عاشوری: آمار بازیکنان پرسپولیس مرا امیدوار کرد/ تصمیم ما به نفع هواداران است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تصمیم ما برای برگزاری تمرینات پشت درهای بسته به نفع هواداران است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محسن عاشوری اظهار داشت: هفته گذشته مترجم مصطفی دنیزلی با من تماس گرفت و اعلام کرد اگر در ایران هستم تمرینات پرسپولیس را طبق برنامه دنیزلی از روز چهارشنبه شروع کنم تا خودش به ایران بیاید.
وی افزود: متاسفانه مشکلی در این بین پیش آمد و تمرینات را با 2 روز تاخیر با 10 نفر شروع کردیم. یک سری از بازیکنان در مرخصی هستند و افراد دیگری همراه با تیم ملی جوانان به مسافرت رفتهاند. انشاالله با اضافه شدن این بازیکنان تیم کاملی خواهیم داشت.
عاشوری تاکید کرد: رویانیان از من خواست با قدرت و با اختیار تام کارم را شروع کنم. من هم به خاطر اعتماد ایشان و نگاه ویژه رویانیان کار را شروع کردم. از مسئولان باشگاه درخواست کردم با توجه به اینکه در حال از دست دادن زمان بودیم یک بدنساز خوب استخدام کنند که رویانیان با درخواست من موافقت کرد و چیذری را آوردیم که بازیکنان بزرگی مثل مهدوی کیا و هاشمیان از او شناخت خوب دارند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا درست است بدون قرارداد و سرمربی تیم با پرسپولیس استارت زدهاید یادآور شد: قبول دارم این موضوع حرفهای نیست که بازیکن و مربی بدون قرارداد کار خود را شروع کند اما من به خاطر پرسپولیس و قلبم خواستم به این تیم کمک کوچکی کرده باشم. در این زمان من به فکر پرسپولیس هستم نه چیز دیگر. من در پرسپولیس بازی کردهام و این تیم را دوست دارم.
عاشوری افزود: از طرف دیگر برای من جالب بود که رویانیان و دنیزلی به من اطمینان کردند. الان نباید دنبال این باشیم که قرارداد دارم یا خیر. سر فرصت میشود درباره این ماجراها حرف زد هر وقت هم سرمربی جدید آمد اختیار تام دارد دستیاران خود را انتخاب کند. اگر بودم به پرسپولیس کمک میکنم در غیر این صورت وجدانم راحت است که کم نگذاشتهام.
مربی پرسپولیس درباره نحوه تمرینات این تیم گفت: به نظر من بچهها فوق العاده کار را شروع کردند. ما بعد از ظهر روز گذشته 11 کیلومتر را در یک ساعت و 20 دقیقه دویدیم و این نشان میدهد بازیکنان این پتانسیل را دارند که 14 کیلومتر را ظرف یک ساعت و 30 دقیقه بدوند. این خیلی آمار خوبی است و مرا غافلگیر و خیالم را برای شروع فصل راحت کرد.
وی در خصوص بازیکنان جذب شده گفت: در خط دفاعی و دروازه کمی نگران بودیم اما بازیکنان خوبی را جذب کردیم. در خط هافبک نیز چندان نگران نبودیم اما در حمله نیاز به بازیکنان داشتیم که مهرههای خوبی را گرفتهایم. نیاز به دو هافبک دفاعی خوب داریم که یکی از آنها از برزیل میآید و کار بازیکن دیگر نیز توسط رویانیان در حال انجام است.
مربی پرسپولیس درباره ناراحتی هواداران از برگزاری تمرینات پشت درهای بسته گفت: یک سال فوتبالم را در قطر دنبال کردم اما بدترین روزهای فوتبالیام بود چون هیچ هواداری را در بازیها نمیدیدم. وقتی هوادار در فوتبال نباشد هیچ لذتی ندارد ولی این کار ما فقط به خاطر هواداران است. در فصل بدنسازی فشار روی بازیکنان بسیار زیاد است و باید صداها راحتتر و با تمرکز به یک بازیکن برسد در غیر این صورت خلل ایجاد میشود. با توجه به اینکه بدنسازی پرسپولیس به روز است تصمیم گرفتیم هواداران در تمرین نباشند اما این موضوع به معنای آن نیست که هواداران را در تمرینات راه نمیدهیم.
