاه را پیش گرفته و با یوونتوس و یوونتوسی ها خداحافظی می کند، با تیم و هوادارانی که ده سال در کنار انان زندگی کرد و با شهری مه گرفته که برای او زیباترین و مفرح ترین شهر دنیا بود.
سایت یوونتوس خداحافظی ترزگل را اینگونه توصیف می کند " 17 ... دیوید ... ترزگه ! این معنای ده سال اخیر است . 171 گل زده در کنار 320 بازی انجام داده همراه یووه با معدل گلی باور نکردنی و دو گل و هتریک های فراوان در یک بازی، این امار به اندازه کافی ارزش های یک بازیکن را ثابت می کند. دیوید تاریخ یوونتوس است، داستانی دوست داشتنی همراه با عشق و علاقه . شاه دیوید، کوربا، ترزگل القابی که شایسته اوست. هر زمان که بازی ای بود دیوید بود و همراه او گلی.
حالا با صمیم قلب و اندوه با تلخی با تو خداحافظی میکنیم اما فراموشت نمی کنیم و برایت ارزوی بهترین ها را در هر کجا که باشی داریم.
خداحافظ دیوید!
-
یووه، عشق و لذت
8 شهریور 1389
اندره ا انیلی در کنار تیمی که از کودکی با ان رشد کرد و بزرگ شد به اینده ای روشن و بزرگ فکر می کند. به تکرار افتخارات و پیروزی های سیاه و سفیدهای کشورش و به خرسندی و رضایت تیفوسی ها و لبخند قلبی پدربزرگ.
مدیر جدید یوونتوس که نخستین فصل مدیریت را تجربه خواهد کرد در نخشتین گفتگویش با شبکه اسکای تاکید کرد که یوونتوس برای او و پدربزرگش عشق و لذت بوده و هست.
او مفهوم انیلی مدیر را معتبر و ارزشمند خواند و با علاقه خاصی گفت زمانی که نام او پس از پدرش مطرح می کند باعث غرور و افتخارش می شود زیرا پدرش یک فرد معروف و حرفه ای بود و برای اندره ا، او همیشه پدرش خواهد بود.
نخستین خاطره یوونتوسی اش نیز به سال 82 و قهرمانی ایتالیا با ستارگان یووه باز می گردد، سالی که پس از قهرمانی پائولو روسی قهرمان و ستاره ان زمان اتزوری در یووه بازی می کرد و به ویلای پروزا امد و اندره ا او را دید.
اندره ا که به نوعی وارث پدر و خانواده اش محسوب می شود، پدری که در سن 23 سالگی مدیریت یووه به عهده گرفت و موفق شد. حالا پسرش نیز تاکید دارد در این لحظات سخت ترس و واهمه ای در کار نیست زیرا و با سختی مبارزه خواهد کرد. در کنار خانواده ای بزرگ و صمیمی زندگی می کند و یووه جزیی از انان است. با این حال می گوید که پدرش هرگز با او درباره مدیریت اینده یوونتوس صحبت نکرده بود.
اندره ا نیز مانند اکثر یوونتوسی هایی که امروزه به سن 30 سال نزدیک شده اند قهرمان دوران جوانی اش را الساندرو دل پیرو معرفی می کند. درست زمانی که فهمیدم فوتبال چه معنایی دارد بهترین بازیکن در ذهن من الساندرو دل پیرو بود
با این حال انتخاب این روزها برایش اسان نیست زیرا او یک مدیر برای تمام تیم به شمار می رود. الکس داستان بزرگ و موفقی را پشت سر گذاشته و جزیی از تاریخ یوونتوس محسوب میشود، رابطه او با یووه همیشگی ست. من حالا باید به تیم فکر کنم، نمی توانم تنها به یک فرد فکر کنم. باید به قدرت یک گروه توجه داشته باشم.
مدیر از رابطه اش با جان الکان به خوبی یاد می کند، من با جان بسیار رابطه خوب و نزدیکی دارم . باید تاکید داشته باشم که ما از یک خانواده ایم.
از مدیردر خصوص احتمال بازگشت یک اسکودتو از دو اسکودتوی پس گرفته شده از یووه می پرسند، او به خوبی از شرایط کنونی اگاه است و این مسئله بسیار حساس و مهم می داند. با دقت برنامه های دادگاه را دنبال کردیم و به بررسی شرایط و مسائل می پردازیم.
اندره ا انیلی نخستین ویژگی تغییرات در یووه را بازی های تکنیکی و زیبا می داند. زیرا در یک بازی ورزشی باید همه چیز از جمله خلاقیت و زیبایی وجود داشته باشد. یووه از یک فصل سخت خارج شده و باید به از بین بردن خاطرات منفی و سیاه فکر کند.
هدف واقعی یوونتوس در این فصل نیز یافتن یک تیم با ذهنیت کاملا قدرتمند و ورزشی ست که پیروزی شدن را اموخته باشد و ذهنیت برتری داشته باشد. زیرا پیروزی تنها می تواند پیروزی را بازگرداند، یووه برتری در یک بازی و بعد بازی دوم و ادامه پیروزی را نیاز دارد.
از وی در خصوص اینکه چرا دل نری را از میان سایر مربیان از جمله بنیتس انتخاب کردند پرسیدند، اینجا بازیکنان زیادی بازی می کنند و من در مرحله نخست مربیانی که می توانستند بر روی نیمکت یووه بنشیند را بررسی کرد. ابتدا تصمیم گرفتیم ماروتا به یووه بیاید تا در کنار او تصمیمات لازم را بگیریم. او نیز از دل نری به عنوان بهترین مربی برای ما نام برد و با بررسی های بعدی ما دل نری را انتخاب کردیم.
اما بار دیگر دل پیرو، از او سوال می کنند این دل پیرو چه چیزی را می تواند برای یووه هدیه دهد و یا به این تیم برساند. مدیر معتقد است دل پیرو در خط حمله بازی می کند و این می تواند فرصت را درخشش و به ثمر رساندن گل های زیبا بدهد.
اندره ا فضای امسال باشگاه را خوب و رضایت بخش می داند. در این بازیکنانی که لبخند رضایت دارند حضور دارند و زمانی که بازیکنان لبخند رضایت را بر لب داشته باشند می توانند نتایج مثبتی نیز کسب کنند.
اندره ا که به گفته بسیاری شبیه به وکیل انیلی ست و خاطرات او را زنده می کند در سوال پایانی که یوونتوس برای پدر و پدرش چه بود پاسخ داد " عشق و لذت " و زمانی که از او پرسیدند برای تو چطور، گفت برای من هم همین طور.
-
شروع تلخ فصل برای بانوی پیر ( باری 1 - یووه 0 )
7 شهریور 1389
سرانجام انتظارات به پایان رسید و فصلی جدید با تغییراتی که شاهدش بودیم از راه رسید تا دل نری و شاگردانش در ورزشگاه سن نیکولای شهر باری نخستین دیدار فصل خود را برگزار کنند. مربی یووه که روز گذشته یکی از مهاجمین خود را نیز از دست داد برای این دیدار ترجیح داد از برخی بازیکنان تازه وارد نظیر کراسیچ و کوالیارلا بهره ببرد.
اما این نفرات در کنار تغییراتی که باشگاه یووه انجام داده بود در نخستین 90 دقیقه دیدار موثر نبود و ما شاهد یک نتیجه باورنکردنی از یوونتوسی بودیم که از هر جهت اماده فصلی سخت و دشوار شده بود، با این حال در طول بازی اول برابر باری یوونتوسی ها هماهنگی و دقت زیادی نداشتند و یاران مانند کراسیچ و کوالیارلا هماهنگی مناسبی با مهره هایی که در طول تابستان در کنار یکدیگر تمرین کرده بودند نداشتند تا در میان تعجب و تاسف از شکست یک بر صفر یووه بنویسیم.
یوونتوس با ترکیب استوراری، موتا، بونوچی، کیه لینی، دچلیه، په په، ملو، مارکیزیو، کراسیچ، دل پیرو و کوالیارلا راهی میدان شد.
میزبان بازی را شروع کرد و موتا نخستین بازیکن یوونتوس بود که پا به توپ شد، در همان ابتدای بازی دل پیرو حضور خود را نشان داد اما داور بازی اعتقادی به خطا نداشت و بازی ادامه پیدا کرد.
در دقیقه 3 باری توانست دروازه یووه را با باروتو به خطر بیاندازد اما به مرور کراسیچ و بونوچی یوونتوس را به جلو بردند.