وی تاکید کرد: اگر این تصمیم را گرفتهایم به خاطر خود هواداران است. هواداران به بازیکنان پرسپولیس علاقه دارند و بعد از اینکه بازیکنان مورد علاقه خود را تشویق میکنند دوست دارند جواب بشنوند و اگر بازیکنی عکس العمل نشان ندهد ممکن است دلخوریهایی به وجود آید. به همین دلیل هواداران از من بپذیرند که این کار به نفع پرسپولیس است.
گزارش تمرین بعد از ظهر/ تمرین گلزنی و شعار علیه استقلال.
تمرین امروز پرسپولیس در نوبت بعد از ظهر از ساعت 18:30 در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از گذشت 20 دقیقه از تمرین بارش شدید باران که سپس تبدیل به تگرگ شد دقایقی تمرین قرمز پوشان را تعطیل کرد. بازیکنان زیر سکوهای ورزشگاه درفشیفر پناه بردند تا باران و تگرگ قطع شود.
* حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و پشت درهای بسته به شدت علی کریمی را مورد تشویق قرار دادند. هواداران پرسپولیس علیه باشگاه استقلال و رئیس هیئت مدیره این باشگاه هم شعار دادند.
* بازیکنان پرسپولیس با پیراهنهای فسفری و کادر فنی با پیراهن نارنجی در تمرین حضور داشتند.
* هر دو دوری که بازیکنان دور زمین میدویدند با دستور چیذری بدنساز پرسپولیس ضربان قلب و نبض آنها کنترل میشد.
* هادی نوروزی بود با فرزندش در تمرین حضور یافته بود.
* محسن عاشوری مربی پرسپولیس به بازیکنان هشدار میداد که در تمرینات بدنسازی باید با دقت و تمرکز کافی به تمرین بپردازند.
* بازیکنان در قسمتی از تمرین به تمرین گلزنی پرداختند.
گلباران کریمی مقابل ورزشگاه درفشیفر/ عکس یادگاری با نوزاد 9 ماهه.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس با حضور مقابل در ورزشگاه درفشیفر خودروی علی کریمی را گلباران کردند.
حدود 50 هوادار پرسپولیس که برخی از آنها از صبح امروز در مقابل در ورزشگاه درفشیفر بودند پس از اتمام تمرین امروز بعد از ظهر قرمز پوشان موفق شدند علی کریمی را از نزدیک ببینید و با او صحبت کنند.
هواداران با دیدن کریمی روی خودروی وی گل ریختند و 2 جعبه شیرینی به علی کریمی اهدا کردند. کریمی نیز این شیرینیها را بین هواداران پرسپولیس تقسیم کرد.
عکس یادگاری یک نوزاد 9 ماهه با لباس قرمز رنگ با علی کریمی در نوع خود جالب بود.
هواداران از کریمی میپرسیدند امسال وضعیت پرسپولیس چطور است که کریمی گفت: خوشبختانه همه چیز خوب است و بچهها نیاز به حمایت همه جانبه شما دارند.
وی سپس دقایقی مقابل در ورزشگاه درفشی فر ایستاد و با هواداران عکس یادگاری انداخت.
علی کریمی پس از اینکه ساعت 8:30 امروز در ورزشگاه درفشی فر حضور پیدا کرد تا تمرین بعد از ظهر به منزل نرفت و در ورزشگاه مانده بود.
مهدی مهدوی کیا با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرد.
مهدی مهدویکیا دقایقی قبل در جلسهای با رویانیان قراردادش را به مدت یکسال با سرخپوشان سفید امضا کرد.
مهدی مهدویکیا هافبک با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی قبل در جلسهای با رویانیان شرکت کرد و قراداد خود را به مدت یک سال دیگر سفید امضا کرد.
رویانیان در این باره گفت: مهدویکیا مرد با اخلاق فوتبال کشورمان است که باید الگوی فوتبالیستهای جوان ما باشد او سرمایه باشگاه است و ما افتخار میکنیم موشک فوتبال کشورمان یک سال دیگر در پرسپولیس ماند.
مذاکرات مثبت پرسپولیس با «سوسا»/ هافبک برزیلی به زودی امضا می کند.
هافبک دفاعی 27 ساله اهل کشور برزیل بزودی قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس امضا می کند.
با منتفی شدن حضور ویکتور پاسوس در پرسپولیس ، مسئولان این باشگاه باب مذاکره را با یک هافبک دفاعی کارنامه دار دیگر آغاز کرده اند.