نمایش کوالیارلا نیز در دقایقی دیدنی و قابل قبول بود. مارکیزیو نیز نمایش خوبی داشت و یووه را به خوبی در کنارهای میدان خطرساز نشان می داد.
در حالی که به دقیقه 20 می رسیدیم یوونتوس بیشتر میدان و توپ را در دست می گرفت. نفوذ های دچلیه از کنارهای میدان تماشایی بود. اما برای رسیدن به گل نیاز به دقت بیشتری احساس می شد.
مدافعین باری بازی بهتری ارائه می کردند و بیشتر حملات یوونتوسی ها را متوقف می کردند.
در دقایق بعدی یاران باری حملات خود را اغاز کردند، کیه لینی بیشترین فشار را تحمل کرد و سعی به دفع حملات تیم حریف داشت.
در دقیقه 38 دل پیرو از سمت چپ به خوبی پیش رفت و برای هافبک صربستانی توپ خوبی ارسال کرد که ضربه او توسط مدافعین دور و سپس توپ برگشتی را نیز سنگربان حریف دفع کرد.
در حالی که میزبان نمایش بهترین داشت به گل نیز رسید، بازی به دقیقه 43 خود می رسید که دوناتی به خوبی فراری را از سمت چپ میدان اغاز و در نهایت استوراری را مغلوب خود کرد تا در میان شگفتی یوونتوس از حریف عقب بیافتد.
با این گل کمی حساسیت در میان بازیکنان یووه بالا گرفت و مارکیزیو نیز با خطایی که بر روی یار حریف کرد کارت زرد گرفت. اما حملات برای باز کردن دروازه باری و رسیدن به گل تساوی قوت گرفت اما کوالیارلا و هم تیمی هایش به گل نرسیدند.
به هر ترتیب بانوی پیر نخستین 45 دقیقه فصل جدید را با شکست به رختکن رفت تا تیفوسی ها به انتظار نیمه دوم بنشینند.
نیمه دوم با تغییراتی همراه بود، کراسیچ نخستین تعویضی یووه در فصل جدید محسوب می شود او جای خود را به مارتینز می دهد.
یووه خیلی زود حملاتش را برای به تساوی کشاندن بازی اغاز کرد، دچلیه همچون نیمه نخست از کنارهای میدان پیش روی هایش را ادامه داد.
اما باری نیز کم تحرک نبود و استوراری را به زحمت می انداخت. موتا نیز در دور کردن ضربات حریف نقشی موثر داشت.
تنها 5 دقیقه از شروع بازی گذشته بود اما باری بار دیگر قدرتمند ظاهر شد و یووه به عقب رانده، با این حال مارتینز با حرکتی که سنگربان حریف را به خطر انداخت که او با خطروجی به موقع یووه را از گل محروم ساخت.
ده دقیقه از بازی در این نیمه می گذشت که دل پیرو فرصت خوبی را به دست اورد و به خوبی پیش رفت اما داور بازی افساید وی را اعلام کرد و پیشروی متوقف شد.
دل نری از نمایش شاگردانش راضی نیست، تعویضی دیگر این بار په په جای خود را به لنتزافامه می دهد. اما این تغییر نیز در ابتدا سودی ندارد، زیرا باری پیشروی اش را بار دیگر شروع کرده و با باروتو به سمت دروازه یووه حمله می کند.
کیه لینی بهترین دفاع را انجام می دهد و بارها توپ حریف را دور می کند. نوبت به تعویض سوم می رسد، ملو و این بار جانشین اهل مالی او، سیسوکو به ترکیب اضافه می شود تا شاید نمایش یووه قدرت بیشتری بگیرد.
لنتزافامه بهتر و سریعتر ظاهر می شود، اما همچنان گل تساوی به دست نمی اید. در سوی دیگر میدان دوناتو که یک گل اروپایی و بسیار زیبا در نیمه نخست زد یک بار دیگر شانس خود را برای باز کردن دروازه یووه می سنجدد اما ضربه او با فاصله از بالای دروازه می گذرد.
حرکت دل پیرو و لنتزافامه نیز در لحظاتی دیدنی بود اما سودی نداشت. کوالیارلا نیز ضرباتش با فاصله از کنار دروازه می گذشت و دقایق بازی نیز به ضرر یووه در حال گذر بود.
به دقیقه 80 می رسیم و یووه همچنان از حریف خود عقب است و تنها ده دقیقه به نخستین شکست درنخستین دیدار فصل فاصله دارد.