«سوسا» برزیلی که متولد 1985 است (27 سال سن دارد) سابقه بازی در تیم های رایو والکانو و سالامانکالا اسپانیا را در کارنامه دارد و فصل گذشته در لیگ پرتغال حضور داشت.
مذاکرات سرخپوشان با سوسا روند مثبتی را طی می کند و طرفین سر اکثر جزئیات قرارداد از جمله مسائل مالی به توافق رسیدند، به این ترتیب این بازیکن طی روزهای آینده رسما قرارداد خود را با پرسپولیس امضا می کند.
گفتنی است، براساس قوانین سازمان لیگ سوسا باید پیش از امضای قرارداد با پرسپولیس در تست های پزشکی شرکت کند.
مذاکرات جدید پرسپولیسیها با خلعتبری و جلسه با متسو در درکه.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس باز هم با محمد رضا خلعتبری مذاکره کرد.
پس از جذب کریم انصاری فرد، محمد رویانیان پس از جلسهای با علی پروین و برخی از پیشکسوتان پرسپولیس اعلام کرد که برای جذب خلعتبری همچنان در حال تلاش است. از همین رو وی شب گذشته و امروز در دو مرحله با مهاجم تیم ملی کشورمان وارد مذاکره شد و با او در خصوص حضورش در پرسپولیس در صورتی که در امارات نماند به توافقاتی رسید.
خلعتبری در آخرین صحبتهایش با مسئولان پرسپولیس اعلام کرد در روزهاِی آینده پاسخ نهایی را به آنها خواهد داد.
همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس با برونو متسو به توافقات برای حضور در پرسپولیس رسیدند، از همین رو پس از دیدار از ورزشگاه درفشیفر در ارتفاعات درکه حضور پیدا کردند و در جلسهای با یکدیگر شرکت کردند.
این جلسه به صرف ناهار بود و علی پروین، رویانیان، متسو، برخی از مدیران باشگاه پرسپولیس و مدیر برنامههای این مربی فرانسوی حضور داشتند.
دیدار شبانه متسو و رویانیان/ سرمربی فرانسوی امروز می رود.
برونو متسو شب گذشته در جلسهای با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آخرین صحبتهایش را پیش از ترک ایران انجام داد.
پس از اینکه احتمال حضور دنیزلی در ایران کاهش یافت مسئولان باشگاه پرسپولیس با برونو متسو وارد مذاکره شدند و با این مربی به توافقات خوبی رسیدند.
پس از دو جلسه روز گذشته و بازدید متسو از زمین تمرین و امکانات قرمزپوشان در آخرین ساعات شب گذشته نیز جلسهای در هتل اوین بین رویانیان و این مربی برگزار شد.
گفته میشود توافقات برای حضور متسو در پرسپولیس انجام شده و همه چیز بستگی به امضای تفاهمنامه فسخ قرارداد دنیزلی دارد.
متسو صبح امروز ایران را ترک میکند و گفته میشود قرار است تا 2 روز آینده برای عقد قرارداد نهایی به ایران برگردد.
این در حالی است که گفته میشود پرسپولیس دو گزینه دیگر هم برای سرمربیگری در نظر
پیغام خلعتبری به پرسپولیس: اگر متسو بیاید، امضا نمی کنم.
هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال ایران به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد در صورت عقد قرارداد با برونو متسو فرانسوی به این تیم نخواهد پیوست.
محمدرضا خلعتبری که فصل گذشته در تیم فوتبال الغرافه قطر زیر نظر برونو متسو فرانسوی بازی می کرد با این مربی دچار اختلاف عمیق شده و در نهایت از این تیم کنار گذاشته شد.
پس از آن بود که خلعتبری راهی امارات شد و ستاره تیم دیگو مارادونا در لیگ این کشور و جام خلیج پارس لقب گرفت.
متسو البته پس از کنار گذاشتن خلعتبری خودش نیز چندان در تیم قطری دوام نیاورد و از سمت خود برکنار شد تا مدت همکاری اش با فرهاد مجیدی، دومین مهاجم ایرانی تیم قطری هم چندان طولانی نشود!