در این دقایق یووه هر چه تلاش کرد به گل تساوی نرسید، مدافعین باری به زیبایی و با دقت خاصی تمام حملات بانوی پیر را دور می کردند تا فرصت رسیدن به گل تساوی برای شاگردان دل نری مهیا نشود.
به این ترتیب یوونتوس با تک گل دوناتو که به زیبایی هر چه تمام تر وارد دروازه اش شده بود شکست خورد تا فصل را با شکست دور از انتظاری اغاز کرده باشد و شاید در همین ابتدا انتقادات تند و شدیدی را شاهد باشیم، انتقاداتی که بی تردید گوشه ای از ان معطوف ماروتا خواهد بود که دست به فروش ترزگه و دیه گو زد.
-
این تنها یک دیدار یووه بود
8 شهریور 1389
شکست نخستین نتیجه ای ست که به نام یوونتوس دل نری ثبت می شود و این برای شروع یک تیم رویایی نتیجه ای دلخواه و قابل قبول نیست . دل نری پس از قبول این شکست گفت: خوب شروع کردیم، خوب پیش رفتیم و بازی را دست گرفتیم اما یک گل کاملا زیبا دریافت کردیم و از حریف عقب افتادیم.
تقریبا نیمی از بازی را ده نفره بودیم زیرا هم مصدوم داشتیم و هم نفراتی نتوانستند وظایف خود را به خوبی انجام دهند.نمی توانم بسیار از نمایش تیمم ناراضی باشم زیرا خوب کار کردند و تلاش زیادی برای رسیدن به گل داشتند. باید بیشتر تمرین کنیم و کمتر اشتباه داشته باشیم. نیاز داریم که اشتباهات مان را به کمترین حد برسانیم.
از او در خصوص برخی مهره ها سوال کردند، کوالیارلا، او در کنار دل پیرو بسیار حمله کرد و این دو حملات خوبی ترتیب دادند. ملو 90 دقیقه در دیدار گذشته بازی کرده بود و سیسوکو نیز مانند او نمایش خوبی در این بازی داشت.
نقل و انتقالات، ما بازیکنانی داریم که در حال امادگی و رفع مصدومیت هستند، امائوری، یاکوئنتا و اکویلانی. تیم با این گروه بهتر و قدرتمند تر می شود. نیازی به خرید نیست.
به هر حال خوب کار نکردیم و نتیجه خوبی به دست نیاوردیم اما من هرگز نگفتم که ما پشت اینتر حرکت می کنیم نه، باید بهتر شویم و پیش رویم، رقابت های زیادی ست و این تنها یک دیدار بود. یوونتوس باید همیشه بهتر و کاملتر از سایرین باشد.
-
برای شکست متاسف هستم
8 شهریور 1389
او بسیار خسته و ناراحت به نظر می رسد، از نظر جسمی و امادگی خستگی ای احساس نمی شود اما از نتیجه خسته و ناراضی ست. شنبه شب زوج همیشگی اش در یووه او را تنها گذاشت و حالا او باید با دیگر مهاجمین همخوانی و هماهنگی لازم را به دست بیاورد. با این حال به نظر می رسد تغییرات روزهای اخیر برروند نمایش و ذهنیت یوونتوسی ها از جمله دل پیرو تاثیر گذاشته بود.
الکس معتقد است هفته حساس را پشت سر گذاشتند، خیلی متاسفیم، امدیم که بتوانیم نتیجه را از ان خود کنیم. به بازی فکر می کردیم اما حالا به بازی بعد .
تصور می کنم انان از اشتباهات ما سود بردند اما باری شایستگی بیشتری داشت. اله در برابر این سوال که یووه طی 28 سال گذشته هرگز نخستین دیدار فصل را با شکست اغاز نکرده بود گفت: خوب در امار که می نگریم چه در دیدار خانگی و چه در دیدار خارج از خانه به برتری رسیده بودیم.
پس از روز پنجشنبه ما روزهای سخت و حساسی را پشت سر گذاشتیم شاید از لحظات فکری و جسمی کمی شکننده بودیم و تمرکز لازم را نداشتیم.
در نیمه دوم به دنبال کسب نتیجه تلاش کردیم اما کمی هم بدشانسی همراه مان بود و البته مصدومیت بازیکنان نظیر مارتینز .