به همین خاطر محمدرضا خلعتبری در آخرین تماس به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد که اگر برونو متسو فرانسوی به عنوان جانشین مصطفی دنیزلی در این تیم انتخاب شود، به جمع سرخپوشان پایتخت نخواهد پیوست و به سایر پیشنهاداتش فکر می کند.
گفتنی است، پیش از این قرار بود خلعتبری روز پنجشنبه قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند اما با ورود برونو متسو به تهران معادلات به کلی تغییر کرد.
رویانیان با گابریل کالدرون آرژانتینی مذاکره می کند.
مدیرعامل پرسپولیس مذاکراتی با گابریل کالدرون مربی آرژانتینی داشته است.
مدیرعامل پرسپولیس که گفته متسو تنها یکی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس است، مذاکراتی با گابریل کالدرون آرژانتینی داشته است. کالدرون سابقه سرمربیگری در تیمهای الهلال و الاتحاد عربستان و همچنین تیم ملی این کشور را داشته است.
رویانیان ظاهرا میخواهد این بار هم عکس مذاکرات خود با چند مربی بزرگ را در یک روز روی خروجی سایت باشگاه پرسپولیس قرار بدهد تا ثابت کند برای انتخاب سرمربی پرسپولیس با گزینههای مختلفی صحبت کرده است. او در روزهایی که دنبال جانشین حمید استیلی میگشت، چنین کاری انجام داده بود و با چند مربی بزرگ مثل اریکسون مذاکره کرد که با هر کدام از آنها هم یک عکس یادگاری گرفت تا ثابت کند واقعا آنها را به ایران آورده است.
جادوگر دیروز از 7 صبح تا 8 شب در درفشی فر بود.
بازگشت علي كريمي به تمرين پرسپوليس، مهمترين اتفاق روز سوم تمرينهاي سرخها در فصل جديد بود. كريمي طبق عادت هميشگي و سحرخيزياش ساعت 7 صبح در ورزشگاه درفشيفر حاضر شد.
شماره 8 در طول تمرين همراه مهدي مهدويكيا بود و البته از پشت درهاي بسته ورزشگاه ميشنيد كه معدود هواداران پشت در مانده چطور تشويقش ميكنند.
كريمي در پايان تمرين بازيكنان را صدا كرد و همگي حلقهاي بستند و با فرياد «يا علي» تمرين تمام شد. جادوگر در پايان دقايقي با بدنساز تيم صحبت كرد. او لحظاتي سر به سر پزشك تيم هم ميگذاشت و با او شوخي ميكرد.
حدود 70هوادار پرسپوليس بعد از تمرين ديروز مقابل ورودي ورزشگاه درفشيفر با داشتن پلاكاردي در زمينه حمايت از علي كريمي، منتظر بودند با كاپيتان تيمشان روبرو شوند اما كريمي به دليل تمرينهاي اختصاصي قصد داشت تا تمرين بعد از ظهر در ورزشگاه درفشيفر بماند. به همين دليل عليرغم تشويق شديد هواداران كه از كريمي ميخواستند مقابل ورودي ورزشگاه درفشيفر بيايد تا با او عكس يادگاري يا امضا بگيرند از هواداران عذرخواهي كرد و براي آنها پيام فرستاد.
هواداران پرسپوليس حتي 90دقيقه بعد از تمرين هم پشت ورودي ورزشگاه درفشيفر ماندند و به تشويق شديد كريمي پرداختند. كريمي هم هر چند دقيقه يكبار از سالن بدنسازي به كنار زمين ميآمد و براي هواداران دستي تكان ميداد.
شماره 8 قرمزها ديروز يكي از آن كارهاي خاص خود را انجام داد و بعد از پايان تمرين در ميان شگفتي همبازيان و مربيانش در ورزشگاه درفشيفر ماندني شد تا در تمرين بعد از ظهر هم حاضر باشد. ظاهرا كريمي به خاطر دوري منزلش و مسافتي كه بايد برود و برگردد در درفشيفر ماندني شد، هر چند او عاشق تمرين است و با احتساب ساعت خروجش از محل تمرين حدود 13 ساعت در ورزشگاه درفشيفر ماندني شد!
حضور كريمي در تمرين پرسپوليس هم از اين حيث جالب و عجيب بود كه او تنها 6 روز بعد از بازي تيم ملي با قطر در تمرين تيمش شركت كرد آن هم در صورتي كه پرسپوليس 10 و كی روش 20 روز به بازيكنانشان استراحت داده بودند.